Találkozások
- Eldamyn
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Igyexem menni, de a héten nagyon el vagyok havazva, szal lehet, hogy nem fog összejönni a dolog, de a szándék megvan.
Kik gyünnek?
[/b]
"Én akkor is betöröm ezt a lovat!" /Léod utolsó mondata/
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Mau Rauser
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Üdv:
-- Mau
Ez a művészet csodája, hogy az ember néha nagyobbat szarik, mint amekkora a seggén kifér.
(Weöres Sándor)
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Elmoth
- Nem elérhető
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Elmoth írta: (Van jegyem. He-he. )
Ezt ne nagyon hangoztasd, ha hosszú életű akarsz lenni ezen a földön
Our knees do not bend easily
- Elmoth
- Nem elérhető
Gandalf írta: Aki nem megy NW koncertre, várjuk a K@V-ba!
Tudom, bűnem vagyok oan szép, mint Tarja, s a hangom sem olyan kifinomult, de azért jobbakat lehet beszélgetni velem!
És akik koncerte is mennek azok hol találkoznak? He? Kik jönnek? Én biztos! (Van jegyem. He-he. )
Persze, gyere, nagyon szívesen látunk!Theia írta: A keddi tali hogy lesz akkor? Kicsi @ Világ 6-kor? És ha nem ismerek senkit és az életben nem voltam még iyen talin, akkor is mehetek? Miből áll egy ilyen tali? és meddig tart...?
Ezeknek a találkozóknak részben ez is a célja, hogy segítse az újak beilleszkedését a közösségbe, meg persze a régebbiek számára feléleszti a korábbi MTT-s talik hangulatát.
Ez a találkozó abból áll, hogy eljössz 18:00-ra a Kicsi @ Világba (remélem, odatalálsz), ott felmész a Galériába, leveszed a cipődet/bakancsodat/lábbelidet, lerakod a fogasra a kabátodat/pullóveredet, s odamész a többiekhez, akik jobboldalt, a babzsákokon ülve már beszélgetnek. Bemutatkozol, a többiek is bemutatkoznak, leülsz (ha lesz még üres babzsák, arra), s mély és jókedvű beszélgetésbe elegyedsz a többiekkel. Közben rendelhetsz a pincérektől ételt-italt saját zsebre, ha akarsz (nem muszáj, ha fogyasztassz, a végén kell külön fizetned). Akkor távolzol, amikor szeretnél, célszerű azonban másokkal együtt (nem mindenki távozik ugyanakkor). A múltkor 3/4 10-ig voltunk, de ez nem kötött, a helyfoglalás egész estére szól (zárásig), bár addig ritkán marad a nép. Utána kellemes élményekkel gazdagon, boldog szívvel hazamész.
- Inczy
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Feel the sunshine
- Silcucc
- Nem elérhető
"...valamiben hinni kell, akkor is, ha nem felel... melléd ül és koccint veled az Isten..."
- Theia
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
"Nem érdemes túl komolyan venni az életet. Eddig úgysem élte túl senki."
- Fio
- Nem elérhető
A végleges lista:
Házasok:
Galadh
Thaur
Fim
Adelard
Minerva
Esgal
Ery
Jacopo
Natalee
Arden
Carnimirie
Icke
Mau
Szürke
Mag
Silcucc
Ryana
Éowyn!
Kincső
Kinga/Pippin
Elanor
Daronight
Drowse
Inczy
Rogue
Gumipók
Alyr
Phelan
Eleira
VanHellsing
PiciHobbit
Toma
Léofwine
Mírrand
Cala
Milendoria
Nimrocco
(én)
Hálózsákosok:
Nimdorc
Dodie
Estel
Arwena
Vénia
Kenza
Cueddo
Zizzo
Esgal Eithel
Eldamyn
Aranna
Orsie
Efkú
Eena
Drizzt
Theia?
anNamarie
Egy éjszakás házasok:
Artemisz
Ulmo
Aki még ne talántán elhatározná, hogy méégis jönni akar, csak nem tudta, edig közölni, az (nem bánom) jelezhet!
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
- Mírrand / Verinen Enkeli
- Nem elérhető
_Neo írta: Oktobaer 26-an Nightwish-koncerttel egybekotott tali a PeCsaban ß)
Arra én is mennék, bár jegyem még nincs, csak egy nagyembertől kapott ígéretem, miszerint föl lesz írva a nevem. Szóval imádkozom, hogy rajta leszek egy értékes cetlin!
Mogy! Ha nem jutok be (ez ott dől L), akkor még tarthatunk magunknak vlmit!
"Alarms will ring for eternity
The waves will break every chain on me"
Tudom, bűnem vagyok oan szép, mint Tarja, s a hangom sem olyan kifinomult, de azért jobbakat lehet beszélgetni velem!
- mogy
- Nem elérhető
szal nem kizárt, hogy ott leszek-) (mármint a Nightwish köncerten!! - be persze nem fogok tudni menni, mert jegyem az nincs rá, de akik esetleg jönnek, azok dobjanak meg egy smssel, hogy odakint hol talizunk...
de azért továbbra sem ígérek semmit-)) szóval ha nem kapok SMS, akkor feltételezem, hogy nem lesz kerítésen-kívül tomboló rajtam kívül...egyedül meg nem hiszem, hogy kimegyek...
esetleg a vége felé...és akkor talizom a bratyókkal....ha már feljön az idősebbik Pestre, vagy mi a szösz-)) (tudom, olyan apró kis izé, ami a takarón meg a árnán... -) )
szóval igyexem-))))
pusszpussz
"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"
- Alcarcalimo
- Nem elérhető
_Neo írta: Oktobaer 26-an Nightwish-koncerttel egybekotott tali a PeCsaban ß)
Hánytól?
- _Neo
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"
- anNamärie
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Gandalf írta:
Gandalf írta: TEHÁT:
OKTÓBER 26-ÁN, AZAZ KEDDEN (!!!) KICSI @ VILÁG TALI LESZ 18:00-TÓL A BABZSÁKOS GALÉRIÁN! GYERTEK EL!
Oké, nekem jó a kedd is.
Any
- Thaurwathiwen
- Nem elérhető
"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."
- Mírrand / Verinen Enkeli
- Nem elérhető
"Alarms will ring for eternity
The waves will break every chain on me"
- Olorin.papa
- Nem elérhető
Csele írta: Sziasztok!
Már 100%, hogy megyek!
De mivel nem ismerem Győrt, úgy szerveztem, hogy 9:18-ra érjek be a vasútállomásra, így a 48-kor beérő pestiekhez tudnék csapódni!
(ha vki jön Sárvárról, illetve Celldömölkről, írjon még mindenképp, nem szeretek egyedül vonatozni!)
Én Pápáról megyek, talán másodmagammal.
Ott hozzám csapódhatsz...
a tel számom: 06-70-316-9110
a vonat 8.15 kor indul tovább pápáról
"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
Gandalf írta: Akkor holnap megpróbálom lefoglalni hétfő estére a babzsákos részt a K@V-ban, aki bújt, búj, aki nem, nem... (remélem, nem foglaltatták le előttünk...)
Sajnos lefoglalták már hétfőre. Rövid gondolkodás után keddre lefoglaltattam a babzsákos részt ("Babzsákos... Megye...") 18:00-ra, remélem, azért sokaknak jó ez az időpont is.
TEHÁT:
OKTÓBER 26-ÁN, AZAZ KEDDEN (!!!) KICSI @ VILÁG TALI LESZ 18:00-TÓL A BABZSÁKOS GALÉRIÁN! GYERTEK EL!
- Eleniel (csillaglany)
- Nem elérhető
Sajnos nem tudok menni a győri talira... (de gáz)
A "szokásos" pavilonzúzásnál lélekben veletek leszek...
Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen)
- Csele
- Nem elérhető
Már 100%, hogy megyek!
De mivel nem ismerem Győrt, úgy szerveztem, hogy 9:18-ra érjek be a vasútállomásra, így a 48-kor beérő pestiekhez tudnék csapódni!
(ha vki jön Sárvárról, illetve Celldömölkről, írjon még mindenképp, nem szeretek egyedül vonatozni!)
Ha adhatnék valamit, az a szív nyugalma lenne,
melyet az élet minden pillanatában megőrizhetsz,bármi történjék veled
- Running
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Ide írj: szurkulet.fw.hu (fórum/szeretnék csatlakozni/toborzás)
szurkulet.hu - Minden Gyűrűk Ura rajongónak. Leírások, képek, zenék...
- Fio
- Nem elérhető
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
- Arden Borough
- Nem elérhető
aztán a többiekkel meg majd tali 0930révai aztán go pestitömeg elé...
gyertek lécci 0755re sokansokan,mert sokan legyünk és kész
Örökké nem eshet...
- Adelard
- Nem elérhető
Gandalf írta: Uh, mégsem! Nekem nem jó a most csütörtök. Mit szólnátok azutáni hét hétfőhöz (okt. 25.)?
Nekem jó.
Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
- Fio
- Nem elérhető
Akkor Beírom mégegyszer:
NEM KELL ELŐLEG KISMAROSRA. HOGY HOL ÉS MIKOR KELL FIZETNI, UGYIS MONDANI FOGOM!!! TEHÁT MOST 23.-ÁN NEM KELL BEFIZETNI SEMMIT!!!!!!
Más: akik jönnek Győrbe, azoknak mondom, hogy a helyet csak úgy tudtam lefoglalni, hogyha mindenki 1000 Ft-ig kajál, iszik, vagy pipázik. Ennyi voltam.
- Legolin
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Fiona írta: Én mennék, ha lenne csütörtökön tali. Úgyis szeretném befizetni a Kismaros előleget!
Nem kell befizetni az előleget, írtam régebben, hogy egybe kell amjd befizetni.
Ugye tudjátok, hogy lassan lejárt a jelentkezési határidő Kismarosra??? Mindjárt tt az Október 23.-a!!!!!!!!
[/quote]
Én már nagyon rég jártam fórumon, úgyhogy nem is tudtam erről, de akkor ha még lehet, Meleth_linnel jelentkezünk!
[size=9:1rrhvzu9]Hú, ezt az idézgetést elszúrtam, de most már mindegy.[/size]
... - very mátalo...
- Hold me.
- I can't.
/Edward Scissorhands/