- Köszönetek: 7
Találkozások
- Dodiee
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- We're under the same sky
Aeglos írta: Ha nagyon nem tetszik, hogy csak 2, vagy 3 óráig lehessünk ott hajnalban, akkor szóljatok.
Tudtommal a CD-fű olyan 10 felé nyit, ezért legalább egy olyan hajnali 4-5 órai maradást kéne kibulizni, akkor már jár a BKV... kiszalajtani a népet hajnali 3kor emberkínzás:)
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Léofwine
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
"Végignézett rajtunk, nem szólt semmit csak sírvafakadt!"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Aeglos
- Nem elérhető
Nagyon fontos: Már most gondolkozzatok el rajta, hogy akartok-e jönni Halloween bulira, tegyétek szabaddá magatokat arra az estére, és híreszteljétek minden olyan embernek, akiről tudjátok, hogy szívesen jönne, csak nincs netközelben. Sajnos az egészen biztos, hogy a teaház foglalása sok pénzbe fog kerülni. Én úgy saccolom (pontos összeget csak holnap tudok mondani), hogy fejenként 700-800 ft lesz a legrosszabb esetben. De minél többen jövünk, annál kevesebb lesz az egy főre jutó összeg, ezért kéne, hogy jó sokan legyünk. A másik, hogy ezt a pénzt valószínüleg be kell fizetni még a rendezvény előtt, így kell egy időpont, amin össze tudjuk ezt szedni. Szerintem ez a jövő héten lesz.
Újabb fejlemények:Azt mondták, hogy biztos, hogy megkaphatjuk a teaházat, de még nem tuti, hogy egész estére. Természetesen egy teaházat nem lehet reggelig lefoglalni, mert takarítani is kell benne nyitás előtt stb, nomeg sok pénz. Ha nagyon nem tetszik, hogy csak 2, vagy 3 óráig lehessünk ott hajnalban, akkor szóljatok.
And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
- Arden Borough
- Nem elérhető
Örökké nem eshet...
- Zizzo
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Itélet csere van írva a vényre...
- Arden Borough
- Nem elérhető
Toma,Eldamyn,Drowse,Ulmo,Dodie,Carnimirie,Thaur,Arwena,Ithil,Jacopo,Daro,Leo,Mag,Eithel,Ery(?),Artemisz,Eleniel(?),Estel(?),Felagund(?),Alyr(?),Namarie,Minerva,Silcucc,Nólindír
minél jobban próbálunk illeszkedni a tavalyi talihoz,szal megyünk valszeg Mandalába is majd,ha Fionak sikerül lefoglalnia...
lehet még jelentkezni továbbra is az ardenborough@freemail.hu címen...
Örökké nem eshet...
- Thaurwathiwen
- Nem elérhető
Rövidke kérdés nem-Halloweenhez kapcsolódó:
Aki jön Nightwish koncertre, az nem szeretne együtt menni? Ha valakit érdekelne egy közös tali előtte vhol az írjon nekem egy privit, és majd megbeszéljük... /me szívesen megszervezi...
Thaur
"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."
- Prérifarkas
- Nem elérhető
CD-fű? Huh, az sztem nagyonnagyon jó lenne! Igazi hangulatos hely: )=
Aeglos, fel tudnád őket hívni, hogy le lehetne-e foglalni (sztem szombat éjszakára- harmincadika), és hogy mennyibe kerül?
Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"
- Dodiee
- Nem elérhető
Sztem se lenne jó a Farsang helyszíne.. nem az a hangulat..
- Dodiee
- Nem elérhető
u.i.:Miért nem lehet a kolesz?
- Fio
- Nem elérhető
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
- Aeglos
- Nem elérhető
Prérifarkas írta: Nah, lenne egy kérésem. Ha van vkinek ötlete, hogy hol legyen a halloween-parti, az légyszi írjon nekem egy privit vagy nézzen utána a dolognak egy kicsit, ha lehet. _Neo kolesza kilőve. Esetleg az a hely, ahol a farsangi bál volt? vagy vmi hangulatosabb?
Galadh!
Tavaly volt róla szó, hogy Melian lefoglalja az egész Kicsi@Világot Halloween-re, csak aztán változott a helyzet _Neo kolesze miatt. Szerintem az egész teaházban elfér a csapat, meg szép narancssárgák a falak is, bár tény, hogy ott nem lehet olyan felszabadultan marhulni, mint ahogy egyesek, meg kettesek szeretnének!
De lehet szvsz a CD-füvet, Zöld Macskát is használni ilyen szempontból, csak le kell időben foglalni...
And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
- Laurelin
- Nem elérhető
Lemostam a festéket arcomról
most látszik csak, nem mosolygok,
a rettenet fintora ez.
- Prérifarkas
- Nem elérhető
Galadh
- Inczy
- Nem elérhető
Feel the sunshine
- Rabyn
- Nem elérhető
Esetleg nincsen valakinek egy nagy kertes háza? Nekem mondjuk jó a farsangi színhely is.
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Prérifarkas
- Nem elérhető
Galadh
- Ankalimon
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 2
A hétvégén (szombaton, október 9-én) Tolkien Klub lesz. Érdekes téma, jó alkalom a találkozásra...
Az októberi Tolkien Klub részletes programja -->
- kriszana
- Nem elérhető
- A válasz az, hogy talán. És ez végleges.
A szombati kirándulás Visegrádra elnapolva a következő szombatra!
"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
- Fio
- Nem elérhető
Emberek!
Ki tudtam alkudni a tulajjal, hogy ne kelljen kétrészletben fizetni, tehát:
AZ ÖSSZEGET EGYBEN BE TUDJUK FIZETNI, TEHÁT NEM KELL ELŐLEGET LEADNOTOK!!!!!!!
SŐT OKTÓBER 23.-ÁN RÁÉR MÉG FIZETNI!!!
Ha fizetni kell, akkor szólni fogok. De még mindig fennáll az, hogy a jelkezési határidő október 23.-a!!!!!!
De sajnos adódott egy probléma: Mivel a házban mindössze már csak négy szabad hely van (+1 vasárnap éjszakai hely, mert Ulmo csak egy éjszakára jön), ezért mostantól olyanok jelentkezzenek, akik hálózsákban és polifoamon is képesek aludni. Mert a ház mindössze 40 ággyal jelentkezik, de a szobákban van még hely egy-két hálózsáknak.
Takarót keríteni fogunk nekik, ígérem.
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
- Angwen
- Nem elérhető
"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)
- Olorin.papa
- Nem elérhető
Black Glaurung írta:
Sil írta:
Khmm, nem kell, ha nincs értelme... :nono: Ünnepelni pedig csak kerek számokat szokás (értsd: 100-zal, vagy egy idő után már csak 500-zal, 1000-rel oszthatóakat)...Black Glaurung írta: Bocs, még kellett egy 20. hozzászólás....
Egyébként íme, Glaurung (0 hozzászólás... ):
www.tolkien.hu/forum/profile.php ... ile&u=1844
Lásd Taglista.
Tom csak nekem úgysem lesz egyhamar 500-as meg ezres cuccom
( ha 100ig eljutok örömtáncot járok.... ....)
:dance: Én már elhaladtam a százat... :cheers: akkor iszunk? :itscool:
"Már születésem óta haldoklom,kissé hosszúra nyúlik. Unom."
- BlackRainbow/Lebi
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
Sil írta:
Khmm, nem kell, ha nincs értelme... :nono: Ünnepelni pedig csak kerek számokat szokás (értsd: 100-zal, vagy egy idő után már csak 500-zal, 1000-rel oszthatóakat)...Black Glaurung írta: Bocs, még kellett egy 20. hozzászólás....
Egyébként íme, Glaurung (0 hozzászólás... ):
www.tolkien.hu/forum/profile.php ... ile&u=1844
Lásd Taglista.
Tom csak nekem úgysem lesz egyhamar 500-as meg ezres cuccom
( ha 100ig eljutok örömtáncot járok.... ....)
Köcöntelek a valóság civatagában
- Artemisz
- Nem elérhető
Prérifarkas írta: Ha van rá igény, újfent bevállalnék egy Halloween-szervezést. Nah?
GALÓC, TE FÉLISTEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :bounce:
Imádlak!
Ha véletlenül igényt tartanál segítségre, csak szólj bármikor!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Timona
- Nem elérhető
"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos
- Fio
- Nem elérhető
Fiona írta: Drága Szeretteim!!!
Örömmel jelentem be, hogy idén is meg lesz rendezve:
KISMAROS!!!!
Cueddo sajnos nem tudta vállalni a szervezést, és megengedte, hogy szervezzem. Tehát én csinálom meg ezt a kis hepajt.
Mi is az a Kismaros?
Tavaly karácsonykor (dec. 17-19) megrendeztünk egy kis MTT-s "összeröffenést" a kismarosi Ifjusági szállóban, ahol nagyon sok felejthetetlen élménnyel lettünk gazdagabbak. Hülyülések, gyilkosozások és játékok színesítették be ezt a három napot. 2. este pedig megajándékoztuk egymást. Ami annyit takar, hogy amellett, akit meg akartunk ajándékozni, azonkívűl egy olyan egyedet is, akit egy program segítségével kellett "kihúzni". (biztos ismeritek a suliban is ezt a menetet. Kihúztok vkit, aztán titokban kell tartani, hogy az utolsó napon meglepetésszerűen megajándékozzad. ) Röviden, tömören ennyi.
Mennyibe fog kerülni?
A cucc előreláthatólag 1500 Ft két éjszakára per fő, de lehet, hogy a Pest megyei diákoknak kedvezmény van, bár nem biztos. Mivel előleget kell fizetni, ezért kérem, hogy aki jelentkezik az írja le, hogy mikor tudja odaadni a 300Ft előleget. Aki ezt nem tudja befizetni október 31-ig, az nem jöhet.
Meddig és hogyan kell jelentkezni?
Jelentkezni október 25.-ig lehet EMAILBEN!! Tudom, privibe sokkal könnyebb meg minden, de viszot emailben nem veszik el olyan könnyen, és ott rendszerezni is tudom. Az email cím, amin jelentkezni kell: cyclon@maffia.hu .
Mikor lesz ez az egész?
Az idei Kismaros december 18-tól (szombat) december 20.-ig (hétfő) tart. Azért választottuk ezt az időpontot, mert a vidékiek kényelmesen tudnak jönni, és nem kell mindnekinek munka után/suli után rohanni haza a cuccáért és utána emg az állomásra.
Egyelőre talán elég ennyi, remélem felkeltettem az érdeklődést. A házban egyelőre 25 helyet foglaltam, amit ki lehet majd egészíteni, ha többen megyünk.
Ha van kérdés, nyugodtan kérdezzetek, talán váaszolok is. Ezt nyugodtan lehet fenyegetésnek venni.
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Előre is köszönjük, Galc! :hello:
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Prérifarkas
- Nem elérhető
Galadh
- Ulmo
- Nem elérhető
- Eldamyn
- Nem elérhető
"Én akkor is betöröm ezt a lovat!" /Léod utolsó mondata/