Találkozások

Több
20 éve 7 hónapja #183968 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: Találkozások

Fiona írta: Hát senki nem akar jönni áp. 13.-án Győrbe???? Legyünk összfix öten (Thaur, Ithil, Gyemant, Én, Siss) a talin?????? Én nekem olyan mindegy, de azért jó lenne veletek is húsvétot ünnepelni. :?

Ajánlom hirdesd chaten és hívjál győrieket is.. én pl Alyrtól tudtam meg, h lesz. (ja és meg kell becsülniaz ien kis társaságot is.. ugye győritaslisok? ;) )
Valami konrétumokat tudnál mondani?
[size=9:q2p5ul9h](többieknek: szarvasokba ne bízzatok :evil2: )[/size]

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 7 hónapja #183955 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Találkozások

Fiona írta: Gyerekek!!

Hát senki nem akar jönni áp. 13.-án Győrbe???? Legyünk összfix öten (Thaur, Ithil, Gyemant, Én, Siss) a talin?????? Én nekem olyan mindegy, de azért jó lenne veletek is húsvétot ünnepelni. :?

De. Én igen. Amennyiben priviben megírjátok h holmikor tali pesten meg iesmi, és nem robban fel a házunk, megyek (ja és ha kapok zsebpénzt)

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 7 hónapja #183790 Írta: Dínchamion
Dínchamion válaszolt a következő témában: Találkozások
A póttábor helyszínéről van már valami?

Dín

- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?

Több
20 éve 7 hónapja #183744 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Találkozások

Telcontar írta: - Eszközbeszerző (bogrács, kés, fakanál és hasonló segédeszközök beszerzéésért, kölcsönkéréséért és visszaadásáért felelős személy)

Ilyenre van már aspiráns?
Mert én szívesen..

[size=9:1rtkyid9]Csak faxold át a teljes munkaköri leírást! :twisted: [/size]

Amúgy mi lesz ez a buli?

Our knees do not bend easily

Több
20 éve 7 hónapja #183716 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: Találkozások
Beltaine bulira Önkéntesek kerestetnek!

(Már csak 29 nap a 30 órás buliig...)

Az önkéntesség formáját megjelölve (nagyon szigorúan az alábbi témákból választva és csakis e-mailben eljuttatva hozzám a telcontar@tolkien.hu címre) kérem a jelentkezést!

- Logisztikai menedzser (gépkocsizó)
Beosztottjai: anyagbeszerző munkatársak (bevásárló TESCO kommandó)

- Eszközbeszerző (bogrács, kés, fakanál és hasonló segédeszközök beszerzéésért, kölcsönkéréséért és visszaadásáért felelős személy)

- Ellátó egység
Köztük: főzésért felelős személyek, tűzbiztosok

- Pénzügyi asszisztens (aki a résztvevőktől beszedi a közös költségek arányos részét olyankor, amikor én nem tudok ügyfélfogadni)

- Entertaiment Manager (aki a szórakoztató műsorokat megszervezi és koordinálja) (Laurelen, vállalod?)

Más egyébre (illetve "én szívesen segítek csak mondd, mit csináljak" típusú jelentkezésekre) jelen pillanatban még nincs szükség.

További részletek folyamatosan.

Több
20 éve 7 hónapja #183693 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Találkozások
megismételném a FELHÍVÁST (ha esetleg valaki nem látta volna)!

Május 7-én, az MTT keretein belül Musical-estet rendezünk (19.00 Zöld Macska).
Várom azon lelkes emberek jelentkezését e-mailben, akik szeretnének énekelni/táncolni, valamilyen musical részletet előadni. (Ide tartoznak a Disney rajzfilmek, illetve minden egyéb rajzfilmzene, filmzene is.)
Előtte természetesen meghallgatás is lesz.
Felhívnám a verselők figyelmét, hogy prózai előadókat is várunk VERS vagy valamilyen RÖVID NOVELLA vagy HUMOROS ELŐADÁS kategóriában.
Ugyanez a TÁNCOSOKRA is vonatkozik.

A levél tartalmazza:
:arrow: a szám címét
:arrow: a szám műfaját
:arrow: a zeneszerzőt
:arrow: az előadó teljes valódi- és nick nevét
:arrow: és hogy pontosan hány perces műsor lesz.

Az e-maileket a kriszana@tolkien.hu -ra várom április 20-ig.
Előzetes főpróba a helyszínen április 26-án, hétfőn.

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)

Több
20 éve 7 hónapja #183430 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Találkozások
Gyerekek!!

Hát senki nem akar jönni áp. 13.-án Győrbe???? Legyünk összfix öten (Thaur, Ithil, Gyemant, Én, Siss) a talin?????? Én nekem olyan mindegy, de azért jó lenne veletek is húsvétot ünnepelni. :?

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
20 éve 7 hónapja #183356 Írta: Telcontar
No, aki vasárnap nem elég bolond és nem is Caporeia-rajongó, az bizton számíthat egy jó kiadós
kirándulásra!

SZokásoshoz képest a változások:
Egy órával korábban lesz a tali és a HÉV megállóban!
Természetesen rossz idő esetén megfontolás tárgya lesz a menet.

Találkozó 8.30-kor vasárnap a Szentlélek téren a HÉV megállónál (pl. 18-as busz). Nagyjából 9.15-9.30 között érünk Pomázra, ahonnan sárga busszal megyünk tovább.
Az eredeti elképzeléssel szemben Szentendréig gyalogolunk, Holdvilág-Árok, Lajos-forrás, Kő-hegy irányból közelítjük meg, ez kb. 20 km, de a terep tényleg könnyű és bőven lesz időnk.
Nagyjából este hat-hét között érjük el Szentendrét. A közbenső időre legyen elég étel-ital és HÉV jegyre, valamint volánbuszra pénz nálatok.
Esetleg ha gyorsak leszünk, egy rövid szentendrei séta beleférhet. :)

Több
20 éve 7 hónapja #183276 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: Találkozások
Kinek van kedve április 11én ALVIN KONCERT re jönni?

Asszem pár jelentkező már biztos van:) Dodiee, elodyke, Zbaly, Rabyn...
Naa?:))

Hely a pecsa, a beugró asszem 2000 huf.

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Több
20 éve 7 hónapja #183269 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: Találkozások
Kedves Népek!!!

Néhány emberkével már beszéltem, de talán többeket is érdekelhet a dolog...

Most vasárnap, azaz április 4-én lesz egy capoeira* workshop, ami anyit tesz, hogy különböző bemutatók, meg infók, meg még ki is lehet próbálni ezt az érdekes "táncot".
Tudom, hogy aznap van bolondtali és mivel arra én is szeretnék menni, ezért úgy szervezem, hogy oda is el lehessen menni.
Tehát, akinek kedve van velem tartani, az írjon nekem privit/mailt/smst vagy hívjon föl és akkor mondok majd pontosabb infókat a találka helyszínéről és időpontjáról.

Nyau!

[size=9:kdwdhod2]* capoeira = ősi, brazil harcitánc, szvsz nagyon érdekes és látványos... (és engem már régóta érdekel (bár alkalmam most lenne először élőben találkozni vele)[/size]

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"

Több
20 éve 7 hónapja #183142 Írta: Morgana
Morgana válaszolt a következő témában: Találkozások
Kedvesek!

Ugye nem feledtétek el, hogy a hétvégén, szombaton 14:30-tól ismét Tolkien Klub a Zöld Macskában?

A programról:

14:30 - Beszélgető-sarok: A Jó és a Rossz Középföldén
16:00 - Quenya nyelvlecke - Kaposi Angéla (Varda)
17:00 - Fegyverek és hadviselés Tolkien világában - Tallián Balázs (Ulmo)

A Beszélgető-sarok ban ezúttal is várjuk azokat a vendégeinket, akik aktív formában szeretnék feldolgozni a tolkieni világgal kapcsolatos élményeiket. A beszélgetésen kívül sok játékkal és izgalmas feladatokkal is találkozhatnak a részvevők.

A előadás kis betekintést nyújt a hadviselés és a fegyverek történetébe. Megismerkedhetünk Középfölde lakóinak kedvenc fegyvereivel, a haditechnikával, valamint a nagyobb csatákkal. Megtudhatjuk azt is, hogyan küzdöttek az orkok a tündékkel.

Gyertek sokan és szóljatok a barátaitoknak is!!!!

S. P. Q. L.

"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."

Több
20 éve 7 hónapja #182851 Írta: Telcontar
Mivel már csak 33 nap van addig, lélekben kezdjetek készülni egy hatalmas, őrületes, változatos, 30 órás (!!!) Beltaine bulira, amellyel hivatalosan megnyitjuk a nyarat! Részletek később itt. Maradandó élmény lesz. :)

Több
20 éve 7 hónapja #182838 Írta: brokkoli
brokkoli válaszolt a következő témában: Találkozások
BOLONDTALI ÁPRILIS 4-ÉN!!!!
Szóóóval, itt a végleges minden bigyó: 4-én (vasárnap) 13:00-kor találkozunk minden Drága Bolondtárssal a Deák téren a Princess előtt. :D :D :D
Továbbra is tessék jelentkezni, hogy tudjuk mire számítsunk :D
( jacopo.belbo@freemail.hu és/vagy kriszta@nudlee.hu )

Puszó mindenkinek: Jacopo BT és Nodlee BT

And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/

Több
20 éve 7 hónapja #182820 Írta: Fio
Sziasztok!!!

A meghirdetett győri tali áttevődik ápr. 13.-ára, keddre. Ez a gimikben és ált. sulikban is utolsó szünetnap. Ugyhogy lehet jönni. :) (ez oylan kis husvéti buláj, ahol az MTT-sek között egy kis nyusziparti lenne.. értitek?? :) )
Tessék jelentkezni!!! :)

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
20 éve 7 hónapja #182572 Írta: Telcontar
AZ időjárásra, valamint két kiránduló egészségi állapotára, illetve a kettő összefüggésére tekintettel a most vasárnapi kirándulás elmarad. A program változatlan feltételekkel jövő hétre tolódik.

Több
20 éve 7 hónapja #182569 Írta: Telcontar
A Rakoczi ter egy villamosmegallo (4,6 villamos) a Blahatol a Moricz fele a Nyugatival ellenkezo iranyba), vagy ket megallo a Ferenc koruttol (a Nyugati fele) es a gorog non-stop az egy CBA a terrel ellentetes oldalon, pont szemben a villamosmegalloval.

Több
20 éve 7 hónapja #182559 Írta: sebcsaba
sebcsaba válaszolt a következő témában: Találkozások

Beleg Cúthalion írta: Udv Allz,

Visszajottem a szabimbol.
Remelem az erdekeltek nem felejtettek el hogy penteken es vasarnap megyunk szinhazi proba latogatasra!

Talalkozzunk a Rakoczi teri villamosmegalloval szembeni Gorog non-stop elott, penteken 18.40-kor es vasarnap 12.40-kor.
Penteken 19-kor es Vasarnap 13-kor kezdodnek a probak, ugyhogy ne kessetek, nem fogunk varni senkire, mert 45-kor be kell mennunk.

Pontosítás: 12:45-kor már bemegyünk a próbára, ezért mindenki aki jönni akar legkésőbb 12:30-ra legyen ott.

p.s. És ne felejtsétek el, hogy szombatról vasárnapra virradóan beköszönt a nyári időszámítás, ezért egy órával korábban lesz!

"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"

Több
20 éve 7 hónapja #182430 Írta: Fio
Akkor ápr. 10.-ét meghirdetem győri talinak, egyben egy kis előleges locsolkodós bulinak. :D Aki tud, az jöjjön és (jaj muszáj ezt irnom, uristen de utálom) a fiúk hozzanak Vizet (vagy kölnit) mi meg hozunk tojglit. :) Jelentkezéseket priviben fogadom. :)

Kincso: direkt ezt az időpontot néztem ki, mert szünetben reméle többre ráérnek. :)

Több
20 éve 7 hónapja #182420 Írta: Melian
Melian válaszolt a következő témában: Találkozások

Telcontar írta: Vasárnapi kirándulás

Ismét könnyed sétát teszünk a Pilisben, a gyönyörű Holdvilág-árokban, amely után meglátogatjuk a Lajos-forrást is. Könnyű terep, viszonylag rövid táv. Találkozó vasárnap 9.30-kor a Szentlélek téren, az Árpád hídi HÉV megálló közelében a 18-as busznál.
Oda is, vissza is HÉVezünk.
Jertek! :)

Kedveseim,

ám el ne feledjük, hogy közben (szombatrul vasárnapra virradó hajnalon :roll: ) óra-előre-állítást tart a Föld nevű bolygó :wink:

Többen úgy fogjuk érezni, hogy még csak fél kilenc van... :twisted:

Tehát: órákat/ telefonokat/ kakukkokat idejében átállítani!!! :D :D :D

Melian
*tiuda meina tiutjandei*

Több
20 éve 7 hónapja #182396 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Találkozások

Galadh írta: Hahó népek!

Holnapra foglaltam egy asztalt nektek a CDfűbe, öttől a tietek, aki ég a vágytól, hogy lássa a többi bolondot, az feltétlenül menjen:)

Szal hajrá, és gyertek:)

Ez azt jelenti, amit drága egyetlen Galdhom elfelejtett közölni, hogy MI(vagyis akik elvileg ezt szervezik, én és Galadh..)NEm leszünk ott... Tehát mindenki akit bezanzítottunk, hogy jöjjön velünk gengelni, örülhet:) ez természetesen senkinek a kedvét ne vegye el attól, hogy elmenjen, minél többen lesztek, annál jobban fogtok szórakozni:)

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
20 éve 7 hónapja #182341 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Találkozások
Az április 10-zel (szvsz) az a baj hogy pont a szünet közepén van (legalábbis nálunk ápr. 8-13.), és mi valószínűleg a mamáékhoz meg az uncsitesómékhoz megyünk szünetben, max. húsvétra jövünk haza... :roll: Pedig szívesen mennék, lehet hogy ha ez marad az időpont is megyek, majd meglátjuk (a vak is azt mondta :wink: ).
Apropó húsvét: tavaly volt locsolkodós buli, akkor én nem tudtam menni, de ha lesz idén is, szeretnék. :idea: Vélemény?

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
20 éve 7 hónapja #182330 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Találkozások
Fio: Ápr 17. közgyűlés, nem?

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 7 hónapja - 20 éve 7 hónapja #182328 Írta: Fio
Emberkék!!!!

Ismét azon gondolkodom, hogy győri talit kéne csinálni. :) Ha van rá érdeklődő akkor összeütünk egyet, mondjuk ápr 10.-én. Nos????

Több
20 éve 7 hónapja #182320 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: Találkozások
Hahó népek!

Holnapra foglaltam egy asztalt nektek a CDfűbe, öttől a tietek, aki ég a vágytól, hogy lássa a többi bolondot, az feltétlenül menjen:)

Szal hajrá, és gyertek:)

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Több
20 éve 7 hónapja #182281 Írta: Silcucc
Silcucc válaszolt a következő témában: Találkozások
Tehát, most szombaton, a NTÚÜM helyszíne:
11órakor a Móricz Zsigmond körtéren találka a McDonald's előtt. Aki nem ér oda/később jön/egyéb nyafiznivaló, annak itt a számom: 06-20-364-3385
Mellesleg ajánlott a MELEG ÖLTÖZET, finom fehér és vörös tea, és ilyesmik, valamint ha valakinek eszébe jutna egy fedett, meleg hely, ahova viszonylag sokan is beférünk, az sürgősen kajabáljon... :)
Na csókolom, ennyi voltam! :)

"...valamiben hinni kell, akkor is, ha nem felel... melléd ül és koccint veled az Isten..."

Több
20 éve 7 hónapja #182279 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Találkozások
Ry, akkor írd meg Telconak.

Telcontar írta: Nyári póttábor helyszíne szavazásra bocsáttatik!

Felmerült, hogy többen is szívesen megszerveznék a póttábort, különféle helyszíneken. Hogy igazságos legyen a dolog, szavazáson dől el, hol is történjék az esemény.
Azokat az embereket kérem most, akik szervezőként látnának a feladathoz, hogy e-mailben nevezzék be saját jelöltjüket, röviden (!) ismertetve az alábbi paramétereket:
- Helyszín neve, megye
- Közlekedés Budapestről
- Szállás és étkezés jellege, minősége, árai, férőhelyek, egyedül lennénk-e vagy idegenekkel, tisztálkodás paraméterei
- Programlehetőségek, amit a környék kínál
- egyéb megjegyzések

A pályázatokat e hét végéig e-mailben kérem a telcontar@tolkien.hu címre, a kérdések jöhetnek priviben is. Az adatok feldolgozása után a Szavazás topicban kerül döntésre a kérdés.

Brisa

Több
20 éve 7 hónapja #182278 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: Találkozások
Igen, a pécsi póttábort jómagam és (legalábbis ajánlom) Szürke szervezzük, már ha itt lesz. ;) (És ha itt lesz, rúlz lesz. 8) )

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
20 éve 7 hónapja #182258 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Találkozások

Sünee írta: Pécsi póttábor rúlz lenne! Én se tudom megszervezni, de Ryana azt mondta, h ő igen.

Én is úgy emlékszem, és szvsz is tényleg RÚLZana! :hello:

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
20 éve 7 hónapja #182241 Írta: Panni
Panni válaszolt a következő témában: Találkozások

Telcontar írta:

Panni írta: Most vasárnap kirándulás a Pilisben? Ezt még egyeztetnem kell a szülőkkel, de lenne egy kérdésem: aki nem Bp-i, hanem a Pilisben lakik, annak nem lehetne valami konkrét csatlakozási pontot találni a túrázó csapathoz? Csak azért mert nem szívesen utaznék fel Bp-re, hogy aztán hazautazzak.... :roll:

Pomázon lehet csatlakozni, nem tudom biztosan, mikor érünk oda, de a telefonszámom alul meglelhető. :) Esetleg a Holdvilág-árok bejáratánál is lehet...

Köszönöm Telcontar, de sajna lehet, hogy ugrott az egész, mert a szülők nem díjazzák ezt az időjárást :cry: Még megpróbálom őket puhítani egy kicsit...

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)

Több
20 éve 7 hónapja #182223 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Találkozások

Ankalimon írta: Mivel ezen a szombaton van a hivatalos tünde újév, javaslom, hogy ezt a talit egyben nyilvánítsuk Nagy Tünde Újév Ünneplő Megmozdulásnak (NTÚÜM).

Javaslom, hogy tényleg hozzuk, ami a téli piknikhez kő. [size=9:282h2pz1]Este folyt. köv. Tánci, konci, mi1más. Inkább mi1más[/size] :sungl:

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.239 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére