Találkozások

Több
20 éve 7 hónapja #182219 Írta: Sünee
Sünee válaszolt a következő témában: Találkozások
Pécsi póttábor rúlz lenne! Én se tudom megszervezni, de Ryana azt mondta, h ő igen.

"Aki sokat keveri a szart, azt előbb-utóbb berántja a kanál."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 7 hónapja #182192 Írta: Dínchamion
Dínchamion válaszolt a következő témában: Találkozások

Telcontar írta: A póttábor semmiképpen sem hivatalos, kivéve ha a vezetőség valamilyen oknál fogva annak nyilvánítja, persze csak magunk között hívjuk póttábornak, a győri is "csak" tali volt, de ez csupán hivatalos elnevezés kérdése.

Hm. Azért a szegedi póttábor több volt, mint "tali", persze megfogalmazás kérdése. :wink:

Részemről Pécset javasolnám, de megszervezni nenm fogom tudni ez biztos. Esetleg vmelyik pécsi egyén nem akarná lehozni a póttábort ide? (Ryana? Szürke? Valaki?)

Dín

- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 7 hónapja #182180 Írta: Ankalimon
Ankalimon válaszolt a következő témában: Találkozások
Khm.
A legfrisebb időjárásjelentés szombatra:

Szombaton a változóan felhős lesz az ég, már csak egy-két helyen fordul elő zápor, hózápor. Élénk lesz az északi, északkeleti szél. Hajnalban -2, +3 fok várható. A hőmérséklet csúcsértéke 6, 11 fok között alakul.

Szóval a mágus-tüzijáték petárdái meg fognak fagyni a hóesésben...
Persze tévedtek már nagyobbat is a meteorológusok.

Az igazság a kis álom, amelyben az én elgondolja a világot.
A valóság a nagy álom, amelyben Isten gondolja önmagát.

Több
20 éve 7 hónapja #182155 Írta: Julcsi_
Julcsi_ válaszolt a következő témában: Találkozások
NTÚÜM rulz!

tünci-tánc

is rulz! :mrgreen:

[size=9:1m5gdtkp](részemről rendben a tánci)[/size]

argh

Több
20 éve 7 hónapja #182150 Írta: Ankalimon
Ankalimon válaszolt a következő témában: Találkozások

Silmeniel írta: Mivel Alcar Bátyám is Pestre látogat, nomeg múlt héten elmaradt a találkozó, úgy gondoltam, most SZOMBATRA/március 27/ megszervezem a dolgot. Mivel másoknak egyéb programja van, a tali helye és időpontja:
délelőtt 11óra, Móricz Zsigmond körtér, a McDonald'selőtt!

Mivel ezen a szombaton van a hivatalos tünde újév, javaslom, hogy ezt a talit egyben nyilvánítsuk Nagy Tünde Újév Ünneplő Megmozdulásnak (NTÚÜM).

A részvétel minden tündebarátnak nyomatékosan ajánlott... legyen kaja-pia, tünci-tánc, mágus-tüzijáték, meg minden...

Az igazság a kis álom, amelyben az én elgondolja a világot.
A valóság a nagy álom, amelyben Isten gondolja önmagát.

Több
20 éve 7 hónapja #182060 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: Találkozások
A póttábor semmiképpen sem hivatalos, kivéve ha a vezetőség valamilyen oknál fogva annak nyilvánítja, persze csak magunk között hívjuk póttábornak, a győri is "csak" tali volt, de ez csupán hivatalos elnevezés kérdése.
Várom a további jelöléseket, még a héten!

Panni írta: Most vasárnap kirándulás a Pilisben? Ezt még egyeztetnem kell a szülőkkel, de lenne egy kérdésem: aki nem Bp-i, hanem a Pilisben lakik, annak nem lehetne valami konkrét csatlakozási pontot találni a túrázó csapathoz? Csak azért mert nem szívesen utaznék fel Bp-re, hogy aztán hazautazzak.... :roll:

Pomázon lehet csatlakozni, nem tudom biztosan, mikor érünk oda, de a telefonszámom alul meglelhető. :) Esetleg a Holdvilág-árok bejáratánál is lehet...

Több
20 éve 7 hónapja #181970 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Találkozások
Megoszlana a társaság. na ez az amit baromira nem tartok jó ötletnek!!!! Ugyanis így kialakulan egy csomo kissebb klikk (igy is vannak de akkor meg mégjobbam) aminek semmi se semmi értelme sincsen!!!! Szvsz EGY pottábor elég lesz akárhol:)

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
20 éve 7 hónapja #181917 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: Találkozások

Esgal írta:

És miért ne lehetne "több póttábor"? Azaz miért ne lehetne különböző időpontokban különböző helyeken? Tavaly sem volt hivatalos MTT póttábor a győri...

Szvsz nem bírnánk anyagiakkal, ha minden héten több napra mennénk, márpedig ötletből nincs hiány... :roll:

Ennek következtében nem mindenki menne egyre, hanem mondjuk vki ide, vki oda.. naon megoszlana a társaság

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
20 éve 7 hónapja #181894 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: Találkozások

És miért ne lehetne "több póttábor"? Azaz miért ne lehetne különböző időpontokban különböző helyeken? Tavaly sem volt hivatalos MTT póttábor a győri...

Szvsz nem bírnánk anyagiakkal, ha minden héten több napra mennénk, márpedig ötletből nincs hiány... :roll:

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/

Több
20 éve 7 hónapja #181828 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Találkozások

Telcontar írta: Felmerült, hogy többen is szívesen megszerveznék a póttábort, különféle helyszíneken.

És miért ne lehetne "több póttábor"? Azaz miért ne lehetne különböző időpontokban különböző helyeken? Tavaly sem volt hivatalos MTT póttábor a győri... :hein:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
20 éve 7 hónapja #181826 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Találkozások

Arden Borough írta: Tudom Léli,de ez kimondottan vimpártali lenne,akár 2 napos is! és kellene keresni vmi vimpáros helyet,amit meg is lehet közelíteni...ötlet?

Arden, mit értesz "vimpáros hely" alatt?

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
20 éve 7 hónapja #181756 Írta: Silcucc
Silcucc válaszolt a következő témában: Találkozások
Halihó nép!

Mivel Alcar Bátyám is Pestre látogat, nomeg múlt héten elmaradt a találkozó, úgy gondoltam, most SZOMBATRA /március 27/ megszervezem a dolgot. Mivel másoknak egyéb programja van, a tali helye és időpontja:
délelőtt 11óra, Móricz Zsigmond körtér, a McDonald's előtt!
Akik privit kaptak, és 1 órát írtam bele, azok SE 1re jöjjenek, hanem 11re!
Ha valakinek nyafizni valója akad, telefonszám: 06-20-364-3385, avagy privi, avagy mail a silmeniel@buli.net -re.
Beszéltem, uff.

Ui.: tessék melegen öltözni, mert egy kis kirándulást tervezek a budaörsi dombokra, aztán ott egy laza pikniket... tehát, kaja, pia, tea ;) , buliiiiiiiiiiiiiii :lol: 8)

"...valamiben hinni kell, akkor is, ha nem felel... melléd ül és koccint veled az Isten..."

Több
20 éve 7 hónapja #181739 Írta: Panni
Panni válaszolt a következő témában: Találkozások
Most vasárnap kirándulás a Pilisben? Ezt még egyeztetnem kell a szülőkkel, de lenne egy kérdésem: aki nem Bp-i, hanem a Pilisben lakik, annak nem lehetne valami konkrét csatlakozási pontot találni a túrázó csapathoz? Csak azért mert nem szívesen utaznék fel Bp-re, hogy aztán hazautazzak.... :roll:

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)

Több
20 éve 7 hónapja #181640 Írta: sebcsaba
sebcsaba válaszolt a következő témában: Találkozások
Telcontar, mindig késve szólsz.

Telcontar 2004.03.19 18:13-kor írta: Ostara piknik
Tekintettel arra, hogy vasárnap március 21 lesz...
- Irány Csobánka, sárga busz Pomázra, majd HÉV

későn olvastam, és szombaton Fimmel a Csobánkát már megjártuk.

Telcontar 2004.03.23 08:12-kor írta: Vasárnapi kirándulás
Ismét könnyed sétát teszünk a Pilisben, a gyönyörű Holdvilág-árokban...

Vasárnap pedig megjártuk a Holdvilág árkot. (többé-kevésbé :wink: )
Hajrá kósza barátaink, kövessétek a nyomainkat!

Ryana, ugye küldtél javaslatot póttáborra?

"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"

Több
20 éve 7 hónapja #181613 Írta: Telcontar
Vasárnapi kirándulás

Ismét könnyed sétát teszünk a Pilisben, a gyönyörű Holdvilág-árokban, amely után meglátogatjuk a Lajos-forrást is. Könnyű terep, viszonylag rövid táv. Találkozó vasárnap 9.30-kor a Szentlélek téren, az Árpád hídi HÉV megálló közelében a 18-as busznál.
Oda is, vissza is HÉVezünk.
Jertek! :)

Több
20 éve 7 hónapja #181612 Írta: Telcontar
Nyári póttábor helyszíne szavazásra bocsáttatik!

Felmerült, hogy többen is szívesen megszerveznék a póttábort, különféle helyszíneken. Hogy igazságos legyen a dolog, szavazáson dől el, hol is történjék az esemény.
Azokat az embereket kérem most, akik szervezőként látnának a feladathoz, hogy e-mailben nevezzék be saját jelöltjüket, röviden (!) ismertetve az alábbi paramétereket:
- Helyszín neve, megye
- Közlekedés Budapestről
- Szállás és étkezés jellege, minősége, árai, férőhelyek, egyedül lennénk-e vagy idegenekkel, tisztálkodás paraméterei
- Programlehetőségek, amit a környék kínál
- egyéb megjegyzések

A pályázatokat e hét végéig e-mailben kérem a telcontar@tolkien.hu címre, a kérdések jöhetnek priviben is. Az adatok feldolgozása után a Szavazás topicban kerül döntésre a kérdés.

Több
20 éve 7 hónapja #181572 Írta: Silcucc
Halihó nép!

Mivel Alcar Bátyám is Pestre látogat, nomeg múlt héten elmaradt a találkozó, úgy gondoltam, most SZOMBATRA /március 27/ megszervezem a dolgot. Mivel másoknak egyéb programja van, a tali helye és időpontja:
délelőtt 11óra, Móricz Zsigmond körtér, a McDonald's előtt!
Akik privit kaptak, és 1 órát írtam bele, azok SE 1re jöjjenek, hanem 11re!
Ha valakinek nyafizni valója akad, telefonszám: 06-20-364-3385, avagy privi, avagy mail a silmeniel@buli.net -re.
Beszéltem, uff.

Ui.: tessék melegen öltözni, mert egy kis kirándulást tervezek a budaörsi dombokra, aztán ott egy laza pikniket... tehát, kaja, pia, tea ;) , buliiiiiiiiiiiiiii :lol: 8)

"...valamiben hinni kell, akkor is, ha nem felel... melléd ül és koccint veled az Isten..."

Több
20 éve 7 hónapja #181554 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Találkozások

Arden Borough írta: Tudom Léli,de ez kimondottan vimpártali lenne,akár 2 napos is! és kellene keresni vmi vimpáros helyet,amit meg is lehet közelíteni...ötlet?

Szabadhegyi temető?? :twisted: Este kilenc után???? Aminek a közelében TESCO van???
Najó, nyugszom

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
20 éve 7 hónapja #181552 Írta: Arden Borough
Arden Borough válaszolt a következő témában: Találkozások
Tudom Léli,de ez kimondottan vimpártali lenne,akár 2 napos is! és kellene keresni vmi vimpáros helyet,amit meg is lehet közelíteni...ötlet?

Örökké nem eshet...

Több
20 éve 7 hónapja #181550 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Találkozások

Arden Borough írta: Teljesen uj ötlet,szal még kidolgozásra vár...
Mi lenne ha csinálnánk egy Vimpár-talit a tavaszi szünetben?
Niuncs kedve vkinek megszervezni vmi vimpáros helyre?Ha nincs ötlet,akkor esetleg én megszervezhetem Győrbe...
Hogy tetszik?
JV!Arden

Vimpártali négyzet? Mer a konferencia idejére Pécsre Dínkám akar szervezni Vimpár talit :) Persze az egy kicsit odébb van, de annyira már nem.. :)

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
20 éve 7 hónapja #181541 Írta: Arden Borough
Arden Borough válaszolt a következő témában: Találkozások
Teljesen uj ötlet,szal még kidolgozásra vár...
Mi lenne ha csinálnánk egy Vimpár-talit a tavaszi szünetben?
Niuncs kedve vkinek megszervezni vmi vimpáros helyre?Ha nincs ötlet,akkor esetleg én megszervezhetem Győrbe...
Hogy tetszik?
JV!Arden

Örökké nem eshet...

Több
20 éve 7 hónapja #181247 Írta: Jacopo Belbo
Jacopo Belbo válaszolt a következő témában: Találkozások
Bolondtali
Halihó :)
A korábban említett Bolondtali április negyedikén kerül megrendezésre, délután egykor találkozunk a Deák téri aluljáróban levő Princessnél, onnan meg majd megyünk tovább valami igazán bolondos helyre :D ... Erről majd bővebben holnap fog Nodlee írni Néktek :)

Csörgősipka legyen Veletek, meg minden jót -
Jacopo (Bolond)

ui. Ja, és légyszi írjatok mailt, ha jönnétek, a nudlee@kriszta.hu (Nodlee), vagy a jacopo.belbo@freemail.hu (szerény bolondságom) címre. Permínek privi is jöhet, nekem már úgyis mind1 :D

"- Véges-végig csak a lebzselés vonzott az univerzum lehetőségei közül, igaz? - kérdezte Buzger John"

Több
20 éve 7 hónapja #181228 Írta: Aeglos
Aeglos válaszolt a következő témában: Találkozások

Cueddo írta:
Aeglosnak+nekem volt egy ötletünk: hogy kellene szombathelyi talit szervezni, mégpedig április 12 -én.

Akit érdekelne, az legyen szíves, írjon NEKEM mailt, vagy ide a topikba (légyszi ne privit!).

:deal:

And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.

Több
20 éve 7 hónapja #181046 Írta: elodyke
elodyke válaszolt a következő témában: Találkozások
Helló nép!!
naszóval holnap azaz ma azaz szombaton mivel nem lesz Budaors.. telleg csinalhatnank valamit..
en elterveztem hogy a delelottomet a margitszigeten fogom tolteni..
ami azt jelenti hogy 10-fel11 korul varom a kedves jelentkezoket ottan..
a számom ha netalantan vki jonne..
06204760451
Ajánlom a figyelmetekbe hogy avarhato idojaras mivel Benedek napja lesz valoszinuleg hasonlo lesz mint a mai. vagyis tegnapi vagy hogyisvan
szal a vállalkozo kedvueket varom..
majd barmulunk egy jót..
meg ki tudja mik lesznek még!!
várlak titeket..

... Aztán rájövök: az álarc én magam vagyok.

Több
20 éve 7 hónapja #180986 Írta: Telcontar
Ostara piknik

Csak a reklám kedvéért, ez ugyanolyan ünnep, mint Beltaine meg Szentivánéj meg Halloween :)

Telcontar írta: Tisztelt bátor természetjárók,

most vasárnap, március 21-én meghódítjuk a Nagy-Kevélyt. Azaz kirándulás lesz, persze nem könnyed séta, hanem a gerecsére felkészülés nyitánya.
Találkozó reggel 9.30-kor az Árpád Híd budai hídfőnél, amely a Szentlélek tér nevet viseli, a 18-as busz végállomásánál. (gyk ott a HÉV megállója is)
Kb. délután három és hat között érünk vissza a Csobánka - Pomáz - Budapest útvonalon, volánbusz és HÉV igénybevételével.
Pénz, innivaló, élelem legyen nálatok.

A kirándulást rossz idő esetén is megtartjuk.

Mindehhez kis kiegészítés.
Tekintettel arra, hogy vasárnap március 21 lesz, ami a tavaszi napéjegyenlőség mellett a kelta Ostara ünnepe (tavaszünnep) is, ezért fokozottan felhívom a figyelmeteket a kirándulásra. Tekintettel mindenkire, a túra könnyedebb és kellemesebb lesz.
Program:
- Találkozó 9.30-kor (helyszín lásd feljebb)
- Kellemes, laza séta erdőben a Nagy-Kevély lábához, az Egri Vár romjaihoz (amit az Egri Csillagokhoz építettek fel, majd romboltak le)
- Pihenő, ökörködés, ütőfázás
- Indulás a Nagy-Kevélyre, a turistaházhoz (már nincs ott, tíz éve leégett, de vannak padok és asztalok és Kék Túra pecsételőhely)
- PIKNIK!!!!!!!
- Izmos fűszálaknak fél órás séta fel, a hegy tetejére (piknikezők nyaralnak közben)
- Séta a Mackó-barlanghoz
- Irány Csobánka, sárga busz Pomázra, majd HÉV
Az egész laza lesz és kényelmes, egy-két pici emelkedőtől eltekintve. Kb. tizenegyre érünk az egri várhoz, fél egyre a piknik helyére, ahonnan három-négy felé (ahogy a kedvünk tartja) indulunk tovább, onnan bő fél óra Csobánka, akkor meg már haza. Hatra mindenki otthon lehet.
Gyertek sokan!

Több
20 éve 7 hónapja #180963 Írta: Drizzt
Drizzt válaszolt a következő témában: Találkozások
Szombaton sajna nem tudok menni uccsó szamurájt nézni (bár láttam mán kéccer), mert meccsünk lészen a mom parkban (lehet szurkolni :) )...

Több
20 éve 7 hónapja #180884 Írta: Silcucc

Fiatalok, akik a budaörsi túrában érdekeltek vagytok,
sajnálattal közlöm, hogy a most szombatot le kell mondanom , közbejött valami, és képtelenség azt elhalasztani :( :cry: . Bocsi.... :oops: *szégyelli magát* Természetesen, akiknek kedvük van, találkozzanak, és menjenek fel a Gellért-hegyre... :)
Puszika a pofitokra, és még milliószor bocsi... :(
Silcucc

Több
20 éve 7 hónapja #180802 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Találkozások

Léli írta: Üdv mindenkinek!

Ha már mozi, meg Utolsó szamuráj...

Szombaton a Corvinban (home sweet home :D ) a 15:00-ás Utolsó szaurájt nézzük meg páran (Maju, Alyr, Esgal, Nima). Akinek van kedve, csatlakozhat hozzánk. De pls. jelezzen nekem, ha lehet, hogy tudjuk, kire kell várnunk.

Léli

Minden valószínűséggel megyek, de ha mégsem akkor íro smst! :wink:

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
20 éve 7 hónapja #180785 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Találkozások

(i) ramba elenion írta: Hali!
Akarok minél többőtökkel megismerkedni,szóval,ha lesz valami tali írjatok légysz(persze csak ha beleférek)!!!!!!!!!!!
:lol:

Ez nálunk úgy működik, hogy figyelgetjük e topikot, ahová mindenki beírhatja a tali- és egyéb programötleteit, valamint az információkat. Ha az ember lányának/fiának szimpatikus az egyik program, akkor az információknak megfelelően jár el: pl. ha priviban kell jelentkezni, akkor ott jelentkezik. :wink:

Egyszerű az élet minálunk. :D

Brisa

Több
20 éve 7 hónapja #180757 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: Találkozások
Emmost off, de kérlek Cicc, ne töröld ki még egy-két napig.
Aki mondta, h jön Gyűrbe Kisfaludy-napokra, azt mégegyszer kérem, h jelezze privibe (sikerült törölnöm az összeset)! És a mi előadásunk - mint kiderült, valószínűleg 13:00-kor kezdődik!

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.162 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére