- Köszönetek: 0
Találkozások
- Julcsi_
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
_Neo írta: Ha szeretnetek ugyanezt atelni (szervezoi kotelezettsegek nelkul), gyertek el 2K4 januar 16-an, penteken a Dayka Gabor utca 4-be!
_Neo, ez miféle buli lesz egyébként? (Vagy csak én nem tudok erről semmit? ) Nyíltkörű LEP-lecsengés gyűljünkössze?
argh
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- _Neo
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Akinek van jegye a ma ejfeli bemutatora a Duna Plazaban, es elcserelne egy szinten DP-s, szinten ejfeles, am szinkronizalt eloadas jegyere, irjon a 20 4112825-re SMS-t!
Paholy es egy kedves holgy tarsasaga garantalt ß)
"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"
- sebcsaba
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
-és természetesen a nagysikerű Legolas-fürdőruci, rózsaszínben, amit ma este visszajuttatokEsgal írta: No, ha ennyire jelmezpártiak vagytok, természetesen a LEP-re készült jelmezeket odaadom erre az időre. FONTOS:Nem mindenki lesz ebben az esetben ugyanabban a szerkóban, mert másnak is meg kell adni a lehetőséget (pölö én tegnap voltam Galadrinyál, de nem akarok önzőzni, ha vkinek kell a fehér ruha, szóljon). Érkezési sorrend számít. Privit küldjetek, mert smst nem érdemes. Ja, ha valaki ezekbe akar beöltözni, akkor vagy személyesen hozza el a du. folyamán, vagy segítsetek cipekedni, mert nem vagyok málhás ló, és most nem tudom a szülők kocsiját igénybe venni. Visszajuttatás másnap, ugyanígy.
Kiadóak:
-Galadriel v. hosszú fehér köztünci
-Arwen v. bordó-ezüst köztünci
-fekete Melkor köpeny
-zöld zeke v. felhajtva hobbitkabát+esetleg paraszting
-ugyanez barnában
-Olwe kék zekéje
-Gandalf (csúcsos süveg nélkül)
-Feanor zekéje+esetleg paraszting
-Legolasban ugyanez
-még egy barna zeke
-a valák ruhái (bár nem hiszem, hogy ez valakit érdekelne)(mindenesetre van piros Tulkas, ződ Yavanna, kék Varda, fehér Manwe, szürke Nienna, sötétszürke Mandos, barna Aule, de ez utóbbi kettőt nem ajánlom, mert tényleg nem sikerültek valami szépen, továbbá egy ugyanilyen lepelruha fazonú bordó cuccos, eredetileg Elrondnak)
-Míriel táncruhája
-és természetesen a tüncök ruhája--de ha az lesz, szvsz kollektívan kéne viselnünk, mit szóltok, lányok?
És persze természetesen mindenki jöhet sajátba! És szöljatok, ha ezek kellenek!
Üdv:
Esgal
"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"
- Orsie
- Nem elérhető
_Neo írta: Hozok sok sort (Guinness-t) es sztrapacskat, csak Neked, _Neo!
Bár a LEP-en már mondtam, hogy főzni nem nagyon tudok, _Neo kedves, sütni viszont igen... A sört viszont ki nem állhatom, a bor nem lenne jó?
"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
- _Neo
- Nem elérhető
Megoldhato?
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
- Esgal
- Nem elérhető
+ van még tündeköpeny vagy 7
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
- Esgal
- Nem elérhető
Kiadóak:
-Galadriel v. hosszú fehér köztünci
-Arwen v. bordó-ezüst köztünci
-fekete Melkor köpeny
-zöld zeke v. felhajtva hobbitkabát+esetleg paraszting
-ugyanez barnában
-Olwe kék zekéje
-Gandalf (csúcsos süveg nélkül)
-Feanor zekéje+esetleg paraszting
-Legolasban ugyanez
-még egy barna zeke
-a valák ruhái (bár nem hiszem, hogy ez valakit érdekelne)(mindenesetre van piros Tulkas, ződ Yavanna, kék Varda, fehér Manwe, szürke Nienna, sötétszürke Mandos, barna Aule, de ez utóbbi kettőt nem ajánlom, mert tényleg nem sikerültek valami szépen, továbbá egy ugyanilyen lepelruha fazonú bordó cuccos, eredetileg Elrondnak)
-Míriel táncruhája
-és természetesen a tüncök ruhája--de ha az lesz, szvsz kollektívan kéne viselnünk, mit szóltok, lányok?
És persze természetesen mindenki jöhet sajátba! És szöljatok, ha ezek kellenek!
Üdv:
Esgal
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
- _Neo
- Nem elérhető
Brisa írta: És _Neo, mit fogunk ott csinálni, hogy kell a kitűző?
Igy konnyen megoldhatom a beleptetest, csak azt kell mondeni a portasbacsiknak, hogyy akin kituzo van, az lemehet es nincs sz*rakodas ß)
Morgana írta: Feltétlenül pénteken kell tartani?...
igen, akkor kapunk termet...
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
- Morgana
- Nem elérhető
S. P. Q. L.
"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."
- Brisa
- Nem elérhető
Brisa
- _Neo
- Nem elérhető
Figyelem, LEP szervezok/segitok!
Emlekeztek meg, mekkora szivas volt a LEP-et elokesziteni es lebonyolitani?
Emlekeztek, hogy mennyire remenytelennek tunt minden masodikan ejjel/harmadikan hajnalban?
Emlekeztek, megis mennyire jo hangulatban tartottuk vegig egymast?
Ha szeretnetek ugyanezt atelni (szervezoi kotelezettsegek nelkul), gyertek el 2K4 januar 16-an, penteken a Dayka Gabor utca 4-be!
Jelentkezes ELORE! Januar 14, azaz szerda ejfelig lehet jelentkezni, mert latnom kell, hogy mennyien leszunk!!! Egy elozetes becslest viszont hetvegere fel kell allitanom, hogy tudjam, ki kell-e berelni a Lepenyt, vagy eleg lesz a Nikkel Suger + a Lovagterem.
Ha tul sokan leszunk (>50), belepot kell fizetni, mert a Lepeny berlese nem ingyenes, sot, kifejezetten draga.
Aprosagok:
A "rendezveny" batyus jellegu, azaz mindenki hozzon magaval nemi kortyolgatni- avagy ropogtatnivalot. Nem lenne rossz, ha valaki(k) sutne(nek) tortat, vagy ilyesmit.
Az erkezes lehetoleg minel nagyobb es minel kevesebb csoportban tortenjek, hisz a belepes csakis velem egyutt lehetseges.
Mindenki hozza a kis kituzojet! ß)
Jelentkezes CSAK e-mailben a neo@tolkien.hu cimre tortenjen, a kovetkezo formatumban:
Nev:
Nick:
telszam(ha van):
Jelezve, h mit/kit hoznal, mikor jossz
Tehat:
Nev: Gipsz Jakab (aki Gipsz Jakabot ir, annak kitekerem a nyakat ß))
Nick: GJaksi
telszam: 70 4315527
Hozok sok sort (Guinness-t) es sztrapacskat, csak Neked, _Neo!
Varom a jelentkezeseket!
PS: kell legalabb 3-4 ember, aki a buli elott es utan segit a tereprendezesben!!!
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
- Rabyn
- Nem elérhető
Az ugye nem baj ha nem konkrétan a filmből valakinek öltözöm be hanem egy sima közhobbitlánykának (aki látta tvalyi farsangi jelmezemet tudhatja kb milyen lesz ami rajtam lesz)
Pusszantyú holnap mindenkinek
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Prérifarkas
- Nem elérhető
PÉNTEK 16:00 Kicsi @ világ Teaház, aki nem talál oda, annak szintén négykor Deák tér, lenti Princess előtt!
Hetvenkettes rózsaszín:)
Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"
- kriszana
- Nem elérhető
- A válasz az, hogy talán. És ez végleges.
Jó, jó, bocsánat. Nem CD-fű, hanem Kicsi@Világ :)E. Eia Ayna írta:
Ana.. hány órát aludtál? Ez így - lehet hogy csak számomra - kicsit furcsa... 8Okriszana írta: A péntekre tervezett dalolós tali helye nem a CD-fű lesz, mert azt már lefoglalták, hanem a Cd-fű. Jobb híjján.
Szóval a következő nagy találkozás pénteken délután 4kor a cd-fű-ben.
A babzsákos rész fél 9ig van foglalva nekünk:-)
Egyébként tényleg nem aludtam túl sokat, mert vizsgáztam ma is, és holnap is fogok.
És persze tegnap visszatért a Király! És hát az elmondhatatlan volt, szóval nem csoda, ha össze-vissza írok ide.
Egyébként meg Eia és Léli a szilveszteri képekből kérnék párat, ha lehet:-)
"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
Ana.. hány órát aludtál? Ez így - lehet hogy csak számomra - kicsit furcsa... 8Okriszana írta: A péntekre tervezett dalolós tali helye nem a CD-fű lesz, mert azt már lefoglalták, hanem a Cd-fű. Jobb híjján.
Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.
- Léli
- Nem elérhető
Szerintem ezt a mondatot kezd előről....kriszana írta: A péntekre tervezett dalolós tali helye nem a CD-fű lesz, mert azt már lefoglalták, hanem a Cd-fű. Jobb híjján.
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- kriszana
- Nem elérhető
A péntekre tervezett dalolós tali helye nem a CD-fű lesz, mert azt már lefoglalták, hanem a K@V. Jobb híjján.
- Vewy
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Két fontos közlendőm is van!
1, Akik jönnek a szerda éjféli filmvetítésre, mindenképpen JELMEZBEN jöjjenek (persze csak az, akinek van jelmeze), mert a mozi ezzel a feltétellel adta a 10 ingyenjegyet! Meg amúgy is olyan szépek vagytok jelmezben!
2, A LEP utáni pakolászáskor már említett 5 db törött dobozú ROTK filmzene CD nálam kapható nagyker áron, 3621 HUF-ért. Csak a doboz törött, a CD nem! Természetesen a jelentkezők közül előnyben részesítem azokat, akik már jelezték, hogy szeretnének ilyen CD-t (Morgana, Telcontar, Kriszana).
üdv
- Prérifarkas
- Nem elérhető
Galadh
- Yas
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
aki teljesít bizonyos kéréseket. Valaki elmagyarázná hogy hova is kerültem?
Ha az iskola az életre tanít nem félek a haláltól!
- Rabyn
- Nem elérhető
Amugy kb hetente szoktak talik lenni általában pénteken szombaton vagy vasárnap
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- mogy
- Nem elérhető
én biztos ott leszek-)))
csk bírjam cérnával-))))
"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
Foglaltam helyet, jan 10, 16:00, 18 fő...
Film: A Gyűrűk Ura - A király visszatér
Találkozó: 15:15-kor a mozi előtt (fél órával a kezdés előtt fel kell venni a foglalt jegyeket, mer különben eladják). Aki ilyen korán nem ér oda, adja a pénzt vki olyannak, aki már ekkor is ottlesz. Én igen. (nekem csak akkor lehet odaadni a jegypénzt, ha mellé némi borravalót is kapok)
Film hossza: 3 óra 30 perc, és lesz közben 10 perc szünet!
Hely: 2x 9-es csoportok, sajnos nem leghátul, mer azt lefoglalták... olyan középtájon, és sajna a szélén
Kérdés?
Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.
- Ringbearer
- Nem elérhető
Ööö...igen, amint megszerzem a telszámát, de megszerzem!kriszana írta: Ring, akkor lefoglalod a helyet a CD-fűben?
Gyertek, csak gyertek, minél többen!
"Be the change you want to see." Gandhi
- anNamärie
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Any
- Nimashilin
- Nem elérhető
My light shall be the Moon, and my path the Ocean.
The fish knows everything.
- kriszana
- Nem elérhető
Jóóóó! Hozd el! Úgyis azt ígérte a LEP-en, hogy mostmár nem marad el tőlünk!Galadh írta: Énénén!!!!
Na és ha minden igaz, elrángatok magammal egy Lacit, vagyis Ladislast, táborosoknak foltit, vagy aki ahogy emléxik rá
Valszeg én is benézek. Ha nem, így jártam. De Foltit mindenképp üdvözlöm
Ring, akkor lefoglalod a helyet a CD-fűben?
- Prérifarkas
- Nem elérhető
Na és ha minden igaz, elrángatok magammal egy Lacit, vagyis Ladislast, táborosoknak foltit, vagy aki ahogy emléxik rá
Galadh
- Ringbearer
- Nem elérhető
(Lefoglalnám a kis lukat)
"Be the change you want to see." Gandhi