Találkozások

Több
20 éve 11 hónapja #158330 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: Találkozások

Alyr Arkhon írta:

Galadh írta: Mienk a Kicsi @ világ pénteken, öttől! Lefoglaltuk a nagy babzsákos részt. Nemtom, h időben odaérek-e, de az én nevemre van foglalva, ha vki előbb odaérne (Németh Rita) viszont Silmeniel számára (06203643385) Tali az oda nem találóknak a Deákon a lenti Princess előtt öttől! Gyertek jó sokan!

mehetek én is?

Nem Alyr, neked meg van tiltva ;)

Egyébként asszem tízig biztos a miénk, úgyhogy addig jöhettek.
Mau, nekem nem jött emil :(

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 11 hónapja #158315 Írta: Mau Rauser
Mau Rauser válaszolt a következő témában: Találkozások
DRÁGA EMBEREK!

Jelentem, hogy az előbbi két másodperc folyamán kisorsoltam a kismarosi neveket.

Ha minden jól megy, akkor mindenki megkapta az e-mail címére a belépési kódszámot, amivel a
hiaqimau.uw.hu/kismaros/view.php
címen be tud lépni, hogy megtekinthesse a nevet.

Aki nem kapott e-mailt a belépési kódszámával, ill. privit, (Lgépltem az emailcímét vagy más miatt keveredett el), az szóljon nekem e-mailben vagy priviben és akkor megnézem neki.

Akik bizonytalanok iletve nem kaptam meg az e-mail címüket, azoknak priviben küldöm el a húzott személy nevét.

Báriféle hibabejelentést, kérdést, nyavajgást az e-mail címemre várok: maurauser@dpg.hu

Egyébként lehet, hogy én is csak az ötösre érek oda. (Bár majd igyekszem, még nm tudom az aznapi progit megpróbálok reggel elszabadulni).

Üdv mindenkinek:
-- Mau

Ez a művészet csodája, hogy az ember néha nagyobbat szarik, mint amekkora a seggén kifér.
(Weöres Sándor)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 11 hónapja #158308 Írta: Sirgon Esgalnor
Sirgon Esgalnor válaszolt a következő témában: Találkozások

Silmeniel írta: Én meg azt, hogy nem tudok menni pénteken, csak szombaton reggel :bawling: :closed: :crying: Úgyhogy keresek egy jelentkezőt legalább, aki akkor megy... Csak hogy ne egyedül szálljak le rossz helyen, stb... ;) :roll:

Lehet, hogy én is csak szombat reggel tudok menni. (70%) Pontosabban jövő hét elején tudom megmondani. Szóval akár utazhatnánk együtt. patp@freemail.hu 30/324-37-23

Több
20 éve 11 hónapja #158302 Írta: nido
nido válaszolt a következő témában: Találkozások

Telcontar Léli írta: Akkor bejelenteném, én minden valószínűség szerint a 17:10-es vonattal fogok menni. Mégvalaki?

Nimdorci jelenti: neki ez teccik. [size=9:30he99sm](eggyel későbbi?...) [/size] Nóli asszem szintén tud ezzel jönni.

Silmeniel: dereng, h Éowyn! is vhogy így megy.

Több
20 éve 11 hónapja #158287 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: Találkozások

gillz írta: télleg, ha, maradtok legalább kilencig, akkor én is be tudok nézni...

az nagyon jó lenne, esetleg rá tudnám venni Loth-t hogy tánci után benézzünk... :D

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)

Több
20 éve 11 hónapja #158282 Írta: Morgana
Morgana válaszolt a következő témában: Találkozások
Persze, minél többen vagyunk, annál jobb!

Ez az eddig visszamondókra is vonatkozik... :)

S. P. Q. L.

"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."

Több
20 éve 11 hónapja #158275 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Találkozások

Galadh írta: Mienk a Kicsi @ világ pénteken, öttől! Lefoglaltuk a nagy babzsákos részt. Nemtom, h időben odaérek-e, de az én nevemre van foglalva, ha vki előbb odaérne (Németh Rita) viszont Silmeniel számára (06203643385) Tali az oda nem találóknak a Deákon a lenti Princess előtt öttől! Gyertek jó sokan!

mehetek én is?

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 11 hónapja #158240 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: Találkozások
télleg, ha, maradtok legalább kilencig, akkor én is be tudok nézni...

need more brainz. yourz. now.

Több
20 éve 11 hónapja #158230 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Találkozások
Silm: egy napra (NAPRA tehát NEM ALSZOM OTT)
lehet, hogy lenézek én is (LEHET)

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
20 éve 11 hónapja #158228 Írta: _Neo
_Neo válaszolt a következő témában: Találkozások

meddig lesztek ott?
ugyanis kb 20:00-ig ZH-t irok, csak utana tudok odamenni...
szoritsatok!

"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"

Több
20 éve 11 hónapja #158164 Írta: Silcucc
Silcucc válaszolt a következő témában: Találkozások
Én meg azt, hogy nem tudok menni pénteken, csak szombaton reggel :bawling: :closed: :crying: Úgyhogy keresek egy jelentkezőt legalább, aki akkor megy... Csak hogy ne egyedül szálljak le rossz helyen, stb... ;) :roll:

"...valamiben hinni kell, akkor is, ha nem felel... melléd ül és koccint veled az Isten..."

Több
20 éve 11 hónapja #158159 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: Találkozások
Mienk a Kicsi @ világ pénteken, öttől! Lefoglaltuk a nagy babzsákos részt. Nemtom, h időben odaérek-e, de az én nevemre van foglalva, ha vki előbb odaérne (Németh Rita) viszont Silmeniel számára (06203643385) Tali az oda nem találóknak a Deákon a lenti Princess előtt öttől! Gyertek jó sokan!

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Több
20 éve 11 hónapja #158146 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Találkozások
Akkor bejelenteném, én minden valószínűség szerint a 17:10-es vonattal fogok menni. Mégvalaki?

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
20 éve 11 hónapja #158145 Írta: Cueddo
Cueddo válaszolt a következő témában: Találkozások

Kismaros-infó:

dec19-én (pénteken) valószínűleg meg fogjuk várni a győrieket, és a 16.10 -es vonattal (Vác-Szob személyvonat, asszem) megyünk a Nyugatiból. [size=9:18c8kuvd](késésük esetén 16.30, de ez nem valószínű)[/size]
Ez azt jelenti, hogy 15.45-től kezdünk gyülekezni (mondjuk a vágányok előtti naagy táblánál).

:arrow: akik később tudnak csak jönni > légyszi szerveződjetek csoportokba, ha lehetséges, és valahogy juttassátok el hozzám, hogy mikor fogtok jönni, és kimegyünk elétek :wink:

Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.

(Dylan Thomas)

Több
20 éve 11 hónapja #158113 Írta: Léli

Gandalf írta:

Morgana írta: Én inkább arra lennék kíváncsi, hogy mi lesz MOST pénteken...

Filmnézés a Károlin, ha minden igaz... meg persze a próbák...

Morgi nem erre gondolt, hanem arra, hogy Galádék szeretnének talit szervezni. És hogy akkor lesz-e, meg hol....

Több
20 éve 11 hónapja #158103 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Találkozások

Morgana írta: Én inkább arra lennék kíváncsi, hogy mi lesz MOST pénteken...

Filmnézés a Károlin, ha minden igaz... meg persze a próbák...

Több
20 éve 11 hónapja #158101 Írta: Morgana
Morgana válaszolt a következő témában: Találkozások
Én inkább arra lennék kíváncsi, hogy mi lesz MOST pénteken...

S. P. Q. L.

"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."

Több
20 éve 11 hónapja #158098 Írta: Gandalf

Több
20 éve 11 hónapja #158091 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: Találkozások
1. NEM [size=9:2d52y4kk](de inkább, mint ide!)[/size]
2. Na, akkor inkább viszek hidegkaját :evil3:

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
20 éve 11 hónapja - 20 éve 11 hónapja #158088 Írta: Léli
Lányok!
1: megegyeztünk, hogy ez már a Beszélgetősbe tartozik. [size=9:1dauue7r](Bocsi Kicsim)[/size]
2: Nézzük meg, mit tudnak a fiúk egyedül összehozni ;)

Léli

Több
20 éve 11 hónapja #158086 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Találkozások

Angwen írta: Ami engem illet, szívesebben főzök, mint mosogatok. :wink:

[size=9:34sace01]Én is... :roll: :wink: [/size]

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
20 éve 11 hónapja #158084 Írta: Angwen
Angwen válaszolt a következő témában: Találkozások
Ami engem illet, szívesebben főzök, mint mosogatok. :wink: Egyébként három nap alatt szerintem mindenkinek bőven lesz alkalma kiélni konyhaművész hajlamait. Én a magam részéről szívesen besegítek bárhol (na jó, mosogatni is hajlandó vagyok). Nem kell megijedni, egészen otthonosan mozgok a konyhában... :wink:

"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)

Több
20 éve 11 hónapja #158035 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Találkozások

Estel Adániel írta: Topic OFF... :shake:

ÜNNEPRONTÓ!!!! :twisted:

De igazad van, a fene egye meg...

Laurelen, naon fogsz hiányozni!! :crying: :closed:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 11 hónapja #158033 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: Találkozások

Ery írta: Akkor már csak a forma kérdéses!

A: Hagyományos, kolbászos szalonnás (+hagyma)
B: Palacsinta stílusú félbehajtva mexikóiasan (vegetáriánusoknak)
C: Mediterrán (kell hozzá paradicsom és olajbogyó, kiicsit macerás, de ez a legfinomabb!)

hmmm...hát asszem nagyon irigyellek benneteket kismarosiakat! :)

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)

Több
20 éve 11 hónapja #158032 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Találkozások
Akkor már csak a forma kérdéses!

A: Hagyományos, kolbászos szalonnás (+hagyma)
B: Palacsinta stílusú félbehajtva mexikóiasan (vegetáriánusoknak)
C: Mediterrán (kell hozzá paradicsom és olajbogyó, kiicsit macerás, de ez a legfinomabb!)

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
20 éve 11 hónapja #158031 Írta: Léli

Estel Adániel írta: Topic OFF... :shake:

Igazad van.. ezzel át kéne menni a beszélgetősbe...

Több
20 éve 11 hónapja #158030 Írta: Léli

Ery írta: Ha van aki segít, és van is rá igény, akkor az első reggel a rántotta adagot bevállalom. Csak nyersanyag legyen.

Mondom, ezt beszéljétek meg. Méghozzá gyorsan, és akkor mi (csajok :) ) bevásárolunk. Mondom, ha nem tudjátok egyedül megoldani ( :twisted: ), még a főzésben is segíthetünk... (ha szépen megkértek)

Léli

Több
20 éve 11 hónapja #158029 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Találkozások
Topic OFF... :shake:

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
20 éve 11 hónapja #158027 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Találkozások

Ery írta: Ha van aki segít, és van is rá igény, akkor az első reggel a rántotta adagot bevállalom. Csak nyersanyag legyen.

Én segítek tojást törni meg mosogatni!

Felagund: lembas lesz? :twisted: :P

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 11 hónapja #158026 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Találkozások

Oké, tőlem van rá igény, és jelentkezek a jobb kezednek!!! :wink: :)

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.806 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére