Találkozások

Több
20 éve 11 hónapja #155899 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Találkozások
Győr!

Mivel itt Győrben most javában zajlik a karácsonyi időszak[size=9:2rfij9ue](ami annyit tesz, hogy ilyenkor mindenféle bódék vannak az utcákon ahol mindenféle lim-lom dolgot lehet vásárolni)[/size] ezért azt tervezem hogy a zárthelyi bulizás előtt egy kis győri városi sétát bedobunk, ahol meg lehet nézni ezeket a bódékat, és közben lehet "shoppingolni" is. Tehát hozzatok költőpénzt!

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 11 hónapja #155851 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: Találkozások
Lenne egy nagyon halk kérdésem: szilveszterrel lesz vmi?
Kérlekkérlek, legyen...

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 11 hónapja #155578 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: Találkozások
Akkor itt a lista a 29-i TTT talira jelentkezőkről:

Artemisz (Celebthil)
Oisin
Elryn
kriszana
Rayan
Galadh
Namarie
Dodiee
Eleniel (csillaglány)
Leguanember
Tarathradiel
_Neo+1
Ery
Havaska
Iowa
Mau
Estel Adániel
Evenstar
Alyr
Nodlee
Felagund
Finduilas
Rabyn
Laurelen
Panni
Finwe
Arwena
Gillz
Minerva
Ulmo

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
Helyszín: VII ker. Erzsébet körút 51. I/3, Krieger és Lánya Kft. irodája. A 4-6 villamos Király utcai megállójánál kell leszállni.
Gyülekező déli 12-től, a program fél egykor kezdődik.

Több
20 éve 11 hónapja #155375 Írta: Oisin
Oisin válaszolt a következő témában: Találkozások
Nem tudom mi volt a baj a stílusommal de mind1. Ezt tényleg ne itt beszéljük meg.

Üdv, Oisin

If I saw my son Osgar and God hand to hand on the Hill of the Fiana, my son put down, I'd say that God is a strong Man!

Több
20 éve 11 hónapja #155367 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: Találkozások

Oisin írta: Galadh, igazad van, nem jó ha szétcheteljük a topicot. Örülök h ebben is közeledett az álláspontunk. A múltkor, amikor én szóltam be a témában, mintha még más lett volna a véleményed. ;)

Üdv, Oisin

Nem azzal volt bajom, amit akkor mondtál, hanem a stílusával...

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Több
20 éve 11 hónapja #155314 Írta: Oisin
Oisin válaszolt a következő témában: Találkozások
Galadh, igazad van, nem jó ha szétcheteljük a topicot. Örülök h ebben is közeledett az álláspontunk. A múltkor, amikor én szóltam be a témában, mintha még más lett volna a véleményed. ;)

Üdv, Oisin

If I saw my son Osgar and God hand to hand on the Hill of the Fiana, my son put down, I'd say that God is a strong Man!

Több
20 éve 11 hónapja #155311 Írta: Ulmo
Galadhnak igaza van. És én is kértem, hogy priviben vagy mailben jelentkezzetek :) De mindenkit felírtam, majd holnap este közlök egy majdnem teljes listát+infokat.

Több
20 éve 11 hónapja #155307 Írta: Arwena
Arwena válaszolt a következő témában: Találkozások

Ulmo írta: Eddig a következők jelentkeztek a november 29-i TTT talira

Artemisz (Celebthil)
Oisin
Elryn
kriszana
Rayan
Galadh
Namarie
Dodiee
Eleniel (csillaglány)
Leguanember
Tarathradiel
_Neo
Ery
Havaska
Iowa
Mau
Minerva
Ulmo

Ha valaki nem látja itt a nevét, de jönne, szóljon!

és én is

Hatan jönnek sorjában
Sorsukat még nem sejtik
Égnek pokol lángjában
Bosszúm sosem feledik.

Több
20 éve 11 hónapja #155293 Írta: brokkoli
brokkoli válaszolt a következő témában: Találkozások
Galadh: nem nagyon hallgatnak rád a népek :lol: :D :lol:

And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/

Több
20 éve 11 hónapja #155140 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Találkozások
Én is meek!!

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
21 éve 34 perce #155126 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: Találkozások
Most jön a gonosz Galadh aki beszól: ezt privben, mert már nem ismerem ki magam a topicon :roll:

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Több
21 éve 35 perce #155125 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: Találkozások

Ulmo írta: Fin, Felagund: feljegyezve! Holnap este frissítem a listát.

+Lau 8)

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)

Több
21 éve 49 perce #155122 Írta: Ulmo
Fin, Felagund: feljegyezve! Holnap este frissítem a listát.

Több
21 éve 2 órája #155107 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Találkozások

Ulmo írta: Eddig a következők jelentkeztek a november 29-i TTT talira

Artemisz (Celebthil)
Oisin
Elryn
kriszana
Rayan
Galadh
Namarie
Dodiee
Eleniel (csillaglány)
Leguanember
Tarathradiel
_Neo
Ery
Havaska
Iowa
Mau
Minerva
Ulmo

És Felagund!!! ;)

Our knees do not bend easily

Több
21 éve 2 órája #155104 Írta: Finduilas
Finduilas válaszolt a következő témában: Találkozások
Én is megyek!

"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."

Több
21 éve 3 órája #155069 Írta: Ulmo
Estel: felírtalak.
Nodlee: téged is, tessék hamar meggyógyulni! :)
Alyr: fel vagy írva :)

Holnap késő estig még nyugodtan jelentkezhet bárki! (vagy akár szombat reggel is)

Több
21 éve 4 órája #155057 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Találkozások
Én is megyek, tessék felírni engem is...

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
21 éve 4 órája #155054 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: Találkozások

Dodiee írta: Fió: hülye kérdés, hogy ez most akkor pontosan mikor is lesz? amúgy lehet hogy mégse took menni..

dec 6-án, és gyere... :D

[size=9:3vn5x8li](és a Fio még mindig rövid o)[/size]

Fio2

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
21 éve 5 órája #155048 Írta: brokkoli
brokkoli válaszolt a következő témában: Találkozások
Asszem én is jövök :D Feltéve, ha meggyógyulok addigra. De meggyógyulok, csak azért, hogy fáraszthassalak Titeket :D Szóval, Ulmo: írj fel engem is.

And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/

Több
21 éve 7 órája #155030 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Találkozások
Eh... bár a hét elején még nem így terveztem, de azt hiszem, beszállok a helyszínbérlet költségeibe én is a magam 200-akárhány HUF-jával... ;) Írjatok be a névsorba, aztán lesz, ami lesz... :roll:

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
21 éve 7 órája #155018 Írta: Ulmo
Eddig a következők jelentkeztek a november 29-i TTT talira

Artemisz (Celebthil)
Oisin
Elryn
kriszana
Rayan
Galadh
Namarie
Dodiee
Eleniel (csillaglány)
Leguanember
Tarathradiel
_Neo
Ery
Havaska
Iowa
Mau
Minerva
Ulmo

Több
21 éve 21 órája #154882 Írta: Rabyn
olcsó a DPláza meg a corvin (máshová amugy se szívesen megyek..)
Majd nézek időpontot, hogy mikor lesz a vetítés jövöhéten 8mert igen az már elseje..)

Több
21 éve 21 órája #154880 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Találkozások

Rabyn írta: Emberek mi lenne ha a hónap elején valamikor (nem szombaton és nem is vasárnap.)
megnéznk azt a Russel Crow filmet amiben játsik Billy is (képek a Dominicos és Pippines topicban)
Nemtudom a film cimét pontosan csa az angolt..
Szóval?

Master&Commander avagy Kapitány és Katona(megint egy csodás magyar cím..), és én támogatoma z ötlete, csak valami ócsó helyre menjünk..

Fió: hülye kérdés, hogy ez most akkor pontosan mikor is lesz? amúgy lehet hogy mégse took menni..

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
21 éve 23 órája - 21 éve 20 órája #154838 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Találkozások
Győri tali!! (ami dec. 6-án lesz!)

Akik eddig jelezték, hogy jönni szándékoznak:

Esgal
......
Min
Rogue
Ringbearer
Ryana
Thaur
Ulmo
Elryn
Oisin
Felagund
Holtak_Vezére
Toma_gazda
Carnimirie
Artemisz
olorin.papa+ 2 ember
Jacopo_Belbo
Namarie?
Mau Rauser
Arwena 18.00 h-ás vonatal haza
Elloth
Fimbrethil

A vonat amivel jönnétek:Bu. K.p. 12.05 Gyors vonat
Érkezik: 13.48 órakor

Amivel vissza (kivéve Arwena): Győr 19.50 Gyors
Érkezi:21.33 Bu. K.p.

Program: először szabad levegőmn a Rába parton majd utána egy zárt helyre bulizni. Most nézek jó hely után! :)
A jelentkezési határidő még mindig november 29., de ha nagyon húzós akkor dec.3.
És resszkessetek mert már nekem is van digi gépem!!! :twisted:
Akit fel szándékozunk köszönteni az pedig nem siss (mert nem ér rá :( ) hanem E[size=9:1wplp11a]sgal[/size]!!

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
21 éve 1 napja #154742 Írta: Rabyn
Kincső: Ha minden próba be lenne írva a kalendáriumba akkor odajönnének az emberek megnézni, arra meg köszönöm a LEPig nincen szükségem, hogy bárki tudjon róla mit énekelek, mit játszom, hogy játszom stb...
szvsz neked sincsen rá szükséged..
A film zseinális volt!!
Ulmo szombtaon kő valami beléptő fizetni? mert akkot ugy néz ki, hogy én sajnos nem tudok menni.

Emberek mi lenne ha a hónap elején valamikor (nem szombaton és nem is vasárnap.)
megnéznk azt a Russel Crow filmet amiben játsik Billy is (képek a Dominicos és Pippines topicban)
Nemtudom a film cimét pontosan csa az angolt..
Szóval?

Több
21 éve 1 napja #154691 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: Találkozások
Van egy rosz hírem.
én is nyertem 2 db jegyet de senki nem vette igénybe a jegyeket. :(
szólhattam volna de egészen 6 ig nem derült ki hogy megy e valaki.
csak a nevemet kellett volna bemondani és beengedik az illetőket
elnézést ha valaki lemaradt volna e miatt :oops: :oops: :oops:
vegyétek le a fejem :oops:

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:

Több
21 éve 1 napja #154645 Írta: Sirgon Esgalnor
Sirgon Esgalnor válaszolt a következő témában: Találkozások

Ulmo írta: ahol a Két Torony egy speciális feldolgozását mutatnánk be nektek

Hú de titokzatos, lehetne-e egy csipetnyivel többet tudni róla?

Több
21 éve 1 napja #154642 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Találkozások
Ulmo: 1. nem kell leharapni a fejemet, csak szóltam. 2. a dolog tárgytalan, mert a próba át lett téve [size=9:cnkxoxcu](szép magyarosan)[/size] vasárnapra 3. sajnos a próbák 99%-a nem szerepel a Kalendáriumban, de az egyéb talik egy része sem. Szerintem is jobb lenne, múltkor a LEP topicban említettem is, de erről igazán nem tehetek. 4. nem mondtam, hogy ide-oda kell tologatni, pláne nem miattam mert egyrészt nekünk is meglesz addigra, másrészt ma úgyis látni fogom a filmet.
Szóval ugye nincs harag? :wink:

[size=9:cnkxoxcu](Megkérem a tisztelt moderátort, hogy alkalomadtán [/size][size=9:cnkxoxcu]- azt ugye egyben írják? -[/size][size=9:cnkxoxcu] ezt majd törölje.)[/size]

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
21 éve 2 napja #154475 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Találkozások
A holnapi DVD-nézősöknek:

Holnap 16:30-kor (azaz fél5-kor) talizunk a Nyugati előtt, aztán eltöltjük az időd, és irány a MOM-park a DVD-nézésre! :D Késni TILOS!
Najó, lehet késni... :) Ha valaki eltévedne, vagy később akarna csatlakozni hozzánk, hívjon fel valamelyikünket. Pl. az én számom: 06-20-9-347-322.

Léli

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
21 éve 2 napja #154473 Írta: Ulmo

Kincső írta:

Rabyn írta: Kincső: Énekkars proba lehet utána, ill előtte is.. Mivel ez NEM eégsznapos progi.. Különben meg nem azt mondtad, hogy e 29.án nem érsz rá? :roll: :)

Nem is érek rá. :roll: Csak szóltam, mert jelen állás szerint még akkor van. :wink:

Kincső: most kicsit kötözködős kedvemben vagyok. Először is: ha minden tali időpontját szavazásra bocsátanánk, soha az életben nem lenne meg semmi. Másodszor: én ezt a dolgot még idén szeretném megcsinálni. Vasárnap Gyöngyösön vagyok, következő héten Győrben, utána meg már jön a karácsonyi szezon, amikor mindenki mindenfelé rohangál, LEP-et szervez, stb, erre nem lesz idő. Harmadszor: a főoldalon a kalendáriumban SEMMILYEN bejegyzés nem szerepel nov 29-re. Honnan kéne tudnom, hogy melyik szekció mikorra szervez magának talit/próbát? Utoljára: ez nem olyan dolog, hogy kivonulunk a szabadba bandázni. Ehhez hely kell, technika kell, idő kell. Ezt kicsit szervezni kell. Nem lehet igény szerint ide-oda tologatni.
Aki jönni akar, jöjjön. Aki jönne, de nem tud, bepótolja máskor. Várok szeretettel mindenkit.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.173 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére