Találkozások

Több
21 éve 1 hete #150171 Írta: Dínchamion
Dínchamion válaszolt a következő témában: Találkozások

Lamorak írta:

Dínchamion írta: A 18-ai Károlis Tolkien-est előtt nem csinálunk vmilyen összeröffenést? Jól esne végre dumálni egy kicsit. (Azért _előtt_, mert gondolom utána úgyis maradunk még)

Én kb. 4-re fogok felérni, tehát előtte sok időm már nem lesz. Utána bármit, aznap már úgyse jutok haza.

Utána nekem gond a _meddig_. :( Elméletben nagybátyámnál fogok csövezni Monoron, ahová 1. az utolsó vonat fél egykor indul; 2. nem akarok olyan későn kimenni.

Egyébként én meg kb. 1-re érek fel.

De ha van áthidaló javaslat, örömmel fogadnám... :)

Üdv:

Dín

- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 1 hete #150161 Írta: Lamorak
Lamorak válaszolt a következő témában: Találkozások

Dínchamion írta: A 18-ai Károlis Tolkien-est előtt nem csinálunk vmilyen összeröffenést? Jól esne végre dumálni egy kicsit. (Azért _előtt_, mert gondolom utána úgyis maradunk még)

Én kb. 4-re fogok felérni, tehát előtte sok időm már nem lesz. Utána bármit, aznap már úgyse jutok haza.

Lamorak
Pantes anthrópoi tou eidenai oregontai physei.
(Aristotelés)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 1 hete #150158 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: Találkozások
Én benne lennék a Dodie-félében, és a k@v-ra szavazok! Főleg, hogy akkor lesz a vempájörös beölelésem, feltéve ha gillz ráér :)

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Több
21 éve 1 hete #150148 Írta: Dínchamion
Dínchamion válaszolt a következő témában: Találkozások
Lamorak és akit érint!

A 18-ai Károlis Tolkien-est előtt nem csinálunk vmilyen összeröffenést? Jól esne végre dumálni egy kicsit. (Azért _előtt_, mert gondolom utána úgyis maradunk még)

Üdv:

Dín

- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?

Több
21 éve 1 hete #150142 Írta: Lamorak
Lamorak válaszolt a következő témában: Találkozások

Dodiee Took írta: Felvetnék egy olyan ötletet, hogy mi lenne, ha pénteken lenne valami tali? lesz akkor valami más, amivel akadna? ha nem, mondjuk egy K@V vagy Cédéfű jót tenne a lelkemnek:DD ha van támogató, mondjuk holnap estig rajtam kívül még pár embör, akkor foglalok helyet. És aki jönne azt is közölje, hova menne szívesebben.

Attól függ, meddig akartok maradni, pénteken du. Pesten kell lennem, de nem tudom, mikorra szabadulok fel (meló van). Számoljatok velem is, hátha estére (8-9-10) odaérek (és írjátok majd meg, hol és mikor lesz a tali).

Léli, akkor készülj rá, h a képeidből el fogok orozni néhányat szkennelési szándékkal.

Lamorak
Pantes anthrópoi tou eidenai oregontai physei.
(Aristotelés)

Több
21 éve 1 hete #150140 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Találkozások
Üdv!

Dodie: én is benne vagyok, ha nem kereszteszervezés lesz a dolgoból. Ugyanis aznap törizünk majd Eryvel (éljen az érettségi.......). Viszont ha az időpont megfelelő, őt is elrántgatom majd oda :) (nameg a fényképezőgépemet :twisted: ) Ja, és addigra valószínű kész lesznek a Halloweeni képek nagy része (1 tekercs még a gépemben van) :D 8)

Léli

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
21 éve 1 hete #150086 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: Találkozások
Dodie, drága, én nagyon hálás lennék érte. Irtó rég láttalak Benneteket, és személy szerint a Kicsi a Világra szavazok. Remélem, nem jön közbe semmi.

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
21 éve 1 hete #150078 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Találkozások
Felvetnék egy olyan ötletet, hogy mi lenne, ha pénteken lenne valami tali? lesz akkor valami más, amivel akadna? ha nem, mondjuk egy K@V vagy Cédéfű jót tenne a lelkemnek:DD ha van támogató, mondjuk holnap estig rajtam kívül még pár embör, akkor foglalok helyet. És aki jönne azt is közölje, hova menne szívesebben.

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
21 éve 1 hete #150068 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Találkozások
Legyen szilveszterezés!!!!! Támogatom a javaslatot! a Rendes tagság jelenlévő többsége megszavazta! (ugye? :twisted: )

Léli

Ui.: bocs, én nem tudok beszállni a szervezésbe a szalagavató és egyéb ügyek miatt :( talán majd jövőre;)

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
21 éve 1 hete #150067 Írta: Prérifarkas
én mondjuk szívesen csinálgatnék valamit, ha van rá igény, és további szervezők...

Galadh

Több
21 éve 1 hete #150066 Írta: Arden Borough
Arden Borough válaszolt a következő témában: Találkozások

Brisa írta: Arden, az karácsonyozás lenne, az én tudomásom szerint.

visszavonva,Cueddo megerősítete hoy azt nem szervez...bocsánat!!
akkor ötletek? :)

Örökké nem eshet...

Több
21 éve 1 hete #150063 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Találkozások
Arden, az karácsonyozás lenne, az én tudomásom szerint.

Brisa

Több
21 éve 1 hete #150059 Írta: Arden Borough
Arden Borough válaszolt a következő témában: Találkozások

Galadh írta: ÖÖÖ, halkan megkérdezem, nem akarunk Szilveszterezni majd? vagy már valaki szervezi? Mert ha nem, akkor jólenne. Ötletek?

szerintem Cueddo szervezi...igazam van?

Örökké nem eshet...

Több
21 éve 1 hete #150054 Írta: Prérifarkas
ÖÖÖ, halkan megkérdezem, nem akarunk Szilveszterezni majd? vagy már valaki szervezi? Mert ha nem, akkor jólenne. Ötletek?

Galadh

Több
21 éve 1 hete #150037 Írta: brokkoli
brokkoli válaszolt a következő témában: Találkozások
Huh, ha mentek Mátrixot nézni, akkor én is jövök! Persze csak ha elviseltek :D

And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/

Több
21 éve 1 hete #149790 Írta: sebcsaba
sebcsaba válaszolt a következő témában: Találkozások

Rayan írta: Na, emberek, mikor megyünk Matrix Revolutions-öt nézni?! Nemsokára premier, és viszket tenyerem a jegyekért.

Pl. szerda késő este? f9, f10, f11 a corvinban? (850 HUF)

Én asszem csütörtökön is megnézem, de - mint tudjuk - ebből nem árt meg a sok (tudjátok: építész szövege 8O 8O ). A második részt pl kétszer néztem meg egy nap.

"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"

Több
21 éve 1 hete - 21 éve 1 hete #149712 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Találkozások
Drága Elftársak!!!!

Szeretnék rendezni itt Győrben egy ujabb talit, de -Rayan szülinapi bulijához hasonlóan- itt is felköszöntenénk valakit. És ez a vaki az én Nővérem!!!! [size=9:2pi7pvn6](tudom hogy szereted a kékszínt :wink: )[/size] Ő december 5-ikén tölti be az xy.-dik életévét. :) Ennek alkalmából ez egy ujabb Mtt-s szülinapi bulira lehet felkészülni!!!
Az időpont:november 29.

Aki ráér, szeretné felköszönteni wy-t [size=9:2pi7pvn6](sisst :D )[/size] , és ujra akar látni minket :) az jelentkezzen nálam!!!!! [size=9:2pi7pvn6](még a győriek is! :) )[/size]

Infok még jönnek!

Ígérem ezen a talin nem leszek boszorkány! :)

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
21 éve 1 hete #149630 Írta: Aeglos
Aeglos válaszolt a következő témában: Találkozások

Melyanna írta: 16.00: A Gyűrűk Ura - az Új Akropolisz előadása
Egy gyűrű mind felett. Tolkien álma és célja. Ősi szimbolizmus modern köntösben. Előadó: Kovács Balázs
...

Ki ez a fiú? Ismeri valaki?

8O :idea:
Ez a fazon tartott előadást a sulinkban még tavaly évvégén a Gyűrűk Uráról.
Én nem mentem el, így nem is tudom milyen, csak láttam kiírva.

And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.

Több
21 éve 1 hete #149618 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Találkozások
nekem előbb a második részt kéne megnéznem..

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
21 éve 1 hete #149617 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Találkozások

Rayan írta: Na, emberek, mikor megyünk Matrix Revolutions-öt nézni?! Nemsokára premier, és viszket tenyerem a jegyekért.

Mielőbb!!!
Azaz: amíg el nem költöm a hóeleji zsebpénzemet

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
21 éve 1 hete #149616 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: Találkozások
Na, emberek, mikor megyünk Matrix Revolutions-öt nézni?! Nemsokára premier, és viszket tenyerem a jegyekért.

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
21 éve 1 hete #149588 Írta: _Neo
_Neo válaszolt a következő témában: Találkozások
Aiya!

En azert megneznem, mar csak a poen kedveert is ß)
Meg ugye illik kepviseltetni magunkat ß)

"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"

Több
21 éve 1 hete #149580 Írta: Melian
Melian válaszolt a következő témában: Találkozások

Morgana írta: Nem akarom a lelkesedést lelohasztani, de az Új Akropolisz előadásaira NEM ÉRDEMES beülni, mert nagyon(!) gázak.

(GYU, mint szent szöveg és hasonlók - igazából nekünk csinálnak bajt, mert amatőrök és hülyeségeket hordanak össze, ami aztán esetleg megragad az emberek fejében...)

:twisted:

OK, Morgi, meggyőztél, már el is vetettem az ötletet... :P :twisted:

Melian
*tiuda meina tiutjandei*

Több
21 éve 1 hete #149544 Írta: Morgana
Morgana válaszolt a következő témában: Találkozások
Őőőő...

Nem akarom a lelkesedést lelohasztani, de az Új Akropolisz előadásaira NEM ÉRDEMES beülni, mert nagyon(!) gázak.

(GYU, mint szent szöveg és hasonlók - igazából nekünk csinálnak bajt, mert amatőrök és hülyeségeket hordanak össze, ami aztán esetleg megragad az emberek fejében...)

Részleteket Lamoraktól kérdezzetek, ő egyszer elment egy előadásukra...
(Jól szét is szedte őket...)
:twisted:

S. P. Q. L.

"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."

Több
21 éve 1 hete #149539 Írta: Melian
Melian válaszolt a következő témában: Találkozások
Kedveseim,

ezt most találtam a Fonó honlapján: :wink:

november 27., 28., 29., csütörtök, péntek, szombat
Kis-Öcsi Fesztivál
A Művészetek Völgye téli esszenciája
...
29. szombat:
16.00: A Gyűrűk Ura - az Új Akropolisz előadása
Egy gyűrű mind felett. Tolkien álma és célja. Ősi szimbolizmus modern köntösben. Előadó: Kovács Balázs
...

Ki ez a fiú? Ismeri valaki?

Ugye ott leszünk? (Én biztos...)

A többi program:
www.fono.hu/zenehaz/index.html

Puszi Nektek és nagyon sajnálom, hogy nem lehettem ott a Halloween-en... :cry:

Melian
*tiuda meina tiutjandei*

Több
21 éve 1 hete #149524 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Találkozások

Cueddo írta:
Sziasztok!

Nagy örömmel közlöm mindenkivel, hogy sikerült összeszednem annyi pénzt, hogy meg tudjam kötni a szerződést :wink: Holnap vagy kedden be is fizetem.
Viszont a szerződést 25 x 2 (!!) éjszakára kötöttem meg, tehát álljanak itt először a két éjszakára jövők:

SZABADNA TUDNI, HOGY EZ ITT ÉPP MICSODA??!!!
Én minden taliban benne vagyok! :wink:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
21 éve 1 hete #149483 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: Találkozások
Sziasztok emberek!

Jövö hét szombaton, azaz november 8-án filmnézés lesz Miskolcon. még nem biztos mit nézünk meg, de elöreláthatólag egy dél körül kezdödne, és olyan 5-ig tartana a tali(plusz beszélgetés;) )
javaslatok: Mátrix 3. Szövetség (ha adják), Bad Boys 2.
akik eddig jönnek:
Luinefaciel
Melawar
Lili
Layla
Mau ?

akinek kedve van még, jöjjön!!!

pusz
Adelard

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow

Több
21 éve 1 hete #149468 Írta: Silcucc
Silcucc válaszolt a következő témában: Találkozások
Ehh, én most jöttem rá, hogy a decemberi Tankcsapda koncert (aminek én már évek óta résztvevője vagyok) pont 19-én és 20-án lesz... :( :( :( és most nem tudom, hogy kihagyjam -e az első estét Kismaroson, vagy törjem meg a hagyományt... De asszem ebből nem lesz TCS koncert... ;)

"...valamiben hinni kell, akkor is, ha nem felel... melléd ül és koccint veled az Isten..."

Több
21 éve 1 hete #149466 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Találkozások
Apropó Kismaros: képzeljétek, a téli néptánc gálát képesek voltak dec. 20-ra tenni :rmad2: , pedig sosem szokott a szünetben lenni. :roll:
Szóval úgy néz ki, hogy én 20-án délután el kell lógjak (ha nem lesz iszonyatos nagy hó, anyu/Rózsa simán felhoz kocsival), de estére visszamegyünk! :roll: Ha pedig péntekre rakják a főpróbát (általában szerdán v. csüt. szokott lenni), akkor nem megyek el rá, és kész. :evil: :idea:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
21 éve 1 hete #149464 Írta: Cueddo
Cueddo válaszolt a következő témában: Találkozások

Sziasztok!

Nagy örömmel közlöm mindenkivel, hogy sikerült összeszednem annyi pénzt, hogy meg tudjam kötni a szerződést :wink: Holnap vagy kedden be is fizetem.
Viszont a szerződést 25 x 2 (!!) éjszakára kötöttem meg, tehát álljanak itt először a két éjszakára jövők:

Aeglos
Fimbrethil
Legolin
Mau
Léli
Szofi
Eia
Felagund
Kincső
Kinga
Vénia
Galadh
Jacopo
Arden
Kenza
Sirgon
Nimdorc
Meleth_lin
Nóli
Estel
Rózsa
Cueddo
Silmeniel

Egy éjszakára jövők, akiknek a pénze nálam van (majd én befizetem őket HELYBEN, megérkezéskor):

Éowyn (20/21)
Ring (20/21)

Aztán azok, akik biztosra jelezték, hogy jönnek, de most már nem sürgős fizetni, helyben is megtehetitek, 19én, DE SZÓLJATOK NEKEM EGY HÉTTEL, legkevesebb 3-4 NAPPAL ELŐTTE, hogy jöttök-e, EZ A BIZONYTALANOKRA IS VONATKOZIK:

Oisin
Aug

Végül a bizonytalanok:

Neo
Morgana
Melian
Eglar
Ery
Finwe
Namarie

Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.

(Dylan Thomas)

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.471 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére