Találkozások

Több
20 éve 11 hónapja #158025 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Találkozások
Ha van aki segít, és van is rá igény, akkor az első reggel a rántotta adagot bevállalom. Csak nyersanyag legyen.

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 11 hónapja - 20 éve 11 hónapja #158024 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Találkozások

Ery írta: Szerénytelenség nélül állíthatom, hogy rántottáimról és omlettjeimről világhíres vagyok! :oops:

Gombás rántotta Zsizsik gazda-módra szalonnával? :lol: :lol:

Én hozok sütit!!!!!! Jó sokat, nagynénémnek végül is mindegy, hogy hol eszem meg...
De én is sütök, felbátorodva a Halloweeni sikeren!

ÁLL AZ ALKU!! SRÁCOK FŐZNEK, MI MOSOGATUNK!!!! Hogy tetszik, fiúk? :wink:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 11 hónapja #158023 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: Találkozások

Felagund írta: Egy szabály: mi zokszó nélkül főzünk, ti zokszó nélkül megeszitek :mrgreen:

Már látom ki(k)nek a keze által fogom feldobni a pacskert!!! :twisted: :D

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
20 éve 11 hónapja #158021 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: Találkozások
Én benne vagyok ;)

*készíti a receptkönyvét*

Egy szabály: mi zokszó nélkül főzünk, ti zokszó nélkül megeszitek :mrgreen:

Our knees do not bend easily

Több
20 éve 11 hónapja - 20 éve 11 hónapja #158020 Írta: Fio

Telcontar Léli írta: Üdv!

Na, akkor én már látom, mi lesz: a kedves, aranyos, jó fiúk majd sütnek/főznek ránk! (szép szavakkal esetleg megkérhette, hogy segítsünk nektek ;) ) Beszéljetek össze, találjátok ki a menüt, mondjátok meg, mi kell hozzá, valaki szedje össze a pénzt, és vásároljatok be! ;) (ezekben még segíteni is tudok)

Léli

Jaj ez jo ötlet!!! Támogatom!!! :D Mi meg megkóstoljuk, és véleményt nyilvánítunk!!! :wink: :evil2:

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
20 éve 11 hónapja #158018 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: Találkozások
Üdv!

Na, akkor én már látom, mi lesz: a kedves, aranyos, jó fiúk majd sütnek/főznek ránk! (szép szavakkal esetleg megkérhette, hogy segítsünk nektek ;) ) Beszéljetek össze, találjátok ki a menüt, mondjátok meg, mi kell hozzá, valaki szedje össze a pénzt, és vásároljatok be! ;) (ezekben még segíteni is tudok)

Léli

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
20 éve 11 hónapja #158010 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Találkozások
Szerénytelenség nélül állíthatom, hogy rántottáimról és omlettjeimről világhíres vagyok! :oops:

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
20 éve 11 hónapja #158008 Írta: nido
nido válaszolt a következő témában: Találkozások

Telcontar Léli írta:

Felagund írta: Oisin: három napi kaja egyáltalán nem gáz!!! (már 5× voltam három napos HIKE-on ;) )
De Kismaroson tuti van bolt...

Ennek ellenére én támogatom Oisin javaslatát....

Én mondjuk megvagyok hideg koszton... (főleg, h az süti :D )

Mit hozzunk még? Karácsonyfadísz/ evőeszköz-tányér/ gyertya...?

Több
20 éve 11 hónapja #158007 Írta: Fio

Felagund írta: Ha adtok hozzávalót, (majdnem) BÁRMIT csinálok Nektek akár szabad tűzön is! :D

Én előbb mondtam!!!! Beeeeeeeeee :evil3: :evil2: :sungl: :twisted:

Több
20 éve 11 hónapja #158005 Írta: Felagund
Ha adtok hozzávalót, (majdnem) BÁRMIT csinálok Nektek akár szabad tűzön is! :D

Cserkészek RÚLZ! :mrgreen:

Több
20 éve 11 hónapja #158004 Írta: Fio
Én nekem tök mindegy, mivel vittem már háronmnapi hideg élelmet és főzni is tudok (instant kaják a specialitásom :D ), de én tőlem be is fizethetjük.
Csak ne ugy járjunk mint tavaly Kőhegyen. (mily kellemes emlék... :D )

Több
20 éve 11 hónapja #157976 Írta: Léli

Felagund írta: Oisin: három napi kaja egyáltalán nem gáz!!! (már 5× voltam három napos HIKE-on ;) )

Ennek ellenére én támogatom Oisin javaslatát....

Több
20 éve 11 hónapja - 20 éve 11 hónapja #157973 Írta: Felagund

Oisin írta: muszály

ly :arrow: j :D

Oisin: három napi kaja egyáltalán nem gáz!!! (már 5× voltam három napos HIKE-on ;) )

Ja, és ott a főzős konzi :mrgreen:

Több
20 éve 11 hónapja #157958 Írta: Oisin
Oisin válaszolt a következő témában: Találkozások
Cueddo,

Nem tudnánk esetleg a kaját vhogy szervezettebben megoldani? Én pld. nem szívesen vinnék a hátamon 3 napi hideg kaját ha nem muszály, és szeretnék meleg kaját is enni. Ötletek:
1) mindenki fizessen be még X Ft-ot és vki aki vállalja szerezze be és főzze meg a kaját minannyiunknak.
2) biztos van Kismaroson étterem v vmiféle vendéglátóhely, ha előre megbeszéljük Y Ft-ért biztosan hajlandóak legalább ebédet/vacsorát készíteni az egész társaságnak. Vmi olcsó menü is megteszi, csak ne éhezzünk.

Üdv, Oisin

If I saw my son Osgar and God hand to hand on the Hill of the Fiana, my son put down, I'd say that God is a strong Man!

Több
20 éve 11 hónapja #157929 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Találkozások
Pénteken Bővített változat - vetítés lesz a Károli BTK-n olyan 4 óra körül! Amint megtudtam részleteket, szólok! :!: :wink:

Több
20 éve 11 hónapja #157903 Írta: Morgana
Morgana válaszolt a következő témában: Találkozások
Galád: Én is mennék, de sztem csak olyan hétre.

S. P. Q. L.

"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."

Több
20 éve 11 hónapja #157898 Írta: _Neo
_Neo válaszolt a következő témában: Találkozások

Felagund írta: HIRDETMÉNY!!!

Dec 14-én (ez most vasárnap) 16:00-tól JANE GOODALL (igen, Jane Goodall, a majmos néni!!!) tart előadást "A reason for hope" címmel (angol nyelven) az ELTE TTK épületében (Pázmány Péter Sétány 1/C) a Bolyai teremben (0.nyolcszázvalahányas)

Jelentkezni nálam! (privi, email, telefon)

0.821 ß) kedvenc vizsgahelyszinem...
1ebkent a deli epuletrol van szo, az a nagy, bordo randasag.
ha a nyugati bejaraton mentek be, csak jobbra kell fordulni, es a "folyoso" vegen a 3 utolso bal oldali ajto vezet oda.

"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"

Több
20 éve 11 hónapja #157881 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Találkozások
Galadh: Rám, valamint cafatokban lófó idegeimre számíthatsz:) Sőt, lehet hogy megtoldom a dolgot egy bratyóval, de még nem tuti:)

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
20 éve 11 hónapja #157874 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: Találkozások
Pénteki tali ügyben lécci télleg most legyen visszajelzés, mert akkor helyügyben még tudok intézkedni!! Köszi, Galádh

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Több
20 éve 11 hónapja #157854 Írta: Cueddo
Cueddo válaszolt a következő témában: Találkozások

újra egy kis kismaros:

ismét felhívtam a szállást, immár utoljára, és azt mondták, hogy minden rendben.
még mindig lehet jelentkezni - ha teljesen tele akarjuk zsúfolni a házat magunkkal, akkor még 10 darab hely van. A BIZONYTALANOKAT (Aug, Artemisz, Thaur, Angwen20/21, Arlith, Ery) KÉREM, HOGY MONDJANAK VÉGLEGES VÁLASZT

dec16 ESTIG NEKEM akármilyen módon (esemes 20/3869112, privi, chat, stb)

Egyéb tudnivalók:

:arrow: tessék háromnapi élelmet hozni, mert nincs nyitva semmilyen bolt sok km-es körzetben... és légyszi hozzatok sütit is a közösbe, mindig jólesik :wink: meg lehet főzőcskézni, ha valakinek van kedve + energiája.

Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.

(Dylan Thomas)

Több
20 éve 11 hónapja #157787 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Találkozások

Drizzt írta: Azt láttam, hogy a Kismarosra menők listája...de mi lesz ott és mikor ?:)

December 19-21. között közös karácsonyozás. Lásd Cueddonál lentebb (oldalakkal lentebb...). :wink:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
20 éve 11 hónapja #157785 Írta: Drizzt
Drizzt válaszolt a következő témában: Találkozások
Azt láttam, hogy a Kismarosra menők listája...de mi lesz ott és mikor ?:)

Több
20 éve 11 hónapja #157784 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Találkozások
Felmerült a kérdés, hogy mikor is szándékozunk hazajönni Kismarosról vasárnap :?: /El kell vajon hagyni a szállást valameddig, vagy mindegy, meddig maradunk?/ [size=9:23s1g0a1](Ugyanis ha emberi időben hazaérnénk, esetleg lehetne énekkar, de amúgy is...)[/size]
Lehetséges vonatok:
(indul/érkezik/menetidő/út)
15:09 (Kismaros) 16:13 (Budapest-Nyugati pu.) 1:04 46 km
16:14 (Kismaros) 17:12 (Budapest-Nyugati pu.) 0:58 46 km
17:09 (Kismaros) 18:07 (Budapest-Nyugati pu.) 0:58 46 km
18:09 (Kismaros) 19:08 (Budapest-Nyugati pu.) 0:59 46 km
19:24 (Kismaros) 20:23 (Budapest-Nyugati pu.) 0:59 46 km

(Gondolom ennél se előbb, se később nem akarunk...)

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
20 éve 11 hónapja #157769 Írta: Felagund
HIRDETMÉNY!!!

Dec 14-én (ez most vasárnap) 16:00-tól JANE GOODALL (igen, Jane Goodall, a majmos néni!!!) tart előadást "A reason for hope" címmel (angol nyelven) az ELTE TTK épületében (Pázmány Péter Sétány 1/C) a Bolyai teremben (0.nyolcszázvalahányas)

Jelentkezni nálam! (privi, email, telefon)

Több
20 éve 11 hónapja #157754 Írta: Mau Rauser
Mau Rauser válaszolt a következő témában: Találkozások
Drága emberek!

Meg tudnátok adni nekem Sirgon Esgalnor, Legolin, Meleth_lin és Fimbrethil e-mail címét? Mert ők azok, akik jönnek Kmarosra és nem tudom még a címüket.

Szeretném végre ezt a szerencsétlen húzást lerendezni. Aki tud szolgálni vmelyikkel, az dobjon már meg egy privivel vagy még jobb lenne emilben.

Üdv:
-- Mau

Ez a művészet csodája, hogy az ember néha nagyobbat szarik, mint amekkora a seggén kifér.
(Weöres Sándor)

Több
20 éve 11 hónapja #157750 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: Találkozások
Drizzt: a Kismarosra menők listája...
Szilveszterre egyelőre még semmit sem szerveztünk

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Több
20 éve 11 hónapja #157749 Írta: Drizzt
Drizzt válaszolt a következő témában: Találkozások
Öööö...miről is van szó ?
Tényleg szilveszterkor mit csináltok ?

Több
20 éve 11 hónapja #157727 Írta: Léli

Cueddo november 2-án írta: ...álljanak itt először a két éjszakára jövők:

Aeglos
Fimbrethil
Legolin
Mau
Léli
Szofi
Eia
Felagund
Kincső
Kinga
Vénia
Galadh
Jacopo
Arden
Kenza
Sirgon
Nimdorc
Meleth_lin
Nóli
Estel
Rózsa
Cueddo
Silmeniel

Egy éjszakára jövők, akiknek a pénze nálam van (majd én befizetem őket HELYBEN, megérkezéskor):

Éowyn (20/21)
Ring (20/21)

Aztán azok, akik biztosra jelezték, hogy jönnek, de most már nem sürgős fizetni, helyben is megtehetitek, 19én, DE SZÓLJATOK NEKEM EGY HÉTTEL, legkevesebb 3-4 NAPPAL ELŐTTE, hogy jöttök-e, EZ A BIZONYTALANOKRA IS VONATKOZIK:

Oisin
Aug

Végül a bizonytalanok:

Neo
Morgana
Melian
Eglar
Ery
Finwe
Namarie

Több
20 éve 11 hónapja #157726 Írta: Angwen
Angwen válaszolt a következő témában: Találkozások
Előre láthatólag kik jönnek Kismarosra?

"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)

Több
20 éve 11 hónapja #157712 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Találkozások
Gal pénteken biztosan lesz próba....
Én utána nem érek rá, a cdfűt meg különben se kedvlem.

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 1.254 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére