- Köszönetek: 1
BESZÉLGETŐS topic
- Tünde
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
na ebből nem támogat MTTt
de nagy gartuláció neki
"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Ben
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
- Acho
- Nem elérhető
- Köszönetek: 5
Lehet h már bele se férne?
Egyébként a kádazásról már Frici is leszokott, de ugye ő csak telente van bent és idén új mániája az volt, hogy apámat mindenáron kitúrja a gép elől, pontosabban a székből... Vagy felfeküdt a polcra, de volt h arra jöttem be, h a macska apám monitora előtt ül és bámulja... mondjuk kiskorától kezdve imádja vmiért a számítógépeket.
Ja, és persze szeret az ablakból nézelődni belülről, tisztára, mint az öregasszonyok.
nem rossz! az nem lehet, hogy az egér miatt van ott állandóan?
- icke
- Nem elérhető
Öt perc dermedt bámulás után kezdtem felfogni, hogy tényleg ő ül ott
Érzem én, hogy támogatni akarja ő az MTT-t...
icke
ignis sum quae contra frigus ardet
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
de az klassz, hogy ennyit nyert, tiszta ügyes. (kár, hogy ebből még adózni is kell)
"Well, I'm back."
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- Tünde
- Nem elérhető
Nóli i linantea írta:
Én megint nem tudom megnyitni...Ben írta: Most küldték át, ez nagyon beteeeeeg:
videó, katt ide
fent van egy kis sáv, szöveggel, hogy engedélyezd a fájlok megnyitását, ha nem kapcsolom ki, nekem is letiltja
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
pedig a winamp is játssza, meg sztem még sok más program, neked mi van a gépeden ami alkalmas ilyesmire? windows media player is viszi, ha jól emlékszem.Nóli i linantea írta: Én megint nem tudom megnyitni...
"Well, I'm back."
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Én megint nem tudom megnyitni...Ben írta: Most küldték át, ez nagyon beteeeeeg:
videó, katt ide
- Ben
- Nem elérhető
Lehet h már bele se férne?Snuffles írta: Bandi (akit az utóbbi napok fárasztó eseményei után BüdösBandinak, majd Szagló Andrásnak kereszteltek leleményes osztálytársaim PP) is befeküdt régen a kádba, de talált magának újabb hobbikat azóta. Na ő kreatív.
Egyébként a kádazásról már Frici is leszokott, de ugye ő csak telente van bent és idén új mániája az volt, hogy apámat mindenáron kitúrja a gép elől, pontosabban a székből... Vagy felfeküdt a polcra, de volt h arra jöttem be, h a macska apám monitora előtt ül és bámulja... mondjuk kiskorától kezdve imádja vmiért a számítógépeket.
Ja, és persze szeret az ablakból nézelődni belülről, tisztára, mint az öregasszonyok.
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Bírom a defektes macskákat...Ben írta: Beleugrani nem, de k nagy számlát csinált... DDDD
A mi macskánk egy időben imádott bemászni a kádba, engedtünk neki a csapból egy kis vizet, és figyelte a lefolyót, ahogy megy le a víz, v nem tudom...
Lehet, hogy náluk is átalánydíjas a vízhasználat, mint jelenleg nálunk, mert akkor annyi vizet használ el, amennyit csak akar. Elvileg. Reméljük. Vagymi.
Bandi (akit az utóbbi napok fárasztó eseményei után BüdösBandinak, majd Szagló Andrásnak kereszteltek leleményes osztálytársaim PP) is befeküdt régen a kádba, de talált magának újabb hobbikat azóta. Na ő kreatív.
"Well, I'm back."
- Ben
- Nem elérhető
Beleugrani nem, de k nagy számlát csinált... DDDDSnuffles írta: azt hittem, legalább beleugrik a végén... volt egy fekete-fehér macskánk, Cucus-Mucus volt a neve (mindig hülye neveket adtunk nekik, de nem direkt, csak úgy jött) és nem lehetett a kádat teleengedni vízzel nélküle, mert mindig odaugrott a kád szélére és veszettül paskolni kezdte a szép karcsú vízsugarat és végül több víz került a földre, mint a kádba. aztán valahogy leszoktattuk, de volt még egy mániája: gyakran aludt a mosdókagylóban és az sem zavarta, ha kezet mosunk felette. persze néha bedühödött és jól odacsapott a kieresztett karmaival, na az fájt...
A mi macskánk egy időben imádott bemászni a kádba, engedtünk neki a csapból egy kis vizet, és figyelte a lefolyót, ahogy megy le a víz, v nem tudom...
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
azt hittem, legalább beleugrik a végén... volt egy fekete-fehér macskánk, Cucus-Mucus volt a neve (mindig hülye neveket adtunk nekik, de nem direkt, csak úgy jött) és nem lehetett a kádat teleengedni vízzel nélküle, mert mindig odaugrott a kád szélére és veszettül paskolni kezdte a szép karcsú vízsugarat és végül több víz került a földre, mint a kádba. aztán valahogy leszoktattuk, de volt még egy mániája: gyakran aludt a mosdókagylóban és az sem zavarta, ha kezet mosunk felette. persze néha bedühödött és jól odacsapott a kieresztett karmaival, na az fájt...Ben írta: Most küldték át, ez nagyon beteeeeeg:
videó, katt ide
"Well, I'm back."
- Ben
- Nem elérhető
A 200 ezres kérdés jött volna, de véget ért a műsor; és elment mindhárom segítség az utolsó kérdésnél. (Mondjuk kapásból én vsz a Boszpuruszt mondtam volna... )Alison West írta: És milyen eredménnyel zárt?
- Alison West
- Nem elérhető
Ben írta: Én még láttam az utolsó kérdést. ) Csak így tovább!
És milyen eredménnyel zárt?
Nem a ruha teszi az embert; az ember teszi azt, amire a ruha kötelezi.
- Ben
- Nem elérhető
- Ben
- Nem elérhető
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Óóóó pont a végére értem csak oda...Rayan írta: HI!
MAG van a Legyen ön is milliomosban!!!
Kapcsoljatok RTL Klubra!!!
Hajrá Mag!
- Rayan
- Nem elérhető
MAG van a Legyen ön is milliomosban!!!
Kapcsoljatok RTL Klubra!!!
Hajrá Mag!
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Maedhros
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Nem találtam jobb topicot ennek a kérdésnek, de ide sokan járnak, hátha tud vki válaszolni...
Egy fantasy/mese filmről van szó, amit úgy ezer éve láttam, megvolt videón, de a vége hiányzott, ennek ellenére kiskoromban ronggyá néztem. A címe vmi olyasmi volt, hogy: "Cato, a sötétség fejedelme" Google-ban kerestem, de csak egy találat volt, az is az, hogyvki keresi ezt, akárcsak én.
A sztori vhogy úgy volt, hogy egy árva kisfiú a gonosz rokonoknál nevelkedik, ahogy az szokás. A neve Mio volt, ha jól emlékszem. A szüleit szidják a rokonok, a gyerekek bántják, csak egy boltos néni van, aki kedveli. Egy este világgá indul, és talál vmi üveget, amiből egy nagy, szakállas szellem jön ki, aki elmondja neki, h az apja egy fejedelem, aki egy távoli országban lakik, és elviszi hozzá a kisfiút. Gyönyörű napfényes helyre kerül, apu télleg király, lesz egy barátja is, kap egy szép lovat, ám van egy kis bibi: egy Cato nevű Gonosz uralja a szomszádos országot, ahjová szakadék fölött híd vezet, ezt minden este felhúzzák. Volt valami kútba nézős-jóslatos izé is, de az már nagyon homályos előttem. Má nem tom, miért, de a fiú és a barátja egy este átszöknek, hogy legyakják a gonoszt. Bujkálniuk kell a katonái elől, közben egy hegyben találkoznak egy kováccsal, aki csinál a fiúnak kardot, meg meghúzódnak egy jóságos nőnél, aki megvarrja a fiú elszakadt köpenyét, és tesz bele egy varázslatos bélést, amitől, ha kifordítva veszi fel, láthatatlan lesz. Na el is indulnak, és egy eléggé mordori fílingű várba mennek, ahol Cato (soha nem látható!) székel, ott nagy nehezen bejutnak, aztán csapdába esnek, aztán a fiú elindul és gondolom, legyakja a gonoszt. (A vége rossz volt a kazinak)
Így leírva elég gagyin hangzik, de emlékeim szerint igen jó kis film volt, főleg a dark részek... nem ismerős vkinek? Magyarul nem találom sehol... vajon ki rendezte? Olaszra tippelek a nevek miatt... kíváncsi lennék rá.
I Love still lives and grows strong
Where I cannot enter
What hope is there in my own dark world for me?
- Namarie
- Nem elérhető
Dreamer_KF írta:
Phaedra/Namarie írta: Nem túl elegáns kifejezéssel élve: gánya egy idő van....
Ulmo, Ery, csináljatok valamit, könyörgöm... Ariennek is szóljon már VALAki.. köszönöm!
Meg vagyok sértve. A Fornost bukása c. tragédia óta tudjuk, hogy a Boszorkányúr parancsol a szélnek s a télnek. Mivel beteg vagyok, marad a rosszidő, és kész!!
(Egyébként meg nézőpont kérdése, szerintem gyönyörű idő van odakint - és idebent a lakásban is )
Már ahol.. mert Lórienben magam mondom meg, milyen idő legyen, és minden meg mindenki nagyon élvezi, panasz nincs. Meg aztán a Te befolyásod, kedves Uram, annyira terjed ki, mint az enyém, ill. egy kicsit tovább- de én etikátlannak tartom a Valák dolgába a magam körletén kívül beleavatkozni.
Amúgy jobbulást, és ha kérsz, te is kaphatsz egy kis lórieni hársfavirág- vagy bodzateát. Ery igazolhatja, hogy ízletes és hatékony.
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Liliom
- Nem elérhető
Azt hiszem el tudnek ott tolteni egy kis idot ezzel meg azzal.
Galadriel, nem akarsz esetleg egy kis szuvenirt hozni?
...
- Altaris
- Nem elérhető
Liliom írta: Nalunk ma minden volt (Hertfordshire,England).
Volt jegeso, ho+jeg, eso+ho, meg eleg sok napsutes a szunetekben. Ez csak egy veletlen lenne, csak a hulye idojaras, vagy a golf aramlat szepen lassan tenyleg eltunik?
Jelentem Hollandiában jelenleg szél , esö és napsütés kétpercenként váltqakozik... de rossz holland billentyüzettel írni.. de csak nektek, megteszem!! es most nem is a holland-otthonból írok hanem a sulijukbol.. ha hazaerek es vegre rende lessz a billentyuzet, akkor meg meselek nektek. addig is puszi mindenkinek!!!!
Megmagyarázhatatlan minden, ami kettejük között történt, de igaz, hiánytalan valóság. /Szilvási Lajos - Bujkál a hold/
- Tünde
- Nem elérhető
Melyanna írta:
Szerinted érdekli őt a mi középföldei időjárásunk a boldog Nyugathonban? :cool2:Remzymama/Tünde írta: szegény Yavanna sem örül ennek az időnek
legalább őt szánjátok meg
(bocsánat, én szakdolgozatot írok, nem is lenne szabad itt lennem :tongue: )
csak bele ne keverd szegény Pázmányt is
- Melian
- Nem elérhető
Szerinted érdekli őt a mi középföldei időjárásunk a boldog Nyugathonban? :cool2:Remzymama/Tünde írta: szegény Yavanna sem örül ennek az időnek
(bocsánat, én szakdolgozatot írok, nem is lenne szabad itt lennem :tongue: )
Melian
*tiuda meina tiutjandei*
- Tünde
- Nem elérhető
- Ery
- Nem elérhető
Én szegény, amúgy a tavasz visszahozásán fáradozok szorgalmasan és híven.
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Tünde
- Nem elérhető
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
Phaedra/Namarie írta: Nem túl elegáns kifejezéssel élve: gánya egy idő van....
Ulmo, Ery, csináljatok valamit, könyörgöm... Ariennek is szóljon már VALAki.. köszönöm!
Meg vagyok sértve. A Fornost bukása c. tragédia óta tudjuk, hogy a Boszorkányúr parancsol a szélnek s a télnek. Mivel beteg vagyok, marad a rosszidő, és kész!!
(Egyébként meg nézőpont kérdése, szerintem gyönyörű idő van odakint - és idebent a lakásban is )
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair