BESZÉLGETŐS topic

Több
17 éve 10 hónapja #314363 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Dreamer_KF írta:

Gilg (Gwindorn) írta: Látta valaki tegnap este a Fókusz Plusz adását?
Egy az ufókról szóló összeállításban egy pillanatra mintha Felagundot Alcart és Adelt láttam volna... és tényleg 8O megnézhetitek az RTLKlub oldalán itt
Fela egy mondatot mond az "idegenek nyelvén" :? :roll:
:D

Wazz... :D

Amúgy itt a link
Na, méghogy a sindarin az idegenek nyelve... :lol:

Our knees do not bend easily

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 10 hónapja #314358 Írta: Dreamer_KF
Dreamer_KF válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Egy az ufókról szóló összeállításban egy pillanatra mintha Felagundot Alcart és Adelt láttam volna... és tényleg 8O megnézhetitek az RTLKlub oldalán itt

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 10 hónapja #314357 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Megvan valakinek a Fókusz plusz felvétele? Linkeljétek már be, kíváncsi lennék, pontosan miért kellene reklamálnunk. :?

Több
17 éve 10 hónapja #314355 Írta: Raia Aiwart
Raia Aiwart válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Bocsánat de tisztára mint a Men in Black I-ben...Tolkien nem meghalt csak hazament :D

Ne becsüld le a semmittevést, a céltalan kószálást, a hallhatatlan dolgokra való odafigyelést, és a senkinek sem ártást!

Több
17 éve 10 hónapja #314354 Írta: Nóli i linantea
Nóli i linantea válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
A másik MTT? Marsi Tolkien Társaság? Akkor viszont bővíteni kéne a statisztikákat, eddig ninc solyan adat ami kimutatja hogy a világegyetemben hány Gyűrűk Urát adtak el...

If I promise not to kill you, can I have a hug?

Több
17 éve 10 hónapja #314347 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Hmm, viszont most felmerült bennem a gyanú... lehet, hogy a tévések tudnak valamit? Lehet, hogy Fela, Alcar és Adel valójában földönkívüliek? :D Esetleg egy Tolkien Társaság küldöttei a Marsról? :lol:

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.

Több
17 éve 10 hónapja #314327 Írta: dorwinion
dorwinion válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Rabyn írta: Őőő... ezért ám lehet náluk reklamálni.... És ha nem kérnek elnézést vagy valami akkor naagyon gáz lesz ám nekik...

Bezony! Van erre valami szabály ám, és nem csak íratlan! Pl. egy hitel rontás vagy hasonló típusú per biztosan nem hiányzik nekik. Egy helyesbítésnek és bocsánat kérésnek mindenestre nagyon is helye van! :evil:

Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek... :-)

Több
17 éve 10 hónapja #314324 Írta: mioni
mioni válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Sil írta: Az elején levő Star Trekes bejátszások alapján szerintem klingon nyelvet akartak bevágni, csak vagy összekeverték, vagy nem volt nekik olyan...

hát a klingonok nyelvével összekeverni bármelyik tünde nyelvet... elég cinkes :D kicsit más hangzásvilág ^^

"Mert mikor szeretünk, mindig jobbak akarunk lenni, mint amik vagyunk."
/P.C./

Több
17 éve 10 hónapja #314321 Írta: Grion
Grion válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nézzük a dolgok pozitív oldalát! Tök jó lenne, ha a tündék lennének a titokzatos földön kívüli lények! :D

A bánat, amely néma, addig suttog a szívhez, amíg az megszakad.

Több
17 éve 10 hónapja #314320 Írta: Ben

Gandalf írta: Sejtem már, mi történhetett. Volt régen egy műsoruk a kitalált nyelvekről, amiben voltak tünde-nyelvek, klingon-nyelv meg mittudoménmi.

Arra emlékszem, egy részletet láttam belőle, Alcar még szavalt is quenyául, asszem talán egy Radnóti-verset, de ez nem biztos, csak vmi vers volt, azt tudom. :P

Több
17 éve 10 hónapja #314319 Írta: Missy
Missy válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Gandalf írta: Írtam az elnökségnek ezügyben.

Helyes, helyes. :wink:

Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.
(Tünde énem,félig meddigLevinhood, DH2000. segítségével)

Több
17 éve 10 hónapja #314318 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Sejtem már, mi történhetett. Volt régen egy műsoruk a kitalált nyelvekről, amiben voltak tünde-nyelvek, klingon-nyelv meg mittudoménmi. Most biztos előszedték a felvételt az archívumukból és bevágták az ufókhoz. :roll:

Írtam az elnökségnek ezügyben.

Több
17 éve 10 hónapja #314314 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
hát ez nagyon durva

sztem hivatalosan Ankalimonak kéne reklamálni a társaság nevében, illetve Felagundnak

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
17 éve 10 hónapja #314313 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Őőő... ezért ám lehet náluk reklamálni.... És ha nem kérnek elnézést vagy valami akkor naagyon gáz lesz ám nekik...

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
17 éve 10 hónapja #314287 Írta: Thereon
Thereon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Sil írta:

Nóli i linantea írta: Missy: Nem azt mondtam, hogy ellenünk irányuló merénylet volt, hanem hogy tudták hogy mit vágnak be, a lényeg hogy idegenül hangzott.

Az elején levő Star Trekes bejátszások alapján szerintem klingon nyelvet akartak bevágni, csak vagy összekeverték, vagy nem volt nekik olyan...

De ne feledjétek, hogy "Közeleg a végső csata!"

Ostoba RTL Klub... ők a tudathasadásosak.

Thereon, a vándorló varázsló

Több
17 éve 10 hónapja #314286 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Nóli i linantea írta: Missy: Nem azt mondtam, hogy ellenünk irányuló merénylet volt, hanem hogy tudták hogy mit vágnak be, a lényeg hogy idegenül hangzott.

Az elején levő Star Trekes bejátszások alapján szerintem klingon nyelvet akartak bevágni, csak vagy összekeverték, vagy nem volt nekik olyan...

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
17 éve 10 hónapja #314279 Írta: Nóli i linantea
Missy: Nem azt mondtam, hogy ellenünk irányuló merénylet volt, hanem hogy tudták hogy mit vágnak be, a lényeg hogy idegenül hangzott.

Több
17 éve 10 hónapja #314278 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Szerintem ez a felvétel A GyU bővített változatának mozimaratonján készült, de nem vennék rá mérget.

(Heh, jó kis 11 órás közös filmnézés volt :D )

Több
17 éve 10 hónapja #314277 Írta: Ben
Nem Tolkiennel van/volt bajuk, csak kellett egy olyan jelenet, ahol vmi totál idegen, sőt, kitalált nyelven beszélnek páran, ennyi. Azt mondjuk nem tudom, rajtunk kívül az egyszeri tévénéző mennyire ismerne rá Felára, vagy Alcarra. :D :P

Több
17 éve 10 hónapja #314275 Írta: Missy
Nóli:De, de akkor miért pont Felagundékat sasolták ki? Egyáltalán mi bajuk Tolkiennel?
Szerintem az lehet a ludas, hogy a nyelvet kevesen ismerik, és így úgy gondolták bevehető. Az meg, hogy ezután a szerelpőket kik nézik hülyének meg stb. az őket nem érdekli. Mossák kezeiket. :x

Sötét fellegek úsztak lomhán az égbolton, követve az ifjú tünde útját az erdei ösvényen.

Több
17 éve 10 hónapja - 17 éve 10 hónapja #314274 Írta: Ben
Hmm, tényleg... Nem, szvsz olyat tuti nem mondanak be, hogy elnézést, itt meg itt hiba történt, nagy ívben lesz.rják. Viszont jó lenne írnik neki egy jó kis flame-elős mailt... :twisted: :twisted:

Nem hiszem, h véletlen, bár érdekelne, mikori felvétel, én így hirtelenjében egy Corvin-mozis LEP-re tippelek, de nem vennék rá mérget.

Több
17 éve 10 hónapja #314273 Írta: Nóli i linantea
Én nem hiszem hogy véletlen lenne... :roll:

Több
17 éve 10 hónapja #314272 Írta: Missy

Nóli i linantea írta: :evil: :evil: :evil: Wáááááááááá nem lehet nekik betelefonálni, hogy legalább a köv műsorban valami olyasmit bemondjanak, hogy itt és itt hiba történt, bocsi blabla...
Tudom hoyg nem fogjákl beismerni hogy oltári nagy hazudozók, de wazzzzzzz

Be lehet, de az ilyen "bocsi, elrontottuk, sajnáljuk.."-ra már nem igazán fognak odafigyelni a nézők. Ők már csak olyan "hülyékre" fognak emlékezni, akik beszélnek az ufók nyelvén.

Különben tényleg felháborító mennyire nem figyelnek oda, hogy mit és honnan vágnak be. :evil:

Több
17 éve 10 hónapja #314271 Írta: Missy

Gilg (Gwindorn) írta:

Ben írta: Mint ufókat? :D :D :D :mrgreen:

Legalább is mint akik az ő nyelvükön beszélnek... :D

Nóli i linantea írta: BAASSZUUUUUUUUUUS! 8O 8O 8O :evil: :evil: :evil:
Ez iszonyúúú gáz, ez ellen hogy lehet tiltakozni???

vsz egy "elnézést kérünk"-nél többet nem mondanának :roll:

Amúgy meg szerintem az sem érne semmit, ha mondanák..

Több
17 éve 10 hónapja #314270 Írta: Nóli i linantea
:evil: :evil: :evil: Wáááááááááá nem lehet nekik betelefonálni, hogy legalább a köv műsorban valami olyasmit bemondjanak, hogy itt és itt hiba történt, bocsi blabla...
Tudom hoyg nem fogjákl beismerni hogy oltári nagy hazudozók, de wazzzzzzz

Több
17 éve 10 hónapja #314269 Írta: Gilg (Gwindorn)
Gilg (Gwindorn) válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ben írta: Mint ufókat? :D :D :D :mrgreen:

Legalább is mint akik az ő nyelvükön beszélnek... :D

Nóli i linantea írta: BAASSZUUUUUUUUUUS! 8O 8O 8O :evil: :evil: :evil:

vsz egy "elnézést kérünk"-nél többet nem mondanának :roll:

Több
17 éve 10 hónapja #314262 Írta: Nóli i linantea
BAASSZUUUUUUUUUUS! 8O 8O 8O :evil: :evil: :evil:

Több
17 éve 10 hónapja #314259 Írta: Ben

Egy az ufókról szóló összeállításban egy pillanatra mintha Felagundot Alcart és Adelt láttam volna... és tényleg 8O

Mint ufókat? :D :D :D :mrgreen:

Több
17 éve 10 hónapja #314255 Írta: Gilg (Gwindorn)
Gilg (Gwindorn) válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Látta valaki tegnap este a Fókusz Plusz adását?

Több
17 éve 10 hónapja #314238 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Nóli i linantea írta: Nem találom... Hol van fent? :cry:

Privi megy.

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.411 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére