BESZÉLGETŐS topic

Több
17 éve 11 hónapja #305163 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Megint van felvétel a JM-es munkahelyemen. Ha valakit érdekel írjon privit és megadom az elérhetőségeket.

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 11 hónapja #305132 Írta: Holtak vezére
Holtak vezére válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
már jó. úgy egy órája. :)

"A kevesek mi vagyunk ugyan, ám mi tiszta szívvel indulunk csatába, míg amazok sokan, rohadt disznók egytől egyig"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
17 éve 11 hónapja #305116 Írta: Panni
Panni válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Rabyn írta: Jelentkezzen az akinek MEGY az msn... Nekem az istennek se akar menni.. belép d enem tudok írni..

Én Bennel tudtam váltani két 3 sort időnként, de annak már jó két órája... azóta mindent visszadob

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)

Több
17 éve 11 hónapja #305110 Írta: Ancalima Anarórë
Ancalima Anarórë válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
:( (( *elvonási tünetek*

"... And that was the beginning of fairies..."

Több
17 éve 11 hónapja #305108 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
én inkább tudnék mondani 70 olyan embert akinek nem megy... :/

"Well, I'm back."

Több
17 éve 11 hónapja #305105 Írta: Rabyn
Jelentkezzen az akinek MEGY az msn... Nekem az istennek se akar menni.. belép d enem tudok írni..

Több
17 éve 11 hónapja #305010 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ugyan.. az már ritkábban.. már el is párolgott és újra hó lett belőle. Tehát: itt van.

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
18 éve 1 órája #304918 Írta: _Neo
_Neo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Felagund írta: Ugyan, hol van már a tavalyi hó?

:tongue:

A tavalyi ho elolvadt, s most sziklakat gorget, arad.

"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"

Több
18 éve 1 órája #304913 Írta: Timona
Timona válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Kedves lelkes csápolók, potenciális segítők itt a lehetőség, hogy fontos pozíciót szerezzetek magatoknak a LEPen ;)
Magam részéről a gyerek/családitársasjáték részleghez várom a jelentkezéseteket ( timona@tolkien.hu ), az alábbi pozíciókba:
- kreatív részleg
- gyerek részleg
- orkos játékhoz kardhajtogató, lufiból (ez egy izgalmas dolog, aprócska betanítását igényel, de bárki képes rá ;) )
- társasjáték részleghez felügyelő személyzet (ide szükségeltetne a GYUs társas ismerete, de ezt LEP előtt eljuttatom az illetőnek, szintén nem bonyolult)

A jelentkezők számától függően készülni fog egy beosztás, hogy senki se legyen 8 órán át vagy tovább egy helyre szögezve.

"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos

Több
18 éve 7 órája #304868 Írta: Namarie

_Neo írta:

Phaedra/Namarie írta: na, ezek után a következőnek örülök, de marhára: hogy NEM vagyok és NEM voltam _Neo felesége, se semmilyen egyéb viszonyban lévő hozzátartozója... :P bocs _Neo

ennek en is orulok, de nem kerek bocsanatot ß)

Akkor jól sejtettem, hogy igencsak rosszul jártál volna velem... :P

Több
18 éve 8 órája #304866 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ugyan, hol van már a tavalyi hó?

:tongue:

Our knees do not bend easily

Több
18 éve 9 órája #304860 Írta: Alcarcalimo
Alcarcalimo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
ugyeugye...

Több
18 éve 9 órája #304856 Írta: _Neo

Felagund írta:

Alcarcalimo írta:

Felagund írta:

Alcarcalimo írta: _Neo hajgumija 8 euro.

Ugyan már, ilyen nem is létezik... :P

Dede!!! Volt ilyen!

Nem is igaz... :tongue:

De igaz

Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani

Több
18 éve 12 órája #304833 Írta: Felagund

Alcarcalimo írta:

Felagund írta:

Dede!!! Volt ilyen!

Nem is igaz... :tongue:

Több
18 éve 13 órája #304831 Írta: Alcarcalimo

Felagund írta:

Dede!!! Volt ilyen!

Több
18 éve 13 órája #304830 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Még a gesztesi táborból is maradt egy csomó cucc. Azokért se jöttek. Most már ne is jelentkezzenek, mert ad acta tevődtek.

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
18 éve 14 órája #304828 Írta: Felagund

Több
18 éve 16 órája #304823 Írta: Rabyn
Hogy lehet elhagyni egy bugyit?:DDDD

Alcar: Ha te tudnád, hogy kb 2 éve kismaroson mi miket adtunk rá az mtt akkori "központi"(ergo akik akkoriban aktívan részt vettek azéletben) pasijaira:DDDD (persze csak gondolatban félrészegen Mirranddal)

Több
18 éve 18 órája #304821 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Leguanember írta: Állati ez a topik!

Talált tárgyak téma hogyhogy nem született soha?
Ide szoktuk írni? Fogalmam sincs. Melyik topikba tegyem?

Van nálam Tatáról egy jó adag csetres, de nem akaródzik fogyatkozni, így nemsokára közhírré teszem a bugyik méreteit és színét. Sajnálatos módon egy mégis ottmaradt a tornateremben, amelyet a gondnok Szauron Szájaként felmutatott az Igazgatónak :-) Komolyan.

én a tataiba írtam, de van, aminek még mindig nincs meg a gazdája :lol:

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"

Több
18 éve 23 órája #304820 Írta: Alcarcalimo
Bugyitopic.
Fetisiszták, rohaaaaaam!
Finwe harisnyája 50 euro. Alyr horkolásgátlója 20 euro. Ankalimon tangája 500 euro. (na, most jól benyaliztam az elnöknek, illlyen drága cucc :P PP), Szürke combfixe 17 euro. _Neo hajgumija 8 euro. Alcar zoknija 2.123 euro. Pók cipőfűzője 7.5 euro. Jacopo Belbo sampontubusa: 5 euro. Fqqdk értelmes mondat-generátora: 0.000001 euro. Karcsi ésszerű cselekvéseinek listája: 0.5 euro. Angwen tolerancia receotje: 600 euro. Mirrand cigicincáló kacsója: 250 euro+áfa.

Több
18 éve 23 órája #304819 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Állati ez a topik!

Talált tárgyak téma hogyhogy nem született soha?
Ide szoktuk írni? Fogalmam sincs. Melyik topikba tegyem?

Van nálam Tatáról egy jó adag csetres, de nem akaródzik fogyatkozni, így nemsokára közhírré teszem a bugyik méreteit és színét. Sajnálatos módon egy mégis ottmaradt a tornateremben, amelyet a gondnok Szauron Szájaként felmutatott az Igazgatónak :-) Komolyan.

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.

Több
18 éve 1 napja #304812 Írta: Silcucc
Silcucc válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Sil írta:

Silcucc írta: Sziasztok!
Kérés-kérdés, valaki tudja esetleg, hogy kinek a cikke jelent meg a Lassiban Tolkienről és a Kalevaláról valamikor réges-régen? A cikket magát megtaláltam az oldalon, és szeretném egy kiselőadásnál használni, de azért jó lenne, ha a szerzőtől is kapnék erre engedélyt...
Nos? :)

:megnéz: Svindler írta.

Huhh... Hát köszönöm az infót. A tolkienhu-s ímélcíme vajh' él-e még?! :)

"...valamiben hinni kell, akkor is, ha nem felel... melléd ül és koccint veled az Isten..."

Több
18 éve 1 napja #304810 Írta: Noredhel
Noredhel válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Üdv!

Most olvasom egy néprajzi műben, hogy Nagybátony és Kisterenye között van a tiribesi puszta... és senki nem említette, pedig a mozgalmi nóták mellé betolhattuk volna még a Vidróczky-nótát is a buszon...

Toujours pur

kiejtés: "liedesz"

Több
18 éve 1 napja #304805 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Silcucc írta: Sziasztok!
Kérés-kérdés, valaki tudja esetleg, hogy kinek a cikke jelent meg a Lassiban Tolkienről és a Kalevaláról valamikor réges-régen? A cikket magát megtaláltam az oldalon, és szeretném egy kiselőadásnál használni, de azért jó lenne, ha a szerzőtől is kapnék erre engedélyt...

:megnéz: Svindler írta.

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
18 éve 1 napja #304801 Írta: Silcucc
Silcucc válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Sziasztok!

"...valamiben hinni kell, akkor is, ha nem felel... melléd ül és koccint veled az Isten..."

Több
18 éve 1 napja #304770 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ezt sokan nem érthetik mivel Jacopo és _Neo mind a tarja egyház papjai.

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:

Több
18 éve 2 napja #304710 Írta: _Neo

Phaedra/Namarie írta: na, ezek után a következőnek örülök, de marhára: hogy NEM vagyok és NEM voltam _Neo felesége, se semmilyen egyéb viszonyban lévő hozzátartozója... :P bocs _Neo

ennek en is orulok, de nem kerek bocsanatot ß)

Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani

Több
18 éve 2 napja #304697 Írta: Namarie
na, ezek után a következőnek örülök, de marhára: hogy NEM vagyok és NEM voltam _Neo felesége, se semmilyen egyéb viszonyban lévő hozzátartozója... :P bocs _Neo

Több
18 éve 2 napja #304674 Írta: Rabyn
Alcar: szerintem akkor még nem volt a felesége:))

Több
18 éve 2 napja #304644 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Sil írta: Két fiatal hímnemű egyed esetén is? :wink:

Véleméynem szerint igen, mert itt szó se volt gyerekről, csak a házastársi viszonyról :P

"Well, I'm back."

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.371 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére