BESZÉLGETŐS topic
- Rabyn
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
...és még mindig jó itt, köszönöm!
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Alison West
- Nem elérhető
Finwe írta: Üdv!
Tudnátok segíteni? Valami videót szeretnék kán-kánozó csajokról, mert egy animációt kell csinálnom. Tudtok valami ilyenről a neten? Vagy legalább valami filmcímet tudtok amiben volt ilyen, nekem per pillanat egy sem jut az eszembe.
Köszi
Moulin Rouge..? Vagy abban nem volt ilyen?
Nem a ruha teszi az embert; az ember teszi azt, amire a ruha kötelezi.
- Finwe
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Tudnátok segíteni? Valami videót szeretnék kán-kánozó csajokról, mert egy animációt kell csinálnom. Tudtok valami ilyenről a neten? Vagy legalább valami filmcímet tudtok amiben volt ilyen, nekem per pillanat egy sem jut az eszembe.
Köszi
- Alison West
- Nem elérhető
- Cicaful
- Nem elérhető
...és Csinccel értek egyet.
No és arról sem szabad elfeledkezni, hogy - gondolom - havi terembérlet van (ami négy alkalomra szól). Így azok szívnának, akik ott vannak, mert akkor nekik kéne többet fizetni... Ami szerintem unfair azokkal szemben, akik mindig ott vannak.
uff. nyau.
"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"
- Ringbearer
- Nem elérhető
Drizzt írta: Szerintem meg egyértelmű, hogy ha mi akarunk valamit csinálni egy oktató közreműködésével, nem az emberekhez igazodunk, hanem az oktatóhoz. És ha ő azt kéri, aki járni akar, fizesse be a fix összeget hó elején, az utána úgy oldja meg, ahogy akarja. Persze az is lehet, hogy tévedek, de nekem ez nem tűnik bérletrendszernek, az az uszodában meg a fitnessteremben van. Tiszteljük meg ennyivel az oktatót. (Nyilván, ha neki ezzel kapcsolatban nincs ellenvetése, fölöslegesen beszélek. De úgy gondoltam, szót érdemel.)
Sztem anya azért csinálja ezt, mert ha kifizetted nem mondod azt, hogy nem tudsz jönni és rendszeresen jársz csütörtökönként.
"Be the change you want to see." Gandhi
- Gandalf
- Nem elérhető
- Drizzt
- Nem elérhető
Szerintem meg egyértelmű, hogy ha mi akarunk valamit csinálni egy oktató közreműködésével, nem az emberekhez igazodunk, hanem az oktatóhoz. És ha ő azt kéri, aki járni akar, fizesse be a fix összeget hó elején, az utána úgy oldja meg, ahogy akarja. Persze az is lehet, hogy tévedek, de nekem ez nem tűnik bérletrendszernek, az az uszodában meg a fitnessteremben van. Tiszteljük meg ennyivel az oktatót. (Nyilván, ha neki ezzel kapcsolatban nincs ellenvetése, fölöslegesen beszélek. De úgy gondoltam, szót érdemel.)
- Laurelen
- Nem elérhető
Vegyetek és gyertek el május 6-n!
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
- Brisa
- Nem elérhető
Brisa
- Melian
- Nem elérhető
Tim, attól tartok, hogy csak egyben lehet fizetni, de ezzel kapcsolatban keresd meg Ankalimont, ő tud teljesen pontos választ adni.
Melian
*tiuda meina tiutjandei*
- Timona
- Nem elérhető
"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos
- Alison West
- Nem elérhető
Melyanna írta: A megbeszéltek szerint a foglalkozások havi díja 3.000 Ft lesz, kérjük szépen, hogy ezt a következő alkalommal hozzátok magatokkal.
És ez hány alkalomra szól/hó?
- Melian
- Nem elérhető
Tegnap megvolt az egyeztető megbeszélés - némi gyakorlással fűszerezve
A következő alkalom jövő csütörtökön, 27-én fél 6-tól lesz a Batthyány Alapítványnál (VI. Eötvös u. 24.)
A megbeszéltek szerint a foglalkozások havi díja 3.000 Ft lesz, kérjük szépen, hogy ezt a következő alkalommal hozzátok magatokkal.
Két hét múlva (május 4.) várhatóan 19:30-kor fogunk kezdeni.
Továbbra is várunk szeretettel minden érdeklődőt, kényelmes ruhát, polifoamot, esetleg puha, vékony takarót/plédet hozzatok magatokkal!
Melian
*tiuda meina tiutjandei*
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
Unkle CD..
Add oda Gillznek egy táncon, ´oszt jólvan.
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- Ery
- Nem elérhető
Daerachas írta: Arwen kardja, a hathafang kié volt Arwen előtt?
Tolkien erről nem ír. Ezt a filmesek találták ki, szerintük eredetileg Idril kardja volt. A valóság az, hogy a tündék sohasem használtak ívelt pengét - egy kivételével, de az sem Idrli volt.
Daerachas írta: ja és tényleg Bombadil Toma akkor most maia volt?
Ezt én sem tudom eldönteni.
:sauron1:
Ezügyben a fórumon itt tájékozódhatsz: www.tolkien.hu/forum/viewtopic.php?t=21
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Daerachas
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Arwen kardja, a hathafang kié volt Arwen előtt?
ja és tényleg Bombadil Toma akkor most maia volt?
Ezt én sem tudom eldönteni.
:sauron1:
Eruthalion Daerachas
- Finwe
- Nem elérhető
- gilloth
- Látogató
Szüval, ötödikes tanítványommal arról beszélgettünk, hogy Bombadil Toma maia volt-e. Csak azért örültem ennek, mert hogy egyáltalán van ötödikes, akit ez ilyen szinten érdekel.... És a KT közepén jár, pedig ránézésre nem az könyvmoly típus
- Annis
- Nem elérhető
Egy kedves ember másfél hete eltulajdonította a táskámat benne a mobiltelefonommal (többek között) és arra szeretnék kérni mindenkit akinek a száma megvolt nekem (sajnos borzalmas a memóriám és fogalmam sincs hogy pontosan kiknek a száma volt meg de voltak köztük tolkienosok is) az küldjön nekem egy privit, mert szeretném az új telefonomba is beleírni...
Nekem a régi vagyis a 70-es számom él.
Előre is köszönöm és elnézést a nem ideillő témáért.
Nem minden vándorút céltalan /J.R.R. Tolkien/
- Ankalimon
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Úgy tűnik, hogy sikerült találnunk egy megfelelő (nemzetközi diplomával rendelkező) jóga oktatót (Ring anyukáját), aki hajlandó lenne egy többé-kevésbé zárt körű, magánjellegű jógaoktatást indítani.
Még semmi sem végleges, de előre láthatóan hetente egy alkalommal lenne 2 órás foglalkozás a Batthyányi Alapítványnál. Havi díj kb. 4000 Ft lenne (lehet, hogy kevesebb, az függ a terembérlettől).
A dolog akkor fog elindulni, ha stabilan lesz 8-10 ember, aki folyamatosan el tud járni.
Az első megbeszélés 2006. április 20-án 18 és 19.30 között lesz a Batthyányi Alapítványnál. Ekkor beszüljük meg a T. érdeklődökkel, hogy mi is ez, hogy működik, milyen időpont lenne jó mindenkinek, stb., és Éva egyben néhány gyakorlatot be is mutat ízelítőül. (Ez még nem rendes foglalkozás, fizetni sem kell.)
Már erre az alkalomra is érdemes hozni némi felszerelést, ami később is kell majd: polifóm, vékony takaró, vagy vastagabb lepedő (a lazításokhoz, illetve meditációkhoz), könnyű, sportos ruházat (pl.: szabadidő alsó, póló).
A tanfolyam Swami Maheshwarananda indiai származású jóga mester "Jóga a mindennapi életben" rendszere szerint zajlik. Erről az irányzatról részletes információkat olvashattok: www.joga.hu/
Röviden a lényeg (az én - talán nem legpontosabb - interpretációmban): A jóga ősi indiai fizikai/szellemi/lelki kondicionálásra kifejlesztett spirituális rendszer. Eredeti célja a legbelső önvaló (atma) megtalálása, kiteljesítése, a kozmikus önvalóval való misztikus egyesülés.
Ezen legmagasabb szintű önmegvalósított állapotba való eljutáshoz a tanítás szerint a meditáció vezethet el, azonban a meditáció előtt még egy sor lépcsőfokot kell bejárni a tanítványnak. Az alacsonyabb szintek elsősorban a test és a szellem a meditációhoz szükséges megfelelő állapotba hozatalára irányuló testi gyakorlatok (ászanák), legzőgyakorlatok és lazítógyakorlatok gyakorlásából állnak. Ezek önmagában is rendkívül jó hatásúak a testi egészség, a lelki béke és a szellemi tisztaság elérése szempontjából, ezért gyakorolják oly sokan... Ezt a kezdő szintet mindenki, világnézeti kötöttségektől mentesen, a hindu vallási hagyományba való bekapcsolódás nélkül végezheti.
Akit érdekel a dolog az jöjjön el.
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Telcontar
- Nem elérhető
köcike!
- Léofwine
- Nem elérhető
Rabyn írta: www.freeweb.hu/gyzyke/kepemrolam/sz4.JPG
A többit is tessenek megnézni: )
Hú deszép vagy, jól sikerült fotó...
"Végignézett rajtunk, nem szólt semmit csak sírvafakadt!"
- Dreamer_KF
- Nem elérhető
Ha módodban áll, kérlek juttasd vissza hozzám az Unkle CD-t. Asszem még nálad van.
"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
- Gandalf
- Nem elérhető
- Toma gazda
- Nem elérhető
Nóli írta:
Olyan kicsit fél(ré)szeg a mosolyod, de jó!Rabyn írta: www.freeweb.hu/gyzyke/kepemrolam/sz4.JPG
:evil3:
1800
: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :
- Namarie
- Nem elérhető
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
Olyan kicsit félszeg a mosolyod, de jó!Rabyn írta: www.freeweb.hu/gyzyke/kepemrolam/sz4.JPG
If I promise not to kill you, can I have a hug?