BESZÉLGETŐS topic

Több
20 éve 3 hete #221284 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Népek!

A Zene topicban felmerült, hogy lennénk páran, akik szeretnénk megtanulni valamilyen szinten gitározni - néhányan már tanulnak is -, de nem feltétlenül olyan formában, hogy kötött időpontban tanárhoz járunk stb. Ezért kitaláltuk, hogy csinálnánk egy gitár önképzőkört. Akit érdekel, írjon privit vagy e-mailt!

Úgy gondoltuk, hogy 1-2 hetente találkoznánk valamelyikünk lakásán, és közösen gyakorolnánk, segítenénk egymást, megmutatnánk ki mit tud, aki nem tud valamit az kérdez, stb. Semmilyen kötelezettséggel nem jár, ha kedved+időd van, szólsz és jössz, ha legközelebb nem érsz rá, nem jössz. Az sem feltétel, hogy legyen saját gitárod, mindenesetre előny. :wink:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 3 hete #221271 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Alyr Arkhon írta: Nem állna.
A bölcsész volt olyan bölcs hogy bölcsésznek ment. ;) :twisted:

Itt a pont. :D

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 3 hete #221227 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Felagund írta:

Dae/siss írta:

Felagund írta: Nyugodj meg, ez egy egyszeri, és soha vissza nem térő esemény volt... :?
Másként nem írtam volna ide ;)

Jóvanna, nem rontom el örömöd.... :roll:

[size=9:16duoaop]de akkor is ideges vagyok, a búsba is[/size] :P :mad: :evil3:

Nyugi, már nem örülök...
Elég a kiértékelés is...
Egy bölcsésznek kettéállna a füle tőle :twisted:

Legfeljebb, ha megcsinálja a biológus helyett :twisted:

Több
20 éve 3 hete #221225 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Felagund írta:

Dae/siss írta:

Felagund írta: Nyugodj meg, ez egy egyszeri, és soha vissza nem térő esemény volt... :?

[size=9:kqnx64ck]de akkor is ideges vagyok, a búsba is[/size] :P :mad: :evil3:

Nyugi, már nem örülök...
Elég a kiértékelés is...

Nem állna.
A bölcsész volt olyan bölcs hogy bölcsésznek ment. ;) :twisted:

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 3 hete #221224 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Dae/siss írta:

[size=9:2kxs2h6q]de akkor is ideges vagyok, a búsba is[/size] :P :mad: :evil3:

Nyugi, már nem örülök...
Elég a kiértékelés is...

Our knees do not bend easily

Több
20 éve 3 hete #221222 Írta: Dae/siss

[size=9:36eo70t9]de akkor is ideges vagyok, a búsba is[/size] :P :mad: :evil3:

Több
20 éve 3 hete #221220 Írta: Felagund

Dae/siss írta:

Felagund írta: BAAAKKEER!

TÖK DURVA!!!

Nem kellett megírnom a legdurvább fizkém beugró ZH-t, mi több (mondván, hogy "maga ezt már úgyis tudja!") mérnem sem kellett, kaptam kiértékelendő adatsort, oszt' csá!

Szép az élet! :dance:

én-ilyenkor-szoktam-vérengzeni

és a bölcsészkar a pite, mi? :?

[size=9:223wpcxa]Nekünk bezzeg egy órával tovább tartotta a tanár az órát, és nem nyugodott, amíg engem is le nem referáltatott, pedig már egy kb...tt nehéz zh-t is írtunk előtte.... [/size]

Nyugodj meg, ez egy egyszeri, és soha vissza nem térő esemény volt... :?

Több
20 éve 3 hete #221219 Írta: Dae/siss

TÖK DURVA!!!

Nem kellett megírnom a legdurvább fizkém beugró ZH-t, mi több (mondván, hogy "maga ezt már úgyis tudja!") mérnem sem kellett, kaptam kiértékelendő adatsort, oszt' csá!

én-ilyenkor-szoktam-vérengzeni

és a bölcsészkar a pite, mi? :?

[size=9:2gx4x0zw]Nekünk bezzeg egy órával tovább tartotta a tanár az órát, és nem nyugodott, amíg engem is le nem referáltatott, pedig már egy kb...tt nehéz zh-t is írtunk előtte.... [/size]

Több
20 éve 3 hete #221194 Írta: Eldamyn
Eldamyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Gratu mindenkinek!

Artemisz:

A HALLOWEEN SENKIT SE ÉRDEKEL KÍVÜLEM????

Még szép, hogy érdekel. És ha lesz, szinte biztos, hogy megyek. [size=9:nlrigfe0]Amennyire tudom Mírrand is ezen az állásponton van.[/size]

"Én akkor is betöröm ezt a lovat!" /Léod utolsó mondata/

Több
20 éve 3 hete #221191 Írta: Felagund

Léli írta: Megkaptuk a ZH-t. 10 feladatból 9-et tudtam jól, 1ből pedig maga a feladat volt hibás :D

Az első állattan ZH-m még nekem is majdnem ötös lett :twisted:

Több
20 éve 3 hete #221189 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Megkaptuk a ZH-t. 10 feladatból 9-et tudtam jól, 1ből pedig maga a feladat volt hibás :D

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
20 éve 3 hete #221185 Írta: gillz
gillz válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
xenophobentx.uw.hu/

huhh... hallgassatok bele az mp3akba... érdekes! magukért beszélnek.

need more brainz. yourz. now.

Több
20 éve 3 hete #221183 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Üdv!

Előszöris csatlakoznék az RFK-hoz ;)

Másodszor: 5/5 pontos lett az első ZH-m! :D Még nem tudom, hogy 100%-os, vagy csak 90%-os, de perpill nem is érdekel :D (Mondjuk nem volt olyan nehéz, programozás, LINUX-kezelés..)

Harmadszor: nagyon hiányoztok....

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
20 éve 3 hete #221127 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Artemisz (Erenya) írta: A HALLOWEEN SENKIT SE ÉRDEKEL KÍVÜLEM???? :cry: [/color]

De, viszont nekem péntekig el kell döntenem, hogy hol akarok lenni okt. 31-én (Kkhalason sakkversenyen, színházban vagy Veletek Halloween-partyn) :arrow: ha addig nem lesz fix hogy lesz, akkor nem tudom mit csinálok... :roll: :(

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
20 éve 3 hete #221118 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Mmint az RFK? ;) Örülünk neki! :D

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
20 éve 3 hete #221115 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
KÖSZÖNÖM!

El se hiszitek mennyire jól esik most ez nekem.. De komolyan! Szeretlek titeket. (szippszipp)

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
20 éve 3 hete #221112 Írta: Inczy
Inczy válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
ÉN IS AKAROK HALLOWEENT!!! Csak épp korlátozva vagyok cseppet, így a szervezést nem tom felvállalni... :(

Feel the sunshine 8)

Több
20 éve 3 hete #221100 Írta: Drowse
Drowse válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Engem érdekel, de én nem igazán tudok mit mondani :roll:

"All right, all right. I can take a hint. I know when I'm not wanted. I usually don't pay any attention... but I know."

Több
20 éve 3 hete #221099 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

TÖK DURVA!!!

Még egy pár ilyen, és nem foglak szeretni! :?

[size=9:1mw4b7q4]NEKED MINDIG MINDEN SIKERÜL BAKKEER! (na, jó, majnemminden... pl. a növényszigorlat... :roll: :evil: [/size]

A HALLOWEEN SENKIT SE ÉRDEKEL KÍVÜLEM???? :cry:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 3 hete #221088 Írta: Estel Adániel
Talán görögök... ha emlékezetem nem csal, valaha rég tőlük indult a dolog... :look:

Több
20 éve 3 hete #221087 Írta: Drowse

(Estel Adániel) írta:

Drowse / Gurrisurye írta: továbbra is szigorúan figyelembe véve az Estel féle értelmezést, lehet négy is, de ez sem túl elfogadott (hogy mindenki megnyugodjon): egyes társadalmi körökben ;) :P

Mindenesetre van egy olyan halvány érzésem, hogy a kvíz által ez a megoldás a legelfogadottabb... :roll: :lol:

miféle perverz disznók írják ezeket???
ejnye :nono: :mrgreen:

"All right, all right. I can take a hint. I know when I'm not wanted. I usually don't pay any attention... but I know."

Több
20 éve 3 hete #221054 Írta: Estel Adániel

Drowse / Gurrisurye írta: továbbra is szigorúan figyelembe véve az Estel féle értelmezést, lehet négy is, de ez sem túl elfogadott (hogy mindenki megnyugodjon): egyes társadalmi körökben ;) :P

Mindenesetre van egy olyan halvány érzésem, hogy a kvíz által ez a megoldás a legelfogadottabb... :roll: :lol:

Több
20 éve 3 hete #221035 Írta: Eldamyn
Eldamyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
:up:

De szép ám!

Ma csak 5 órám volt, bezsebeltem 2 5-öst.
És ráadásul, mivel rájöttem, hogy ma mégsem kell mennem sehova, most itt ülhetek és netezhetek és még az esélyeim is nőttek ezzel, hogy el tudok menni holnap a K@V-ba. :mrgreen:

"Én akkor is betöröm ezt a lovat!" /Léod utolsó mondata/

Több
20 éve 3 hete #221034 Írta: Felagund
BAAAKKEER!

TÖK DURVA!!!

Több
20 éve 3 hete #220982 Írta: Drowse
továbbra is szigorúan figyelembe véve az Estel féle értelmezést, lehet négy is, de ez sem túl elfogadott (hogy mindenki megnyugodjon): egyes társadalmi körökben ;) :P

Több
20 éve 3 hete #220981 Írta: Felagund

Drowse / Gurrisurye írta:

Minerva írta:

(Estel Adániel) írta:

Alyr Arkhon írta: A legújabb honfoglaló kérdés:
Hány darab lába van egy szerelmespárnak?

:D

Helyes válasz: öt?

feltéve, hogy egyikük torzszülött.... :quasi:

Sztem Estel nem így értette.... ;) ;) :mrgreen:

Hát igen, valahogy sejtettem :P

meg aztán a mai világban... ha Estel értelmezése szerint nézzük, akár hat is lehet, bár ez társadalmilag nem túl elfogadott....

Ez az elfogadottság társadalmi/vallási-erkölcsi világnézettől függ :lol:

Több
20 éve 3 hete #220980 Írta: Drowse

Minerva írta:

(Estel Adániel) írta:

Alyr Arkhon írta: A legújabb honfoglaló kérdés:
Hány darab lába van egy szerelmespárnak?

:D

Helyes válasz: öt?

feltéve, hogy egyikük torzszülött.... :quasi:

Sztem Estel nem így értette.... ;) ;) :mrgreen:

Hát igen, valahogy sejtettem :P

meg aztán a mai világban... ha Estel értelmezése szerint nézzük, akár hat is lehet, bár ez társadalmilag nem túl elfogadott....

Több
20 éve 3 hete #220973 Írta: Felagund

Nólindir írta: WAZZEG, de sokat kell tanulni!!! :rmad2:

[size=9:3fpyouco]Ez már úgy sejtem, a kibott nagy off határait súrolja...[/size]

Kellett neked annyi órát felvenni :P :P

Több
20 éve 3 hete #220967 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Nólindir írta: WAZZEG, de sokat kell tanulni!!! :rmad2:

Nekem meg KÉNE! :shake:

Az se jobb... :(

Tünc:

Fel a fejjel amíg van, hogy Felát idézzem! :P :mrgreen:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 3 hete #220966 Írta: Julcsi_
Julcsi_ válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
WAZZEG, de sokat kell tanulni!!! :rmad2:

[size=9:mesag2yt]Ez már úgy sejtem, a kibott nagy off határait súrolja...[/size]

argh

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.351 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére