- Köszönetek: 0
BESZÉLGETŐS topic
- Prérifarkas
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Galc
Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Csavargó
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
woland: megkerestelek titeket a térképen! Nem messze (?) leszünk tőletek Küküllőmezőn!
Üdv: Csavargó
Van ,mi arany, bár nem fénylik,
van, ki vándor, s hazaér.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Melian
- Nem elérhető
woland írta: És én erdélyi vagyok
a Hargita lábánál, egy kis faluban , Agyagfalva
itt élek
a googleben megtalálod, ha bapötyögöd
Akkor én most lélekben Nálad vagyok, jó...?
Melian
*tiuda meina tiutjandei*
- Woland
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
a Hargita lábánál, egy kis faluban , Agyagfalva
itt élek
a googleben megtalálod, ha bapötyögöd
Mindenek felett,
s3.bitefight.hu/c.php?uid=43202
- gilloth
- Látogató
Dehogynem!! :itscool: elsődleges úticél... lenyűgöz az ottani életmód (nem SZÍNVONAL, hanem pl a természet szeretete-tisztelete) meg mert olyan iszonyú szép....
Erdélybe én is szívesen visszamennék. Politikát mellékelve, az emberek miatt, tényleg, mintha hazaérne az ember. Kifejezhetetlen... És az a táj is kegyetlen szép.
Anglia és Skócia: nyelv, kultúra, táj... a csodálatos kertek, és, igen, Léli, a kastélyok...
Elenath: mikor indulunk?
- Orsie
- Nem elérhető
Jah amúgy kihagytam az utazás-listáról Görögországot, én hülye... tavaly nyáron voltam Korfun, és teljesen beleszerettem, utána be is szereztem itthon gyorsan egy görög nyelvkönyvet kezdőknek Persze időm azóta se volt elmélyülni benne, de mindenképp vissza akarok menni Korfura, meg megnézném Krétát, Santorinit, sőt a görög szárazföldet is, Athénnal az élen.
"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
- Jacopo Belbo
- Nem elérhető
"- Véges-végig csak a lebzselés vonzott az univerzum lehetőségei közül, igaz? - kérdezte Buzger John"
- Fennasiel
- Nem elérhető
Én Új-Zélandra mennék szívesen... Vajon miért?
- Csavargó
- Nem elérhető
Üdv: Csavargó
Van ,mi arany, bár nem fénylik,
van, ki vándor, s hazaér.
- Melian
- Nem elérhető
Rabyn írta: ...hogy ki hova utazna el szívesen.
Én elsőként Magyarhont járnám be, utána Írországot, Skóciát, szóval ott azzt a környéket, mert olyan mesésnek hangzik és én nagyon szeretem a meséket.
Hova is? Ide:
Székelyföld (egy szem székely rokonom nincs, mégis ott éreztem magam otthon eddig leginkább )
Közép-Ázsia/ Szibéria - valószínűleg valahonnan innen származom... (Nepál, Tibet, Ladakh, a Köves-Tunguzka vidéke, Takla-Makán, Mongólia, magyar Őshaza)
Észak-Európa (főként Finnország és Lappföld, "természetesen" Írország és Skócia ... no meg Wales... drága Morganánk, de jó neki )
az Alpok (...I want to see mountains, mountains again...)
Ami furcsa módon különösebben nem érdekel: Közép-, Dél-Amerika és Afrika... olyan, mintha semmi közöm nem lenne hozzájuk... 8O
Melian
*tiuda meina tiutjandei*
- Ringbearer
- Nem elérhető
én iss oda mennék, és a változatosság kedvéért: Írországba.
Elmondhatom magamról, hogy a szüleimmel Magyarországot már
egészen bejártam..még Japánt láttam sok emebernél, de az engem valahogy nem fog meg...Tibet viszont Rúlz, ja és Thai-föld.
ami még ázsiai ország amit megnéznék, az India, mivel
már annyit meséltek róla nekem, hogy nagyon érdekel!!!!
Kincső írta Olaszországot, hát már elég sokszor voltam ott, de nem
tudnám megunni...az emberek egyszerűen...hahh imádom az olaszokat!
Görögországot is meglátogatnám, mert onnan ered a kultúránk,
és szerintem csodálatos építményeik voltak.
Ja, és Új-Zéland persze.
"Be the change you want to see." Gandhi
- Ery
- Nem elérhető
1. Léli jobbulást a gépednek!
2. Legelőbb a Kárpát-medencében néznék szét, mert oly sok szép táj van amit nem láttam még...
3. Engem is érdekelnek az ősi kultúrák, s ha külföldre megyek mégha csak a tengerpartra is, akkor főleg az előbbi motivál.
4. Ulmo! Szorítsatok nekem is helyet!
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Orsie
- Nem elérhető
Ulmo, előtte fosszunk ki egy bankot vagy hackeljük meg a lottószámokat és akkor felőlem OKUlmo írta: Orsie, Áfi, Léli: pakoljunk, és menjünk el Angliába!
Egyiptom úgyszintén.
- Ulmo
- Nem elérhető
Ahova még szeretnék eljutni: Közép-Amerika, főleg Mexikó (imádom az ősi kultúrákat, eredetileg régész akartam lenni ).
- _Phelan_ (Caranthír)
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
( a walesi meséket si szeretem).
Then you'll see, tears won't wash this away, Memories of the years that started the pain
- Léli
- Nem elérhető
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- Áfonya
- Nem elérhető
Ranamarth írta: u.i.:Imádom a skótokat.Imádok mindent ami a skótokkal kapcsolatos!A kiltet,a kék fehér zászlót,a vörös hajúakat...
A vicc az, hogy nincs is annyira sok vörös hajú közöttük. Az írek már más eset, de azért ott sem rohangálnak százszámra a vörös hajúak.
Az én imádott célországom Nagy-Britannia, szerencsére sikerült már eljutnom Skóciába, és őszre tervezek egy londoni hétvégét. Voltam Írországban is, ami a másik hely, ami mély nyomokat hagyott bennem, és rengeteg gyönyörű emléket. Mindkét helyre szeretnék még visszamenni.
(Nem is olyan) Titkos szerelmem pedig Japán, de hát az egyelőre csak vágyálom szintjén létezik. Persze Új-Zéland sem utolsó...
Magyarországon belül szerencsére elég sok helyen jártam, igaz, pl. az Alföldön még nem sokat (kivéve Szegedet), de az annyira nem is vonz. Viszont a Kis-Duna környékét szívesen meglátogatnam, mivel az még kimaradt. De a szívemnek legkedvesebb táj akkor is a Balcsi marad - annyi nyarat töltöttem ott, meg sem tudom számolni.
Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...
- _Neo
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Ranamarth írta: u.i.:Imádom a skótokat.Imádok mindent ami a skótokkal kapcsolatos!A kiltet,a kék fehér zászlót,a vörös hajúakat...
meg Mel Gibsont kiltben, alsogatya nelkul... ß)
"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"
- Drizzt
- Nem elérhető
- Orsie
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Úgy fogalmaztál hogy Magyarhont - ezzel egyetértek, és én belefoglalom Erdélyt meg a Felvidéket is, főként az előbbit.
Külföldről Olaszországba mindenképp szeretnék eljutni (olaszt tanulok, és eddig csak egy szűk napot voltam Velencében, az is régen volt, és ennyi Olaszországból). De Írország is érdekes lehet, meg úgy a Brit-szigetek. Oroszországba is elmennék. Hm... tulajdonképpen mivel mi nem szoktunk külföldre utazni, régebben itt a Kárpát-medence környékén (Szlovákia, Ukrajna) jártunk néha, most tavasszal voltunk 4 napot Erdélyben de a fele időt buszoztuk, hogy mindenhonnan egy kis ízelítőt kapjunk, de ez édeskevés volt. Ezeken kívül egyszer voltam 2 hetet Angliában nyelvtanuláson, meg a néptánccsoporttal Portugáliában, az azért volt jó, mert útközben szinte minden országban megnéztünk legalább egy várost, és Lengyelországban. Szóval oda akartam kilyukadni, hogy nem sok helyen voltam, tehát mindenhová szívesen mennék ha valaki el akarna vinni. Új-Zélandot már nem is mondom...
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
u.i.:Imádom a skótokat.Imádok mindent ami a skótokkal kapcsolatos!A kiltet,a kék fehér zászlót,a vörös hajúakat...
"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
- Rabyn
- Nem elérhető
Én elsőként Magyarhont járnám be, utána Írországot, Skóciát, szóval ott azzt a környéket, mert olyan mesésnek hangzik és én nagyon szeretem a meséket.
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
Hajrá Léli!
"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
- Orsie
- Nem elérhető
- A Szürke Zarándok
- Nem elérhető
A cím: tolkien.uw.hu
- Léli
- Nem elérhető
Sil írta: Léli: vigyétek el szervízbe, ha szerencsétek van, csak valami kisebb alkatrész ment tönkre. Ha a winchester nem sérült, akkor valószínűleg le tudják menteni róla az adatokat, és nem veszik el semmi.
Apu szerint a vinyó ment tönkre... Bár néha pár percre be lehet indítani, úgyhogy lassan csinálgatok mentéseket, de elég kétségbeejtő a helyzet. Még jó, hogy a legfontosabbakat (novelláim meg egyebek) az első gyanús jelre elkezdtem átmenteni, és azok megvannak, de még a többi lementésével is próbálkozom... elég gáz, meg a legutóbbi biztonsági mentésem az áprilisi... (de az legalább megvan anyu gépén).
Azér köszi, és már csak azért kérek Ungabungát, hogy annyit még kibírjon ez a hűséges gép (mindig nagyon jó volt ), hogy minden fontosat át tudjak menteni.
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Rabyn
- Nem elérhető
Én is puszillak, bár akkor beteg leszel, mert jóóól megfáztam a szigeten, mert nagggyon hideg volt éjszaka!
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Morgana
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Puszit kuldok mindenkinek a cseppet sem kodos Walesbol. Sokat gondolok nagyon ratok!
Vigyazzatok magatokra!
M
S. P. Q. L.
"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."