- Köszönetek: 4
BESZÉLGETŐS topic
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Mint pécsi egyetemista, ezt a sztorit én is hallottam anno...Szürke írta: Pécs időtlen idők óta város. Nemtudom mennyire igaz sztori: a pécsi egyetemről kiment valaki amerikába, ott megmutogatták neki a helyi egyetemet, és büszkélkedtek hogy már 16**-ben megalapították. Majd megkérdezték hogy ahonnan ő jött, ott van-e egyetem. Van, mondotta. Majd véletlenül azt is megkérdezték, mikor alapították. 1367, mondta hősünk. Többet nem került szóba a téma...
III. Béla Gimnázium, Baja, alapítva 1757-ben...Artemisz (Celebthil) írta: Eötvös József Gimnázium, Tata, alapítva 1765-ben..
Léli: mi ez? Nem hozzák be a 10. részt?! Ne már... :bawling: [size=9:2ymnbu8f](És tényleg meghal benne Data? )[/size]
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Ulmo
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Köszönetek: 0
Telcontar írta: Boldog szülinapot
boldog szülinapot
boldog szüliiiiiiiiiiiiiinapottttttttttt (Laurelin és Arien és Jovika, a papagájom)
boldog szülinapot!
:bounce: :dance: :hello: :cheers: :clown: :itscool:
És még egyszer boldog szülinapot!
Eru éltessen sokáig Laurelin!:hello:
Vewy: lemaradtam, mint a borravaló, de neked is boldog szülinapot kívánok! :cheers:
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Ringbearer
- Nem elérhető
ja, és a frissebbik trailer alatt a Holdfényév egyik dala megy alatta Travistől!
kár, hogy amerikában csak júl 30.án mutatják be, akkor nálunk még egy hónap..
"Be the change you want to see." Gandhi
- Léli
- Nem elérhető
Most olvastam el a 10. ST filmből készült könyvet, és csak egy dolgot szeretnék hozzá mondani: :bawling: :bawling: :bawling: :bawling:
Hallottam előtte híreket róla, de nem hittem volna, h télleg igaz... Ezt meg kéne nézni filmben. Szvsz a magyar filmesek életük legnagyobb hibáját vétették, amikor azt mondták, nem szinkronizálják le... Nyüssz... remélem, TV-ben legalább lesz... Amúgy maga a könyv nagyon jó, nagyon izgalmas, megvan a szokásos feszült hangulata, a logikája... nincs benne semmi hiba, ami miatt egy picit is rá lehetne mondani, hogy nem Stra Trek.
Ha kell, kölcsönadhatom a könyvet (amúgy a Duna Plasában megvehető, már nem tudom, pontosan melyik boltban). Bár most Ery fogja megkapni, mert neki már korábban megígértem.
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- Telcontar
- Nem elérhető
boldog szülinapot
boldog szüliiiiiiiiiiiiiinapottttttttttt (Laurelin és Arien és Jovika, a papagájom)
boldog szülinapot!
:bounce: :dance: :hello: :cheers: :clown: :itscool:
- Artemisz
- Nem elérhető
Jihihihihihihihihi!!! :tongue:Szürke írta: Pécs időtlen idők óta város. Nemtudom mennyire igaz sztori: a pécsi egyetemről kiment valaki amerikába, ott megmutogatták neki a helyi egyetemet, és büszkélkedtek hogy már 16**-ben megalapították. Majd megkérdezték hogy ahonnan ő jött, ott van-e egyetem. Van, mondotta. Majd véletlenül azt is megkérdezték, mikor alapították. 1367, mondta hősünk. Többet nem került szóba a téma...
Az én amcsi angoltanárbácsim azt írta az Eötvösről:
"E gyönyörű gimnázium története gazdagabb és régebbi, mint az én hazámé!"
Eötvös József Gimnázium, Tata, alapítva 1765-ben..
Sooksok GRATULA, Léli, Előd, Adelard, meg a többi hős érettségiző!!!! :hello: :hello:
Léli, nyugi, nekem fizikai kémia vizsgám lesz 23-án, ergo, én is max. egy fél napra tudok majd leugrani Szegedre.. (ahol 1ébként még sose jártam.. )
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Dínchamion
- Nem elérhető
Régebbi trailer
Vadi új, friss, kétperces trailer
és:
A régebbi trailer zenéje: Frou Frou: Let Go
A nyár legnagyobb filmje lesz. (Mármint odakint. Nagyon remélem, hogy idehaza is vetíteni fogják, bár addigra kívülről fogom fújni... Éljen az internet és a fájlmegosztó programok. )
Tehát: Garden State rulez, mindenki nézze a trailert (fenti linkek jobb klikk+mentéssel műxenek)!
Dín
- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?
- Alcarcalimo
- Nem elérhető
Áhh, ahogy meglátnak szőke parókában, a Nolda pólómban (addigra kész lesz), meg az egyebekkel, hidd el, semmit nem kell majd nekik magyarázni:)Drowse írta:
Alcarcalimo írta: méghogy indián... MONDOM, HOGY NOLDA!!!
Magyarázd el kérlek a noldákat az átlag vonathasználóknak...
Népek, nem vagyok 3 napig netközelben... pussz mindenkinek (fiúknak parola) s kellemes hosszú hétvégét!!!
- Drowse
- Nem elérhető
"All right, all right. I can take a hint. I know when I'm not wanted. I usually don't pay any attention... but I know."
- Julcsi_
- Nem elérhető
Boldogan osztom meg Veletek ama felettébb csodálatos örömhírt, hogy végre-valahára megszületett a valódi, igazi, egyetlen Tünc Nemzeti Eledel!!!
Tartalom: Kávéporos tejszínhab babapiskótával ill. francia drazséval ízesítve, lehetőleg kis tálkában, evőeszköz nélkül szervírozva.
Szerző és megalkotó: Brandir tünc
Project manager: Áfi emc
Minőség ellenőrző: Cica
Stylist: TG_én
Reméljük, nemzeti eledelünk hamarosan beépül, sőt, szerves és elengedhetetlen részét képezi majd a tradicionális kultúrájú MTT étkezéseknek!
argh
- sebcsaba
- Nem elérhető
Pécs időtlen idők óta város. Nemtudom mennyire igaz sztori: a pécsi egyetemről kiment valaki amerikába, ott megmutogatták neki a helyi egyetemet, és büszkélkedtek hogy már 16**-ben megalapították. Majd megkérdezték hogy ahonnan ő jött, ott van-e egyetem. Van, mondotta. Majd véletlenül azt is megkérdezték, mikor alapították. 1367, mondta hősünk. Többet nem került szóba a téma...
"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Hmm... Baja meg már több mint 300 éve... [size=9:384krkc8]de az utóbbi pár évben már minden vakondtúrást kineveznek városnak... [/size]Arwena írta:
Léli írta: FÓT város lesz!!!!! Jupppí!!!
Gyömrő már lassan 2 éve az )
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Drowse
- Nem elérhető
Alcarcalimo írta: méghogy indián... MONDOM, HOGY NOLDA!!!
Magyarázd el kérlek a noldákat az átlag vonathasználóknak...
"All right, all right. I can take a hint. I know when I'm not wanted. I usually don't pay any attention... but I know."
- Arwena
- Nem elérhető
Léli írta: FÓT város lesz!!!!! Jupppí!!!
Gyömrő már lassan 2 éve az )
Hatan jönnek sorjában
Sorsukat még nem sejtik
Égnek pokol lángjában
Bosszúm sosem feledik.
- Brisa
- Nem elérhető
Fontos lenne!
Brisa
- Arden Borough
- Nem elérhető
aztán majd re!
addig is legyetek jók és vigyázzatok magatokra!
/me integet...
Örökké nem eshet...
- Alcarcalimo
- Nem elérhető
Drowse írta:
Namarie/Alatariel írta: Amúgy, Alcar elképzelte m magunkat, amint akkora csomagokkal, hogy könnyebb minket átudgorni, mint megkerülni, karddal, Te meg íjjal megrohamozzuk a vonatot.
Azt fogják hinni, hogy holmi indiántámadás
ugyan-ugyan... (perme megin' röhög...) méghogy indián... MONDOM, HOGY NOLDA!!! Azok sokkal jobban lőnek... majd meglátod, Nam! S ne aggódj!!! El van boronálva...
Amúgy az indiánok felszedték a síneket, mi csak nem vagyunk annyira hülyék (ki a rossebnek van kedve annyit gyalogolni akkora bazi nagy cuccokkal... lefogadom, hogy a legkönnyebb min. 15 kg lesz...
- Drowse
- Nem elérhető
Namarie/Alatariel írta: Amúgy, Alcar elképzelte m magunkat, amint akkora csomagokkal, hogy könnyebb minket átudgorni, mint megkerülni, karddal, Te meg íjjal megrohamozzuk a vonatot.
Azt fogják hinni, hogy holmi indiántámadás
- Namarie
- Nem elérhető
Mitől van olyan sanda gyanúm, hogy tökmindegy, mert vad Nolda rohammal foglaljuk el vagy a 3/4 vonatot...
Persze szigorúan, mint cooltoorális társaság...
Na, szerintem elég lesz a szelíd nolda roham is ...nem pedig Feanor és fiaié,, pl. Alqualonde. Szelíd nolda rohamra javaslatom: államvizsga után Tolkie- szerető csoporttársammal tárgyaltuk tömegben való gyors előrehaladás módját. kellék: kétkötetes Petőfi vagy 3 kötetes Arany, vagy- Tolkien Társaság lévén- Szilmarilok/GyU díyzkiadás. Ezzel elindulva jobbra - balra egy- egy csapás (bocsi- bocsi) és lehet is haladni.
Amúgy, Alcar elképzelte m magunkat, amint akkora csomagokkal, hogy könnyebb minket átudgorni, mint megkerülni, karddal, Te meg íjjal megrohamozzuk a vonatot.
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Rayan
- Nem elérhető
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Drowse
- Nem elérhető
BSZ Vewy, és gratula a vizsgázóknak.
perme szintén vizsgázott, de tegnap, ráadásul két tárgyból. :crap:
- Minerva
- Nem elérhető
Előd, Léli: tök jók vagytok. Éljen a matek ( :dead: )
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Namarie
- Nem elérhető
Elodyke, Léli: nagyon- nagy gratula! Igazán ügyesek vagytok!! (Meg mindenki, aki ért a matematikához).
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Alcarcalimo
- Nem elérhető
Rayan írta: +18
Télleg csak felnőtteknek szabad
Csin-cee
=))))))))
Wazze, ez nagyon Brutáááááál!!!!
Na de torninya:)))... ejnye, tiszta bátyja... mégcsak nem is tiltakozik!!!
/me röhög, mint állat...
Rayan, gratula!!!
- Orsie
- Nem elérhető
Rayan-Csinci, kéééééész vagy! /me fetreng a röhögéstől!Rayan írta: +18
Télleg csak felnőtteknek szabad
Csin-cee
=))))))))
(Azért az érintett reakciójára elég kíváncsi vagyok )
Ja, és 200!!!
"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
- Rayan
- Nem elérhető
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Vewy
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
Nagyon-nagyon köszönöm mindenkinek a BSZ-t!
:clown: :biggrin2: :cheers: :hello:
- Alcarcalimo
- Nem elérhető
Merin len Valin Nostare!!! Nai Eru antuva len alta alasse!!!
- Esgal
- Nem elérhető
Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/
- Timona
- Nem elérhető
"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos