BESZÉLGETŐS topic

Több
20 éve 6 hónapja #193230 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Bódog Gergelynapot minden érintettnek!
:bounce: :bounce: :hello: :hello: :dance: :dance:

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 6 hónapja #193229 Írta: Suhifarok
Suhifarok válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Sok szerencsét az érettségihez és Bn mindenkinek, akinek van!!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 6 hónapja #193228 Írta: elodyke
elodyke válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
SOksok sok sok sok sok sok sok sok sok sok sok soks oks osk sok
BOldog Gergelynapot

... Aztán rájövök: az álarc én magam vagyok.

Több
20 éve 6 hónapja #193227 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Boldog névnapot Lam, Dín és Alyr!

Lam, az ajándék:

Dín, ezt te kapod:

Alyr, remélem tetszik:

Az érettségizőknek: és UNGA-BUNGA :!:

Brisa

Több
20 éve 6 hónapja #193226 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Soksoksoksoksok Boldog Névnapot Lam, Alyr és Dín!

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.

Több
20 éve 6 hónapja - 20 éve 6 hónapja #193219 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nagy-nagy-nagy ungabunga minden érettségizőnek!:wink: :itscool: :bounce:

Boldog névnapot Alyr, Dín, Lam és egyéb érintettek! :wink: :cheers:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
20 éve 6 hónapja #193212 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Hé, valaki! Bárki! Akárki!

Gyerket chatre rekordot dönteni!!!

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
20 éve 6 hónapja #193210 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nagy kalappal minden érettségizőnek! Ungabunga! :

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...

Több
20 éve 6 hónapja #193207 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
BOLDOG NÉVNAPOT BÁTYUS!!!!!!!

nagyon szeretlek, te lökött:)) :merry4:

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"

Több
20 éve 6 hónapja #193206 Írta: Léli
Fió, itt van egy kis bökkenő... :roll:

Fiona írta: Jobban én sem tudtam volna kifejezni. :D

Léli írta: Bódog Névnapot, Fiacskám! (ha ma ünnepled :) )

Neked tudtommal nem Fiad, Dín.... 8)

Több
20 éve 6 hónapja #193205 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Léli írta: Jéé, télleg ma van Gergely nap... :roll: :oops:

Bódog névnapot, Lam! :) :mrfrodo: :bounce: :deal: :pippin4:

Bódog Névnapot, Fiacskám! (ha ma ünnepled :) )

Bódog névnapot, Alyr! :cheers: :hello: :sungl: :sauron1:

Jobban én sem tudtam volna kifejezni. :D

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
20 éve 6 hónapja #193202 Írta: Léli
Jéé, télleg ma van Gergely nap... :roll: :oops:

Bódog névnapot, Lam! :) :mrfrodo: :bounce: :deal: :pippin4:

Bódog Névnapot, Fiacskám! (ha ma ünnepled :) )

Bódog névnapot, Alyr! :cheers: :hello: :sungl: :sauron1:

Több
20 éve 6 hónapja #193201 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
elodyke írta:
Chates statisztika

Jéé a legatkivtabb 10 felhasználó közt vagyok:DDD (egyébként szvsz aktivabb vagyok mitn mogy))

Cica: ok én csak ezt hallottam:) ahova énmegyek oda ugy is alkalmássig kell majd nem pontyok.

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
20 éve 6 hónapja #193200 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Óriási nagy kalappal és ungabugával minden érettségizőnek!!! *ezerreldrukkolóemotikon* :bounce: :D

Előd, a csetes statisztika frenetikus!
:up:

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."

Több
20 éve 6 hónapja #193198 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Rabyn: azért ez az eltörlik dolog nem ilyen egyszerű - ad1. már az előző kormány idején elkezdődött a kétszintű érettségi felé tendálás (ergo, nem kormányfüggő); ad2 egy ilyen horderejű döntést nem fognak a bevezetés után két évvel visszavonni, hidd el, hogy meg fogják várni, amíg kifutja magát, vagyis le lehet mérni, hogy jó-e a rendszer, avagy nem.

Alkalmassági vizsga meg csak például testnevelési, táncművészeti, képző- és iparművészeti - tehát olyan egyetemekre kell, ahol a készség számít.

Különben akit érdekel, van itthon nekem egy tájékoztatóm a kétszintű érettségiről - a főiskoláról hoztam, ott volt kirakva... :P :lol:

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"

Több
20 éve 6 hónapja #193197 Írta: Fio

elodyke írta: Chates statisztika

[size=9:1ado9mxi]nemtudom esetleg ha Svnidlertol el lehetne kerni Papi logjait akkor többet tudnék mondani..[/size]

Előd, tul sok időd van. :D

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
20 éve 6 hónapja #193195 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Én ugy hallottam, hogy lesz felvételi. alkalmassági vizsgák lesznek és azok alapján mehetünk felsőoktatási intézménybe (hűdszéepn monmdam)

Egy biztos, nekem is az tanácsolták, hogy ne probálkzzam a felsőfokuval mert nem sokkal több pontot hoz. Bár szerintem mire az én évfolyamom (mostani 10.esek) érettsigiznek addigra eltörlik ezt a baromságot. Ja ésn e feledjétek, közbe lehet, hogy lesz egy korámynváltás is!

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
20 éve 6 hónapja #193193 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

elodyke írta: Chates statisztika

ez nagyon jó! :D na, majd lehetne számolni egy kis szórást, korrelációt, regressziós függvényt...ezt meg azt..

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)

Több
20 éve 6 hónapja #193187 Írta: Arden Borough
Arden Borough válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Boldog névnapot Gergelyek...
ha ma ünneplitek...
[size=9:1mjuiih8](kicsit furcsa volt látni,hogy még egy köszöntés sem volt ma írva,gondoltam akkor nem ma ünneplitek,de ha mégis akkor igaz a fenti...)[/size]

Örökké nem eshet...

Több
20 éve 6 hónapja #193186 Írta: Esgal
Esgal válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ja, most nézem a naptárban, ma van Gergely napja. Alyr, Dín, meg aki még ,ma ünneplitek? Mert akkor BN!

Nem adhatok mást, csak mi lényegem.
/Lucifer/
Tánc a ködben, tánc a jégen,
Tánc a hóban, tánc a fagyban
/Ghymes/

Több
20 éve 6 hónapja #193178 Írta: Arden Borough
Utolsó hozzászólásom a témához...
szóval ezt az egész kétszintű érettségi rendszert azért vezették be,hogy kiváltsa a felvételit...

"2005-ben Magyarországon megszűnik a felsőoktatási felvételi vizsga, szerepét a kétszintű érettségi vizsga veszi át. Ez a változás végre megteremti a lehetőségét annak, hogy a diákoknak a sikeres továbbtanuláshoz elegendő a középiskolai követelmények megfelelő elsajátítása. A jövőben nem kell az érettségi mellett külön egyetemi/főiskolai felvételi vizsgára készülni."
forrás: www.om.hu

Örökké nem eshet...

Több
20 éve 6 hónapja #193176 Írta: Fio
Igenis Lesz írásbeli!!!!!!! A nálunk jövőre érettségiző diákok is mondják, hogy lesz. Jó lehet, hogy az írásbelinek a formája változni fog, (nem lesz szivatós) de attól még lesz. ha hiszed, ha nem!

Több
20 éve 6 hónapja #193174 Írta: Arden Borough
Fio: a felvételi rendszr igenis fog véáltozni,tekintve,hogy nem lesz írásbeli felvételi... a szóbeli is kérdéses,mert elvileg nem lesz,de ezt nem nagyon tudom elhinni,szal szerintem az egyetemek csinálnak egy ilyen elbeszélgetés cuccot,ami majd a mostani szóbeli felvételinek fog megfelelni!

Örökké nem eshet...

Több
20 éve 6 hónapja #193172 Írta: Fio
Ez igaz. Mi ezt a tanácsot kaptuk, úgyhogy ne engem hibáztass. :)
A lényeg az, hogy a felvételi rendszer nem fog változni.

Több
20 éve 6 hónapja #193170 Írta: Arden Borough
igen,de ha hogyha nézegeted az emeltszintű feladatsorokat,amiket le lehet tölteni,és azt látod,hogy kb 70%-ra meg tudod írni (ami jelzem,már ötös az emeltszintű érettségin),akkor érdemes azt csinélnod,mert a kapott +7 pont miatt azonnal több pontot kapsz mint egy 100%-os középszintűért.

Örökké nem eshet...

Több
20 éve 6 hónapja #193165 Írta: Fio
Ejha, akkor jó. Nekem még a föcitanárom vett részt benne. :)
Ugy értem, hogy nem változik, hogy úgy fog menni a felvételi, mint ahogy eddig. Azt tanácsolták az én drága tanáraim, hogy fölösleges emelt szintűt csinálni, mert a középszintű érettségi a mostani érettségi szintnek felel meg, és azzal simán be lehet kerülni.

Több
20 éve 6 hónapja #193164 Írta: Nilraen
Nilraen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Sok sikert az érettségihez minden érintettnek!!!!!!!!!!!

"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."

Több
20 éve 6 hónapja #193163 Írta: Arden Borough
Az én töri és az én matektanárom is részt vett azon a kiképzésen ( :) ) és hogyan érted azt,hogy nem változik a felvételi?
mateklból példáéul teljesen másmilyen lesz az érettségi...

Örökké nem eshet...

Több
20 éve 6 hónapja #193162 Írta: bea/mag
bea/mag válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Minden kedves érettségiző társamnak ungabungát!

2_41 menni kéne
gyilkos-e ki megmutatja hogyan kéne élned
és nem hagy maga után mást csak egy képet
/jac/

Több
20 éve 6 hónapja #193161 Írta: Fio
Az én dárga töri tanárom (akit nagyra becsülök) részt vett egy egyhetes képzésen, ahol mindent elmondtak neki a kétszintű érettségiről. És a felvételiről is. A felvételi rendszer nem fog változni.

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.407 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére