BESZÉLGETŐS topic

Több
20 éve 6 hónapja #191852 Írta: Aldaron (büzsü)
Aldaron (büzsü) válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Boldog névnapot OLOSTA!!!! :D :) :o :lol: :P :wink:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 6 hónapja #191849 Írta: Olosta
Olosta válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Jesszusom gyerekek, most megy a helyi rádióban (Sirius Rádió, Kiskunfélegyháza, FM 91.1) a riport, amit 3 hete készítettünk a suliban az osztálytársaimmal (újságírósuli). 8O De durva volt hallani a saját hangomat. :lol:

Ja, igen. [size=9:v2zqbet9]Ma van a névnapom,[/size] és ez alkalomból megkaptam drága nővéremtől A Gyűrűk Ura filozófiája c. könyvet! Végre, van mit olvasnom!!! :D

És még valami:
Csak hogy eltérjek a nagy többségtől, az én napom ma kivételesen egészen tűrhető volt. :P :wink:

"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 6 hónapja #191844 Írta: _Neo
_Neo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Adelardnak nagyon boldog Budaorsi Napokat...! ize Boldog negy napot!

khm

BOLDOG NEVNAPOT! csak osszejott ß)

1ebkent tessek szurkolni, 18:45-tol focimeccs ß)

"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"

Több
20 éve 6 hónapja #191840 Írta: Aldaron (büzsü)
Mi csak egy hónap múlva megyünk, mert itt Erdélyben az érettségi, ballgás, csak június közepén van, úgyhogy mi is megyünk. Én egy kisvárosban lakom, és a tanárok mind a környéken laknak... így az a szokás, hogy gyalog járjuk el egy-két éjszaka alatt. Nálunk gitár kiséretében folynak az énekek. Én fogok nálunk gitározni.... :roll: :D

Több
20 éve 6 hónapja #191821 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

büzsü2003 írta:

Na hát ez az emotikon na'on jóóóóóóó !!! :lol: :D :wink:

Forradalom RÚLZ! ;) :D Csak így tovább! ;)

Amúgy nekem ez a kedvencem:

Meg az aláírásomban lévő...

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
20 éve 6 hónapja #191820 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Érdekes, nálunk lovaskocsival szokás szerenádozni járni... Azon elfér az egész osztály, és jó buli, nagyon jó szokott lenni a hangulat... Bár amikor mi mentünk, zuhogott az eső, és jól megáztunk, de nem volt olyan vészes...

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 6 hónapja #191818 Írta: Léli

Silmeniel írta: Hihi, mi ma kezdjük a szerenádot, holnap folytatjuk, aztán meg még tovább, meg még tovább... Vicces lesz... :twisted: szegény tanárok... még nem tudják, mire vállalkoztak... :D

Mi már tegnap elkezdük a matektanárnál :) (ő egyedül Bp-i, ezért csak nála voltunk). Nagyon jó volt, 3 autóval mentünk 16-an ( :roll: :D ) (az egyik 7 személyes volt). Egymást szivatták a sofőrfiúk :mrgreen: Ja, és mindezt 160-nál...

De egy lesz jó a mai szerenádokban: Az angoltanárunk még évközben egyszer megemlítette, hogy tök jó palacsintát tud csinálni. És mi meg megígértettük vele, hogy majd csinál szerenádra :mrgreen: És erre fojton figyelmeztetjük is :deal:

Több
20 éve 6 hónapja - 20 éve 6 hónapja #191817 Írta: Aldaron (büzsü)

Luine, nahát ez az emotikon na'on jóóóóóóó !!! :lol: :D :wink: - be is teszem az aláírásomba...

Több
20 éve 6 hónapja #191816 Írta: Silcucc
Silcucc válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
BéeN Adelard! :)

Hihi, mi ma kezdjük a szerenádot, holnap folytatjuk, aztán meg még tovább, meg még tovább... Vicces lesz... :twisted: szegény tanárok... még nem tudják, mire vállalkoztak... :D

"...valamiben hinni kell, akkor is, ha nem felel... melléd ül és koccint veled az Isten..."

Több
20 éve 6 hónapja #191810 Írta: Drowse
Drowse válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Mi is busszal mentünk szerenádozni, és a buszban klasszul lehetett iszogatni. A végén egész érdekesen énekeltünk...
Meg a tanáraink itattak minket, az egyik szivart is adott a fiúknak.
Ah, a régi szép idők!
[size=9:1yegjfhz](Inkább csak régiek... :roll: )[/size]

"All right, all right. I can take a hint. I know when I'm not wanted. I usually don't pay any attention... but I know."

Több
20 éve 6 hónapja #191808 Írta: Luine Baenre
Luine Baenre válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Boldog Névnapot Adelard!

Több
20 éve 6 hónapja #191802 Írta: Aldaron (büzsü)
BN, Adelard !

Több
20 éve 6 hónapja #191801 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Boldog névnapot Adelard!!

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:

Több
20 éve 6 hónapja #191798 Írta: _Neo

Adelard írta: köszi mindenkinek a jókivánságokat! :) :D

Léli: hajrá! remélem nem lesz azért oylan durva, mi is megyünk holnap-holnapután.. :roll: ;) ugyhogy együttérzek :) )( sőt, valszeg bejárjuk egész Miskolcot .. sok hülye tanár, a város különböző szélein laknak :) ) :P )

mazlista ß)
nalunk meg mas varosokban is laktak, oszt mehettunk kocsival, szokas szerint egy korty pia nelkul kellett kibirni az iccakat... ß)

Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani

Több
20 éve 6 hónapja #191792 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
köszi mindenkinek a jókivánságokat! :) :D

Léli: hajrá! remélem nem lesz azért oylan durva, mi is megyünk holnap-holnapután.. :roll: ;) ugyhogy együttérzek :) )( sőt, valszeg bejárjuk egész Miskolcot .. sok hülye tanár, a város különböző szélein laknak :) ) :P )

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow

Több
20 éve 6 hónapja #191788 Írta: Toma gazda
legyen egy jó napod :wink:

csak ne leygen légcsőhurutod :(

ez vagyok ma én

Több
20 éve 6 hónapja #191787 Írta: _Neo
csatlakozom a bad day taborhoz, es csak annyit mondok

Fuss, Forrest, fuss!!!

Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani

Több
20 éve 6 hónapja #191775 Írta: Cicaful
Cicaful válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
büzsü: Teljes mértékben átérzem a helyzetedet. *részvétnyilvánító ciccnézések*
Én egy hasonlót ejtettem meg pénteken. Ugye bringával mentem a Beltainre, és fölfelé a Szépvölgyin megálltam egy kis leágazásnál, hogy szívélyesen elengedjek egy-két hatalmas monstrumot. Még a megállás előtt kioldottam a lábam, de nem vettem észre, hogy hangtalanul visszacsatolt....már csak akkor, amikor dőltem. Puff! Szeretem az SPD pedált!!! :D És utána nekem is napokig fájt a csuklóm, meg valami inam, vagy mi a nyavajám, de mostmár múlik.

Fel a fejjel Mindenki!
Nem olyan rossz ez a nap, mintha kétszer olyan rossz lenne!
[size=9:2ofr7trl]és főleg nem annyira, mint a tegnapi volt... :roll: [/size]

"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"

Több
20 éve 6 hónapja #191774 Írta: Aldaron (büzsü)
Köszi, Léli, remélem én is, hogy hamarosan elmúlik...

Ja, és képzeljétek semmi jelzés nem volt, hogy ott fel van túrva a beton... :evil: :?

Több
20 éve 6 hónapja #191773 Írta: Léli
Bódog Névnapot, Adelard! :)

büzsü: Legközelebb ne nézz hátra ;) (amúgy remélem, elmújik a fájás, mer ha nem, mehetsz dokihoz...)

Nekem végülis jó napom volt... Illetve nem volt rossz :) Seemi különös nem történt eddig.... De dúrva lesz a ma este, 3 tanárhoz megyünk szerenádozni, és naná, hogy gyalogolni kell... szóval tuti megint megfájdul a térdem :(

Több
20 éve 6 hónapja #191770 Írta: Aldaron (büzsü)
Sziasztok !

Hát ami azt illeti szerintem nekem volt a legsz*rabb reggelem. Mint általában, ma is bicajjal indultam suliba. Az egyik helyen meg szoktam várni az egyik osztálytársamat. (tegnap túrták fel gázcsőjavításra az egész tömbháznegyedet...) Amint mentem előre, hátranéztem, hogy jön-e az osztálytársam... És akkor mikor előrenéztem, már nem tudtam magam megmenteni: egy betontáblán találtam magam biciklistől, ami megmozdult és "belevitte" a biciklimet a mély kiásott gödörbe... én meg egyet repültem (kicsikorom óta ez volt az álmom :wink: ) és agy nagy kőhalom tetején találtam magam,... közben a bicikli hátsó fele a hátamra esett.... csupa por voltam... de szerencsére csak horzsolásokkal kisebb nagyobb foltokkal, sebekkel megúsztam... Bezzeg a biciklinek semmi baja sem lett :evil: :) Örülök, hogy még ép vagyok :) (Csak a hátam, meg a csuklóm ne fájna ennyire... :roll: :( :? )

Több
20 éve 6 hónapja #191769 Írta: Drowse
Drowse válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Csak egy dolgot tanácsolok mindenkinek, nem csak azoknak, akiknek rossz napja van:
"Always look on the bright side of life"

"All right, all right. I can take a hint. I know when I'm not wanted. I usually don't pay any attention... but I know."

Több
20 éve 6 hónapja #191766 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
igen, a mai nap nem épp életem legvidámabb napja, izomlázam van, nincs benne a matekkönyvünkbe, amit tudni kéne, tele van a lakás dobozokkal benne könyvekkel amik türelmetlenül várják hogy kipakoljam őket...és nehezek és sokan vannak...grrr...
tünc

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)

Több
20 éve 6 hónapja #191754 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Áfonya írta:

Alyr Arkhon írta:

Áfonya írta: Hm, nekem egy iszonyatos pechsorozat után kivételesen véletlenül, jó napom van. :)
Még egy állásajánlatot is kaptam. :mrgreen: :fight:

Vigyázz mert még elkiabálod...

Pffff, Alyyyyr kösziiiii a kedvességet... :lol: Igen, végülis ma még kitörhetem a lábam edzésen... :roll: :tongue:

Te mondád...

(De azért nem ragaszkodom hozzá)

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 6 hónapja #191751 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Alyr Arkhon írta:

Áfonya írta: Hm, nekem egy iszonyatos pechsorozat után kivételesen véletlenül, jó napom van. :)

Pffff, Alyyyyr kösziiiii a kedvességet... :lol: Igen, végülis ma még kitörhetem a lábam edzésen... :roll: :tongue:

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...

Több
20 éve 6 hónapja #191750 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ahogy egy Caesar nevű illető történetében van: Igaz, ma van március idusa, de még nem ért véget...

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 6 hónapja #191748 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
na, hála az égnek, Áfonya!!!!

Könyvtárban ülök, oldlra néztem, és mit láttam meg? Természetbúvár Magazin címlapja: Új- Zéland, ahol A Gyűrűk Urát is forgatták... :P

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
20 éve 6 hónapja #191744 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Hm, nekem egy iszonyatos pechsorozat után kivételesen véletlenül, jó napom van. :)

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...

Több
20 éve 6 hónapja #191742 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Emberek, ha ennyire kegyetlen rossz napotok van, vigyázzatok magatokra és egymásra, különösen este. Nagyon nagy holdfogyatkozás lesz, lehet, ez kever meg benneteket, telihold is van.

Biztatásul mindenki számára egy idézet:

"Ha szenvedni tévedtél el,
Hat vagy hét fegyveres
védelmez, hogy el ne ess.
Bor, szalonna, zsold kell nékik,
de mindegy, nem tőled kérik.

Weöres Sanyi bácsi küldte...

Szívemből kívánom, hogy legyen nagyon- nagyon szép hetetek!!

Adelard, neked meg nagyon sok boldog névanapot, erőben, egészségben!

Rabyn: gratulálok a fizikadogádhoz, és kitartás, fel a fejjel!!

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
20 éve 6 hónapja #191739 Írta: Toma gazda
:heu: hű de feledékeny vagyok

Kedves Publikum:
2004 árpilis havának 29. napján csütörtökön feleségül vettem Nodlee-t. :cheers:

2004 május havának 3. napján hétfőn megszületett 1. kislányunk Dodie :bounce:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.644 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére