BESZÉLGETŐS topic

Több
20 éve 6 hónapja #190689 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Kincső írta:

Léli írta: Kenza? Ma ünnepli szülinapját? NEm is tudtam.. :oops:

Bódog szülinapot, Ez! :) [size=9:31xc2l8c](ugye jól emlékszem?)[/size]

Nem Ez, hanem Az! :)
És egyébként tegnap (28.) volt a szülinapja. :wink:

Hú, tényleg, bocsánat.... folyton keverem őket.... :oops:

Akkor Bódog szülinapot, Az! :)

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 6 hónapja #190688 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Boldog Szülinapot Kenza!!! :hello:

öö, van egy ismerősöm aki civilben Wittmann Dávid néven fut,
ha magára ismer az illető, akkor dobjon meg egy privivel thx! :D

"Be the change you want to see." Gandhi

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 6 hónapja #190687 Írta: Léli
[size=9:3hb8o7a7]Ezt el kell mondanom nektek... (legalább tud majd 1-2 őrült matekos nevetni rajtam :) )

Hétfőn írtunk matekból próbaérettségit, és ma osztotta ki a tanár... perme pedig elbújt a föld alá, annyira gáz lett az eredménye... :oops: Az egyik feladatban vegyítettem a magasság-tételt, és a szögfelező-tételt, és sikeresen megalkottam egy nemlétező dolgot.... :? (Ezt: derékszögű háromszögben az átfogó magassága a befogók arányában osztja az átfogót.... :roll: ). És így az egész feladatra 1 pontot kaptam... elég gáz. Ha nem rontottam volna el, hibátlan lett volna, de így... :roll: (5-ös lett, nem arról van szó, csak szégyen és gyalázat így elrontani egy feladatsort....)[/size]

Több
20 éve 6 hónapja #190686 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Léli írta: Kenza? Ma ünnepli szülinapját? NEm is tudtam.. :oops:

Bódog szülinapot, Ez! :) [size=9:1hwufbq0](ugye jól emlékszem?)[/size]

Nem Ez, hanem Az! :)
És egyébként tegnap (28.) volt a szülinapja. :wink:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
20 éve 6 hónapja #190682 Írta: Julcsi_
Julcsi_ válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Fiona írta: Egy kis görény, piros selyem párnán:
www.kpl.hu/pics_admin/img/2003-04-07-14-21/12.jpg

Ó, hehe. Naggyon jó. Tessék csak szépen bepakolgatni ide görénykéket, mi mindig nagyon örülünk neki! :mrgreen:

argh

Több
20 éve 6 hónapja #190670 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Egy kis görény, piros selyem párnán:
www.kpl.hu/pics_admin/img/2003-04-07-14-21/12.jpg

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
20 éve 6 hónapja #190663 Írta: Léli
Kenza? Ma ünnepli szülinapját? NEm is tudtam.. :oops:

Bódog szülinapot, Ez! :) [size=9:3rx0szv2](ugye jól emlékszem?)[/size]

Több
20 éve 6 hónapja #190661 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Boldog szülinapot, Kenza!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 6 hónapja #190620 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Jesszus, hát én kb Ery rokoni kapcsolatainál elakadtam, nem nagyon ismerem ki rajta magam... :roll:
És azt hiszem, én egy kissé le vagyok maradva ezzel a chates családfával kapcsolatban, annyit tudok, még a kezdeti időkből, h Alyr a bátyóm, Thaur a nővérem és Gyöngyszem a húgom. És voltak még egy páran, akik azóta a feledésbe merültek. :( (Ha minden igaz, Telu is a húgom volt, és Aug is.) Meg azóta lett Felagund is a bátyám és Galadh a húgom.

Hmm...

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
20 éve 6 hónapja #190616 Írta: Nimrocco mirimafea
Nimrocco mirimafea válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Elodyke: mostmár jó,így tényleg nincs anyám ;)

"Similis simili gaudet"

Több
20 éve 6 hónapja #190609 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
elod: én Telconak nem a csetes lánya vagyok!! :)

Ja, 801!! :D

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
20 éve 6 hónapja #190604 Írta: Thaurwathiwen
Thaurwathiwen válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

elodyke írta: csetes családfa
[size=9:fi76xl5i]még kell hozzás sok sok infó tehát ide velük .. marmint az erintettek szoljanak hogy hogy..értitek.. tehát aki vkinek a vkije :D [/size]

Tehát jelentem, hogy én Ery lánya vagyok, legjobb tudomásom szerint :) (és nem láttam magam a családfán, szal csak tessék beírni, nem szégyellni:)))

Egyébként csatlakozom _Neohoz és Luinehez a NW: Nemo tényleg gyönyörű :)

"...It's okay, we call it Reid-effect. Happens with children too..."

Több
20 éve 6 hónapja #190601 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nem akartok holnap véletlenül a városligebten járni délelőtt?? Éppen ott fogok osztálykiránduni!

A másik: Ha van olyan BP-I ismerősőt aki (vagy ti) aki magyarszakos tanár és éppen nincsen munkája az probálja meg a sulimat. Tőlünk ugye most ment el végleg egy magyartanár és nemtom van-e helyette másik de érdemes megprobálni. (kanizsay dorottya eü szki újpest. Kassai u 2. eljutni a kék metróval lehet. el kell menni ójpet kpi-g és ott fel balra majd egyenesen ott egy nagyon csunya épületig kell menniés a második ajto a mi sulink)
Na pápá

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
20 éve 6 hónapja #190592 Írta: Luine Baenre
Luine Baenre válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

_Neo írta: mas:
Megjelent Magyarorszagon a Nightwish Nemo c. maxijanak normal verzija, epp azt hallgatom... Sracok, ez gyonyoruuuu!!!
Tessek beszerezni!

Nekem már másfél hete megvan 8) És tessék ezt hallgatni, tényleg eszméletlen jóóóó!! :D
Planet Hell rulzzzz 8)

Több
20 éve 6 hónapja #190576 Írta: sebcsaba
sebcsaba válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
_Neo, nem téged láttalak véletlenül tegnap este 9 felé a Krisztina körúti matáv-székház előtt robogni egy bevásárlókocsival???

"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"

Több
20 éve 6 hónapja #190575 Írta: _Neo
_Neo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Aiya!

Eloszor is minden szlinaposnak hegyes fuleket huzgalok, eljetek nagyon soka, boldogan! Konnyu vizsgakat/melot kivanok! ß)
Valin nostarë!

mas:
Megjelent Magyarorszagon a Nightwish Nemo c. maxijanak normal verzija, epp azt hallgatom... Sracok, ez gyonyoruuuu!!!
Tessek beszerezni!

Noh, back 2 work & learn...

csoktomegek!

"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"

Több
20 éve 6 hónapja #190570 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Én még nem kívántam boldog születésnapot Hegyirablónak és Kezának, ezért hát:

Boldog szülinapot, Ati!

Boldog szülinapot, Kenza!

Brisa

Több
20 éve 6 hónapja #190563 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

[size=9:3fwc0ieh]még kell hozzás sok sok infó tehát ide velük .. marmint az erintettek szoljanak hogy hogy..értitek.. tehát aki vkinek a vkije :D [/size]

én Elodyke öccse vagyok ismeretlen anya s apa

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:

Több
20 éve 6 hónapja #190561 Írta: Orsie
Orsie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Felagund írta:

[size=9:26xiuua0]még kell hozzás sok sok infó tehát ide velük .. marmint az erintettek szoljanak hogy hogy..értitek.. tehát aki vkinek a vkije :D [/size]

Én mogy fia vagyok!
És ezzel együtt Ryana tesója!

Na erre kössél csomót :P :lol:

Na és az milyen, hogy Vimpár-családfa szerint Siss az anyukám és Minerva a nagymamám, és Minnek Alcar a fia, tehát ő a nagybácsim, viszont csetes családfa szerint Alcar és _Neo a tesóim... übereljétek :twisted: :mrgreen:

"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."

Több
20 éve 6 hónapja #190537 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

[size=9:ncg7vht5]még kell hozzás sok sok infó tehát ide velük .. marmint az erintettek szoljanak hogy hogy..értitek.. tehát aki vkinek a vkije :D [/size]

Csúúúnyagonosz kosbácsi...
De sok gyereked van... ;)
(és hány lánytól... :roll: :P :lol: )

Our knees do not bend easily

Több
20 éve 6 hónapja #190531 Írta: Géza
Géza válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nem győzőm mondani:

Mindenkinek köszi, aki boldog szülit kívánt! (Annak is aki nem!)

Jól estett, köszi!

Puszi!

H.

"Az nevet igazán, aki utoljára nevet." - közmondás

Több
20 éve 6 hónapja #190500 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

[size=9:3dk71xmr]még kell hozzás sok sok infó tehát ide velük .. marmint az erintettek szoljanak hogy hogy..értitek.. tehát aki vkinek a vkije :D [/size]

Én mogy fia vagyok!
És ezzel együtt Ryana tesója!

Na erre kössél csomót :P :lol:

Our knees do not bend easily

Több
20 éve 6 hónapja #190499 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Áfonya írta:

Toma gazda írta: én mindig más gépn szedem le az ilyet :wink:

hülyének sosem néztelek.

Jujj, jóóó, csak vicceltem. :D

bocs fáradt voltam

:?: :geek:
:geek: :?:

Több
20 éve 6 hónapja #190461 Írta: elodyke
elodyke válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
csetes családfa
[size=9:dm4ei3lb]még kell hozzás sok sok infó tehát ide velük .. marmint az erintettek szoljanak hogy hogy..értitek.. tehát aki vkinek a vkije :D [/size]

... Aztán rájövök: az álarc én magam vagyok.

Több
20 éve 6 hónapja #190453 Írta: Leguanember
Leguanember válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
FELHÍVÁS!

Az általam a társaság berkeiben forgalomba került Philip Pullman-féle Sötét Anyagok trilógia második kötetében(ti. A titokzatos kés) találtam egy darab GYU-s(a két torony szereplőgárda látható rajta) képeslapot.

Ennek gazdája kerestetik, Szofira vagy Esgalra gyanakszom, náluk biztosan járt a könyv. Szóval, ha valaki tudja róluk, hogy biztosan nem olvassák ezt a topikot, akkor ez derüljön ki valahogy.

A képeslap gazdáját pedig priviben vagy emilben várom. Persze csak kulcsszóval adom át :wink: 8)

A tartozik rovatról most térjünk át a követelre: a fentebb nevezett trilógia harmadik becses darabját várom alapos elolvasás utáni állapotban a könyvgondozóban(üzletvezető: Leguanember). A cím: A borostyán látcső.
Szintén priviben.

Üdv, Ádám/Leguan+

TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.

Több
20 éve 6 hónapja #190445 Írta: Julcsi_
Julcsi_ válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nagyon boldog szülinapot Artemisz!

[size=9:2in2g2fg]Éljen a forradalom! :mrgreen: [/size]

argh

Több
20 éve 6 hónapja - 20 éve 6 hónapja #190444 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Boldog Szülinapot [size=9:1ahmch2s](utólag is)[/size] Fiona, Morgana, Kenza, Artemisz, Loth, Hegyi! (Remélem nem hagytam ki senkit... :roll: )

"...asztaltalan szó-malaszttal..."

Több
20 éve 6 hónapja #190440 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT MINDENKINEK, AKI MOSTANÁBAN ÜNNEPELTE!!!

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
20 éve 6 hónapja #190431 Írta: Aldaron (büzsü)
Aldaron (büzsü) válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
BSZ, Hegyirabló!!! [size=9:tn10wedv](mi van elraboltad az ajándékainkat...?) [/size]:wink: :)

Több
20 éve 6 hónapja #190426 Írta: DaroNight
DaroNight válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
:bounce: :bounce: HAPPY BORZDAY HEGYI!!!!!!! :bounce: :bounce:

" A sirodat hiába ássák
A vérrel vegyitett sárba
Hisz gyilkosod se látta
A mosolyodnak apadását "

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.424 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére