BESZÉLGETŐS topic

Több
20 éve 7 hónapja - 20 éve 7 hónapja #187132 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Arden: az utolsó vonat Tatabányáról Győrbe 22:13-kor megy. Az nagyon késő? Egy óra alatt Győrben vagy vele.

Ring: te vagy a mi emberünk :)

Dín: ha letömöm egy vimpár torkán a hagymát, az is hatásos (bár ez a szemlélet idegen tőlem, mint AVE-tagtól) így marad a karóbahúzatás :biggrin2:

Most szólok, hogy a moderátorok mindennemű zaklatása súlyos következményekkel jár! :evil2:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 7 hónapja - 20 éve 7 hónapja #187131 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
...de ott van még a Mitológia, vallás, filozófia Középföldén, vagy a Tolkien és a Szerepjáték topik is... :roll:

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 7 hónapja #187129 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Dínchamion írta: Ring: csalódtam benned. :? De legyen! Csináljatok belőlem mártírt!! A mozgalom akkoris továbbél!

Jajj, neee Dín, én nem állok senki oldalára, csak jót vigyorgok rajtatok! :D :twisted:
ja, majd mindenki emlékezni fognak eme bizarr esetre, amikor is szegény
(akkor még Dínchamion) próbált a modikkal szembe kerülni.. :twisted:

"Be the change you want to see." Gandhi

Több
20 éve 7 hónapja #187128 Írta: Julcsi_
Julcsi_ válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Dínchamion írta: De legyen! Csináljatok belőlem mártírt!! A mozgalom akkoris továbbél!

Hé, akkor én leszek az elnök...? [size=9:2ef0sg3u]Nem is rossz...[/size]

De sebaj, emléked örökké szívünkben fog élni... (vagy mi)

argh

Több
20 éve 7 hónapja #187124 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ulmo írta: Léli: gyűjtöm a fokhagymát :twisted:

Hogy Fiamat igazoljam:

Gusztáv Szelleme írta: A vimpárok
[...]
A vimpárok rengeteg olyan előnyt élveznek a vámpírokkal szemben, amelyek miatt sokkal előnyösebb a halandók számára vimpárrá válni - vámpír helyett... ezek közül néhány:
[...]
:arrow: A vimpárok ellen nem hatásosak a vámpírokkal szemben használt eszközök, vagyis - többek között - a karó, az ezüstkard vagy ezüstlőszer, a kereszt, a fokhagyma, vagy bármi efféle haszontalanságok.
[...]

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
20 éve 7 hónapja - 20 éve 7 hónapja #187123 Írta: Dínchamion
Dínchamion válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Nólindir írta:

Léli írta:

Nólindir írta: Ulmo: Dinkamion? :twisted:

Akkor inkább Dín-kamion :D Az legalább jól néz ki :D

OK, nincs vita: Dín jól néz ki... :lol: 8)

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Ring: csalódtam benned. :? De legyen! Csináljatok belőlem mártírt!! A mozgalom akkoris továbbél!

Dín

- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?

Több
20 éve 7 hónapja #187122 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Dín... ha sok benned a fölös energia, és tettrekészség, akkor... nos... menj, és moderáld ki a fél Könyv kerestetik topicot... :)

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
20 éve 7 hónapja #187120 Írta: Julcsi_

Léli írta:

OK, nincs vita: Dín jól néz ki... :lol: 8)

Ulmo páciens írta: Nólindir (Dr_TG ) rajtam már az sem segít

Szerintem én még teszek egy próbálkozást... :twisted:

argh

Több
20 éve 7 hónapja #187119 Írta: Dínchamion

Ulmo írta: Léli: gyűjtöm a fokhagymát :twisted:

Meg fogsz lepődni. Az csak ostoba babona. ;) = Nem működik. :twisted: =

Dín

Több
20 éve 7 hónapja #187117 Írta: Ringbearer
ajjaj.. :D
lehet, hogy a modik oldalára állok, csak mert a Dinkamion ollyan
cép lenne.. :twisted: :twisted:

Több
20 éve 7 hónapja #187116 Írta: Arden Borough
Arden Borough válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
az nem jó!
akkor vajh hogyan érek én haza Győrbe még szombaton Cross Borns után?
várom az ötleteket...
aki megtalálja a megoldást,az kap vmi jó dolgot :)

Örökké nem eshet...

Több
20 éve 7 hónapja #187113 Írta: Ulmo

Arden Borough írta: bocs,hogy közbevágok az uj mozgalomnak...
Létfontosságú!!
nem tudja vki véletlenül hogy a Cross Borns szombaton mettől meddig játszik??
ki jönne végülis a koncertre?
és esetleg Minerva száma kellene,mert ő biztos tudja ezeket...

Arden: a hivatalos kiadott műsor szerint a Cross Borns 20:10-kor kezd, a következő műsorszám (Wisdom) 21:30-kor.
Akikről eddig tudok, hogy mennek: Minerva, Sissie. Én ha megyek, csak fél 11-re érek le, az Obstructionra. Utolsó fellépő: Ossian, 23:30-kor.

Léli: gyűjtöm a fokhagymát :twisted:

Nólindir (Dr_TG ;) ) rajtam már az sem segít :D

Több
20 éve 7 hónapja #187112 Írta: Arden Borough
Nólindir: Min száma megvan,ha az utóbbi időben nem lett uj telefonja...
inkább az érdekelne nagyon,hogy meddig tart a koncert???????

Örökké nem eshet...

Több
20 éve 7 hónapja #187111 Írta: Léli

Nólindir írta: Ha megteszed, az OFF-részleg felfegyverkezik és csavarkulcsokkal vonul ellened - hm, nos, ha érted hogy gondolom... :twisted:

Igen, egyetértek... Sőt megkockáztatom, néhány vimpárt is magadraharagítasz :evil: =

Több
20 éve 7 hónapja #187110 Írta: Julcsi_

Bethlen Gábor írta: egy magyar sem vitt, hanem csak mind elfutott, et quod maius harmada sem volt jelen, mind ***** anyjokban voltanak akkor is predalni.

Szvsz Bethlen Gábor is OFF-olt. Ráadásul a fórumhoz méltatlan kifejezésekkel élt, le kéne tiltani, vagy valami... :roll:

Arden, Minerva számáért javaslok Ulmonak egy privit... Szerintem csak tudja :wink: .

argh

Több
20 éve 7 hónapja #187104 Írta: Dínchamion
Ulmo, Ulmo, ne vágd magad alatt a fát! :D :cross: Ha megfosztunk titeket a moderátori jogoktól, akkor aztán nem tudtok semmit csinálni!

"Szabad diktátorválasztást!" (Woody Allen, ha jól tudom) :D

Ha már harc, találtam valamit:

Bethlen Gábor írta: egy magyar sem vitt, hanem csak mind elfutott, et quod maius harmada sem volt jelen, mind kurva anyjokban voltanak akkor is predalni.

Csak saját felelősségre olvasható el! :!: Szép magyar kifejezések, ugye. :twisted:

Ne féljünk a moderátoroktól!

Dín

Több
20 éve 7 hónapja #187103 Írta: Julcsi_

Léli írta:

Dínchamion írta: Mögöttem a tömeg(h)!! Élve sosem kaptok el! :twisted: :D (És visszatérek a sírból is! Hehe. 8) )

Van egy rossz hírem: már meghaltál!!! A vimpárok léte ugyanis nem élet :twisted: =

Nem tökmindegy? Ha a sírból is tud offolni...? (Szvsz tud... :roll: ) Hullachat RULZ!! :mrgreen:

Ulmo: Dinkamion? :twisted:
Ha megteszed, az OFF-részleg felfegyverkezik és csavarkulcsokkal vonul ellened - hm, nos, ha érted hogy gondolom... :twisted:

argh

Több
20 éve 7 hónapja #187102 Írta: Léli

Ulmo írta:

Dínchamion írta: :arrow: a moderátorok trónfosztását!

:mrgreen:

Na csak lassan a testtel! Tudunk ám kegyetlenek is lenni (kitiltás IP-cím alapján, nick törlése, Dínchamion lecserélése Dinkára) :evil2:

Najó.... perme csatlakozik a Fia által alapított CHAT- és offmozgalomhoz :roll: :twisted: 8) végülis mit veszíthetek, engem sem lehet már élve elkapni :D

Több
20 éve 7 hónapja #187100 Írta: Arden Borough
bocs,hogy közbevágok az uj mozgalomnak...
Létfontosságú!!
nem tudja vki véletlenül hogy a Cross Borns szombaton mettől meddig játszik??
ki jönne végülis a koncertre?
és esetleg Minerva száma kellene,mert ő biztos tudja ezeket...

Örökké nem eshet...

Több
20 éve 7 hónapja #187097 Írta: Ulmo

Dínchamion írta: :arrow: a moderátorok trónfosztását!

Na csak lassan a testtel! Tudunk ám kegyetlenek is lenni (kitiltás IP-cím alapján, nick törlése, Dínchamion lecserélése Dinkára) :evil2:

Cica: gratula szívből :hello: hozz _Neonak igazi Tarját :mrgreen:

Több
20 éve 7 hónapja #187096 Írta: Dínchamion

Léli írta:

Dínchamion írta: Mögöttem a tömeg(h)!! Élve sosem kaptok el! :twisted: :D (És visszatérek a sírból is! Hehe. 8) )

Van egy rossz hírem: már meghaltál!!! A vimpárok léte ugyanis nem élet :twisted: =

Mondom, hogy nem kaptok el élve... :twisted: =

Fel, barátaim, a harcba...! Fel, a moderátorok ellen! Feltámadunk! Fel! Támadunk!

:lol:

Dín

Több
20 éve 7 hónapja #187095 Írta: Julcsi_

Dínchamion írta: Ezennel jelentem, hogy megalapítom a CHAT- és offmozgalmat a Tolkien.HU weboldal fórumain!

:arrow: szabad offot mindenkinek!
:arrow: jogot a chateléshez!
:arrow: a moderátorok trónfosztását!

Akkor mint második tag, ezennel 2/3-os többséggel megszavazom magam alelnöknek. :biggrin2:

Lehet még csatlakozni, de csak szaporán, mert elfogynak ám a jól csengő posztok... :wink:

Formális alakulóülésünkre KGY előtt-alatt-után fog sor kerülni. Uff.

Le a moderátorokkal! :mrgreen:

argh

Több
20 éve 7 hónapja #187094 Írta: Léli

Több
20 éve 7 hónapja #187093 Írta: Dínchamion

Léli írta:

Dínchamion írta: [size=9:2ll73zex](Csak Brisát ne, vele nem tudok elbánni... :roll: :D )[/size]

*nagyongonoszmosoly* hogy is van, brisa@tolkien.hu ? :D Bár lehet, egy privi is megteszi... :D Szólok neki, hogy aktívan figyelje ezt a topicot.. :) Ja, meghogy túl sok hozzászólásod van :twisted:

Mögöttem a tömeg(h)!! Élve sosem kaptok el! :twisted: :D (És visszatérek a sírból is! Hehe. 8) )

Dín

Több
20 éve 7 hónapja #187092 Írta: Léli

Dínchamion írta:

Nólindir írta: Hehehehe... :lol:
/me csatlakozik az OFF- és chatmozgalom élharcosához! :mrgreen: Offra fel, népek!

[size=9:3ccx57xu] (A baj mindezzel csak az, hogy a következő pár napban én se igazán leszek itt... :roll: No de mindegy. Az elméleti pozitív hozzáállás megvan.)[/size]

Ezennel jelentem, hogy megalapítom a CHAT- és offmozgalmat a Tolkien.HU weboldal fórumain!

ááááááá :) )) Már látom én, Melkor mér nem ellenfél neked :D Mert szövetséges :mrgreen:

Több
20 éve 7 hónapja #187091 Írta: Léli

Dínchamion írta: [size=9:4oweoijf](Csak Brisát ne, vele nem tudok elbánni... :roll: :D )[/size]

*nagyongonoszmosoly* hogy is van, brisa@tolkien.hu ? :D Bár lehet, egy privi is megteszi... :D Szólok neki, hogy aktívan figyelje ezt a topicot.. :) Ja, meghogy túl sok hozzászólásod van :twisted:

Több
20 éve 7 hónapja #187090 Írta: Dínchamion

Nólindir írta: Hehehehe... :lol:
/me csatlakozik az OFF- és chatmozgalom élharcosához! :mrgreen: Offra fel, népek!

[size=9:ksiqhos2] (A baj mindezzel csak az, hogy a következő pár napban én se igazán leszek itt... :roll: No de mindegy. Az elméleti pozitív hozzáállás megvan.)[/size]

Ezennel jelentem, hogy megalapítom a CHAT- és offmozgalmat a Tolkien.HU weboldal fórumain!

Dín

Több
20 éve 7 hónapja #187087 Írta: Ringbearer
Gratula Cica!! :wink:
Hajráá Esgal!!

Több
20 éve 7 hónapja #187084 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Gratula, Ciccmic!! :hello: :cheers:

Remélem, ott is lesz nethozzáférésed.. :wink:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 7 hónapja #187083 Írta: Julcsi_

Dínchamion írta:

Léli írta: Azért óvatosan, Fiacskám, mert még véletlenül betéved ide Brisa, és akkor jaj lesz neked... :roll:

Ide nekem az oroszlánt is!! :mrgreen:

(Ajjaj. 8O )

Hehehehe... :lol:

[size=9:4e994ot4] (A baj mindezzel csak az, hogy a következő pár napban én se igazán leszek itt... :roll: No de mindegy. Az elméleti pozitív hozzáállás megvan.)[/size]

argh

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.751 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére