BESZÉLGETŐS topic
- Alcarcalimo
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Angwen írta: Ami azt illeti, a hideg víztől jóval kevésbé parázok, mint a különböző parfüm-borzadványoktól--meg általában az összes kötelezően nőkről szóló ünneptől (a Valentint-napi rózsaszín szívecske alakú lufik kiemelt helyen szerepelnek a halállistámon ), vagyis _Neo állítása alapján ezek szerint az egész évtől. De mint már mondtam, szerencsére nem fenyeget komoly veszély. Könyörgöm, nem tettem semmi rosszat--igaz, lánynak születtem, de nem tehetek róla, tényleg!
Nem tudom, a fiúk általában szeretettel "öntözik" meg a lányokat... egyszer van ilyen nap egy évben, de hát van aki nem szereti... ez van. Semmi gond, tiszteletben tartjuk, s persze nem megyünk a Világvége utcába Azért megköszönthetünk, ugye? Szóval Neked is Kellemes Húsvéti Ünnepeket, Angwen!!!
Alcar
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Angwen
- Nem elérhető
"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
- Léli
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
No lám, mindenki itt parázik a locsolkodástól?? Mért? Én mindig szerettem a Húsvétot, tök jó buli szerintem ) meg minden... (De azért nem vágyom rá, hogy holnap a kapuban toporogjon a fél MTT )
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- Adelard
- Nem elérhető
_Neo írta: EzRegen a legenyek biza hidegvizzel ontottek ki a janyokat, volt, aki bele is halt, megsem paraztak...
a hideg vizbe???
amugy én enm parázok töle
én is Minden fórumosnak kellemes húsvéti ünnepeket kivánok !
és a lányoknak sok locsolót
Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
- E. Eia Ayna
- Nem elérhető
Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.
- _Neo
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Ez egesz ev rolatok szol (Valentin-nap, nonap, anyak napja, anyamtyukja), es egyetlen egyszer kene hozni egy apro, amde funny aldozatot, ti meg tesztek a hegyomanyra es elmenekultok... Hat ugy kell nektek!
Regen a legenyek biza hidegvizzel ontottek ki a janyokat, volt, aki bele is halt, megsem paraztak...
Tessek peldat venni a Dedimamamrol!!!
Mostmar jusztse locsollak meg benneteket, ha terdenallva konyorogtok, akkor se!
Hervadozzanak a kenyes viragszalak, eljenek a belevalo csajok!
(akinek nem inge, nem veszi magara, sot, az illetot maximalisan tisztelem ß))
"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"
- DaroNight
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
" A sirodat hiába ássák
A vérrel vegyitett sárba
Hisz gyilkosod se látta
A mosolyodnak apadását "
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
Kellemes húsvéti ünnepeket mindenkinek, barátaim!
'Is there anybody out there?'
- Angwen
- Nem elérhető
(/me ilyenkor nagyon örül, hogy a Világvége u. 37-ben lakik, és így nem kell puskával elkergetnie a locsolókat. Igaz, most már annyira nem nehéz megmosni a hajamat, de azért mégis.)
"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)
- Dínchamion
- Nem elérhető
Dín
- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?
- Silcucc
- Nem elérhető
Mégeccer BÓÓÓÓDOG Nyulat nektek, végre itt vannak a képek is, amiket fel tudtam nyomni tar.hu-ra
Tessék megnézni
Nyuszi húsvéti tojást fest
Babanyusziiiiik
Ez meg nem t'om, de aranyos...
[size=9:34uythia]ps.: Ilyenkor örülök, hogy jó messze lakom és senki nem tudja, hogy kell idejönni [/size]
"...valamiben hinni kell, akkor is, ha nem felel... melléd ül és koccint veled az Isten..."
- Fio
- Nem elérhető
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
- Nilraen
- Nem elérhető
"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Minerva
- Nem elérhető
Az avatarokhoz annyit, hogy sokkal 1xűbb lenne a dolog, ha mki feltölthetne magának avatart
Egyébként én is pont most küldtem Svinnek emilt ezügyben, de ha tudom, h szegénykének ennyire nincs rá kedve/ideje, nem nyúzom...
[size=9:3vjl4123](Üzenet az agynak: először fórumot olvasni, utána emileket küldeni!)[/size]
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Áfonya
- Nem elérhető
Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...
- Cicaful
- Nem elérhető
És, ha már itten vagyok...
Boldog, locsolómentes, sonkás-tojásos Nyuszi-Ünnepet Mindenkinek!!!
Nyau!
"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"
- Elros
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Én is Minden Kedves Fórumosnak Kellemes Húsvéti Ünnepet Kívánok!
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
Hajrá "Tolkien.hu" !!!!!!!!!!!!!!!!!
"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
- Rabyn
- Nem elérhető
www.torta.hu/images/torta_nyuszi.jpg
www.nepmuvesz.hu/nepmuveszek/kepek/szaboeva.jpg
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- _Neo
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
/me sem szeretne kimaradni a sorbol, ugyhogy nagyon boldog Husvetot kivanok mindenkinek!
Ja, koltottem egy Tarjozoid locsoloverset!
ime:
"Tarja;
Szabad-e locsolni?"
ß)
Remelem, tetszik ß)
Ja es janyok, izzitsatok be a tusfurdoket es samponyokat ß)
MUHAHAHAHA!
[size=9:2nauucco]Kar, hogy iden nem locsolok...[/size]
"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"
- Arden Borough
- Nem elérhető
Teljen jól ez a néhány nap...
Örökké nem eshet...
- Alcarcalimo
- Nem elérhető
A lányoknak sok / kevés locsolót (megfelelő kiválasztandó), meg kellemes hajmosást, a fiúknak meg sok tojást!
Menel luin, salque laiqua
Eldawende ná anvanya
álye lohta alt' aldannar
anta limpe lanculvannar!
kb.:
Kék az ég és zöld a fű
tünde kislány gyönyörű
virágozzál magas fáknak
szomjas torkok bort kívánnak!
Alcar
- Jocii
- Nem elérhető
- Ery
- Nem elérhető
"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."
Καναπή!
- Nimrocco mirimafea
- Nem elérhető
Összes rokonomnak és ismerőseimnek meg szóval mindenkinek (tünde/ork/ember/ló/nazgul/ent/egyéb lény) kellemes húsvéti ünnepeket kívánok!
- Ben
- Nem elérhető
BOLDOG HÚSVÉTI ÜNNEPEKET MINDEN TOLKIENESNEK ÉS NEM TOLKIENESNEK!
basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
- Dínchamion
- Nem elérhető
Sil írta: OFF: Cica, légyszi, szedd ki ezt az (R)-t a nevedből, nem lehet privit küldeni neked... Mit szólsz legújabb, cicafül nevű felhasználónkhoz amúgy?
Vagy változtasd át "(R)"-re, és akkor nincs gond.
Dín
- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?
- Nimrocco mirimafea
- Nem elérhető
Ulmo írta: Én azért megkérdezném, hogy miért ilyen fontos az egyéni avatar, hogy ennyire türelmetlenek egyesek miatta? Most néztem át a galériát, és ha jól számoltam, 717 különböző avatar van jelenleg. Ennyiből nem lehet kiválasztani egy megfelelőt :hein:
Ulmo,te hány lovas avatart láttál ott :
Már csak azért,mert szvsz a Fehér Ló jelentésű nevemhez nem igazán illene pl. egy tünde harcos Bár Buga sem nyerő,ezért kellene Keselyüstökös kép....
Ő legalább fehér
Szvsz az a baj,h ha van egy jó kis avatar ami sok mindenkinek bejön akkor idegesítő,h több helyen is találkozol vele.Ráadásul olykor még össze is tévesztenek a másik emberrel az ugyanolyan avatar miatt :rmad2:
Az én eseteben Suhifarokkal tévesztettek össze,de Gwaleriolnak is Bugás avatarja van...
Svint és Ankalimont is meg lehet érteni,h nem a kedvencük a téma.
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain