BESZÉLGETŐS topic

Több
20 éve 8 hónapja #181022 Írta: Suhifarok
Suhifarok válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Na és a sejt? Az tárgy? :D

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 8 hónapja #181019 Írta: Olosta
Olosta válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Tojás?
Az egy bazinagyra nőtt sejt nem? 8O :hein:

"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 8 hónapja #181011 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Tojás????? Hmmm nem is tudom..... Megkéne kérdezni a bigyósokat, hoy mi tulképpen a tojás.. :D Bigyósok???

Eia: HATALMAS UNGABUNGA!!!!!!! ÜGYESEK LEGYETEK!!!! :D

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
20 éve 8 hónapja #181008 Írta: Cala
Cala válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Sziasztok!

Új vagyok. Segítetek?

:D

...

Több
20 éve 8 hónapja #181006 Írta: Suhifarok
Izébigyó ( 8) ) kapsz is ungabungát!!! A személyes részvételem helyett is, sehogy nem tudnék elmenni ([size=9:3qxpxgf1]de én nem is ígértem meg ugye???? :lol: [/size].
Szóval csak ügyesen!!!!!!!!!!

Több
20 éve 8 hónapja #181005 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
[size=9:3769xwxf]Én izébigyó... szeretnék egy kis ungabungát kérni, mer holnap két előadásunk is lesz... (talán egyesek tudják is, remélem azok se felejtették el, akik megígérték, h jönnek) olyan du egy körülre kéne szurkolni meg estefelé... köszönöm[/size]

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
20 éve 8 hónapja #180999 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
BN, Józsefek!

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
20 éve 8 hónapja #180997 Írta: Suhifarok

Gyöngyszem írta: Skorpió vagy nővérem? :twisted: éljenek a skorpiók!

Remek! Társulok! :biggrin2: Ha már én is közéjük tartozom...

(Amúgy tudtátok, hogy a skorpiókról az a hír járja, hogy cefetül önzők? :smokin: )

Több
20 éve 8 hónapja #180995 Írta: Lora
Lora válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Skorpió vagy nővérem? :twisted: éljenek a skorpiók!

de a tojás... étel igen... de amugy mi? mert tárgy szvsz nehezen... állat.... fogalmam sincs! plz segitsetek.... érdekelne a válasz erre a kérdésre :)

Gyöngycem (voltam valaha)

Több
20 éve 8 hónapja #180987 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Emberek, kellene egy kis segítség… (Tudom, egyéni szocprob, de ne haragudj Szentem…) Van vkinek olyan történelemkönyve, h A befejezetlen múlt 4 – Polgári társadalmak és nemzetállamok ? Nagyalakú, barna, puhafedeles… És ha van vkinek, meg tudná azt tenni, h pár oldalt beszkennel/lefényképez/bánomén, és elküldi emailben?
Nagyonnagyon hálás lennék, ha tudna vki segíteni…

Ja, és Gyöngyszem hugi: én is skorpió vagyok. :twisted: Aszcendensem oroszlán. (Ezt anyukámtól örököltem. :) Vagyis neki oroszlán a sima, és télleg hasonlítunk egyben-másban... :) )
Tojás... 8O Azta... Sztem nem szőke kérdés, elgondolkoztató... Sztem étel . ;) Mert pl mi a tej? Meg a többi... Az is ilyen, nem? :)

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
20 éve 8 hónapja #180979 Írta: Lora
Lora válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
én meg a Ló évében, skorpió vagyok, és az aszcandensem...nos...ööö....talán Halak.... majd megnézem

(télleg van vki skorpió?)

lehet egy kérdésem? a tojást ha pölö barchobéznénk hova sorolnátok be? (élőlény...térgy.. meg ilyenek)
tudniillik, ennél a kérdésnél nem tudtunk megegyezni a családban....h az állat tojás-evagy micsoda

(lehet h permí naon szőkének láccik most, hiába barna :oops: )

Gyöngycem (voltam valaha)

Több
20 éve 8 hónapja #180953 Írta: Fio
Najó... :) :

Én a Sárkány évében születtem, a bika jegyében, szűz aszcendenssel. Ez is elég nehéz csillagzat. :) Sztem

Adelard: azt jelenti, hogy horoszkópi időrend szerint a szűz jegyében született Sil, de a a vizöntők tulajdonságait hordozza magában. :)

Alyr: Mi pedig nyilasokkal nem foglalkozunk!! :)
Viva Espagna!! :D

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
20 éve 8 hónapja #180949 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Boldog névnapot minden Józsefnek!! :)

mi az h szűz, vízöntő aszcendenssel? 8O

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow

Több
20 éve 8 hónapja #180943 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ha már a horoszkópnál tartunk, én Szűz vagyok, Vízöntő aszcendenssel... mondhatni ééérdekes kombináció, de szvsz sok mindent megmagyaráz...

Meg ezekszerint Derry and Toms is... :wink:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 8 hónapja #180942 Írta: Mau Rauser
Mau Rauser válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
ÉLjenek a nyilasok, de ezt már kifejtettem. Tényleg. Ha már horoszkópoknál tartunk, akit érdekelne az aszcendense meg hasonlók, az nem akar egy pontos születési dátumot ÉS IDŐT írni nekem? :léccilécci:
Lehetőleg emailben a maurauser@dpg.hu címre :) mert ugye nem szeretnék eléárasztatni privikkel & a topikban sem biztos, hogy on-nak minősülne :mrgreen:
[size=9:1h7e26j7](akinek még mindig lógok a kifejtésével attól ezúton is bocsi:rollshereyeZ:))[/size]

Üdv:
-- Mau

Ez a művészet csodája, hogy az ember néha nagyobbat szarik, mint amekkora a seggén kifér.
(Weöres Sándor)

Több
20 éve 8 hónapja #180941 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Fiona írta: És mivan a bikákkal???? :twisted:

Lam, akkor én PONT az vagyok... :)

Ne tessék Spanyolországba menni... ;)

(és a nyilasok? )

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/

Több
20 éve 8 hónapja #180935 Írta: Fio
És mivan a bikákkal???? :twisted:

Lam, akkor én PONT az vagyok... :)

Több
20 éve 8 hónapja #180921 Írta: Julcsi_
Julcsi_ válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Namarie írta: ha jobban belegondolunk, a Fórum egy egész szép kis akváriumnak felfogható...akad pár Halak jegyű, hála az égnek..

Hehe, akvárium rulz!
Én is Hal(acka) vagyok, csak nem úgy... 8)

argh

Több
20 éve 8 hónapja #180919 Írta: Lamorak
Lamorak válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Dínchamion írta: Nah, ez most fájt. :lol: De hát mit várok a Monthy Pythontól. :mrgreen:

És te ezek szerint még nem is láttad a teljes jelenetet... ez csak az egyik nagyon hülye poén belőle (a másik, mikor az egyik szereplő öregasszony, akit Eric Idle játszik, felolvassa az újságból a Derry and Toms-okra vonatkozó horoszkópot)...

Lamorak
Pantes anthrópoi tou eidenai oregontai physei.
(Aristotelés)

Több
20 éve 8 hónapja #180916 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Lamorak írta:

Namarie írta: De Te március 22. előtt születtél, mert különben nem lehetnél Halak jegyű! 8O

Persze, azért vagyok Derry and Toms-- ápr. 26-tól (május-június-július-stb-n keresztül) márc. 22-ig, csak páros napok. Ebben símán benne van a márc. 6.

Jaa!!!! Értem, hogy merre kell számolni!

/me eléggé szőke..

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
20 éve 8 hónapja #180915 Írta: Nimrocco mirimafea
Nimrocco mirimafea válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ery írta: Véleményem szerint megszavazhatunk egy háromszoros hurrát Sándornak, Józsefnek és Benedeknek, amiért ennyire kitettek magukért!

Hurrá! Hurrá! Hurrá!

:mrgreen:

(régen jártam már a Fórumon :oops: )
Papa,NAGYON tetszik az avatarod :!: :D

"Similis simili gaudet"

Több
20 éve 8 hónapja #180912 Írta: Dínchamion
Dínchamion válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Lamorak írta:

Namarie írta: De Te március 22. előtt születtél, mert különben nem lehetnél Halak jegyű! 8O

Persze, azért vagyok Derry and Toms-- ápr. 26-tól (május-június-július-stb-n keresztül) márc. 22-ig, csak páros napok. Ebben símán benne van a márc. 6.

Nah, ez most fájt. :lol: De hát mit várok a Monthy Pythontól. :mrgreen:

Dín

- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?

Több
20 éve 8 hónapja #180910 Írta: Lamorak

Lamorak
(Aristotelés)

Több
20 éve 8 hónapja #180905 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Lamorak írta:

Áfonya írta: Lam, mi ez a Derry and Toms? 8O :oops:

Derry and Toms a Monty Pythonból ismerhető horoszkópi jegy, ápr. 26-tól márc. 22-ig, csak páros napok :) én is Derry and Toms vagyok.

De Te március 22. előtt születtél, mert különben nem lehetnél Halak jegyű! 8O

(permí is Halak...ha jobban belegondolunk, a Fórum egy egész szép kis akváriumnak felfogható...akad pár Halak jegyű, hála az égnek..)

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
20 éve 8 hónapja #180901 Írta: Lamorak

Áfonya írta: Lam, mi ez a Derry and Toms? 8O :oops:

Derry and Toms a Monty Pythonból ismerhető horoszkópi jegy, ápr. 26-tól márc. 22-ig, csak páros napok :) én is Derry and Toms vagyok.

Lamorak
(Aristotelés)

Több
20 éve 8 hónapja #180883 Írta: Silcucc
Silcucc válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
[size=9:2e6xygw3]bocs Eia, kicsit OFF, de muszáj... majd töröld ki pár nap múlva... ;) [/size]

Fiatalok, akik a budaörsi túrában érdekeltek vagytok,
sajnálattal közlöm, hogy a most szombatot le kell mondanom , közbejött valami, és képtelenség azt elhalasztani :( :cry: . Bocsi.... :oops: *szégyelli magát* Természetesen, akiknek kedvük van, találkozzanak, és menjenek fel a Gellért-hegyre... :)
Puszika a pofitokra, és még milliószor bocsi... :(
Silcucc

"...valamiben hinni kell, akkor is, ha nem felel... melléd ül és koccint veled az Isten..."

Több
20 éve 8 hónapja #180876 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Véleményem szerint megszavazhatunk egy háromszoros hurrát Sándornak, Józsefnek és Benedeknek, amiért ennyire kitettek magukért!

Hurrá! Hurrá! Hurrá!

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
20 éve 8 hónapja #180875 Írta: elodyke
elodyke válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Boldog Nevnapokat Józsik!
meg a tegnapi Sanyikat is kihagytam..
es aki netalántán Bernedek lenne, őt is megkoszontom nehogy elfelejtsem holnap..
egyszóval boldog unnepléseket :)

... Aztán rájövök: az álarc én magam vagyok.

Több
20 éve 8 hónapja #180874 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Ery írta: Artemisz, Minerva, és mindenki más ... igen dicséretes a buzgalmatok, de erőfeszítésetek teljesen hiábavaló.

Ery, én ezt nagyon jól tudom... Nem is akarok próbálkozni. De hogy Jacót idézzem:
DE JÓ EGYÜTT HÜLYÉNEK LENNI!!!! :twisted:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!

Több
20 éve 8 hónapja #180853 Írta: Yavanna
Yavanna válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Áfonya írta: Most ezt be kell írnom ide, mert nagyon happy vagyok:
unokatesómnak ma kislánya született, Zsófinak hívják, és három kiló és márciusi gyerek mint én, és jujj! :hello: :dance: :mrgreen:

Kongracsulésön!!!!
Na igen, jó ízlése van a szülőknek! :biggrin2: 8)
Na meg jó időérzéke! :itscool:

Cica! Lam! Akkor én ezt most önkényesen és soron kívül bóknak veszem! :wink: [/b]

"Aure entuluva!"

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.581 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére