BESZÉLGETŐS topic

Több
20 éve 8 hónapja #179396 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Szeretettel köszöntjük minden Alyr, Dín és Lamorak nevű kedves olvasónkat! :) :cheers:
Továbbá minden Gergelynek boldog névnapot!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 8 hónapja #179393 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
BN, Alyr, Dín és minden Gergely aki ma ünnepli!

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
20 éve 8 hónapja #179391 Írta: Dínchamion
Dínchamion válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Elanor írta:

E. Eia Ayna írta: Drak, Ery!

Hm.. én majd szeptemberbe leszek 3 éves.. márha megérem.. majd akkor hálálkodok itt mindenkinek :D Meg nosztalgiázgatok.. Régi társaság rúlz, ugye? (Emléxik még itt rá vki? Svin, Jam, humorosok, Lam, Batti, Legsie-mániások, hobbitok, törp és tündepártiak...? :D ) Így utánanézve elég sokan maradtunk.. persze az akkori létszámhoz képest nem annyira... de még mindig vagyunk :D

én is emlékszem :) én 2001 novemberében írtam először :) hát igen, a régi szép idők...annyira mások voltak...nem jobbak, nem is rosszabbak, mások... de talán annyira nem is... (basszus, beszélek itt össze vissza, mentségemre legyen mondva, h 4 órát aludtam az éjjel, úgyhogy ez az oka, ha hülyeségeket beszélek 8))

Hm. Én most direkt megkerestem, az első dokumentálható hozzászólásom 2002. jan. 17-re esik, a Nyelvek és írások topikban. Jobban mondva -- ezen a nicken, mert előtte ugye Skarlát Jimmy néven garázdálkodtam errefelé :) Hah. De régen volt. :elmorzsolegykonnycseppet:

És igen, tényeg mások voltak azok az idők. _Nagyon_ mások. De valóban se nem jobbak, se nem rosszabbak. :)

Dín

- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?

Több
20 éve 8 hónapja #179380 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Hmm, gyerekek Április 17 Acél Tavasz metal fesztivál? Hmmm, hmm? :D Jönne vki? :) ARDEN? ;)

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
20 éve 8 hónapja #179349 Írta: Irunien
Irunien válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
BOLDOG NÉVNAPOT Lam, Dín!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Iru. :wink:

"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe

Több
20 éve 8 hónapja #179345 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

E. Eia Ayna írta: Drak, Ery!

Hm.. én majd szeptemberbe leszek 3 éves.. márha megérem.. majd akkor hálálkodok itt mindenkinek :D Meg nosztalgiázgatok.. Régi társaság rúlz, ugye? (Emléxik még itt rá vki? Svin, Jam, humorosok, Lam, Batti, Legsie-mániások, hobbitok, törp és tündepártiak...? :D ) Így utánanézve elég sokan maradtunk.. persze az akkori létszámhoz képest nem annyira... de még mindig vagyunk :D

én is emlékszem :) én 2001 novemberében írtam először :) hát igen, a régi szép idők...annyira mások voltak...nem jobbak, nem is rosszabbak, mások... de talán annyira nem is... (basszus, beszélek itt össze vissza, mentségemre legyen mondva, h 4 órát aludtam az éjjel, úgyhogy ez az oka, ha hülyeségeket beszélek 8))

I feel complete when I feel sick inside

Több
20 éve 8 hónapja #179344 Írta: E. Eia Ayna
Drak, Ery!

hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.

Több
20 éve 8 hónapja #179333 Írta: Toma gazda
Toma gazda válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Gratu Ery!!!

:?: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :?:

Több
20 éve 8 hónapja #179323 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Léli írta: Ery: grat, az 1000 átlépéséhez! ;) :) :hello: :deal: :bounce:

Oh köszönöm :oops:

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
20 éve 8 hónapja #179322 Írta: Léli
Léli válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ery: grat, az 1000 átlépéséhez! ;) :) :hello: :deal: :bounce:

"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."

Több
20 éve 8 hónapja #179321 Írta: Elros
Elros válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Ha már itt tartunk, én ma vagyok itt 2 hónapja :D :D :D
És remélem még sokáig itt lehetek...

Több
20 éve 8 hónapja - 20 éve 8 hónapja #179320 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nekem eddig 2002 január 7-e a legrégibb ismert hozzászólásom, bár az oldalt kb. 2001 május vége óta látogatom.

Nos módosítanom kell. 2001 október 18-án szóltam hozzá a témához: A Film topicban még a régi fórumon. (persze lehet ennél korábbi is).

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!

Több
20 éve 8 hónapja #179318 Írta: Léli
Uramég, mittaláltam 8O Estel születésnapján felbuzdulva (grat ;) ) Utánakerestem magamnak...
www.tolkien.hu/forum/viewtopic.php?p=35635#35635
Eszerint idősebb vagyok Estelnél :D :D Juppí :) ) (uramég... két év... és milyen gyorsan eltelt... én még emlékszem az első talira.... *merengőtekintet* :) ) ) Mondtam már, Brisa, hogy mennyire hálás vagyok neked, hogy ittartottál? :) ) (jó, igen, mondtam... de nem elégszer :) ezt nem lehet megköszönni egy élet alatt)

Puszi Mindenkinek.
Léli

Több
20 éve 8 hónapja #179312 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Estel: nagyon szívesen.. Még mindig áll a likvidálás ha akarod.. :twisted:

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
20 éve 8 hónapja #179311 Írta: Toma gazda
Boldog születésnapot nagyapám!!!!!!!!!

Több
20 éve 8 hónapja #179310 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
/me legkorábbi dokumentált hozzászólása is pont két éve született... (Azaz tuti írtam előbb is, de ez a legkorábbi, amit megtaláltam... Pedig már január vége óta olvasgattam a fórumot.)

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
20 éve 8 hónapja #179309 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Fiona írta:

Estel Adániel írta: www.tolkien.hu/forum/viewtopic.php?p=35175#35175
Ez a hozzászólásom immáron két éve került be a fórumra, és azóta nem telt el nap úgy, hogy ne gondoltam volna Rátok! ;) Köszönöm szépen mindenkinek mindazt a szeretetet, amit az elmúlt évben Tőletek kaptam, és Nektek adhattam... :D
:hello: Hantale! :bounce:
[size=9:ugk8go0w](Külön köszönet John Ronald Reuel Tolkien professzornak, Peter Jacksonnak, és Svindlernek, akik nélkül most aligha lehetnénk itt.... :) )[/size]

Hihi, én már ennek a legelső oldalán irtam :P :)

www.tolkien.hu/forum/viewtopic.php?p=35178#35178
Ja, és köszi Fiónak, aki szinte kapásból likvidálni akart... :lol: :cheers:

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
20 éve 8 hónapja #179307 Írta: E. Eia Ayna
Boldog második szülinapot, Estel drága! Kívánom h még sok ien- és ennél szebb - évben legyen részed az MTTnél... itt!

hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.

Több
20 éve 8 hónapja #179304 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Estel Adániel írta: www.tolkien.hu/forum/viewtopic.php?p=35175#35175
Ez a hozzászólásom immáron két éve került be a fórumra, és azóta nem telt el nap úgy, hogy ne gondoltam volna Rátok! ;) Köszönöm szépen mindenkinek mindazt a szeretetet, amit az elmúlt évben Tőletek kaptam, és Nektek adhattam... :D
[size=9:1l0rvagq](Külön köszönet John Ronald Reuel Tolkien professzornak, Peter Jacksonnak, és Svindlernek, akik nélkül most aligha lehetnénk itt.... :) )[/size]

Hihi, én már ennek a legelső oldalán irtam :P :)

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
20 éve 8 hónapja #179303 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
www.tolkien.hu/forum/viewtopic.php?p=35175#35175
[size=9:2nwvsbun](Külön köszönet John Ronald Reuel Tolkien professzornak, Peter Jacksonnak, és Svindlernek, akik nélkül most aligha lehetnénk itt.... :) )[/size]

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now

Több
20 éve 8 hónapja #179248 Írta: Eleniel (csillaglany)
Eleniel (csillaglany) válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Nahát, látom, Artemisz lobbizik itt nekem... :lol:
Köszönöm a drukkot, jöttek ám a pozitív energiák rendesen, úgyhogy végül jelest kaptam, és tíz centivel a padló fölött lebegtem ki a teremből... :dance:

Köszi! :P

Sail away, sweet sister
(Brian May - Queen) :(

Több
20 éve 8 hónapja #179217 Írta: Toma gazda
Hát hajrá!!!

ha még nem késő!

Több
20 éve 8 hónapja #179192 Írta: Drizzt
Drizzt válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

.Elessar király. írta: Épp ez az. Csak egy jót akarok röhögni azon a barmon, aki írta.

Hja, végül is elég sokat lehet rajta röhögni :)

Több
20 éve 8 hónapja #179157 Írta: E. Eia Ayna
tom h nem szólhatok bele, de joc, ez beszélgetős topic. Bármi találkát/koncertet lécci a találxásokba. Köszi!

hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.

Több
20 éve 8 hónapja #179127 Írta: Jocii
Jocii válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Na ako sorba:)

Cica: Sok szurk neked a részemről :)

Felagund: hajrááá , hogy tul gyakran rezegjen a hálotok :)

és egy kicsit más:

Érdeklődne szerény személyem , hogy a nép közül jön-e valaki

Áprils 5-én Pink koncertre ,

vagy valaki tervezi-e hogy kijön ?

Több
20 éve 8 hónapja #179111 Írta: Celeb
Celeb válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Sok sikert Felagund. De aztán az eredményeekről is halljunk egy-két szót...

"...bolondok vagyunk és mind belehalunk..."
by Mau

Több
20 éve 8 hónapja #179098 Írta: E. Eia Ayna

Felagund írta:

_Neo írta: Ahogy illik, en is sok sikert kivanok, s ne a hatad mogott rezegjen a halo!

Kösz, úgy legyen! :D

Hallod Fela? Tessék szembefordulni a hálóval! :D

hajdankorok embereit,
már mások látnak itt.

Több
20 éve 8 hónapja #179094 Írta: Felagund
Felagund válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

.Elessar király. írta: Hi!
Le tudná ezt vki fordítani?
www.pointlesswasteoftime.com/film/50reasons.html

Bakker, nem veszitek észre, hogy ez egy szarkasztikus cikk, amiben a Gyűrűk Urát mai, görbe tükörrel nézi?
Nem tudom, nekem elsőre átjött :?

Our knees do not bend easily

Több
20 éve 8 hónapja #179093 Írta: Ryana
Ryana válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Köszönöm szépen a sok jókívánságot, nagyon drágák vagytok. ;)
Pussz nektek!

És sokszurk akiknek szükségük van rá!

Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!

Több
20 éve 8 hónapja #179089 Írta: Léli
Sok Sikk, Fela! (Aztán hozzál nekem gazt! :mrgreen: )

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.885 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére