BESZÉLGETŐS topic

Több
21 éve 6 hónapja #121550 Írta: _Neo
_Neo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Most irjak a matekot...

Szoritsunk mindenkiert, de foleg a hugomert...
Az Ero es Pitagorasz legyen veletek/veluk!

"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 6 hónapja #121536 Írta: Dez
Dez válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Kitartás az érettségizőknek!

Jaj, jahahahaj, pár óra és én is megyek vizsgázni, és nagyon félek!!! :oops: :(

Örömöm, mosolyom nekem már nincsen,
elárvultam nélküled, Drága Kincsem!

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 6 hónapja #121501 Írta: nido
nido válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Gratulalok mindenkinek! :D :hello:
Asszem a masodikat valasztanam, esetleg a harmadikat, bar meg van 3 evem. Mi eleg fura modszerrel tanuljuk a magyart. :? Barmilyen versrol tudunk irni legalabb fel oldalt anelkul, hogy megertenenk a lenyeget, B-kepsikjat stb. De eletrajzokat alig tanulunk, szakszavakat pedig szinte semmit. El is csodalkozom mindig Noli fuzeten. 8O

"Innen mar csak mat. proc. tehat nulla egyenlo gyok alatt pontpontpont"
/fizikatanarom/

Sok sikert!

Több
21 éve 6 hónapja #121500 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Sil írta: Miért, matekból nem közös írásbeli van? Ha felvételizel is belőle, hogyhogy kell érettségizni is? 8O

Magyarból én tuti Vörösmarty-t választottam volna, Ady nekem nem jön be... Annak idején Ady szerelmes líráját (vagy mit) húztam a magyar szóbelin... :roll: (Mondta is utána a tanárnő, hogy azt várta, hogy azzal kezdem majd, amit minden egyes Ady-s órán elmondtam... hogy én utálom Ady-t... :wink: )

Te is Adyból szóbeliztél? Anyám is, Áfi is, Áfi anyja is... :D Most majd kiderül, h a Te anyád is... :)

Érettségit is írok, mert lehet, h a felvételit nagyon el fogom szúrni... :(

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
21 éve 6 hónapja #121488 Írta: Irunien
Irunien válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
IGEN!!!!!!! És túl vagyunk az első szörnyűségen, már csak a többi 100 van hátra.. :wink: :cry:
Kitartást mindenkienek!!!! :D

Iru. :wink:

"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe

Több
21 éve 6 hónapja #121481 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Minerva írta: Nah, én meg matekból fogk felvételizni, jó lesz, ha már az érettségi sem fog menni... :lol: De azért megpróbálok bízni magamban... És minden kedves sorstársamnak sok sikert! ;)

Miért, matekból nem közös írásbeli van? Ha felvételizel is belőle, hogyhogy kell érettségizni is? 8O

Magyarból én tuti Vörösmarty-t választottam volna, Ady nekem nem jön be... Annak idején Ady szerelmes líráját (vagy mit) húztam a magyar szóbelin... :roll: (Mondta is utána a tanárnő, hogy azt várta, hogy azzal kezdem majd, amit minden egyes Ady-s órán elmondtam... hogy én utálom Ady-t... :wink: )

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Több
21 éve 6 hónapja #121466 Írta: Gandalf

Több
21 éve 6 hónapja #121463 Írta: Minerva
Nah, én meg matekból fogk felvételizni, jó lesz, ha már az érettségi sem fog menni... :lol: De azért megpróbálok bízni magamban... És minden kedves sorstársamnak sok sikert! ;)

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
21 éve 6 hónapja #121452 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Én tulajdonképpen az "igazi" Völgyzugoly címét szerettem volna megtudni.. viccet félretéve: erre gondoltam.

Más: miért van az, hogy a chatet behozza, a fejléc is ott van, sőt, nicknevet is tudok váltani, mert az oldalt lévő gombok láthatók, csak épp a szöveg helye tökszürke, és semmit nem látok???? Mit csináljak?

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
21 éve 6 hónapja #121449 Írta: Elrond
Elrond válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Namarie írta: Valaki megadná Völgyzugoly címét? Köszönöm!

volgyzugoly.uw.hu
vagy a könyvesboltrra gondolsz? (van ilyen nevű a sulim közelében :) )

The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine

Több
21 éve 6 hónapja #121446 Írta: Namarie
Valaki megadná Völgyzugoly címét? Köszönöm!

Több
21 éve 6 hónapja #121440 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Hát akkor én vagyok a kakukktojás :D Merthogy én Adyt nem kedvelem különösebben, Vörösmartyt viszont imádom. :)
A magyartanárom szerint soha nem volt még ilyen könnyű az érettségi magyarból, és ebből egyenesen következik, hogy a matek viszont ilyen meg olyan lesz... remélem nem... :oops: :evil:

Telcontar: :roll: :lol:

Morgana: 1. tétel: Újszerűség Ady költészetében
2.: Elemezze Vörösmarty Gondolatok a könyvtárban című versét
3.: A novella műfaji sajátosságai egy magyar mű alapján

Több
21 éve 6 hónapja #121429 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Rayan írta: Nanáhogy :lol: Léda meg szifilisz meg minden :lol:

"Ady Szifiliszben halt meg."
"Hol?"
"Mondom, Szifiliszben."

Több
21 éve 6 hónapja #121418 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

_Neo írta: Gratulalok minden kedves erettsegizonek es egyutt is erzek veluk.
Azt hiszem, iden Ady volt a Joker, sok emberrel beszeltem, nagy reszuk ot valasztotta -hozzateszem, en is igy tettem volna, egyik kedvencem.

Nekem is, 1etértek! (Olyan mákosak vagytok, érettségizők, :D jövőre már biztos nem ez lesz a tétel... :( ) De remélem mindenkinek 5 lesz! :D Én is gratulálok, a matekhoz pedig sok sikert!!! :wink:

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow

Több
21 éve 6 hónapja #121364 Írta: Namarie
KITARTÁS!!!! :aragorn1: -ok vagytok, és ők is minden jót kívánnak, meg maximálisan veletek vannak! :legolas1: :pippin1: :frodo1: :merry1: :bilbo1: :elrond1: :boromir1: :gimliaxe: :sam2: :bombadil1: :gandalf2: :glorfindel1: :eowyn2: :haldir1: :celeborn1: :celebrian1:

Több
21 éve 6 hónapja #121361 Írta: _Neo
_Neo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Aiya!

Gratulalok minden kedves erettsegizonek es egyutt is erzek veluk.
Azt hiszem, iden Ady volt a Joker, sok emberrel beszeltem, nagy reszuk ot valasztotta -hozzateszem, en is igy tettem volna, egyik kedvencem.

Holnap matek... Szoritok ertetek. Majd letoltom a teteleket jol.

LEGYETEK NAGYON UGYESEK!!!

"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"

Több
21 éve 6 hónapja #121360 Írta: Morgana
Morgana válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Hűűű, leírjátok, mik voltak a tételek?

Valamennyiőtöknek nagyon gratulálok!

És sok sikert a matekhoz!
(Jómagam attól jobban rettegtem, mint a felvételitől, aztán, valahogy meglett...)
:D

S. P. Q. L.

"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."

Több
21 éve 6 hónapja #121358 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Minerva írta: Én Adyt választottam, és Ti?

Nanáhogy :lol: Léda meg szifilisz meg minden :lol:

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci

Több
21 éve 6 hónapja #121334 Írta: Gandalf

Több
21 éve 6 hónapja #121326 Írta: Dae/siss
Dae/siss válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Csatlakozom!!! (csak a matekon legyek még túl.. :roll: )

Én Vörösmartyt favorizáltam :wink:

Több
21 éve 6 hónapja #121321 Írta: Minerva
Emberek! Csodás érzés túllenni a magyar érettségin! :hello: :dance: ;) :bounce: :itscool: Én Adyt választottam, és Ti?

Több
21 éve 6 hónapja #121270 Írta: nido
nido válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Kedves 3 even feluliek, akik mar nem nyelitek le, vagy szippantjatok be az aprobb darabokat!
1600 Ft-ert kaphato egy 6 Kinder tojast tartalmazo doboz, amibol 2 garantaltan Szaruman es Szilszakall. Plusz kapunk meg ajandek tarsasjatek alapot is, asszem. (Nemet import, ugy meg koszonni se tudok.) Amugy Bp., Moricz Zs. Korter, piros 40-es megalloja, edessegek. A dobozon rajta van e ket figura kepe. :bawling:
Ugy orultem, hogy a GyU-t nem sulyesztettek le a Lego-szintre...

Több
21 éve 6 hónapja - 21 éve 6 hónapja #121212 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Üdvözletem!

Tudom, hogy ez még az én topicomba se kéne, de máshol nem tudok üzenni.
Aki keres, treforton a tolkien_hu szobában megtalál, a tolkien.hu chatre nem kívánok egy jó darabig menni. (Bár kétlem, hogy bárki keresne...)

Köszönöm, Nono, tönkretetted a társaságunkat - "chat megjavítása", ugye? :cry: :cry: :cry:

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
21 éve 6 hónapja #121190 Írta: Géza
Géza válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Este 20:05-kor az UFO2-n(tv2) Sean Bean, a James Bond: Goldeneye című filmben Alec Trevelyan ex MI6-ost alakítja, James Bond ellenfeleként. A film rendezője Martin Campbell új-zélandi rendező!
Aki teheti nézze!

("-Halló! Sváby úr! Sikerült, szereztem egy csomó nézőt estére! Akkor utalja a pénzt? Rendben köszönöm!)

"Az nevet igazán, aki utoljára nevet." - közmondás

Több
21 éve 6 hónapja #121181 Írta: Lora
Lora válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
üdv mindenki.....grrr nemtok felmenni a chatre :evil: .......mondjuk senki nincs fenn :cry:

csak nekem xar???

(jó,jó tudom, van most néhány probléma a tolkien.hu-val.. a fórummal...)

Gyöngycem (voltam valaha)

Több
21 éve 6 hónapja #121124 Írta: Minerva

Gandalf írta: Mé' nem tudok fellépni a csetre? :evil:

Mert más a szerver:
A Milwaukee.US.ChattersOnline.com helyett:
66.252.12.192
ezt kell beírnod ;)

Több
21 éve 6 hónapja #121111 Írta: Gandalf

Több
21 éve 6 hónapja #121076 Írta: Minerva
Nagyon köszönöm mindenkinek, aki ott volt Iru és az én ballagásomon, és azoknak is, akik ugyan nem tudtak eljönni, mégis kaptam tőlük egy rakat jókívánságot... :oops: IMÁDLAK TITEKET! :oops: :oops:

Utólag is Valin Estare minden kedves fórumostársamnak :!: :) :hello:

Több
21 éve 6 hónapja #121003 Írta: anNamärie
anNamärie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Elrond, az Adatbázis meg az Alapismeret a leggázabb (nekem legalábbis az volt a legszadibb), a másik ötöt szinte tanulás nélkül raktam le..

Any

Több
21 éve 6 hónapja #121002 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Most nem sorolok, úgyhogy:
Mindenkinek Minden Jót! :hello:

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.629 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére