BESZÉLGETŐS topic

Több
21 éve 7 hónapja #109516 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Kellemes Nemzeti Ünnepet Mindenkinek!!!!

A nemzeti ünnep alkalmából én és az egyik osztálytársam költöttünk egy verset.... vagyis egy Nemzeti Dal átiratot. Eia, lehet, hogy kitörli, de azért olvassátok el... Nem olyan jó de azért olvasható...:

Talpra magyar, hí a haza
Itt az idő most vagy soha!!
Babot együnk vagy tökmagot,
Ez a kérdés, szavazzatok!!
A magyarok séfjére esküszünk
Esküszünk, hogy babot többet nem eszünk.

Babot ettünk mostanáig,
Jót durrogtak ősapáink
Kik szabadon ettek-ittak
Szolgaföldben nem durrognak
Refr.

Sehonnai bitang ember
Ki most ha kell enni nem mer.
Kinek drágább rongy étele
Mint a haza étrendje.
Refr.

Finomabb a babnál a mag
Joban legyengiti a kart
És mi mégis babot eszünk
Ide veled régi menünk!!
Refr.

A magyar étek is íze lesz
Méltó régi nagy híréhez.
Mit rákentek a szakácsok
Lemossuk a gyalázatot.
Refr.

Hol sirjaink domborulnak
Unokáink leborulnak
És áldó imádság mellett
Mondják el szent étkeinket!
Refr.

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 7 hónapja #109390 Írta: Augustíne
Augustíne válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Peredhil írta: No az igaz hogy az alkoholtól rögtön kinyúvadok, de az nem azt jelenti hogy a pl. sörhöz hozzá se nyúlhatok.

Majd adok hozzá szívószálat! :biggrin2: :roll: :wink:

Min: CSAK UTÁNAM!!!!! Tuti, nekem van a legszarabb hangom! Ahhoz képest itthon állandóan teli torokból éneklek (anyámék sztem már falra másznak, csak nem mondják)! :D

ORLANDO 4ever!!!! :mrgreen:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy vagy Fiók létrehozása, hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
21 éve 7 hónapja #109375 Írta: @One
@One válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Na, az optimizmus idáig se jutot el.
De már alig várom a holnapot.
Már azon kezdtem gondolkodni hogy mi lenne ha egy fán tölteném majd az éjszakát? :D :roll:
Bár egy lány mellett se lenne rossz. 8)
És remélem hogy annak a várnak amiben alszunk, meg van a maga kisértet históriája. Bírom az ilyeneket. :wink: :twisted:
És nehogy kiderüljön hogy a zene amit hozok, senkinek nem tetszik, mert akkor hiába pakolom össze!

"Próbálom kitalálni, vajon a kamikaze pilóták, miért hordtak sisakot?"

Több
21 éve 7 hónapja #109308 Írta: Elrond
Elrond válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Az én hangom olyan mint a kölni... egy csepp is elég belőle!!

[size=9:1vfz8j1m]Bár anyám szerint viszonylag jó hangom van... [/size]

The echo of a distant time
Comes willowing across the sand
And everything is green and submarine

Több
21 éve 7 hónapja #109275 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
én megyek))))

ok szurkolok!
amugy valaki valóüszinűleg varázsolt mert majdnem teljesen meggyóutam

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."

Több
21 éve 7 hónapja #109256 Írta: Frodo Baggins
Frodo Baggins válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Rég nem voltam már gépközelben! :cry:
Mindenki jön táborba :?:

"Ash nazg durbatuluk
Ash nazg gimbatul
Ash nazg trakatuluk
Agh burzum ishi krimpatul"
:gandalf2:

"Így tűntek el a világok, kikötők, révpartok és korall-lagúnák[...]"

Több
21 éve 7 hónapja #109230 Írta: E. Eia Ayna
E. Eia Ayna válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Rabyn: *szurkszurk*, de akkor Te is nekem a holnapi előadáshoz... :D 8) Sok sikert :D

Tűznél ülök, s elgondolom,
hajdankorok embereit,
s hogy jönnek Majdanok, miket
már mások látnak itt.

Több
21 éve 7 hónapja #109228 Írta: Rabyn
Hangokrol jut szmbe!!
TEssék nekem szurkolászni, hogy megkapjamazt a dalt a vizsgámra amit szeretnék (Hair)
Ennek holnap van a napja-)

Több
21 éve 8 hónapja #109220 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Én meg koloratúr szoprán. Eleinte nem, de ha meghalljátok a hangomat, tesztek majd róla....

Több
21 éve 8 hónapja #109183 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Elképzelem, ahogy rázendítünk egy erdőben, erre az összes levél és madár lepotyog a fákról :mrgreen:
Min, ha te leszel a vezető, lehetek háttérvokál? :)

Több
21 éve 8 hónapja #109178 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Minerva, csatlakoznék hozzád, ha nem volnék állat-és emberbarát, és nem akarnám, hogy a környék összes élőlénye megvesszen...

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"

Több
21 éve 8 hónapja #109173 Írta: Dínchamion
Dínchamion válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Énekkar

ÉN KELLEK NEKTEK! :evil3:

Az én hangom kiválóan alkalmas nagy tömegek feloszlatására... :smokin:

Igaz, anyám egyszer megkért, hogy hangosabban énekeljek, hátha visszafelé nő a gaz a kertben... :mrgreen:

Alkohol és társai

Szerintem itt senki sem a beilleszkedés meg a menőzés miatt iszik/dohányzik/satöbbi. Mindegyiknek megvan a maga - megjegyzem: élvezetes - kultúrája. Érdekes dolgok. Csak nem kell elszállni tőlük. :wink:

Ja, igen.

300!!!!! :dance: :up: :itscool: :hello: :cheers:

Üdv:

Dín

- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?

Több
21 éve 8 hónapja #109150 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Alapítsunk egy rosszhangúak énekkart! :mrgreen: Azt biztos, hogy én lennék a vezető... Mint a világ legborzalmasabb altja... :mrgreen:

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"

Több
21 éve 8 hónapja #109139 Írta: Fio
Fio válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Én szerintem nincsen rossz hang jó hang......csak jó hang van és kevésbé jó... :) de még az is jónak számít.......... Mondom én akinek mostanában olyan rekedt a hangja mint az állat.

"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"

Több
21 éve 8 hónapja #109118 Írta: Rabyn
)))
ugyanmá nincsen olyan embr rossz hangja van csak nem mindenki tudja használni) :P

Több
21 éve 8 hónapja #109115 Írta: Telcontar
Na azt várd meg, amikor én zendítek rá. Nem csak hamis, de hangos is. Rögtön lesz még üres szoba a szállóban :)

Több
21 éve 8 hónapja #109114 Írta: Rabyn
Tényleg! vigyem a mappámaban a dalszövegeket?? van olyan amihet van kotta is!!
vigyem?

Több
21 éve 8 hónapja #109112 Írta: @One
Ha más nem akkor majd én kezdek el énekelni. :)
De féle ebben nem lesz köszönet. :D :D

Több
21 éve 8 hónapja #109098 Írta: Rabyn
TElc akkor irnál neki egy smst? nem tudom milyen hangosan tud szólni a magnója de remélem elég hangos ahhoz, hogy beharsogja a termet-)

Több
21 éve 8 hónapja #109086 Írta: @One
Félre értettél.
Az alkoholt kifejezetten utállom.
De van egy pár káros szenedélyem.
Pl. a kóla(ez minden nap), virsli, és a mars. Ha nem a mars akkor általában más csoki.
De ezekből már néha betegesen sokat fogyasztok.
Hmm. :roll: 8O :D :) 8) :D

Több
21 éve 8 hónapja #109083 Írta: Telcontar
Peredhil: azért (nyilvánosság előtt mindenképpen) várjuk meg azt a 18 évet. És akkor sem kell elkezdeni. Az alkohol nem önmagáért jó dolog, sőt: önmagáért kifejezetten rossz. A bódulatért ivás úgyszintén. Mégis, megvan a maga kultúrája (gasztronómiai értelemben), amelyet érdemes ápolni és tanulmányozni. De ennek nem az az útja hogy leisszuk magunkat.
Én szeretem bizonyos whiskeyk ízét, és szeretem a sört, mert jól oltja a szomjam és szeretem a forralt bort, mert átmelegít és szeretem némely koktélt, mert élvezem az ízét. De nem szeretek azért inni, hogy attól megváltozzon a tudatállapotom, vagy hogy egy társaságba beilleszkedjek. Ez utóbbi pont akkora ballépés, mint pl. a dohányzás (hogy a keményebb dolgokról szó se essék).
Tehát azt a (törvényben is előírt) tételt tartsuk be: legyen az ital a 18 éven felüliek ügye.
Bár szerintem egy 18 éves ember sem mindig olyan érett, hogy befolyásolhatatlan legyen e témában. :(
De bízom benne, hogy a Tolkienesek igen. :)

Több
21 éve 8 hónapja #109077 Írta: @One

Telcontar írta: Rabyn: nekem csak jó, ha nem én hozom a zenegépet. .) Remélem, hangfal meg hasonlók is vannak mogy gépén, és nem valami discman-féleség! Egy egész termet (sőt, várat) kell beharsognia...
Jocii: ez a Beszélgetős topic. Azaz itt szabad a téma. Az már más kérdés, hogy valóban nem Peredhilnek kell whiskyről beszélni, azzal még pár évet várhatunk.
Akit meg az ront el, hogy azt látja, én mit viszek... különös nézőpont.
Vitassuk meg! :)

Hélóóó Telcontar.
Ne sérteges. Azért nem vagyok már kis gyerek.
No az igaz hogy az alkoholtól rögtön kinyúvadok, de az nem azt jelenti hogy a pl. sörhöz hozzá se nyúlhatok. Nem mintha tenném, de akkor is.
:?

Több
21 éve 8 hónapja #109074 Írta: @One

jocii írta: elnézést de ha lehetne ez nem az alkoholizáljunk topik !
ide járnak 'kisebbek" is , akiknek nem azt kéne láttni példának , hoyg egyesek miylen alkoholt visznek , nem kéne elrontani az ifjuságot !
és ezek után csoda ha egy szulo azt mondja: na a gyerekem se jöhet ide többé , mert mit látt : igyál whisyt az felmelegit
.
GRRRRRRRRRRRRRRRRRRR :disagree:

Nyugi jocii!
Azért annyira szerintem nem kicsik hogy ne lehessen egy
ilyen fa poént elsütni.
Szóvaa nyugalom.

Több
21 éve 8 hónapja #109071 Írta: Telcontar
Rabyn: nekem csak jó, ha nem én hozom a zenegépet. .) Remélem, hangfal meg hasonlók is vannak mogy gépén, és nem valami discman-féleség! Egy egész termet (sőt, várat) kell beharsognia...
Jocii: ez a Beszélgetős topic. Azaz itt szabad a téma. Az már más kérdés, hogy valóban nem Peredhilnek kell whiskyről beszélni, azzal még pár évet várhatunk.
Akit meg az ront el, hogy azt látja, én mit viszek... különös nézőpont.
Vitassuk meg! :)

Több
21 éve 8 hónapja #109067 Írta: Jocii
Jocii válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
elnézést de ha lehetne ez nem az alkoholizáljunk topik !
ide járnak 'kisebbek" is , akiknek nem azt kéne láttni példának , hoyg egyesek miylen alkoholt visznek , nem kéne elrontani az ifjuságot !
és ezek után csoda ha egy szulo azt mondja: na a gyerekem se jöhet ide többé , mert mit látt : igyál whisyt az felmelegit
.
GRRRRRRRRRRRRRRRRRRR :disagree:

Több
21 éve 8 hónapja #109058 Írta: Rabyn
ahoj!
TElcontár remélem még itt vagy vagy olvasod vagy mifene szal Mogy kérdezte, hogy nem hozhatná-e ő a magnóját a tied helyett mert az mp3at és másolt CDt is kiválóan lejátszik és szivesen hozná!

Több
21 éve 8 hónapja #109052 Írta: @One
Én meg viszek egy kis skót wiskyt, talán felmelegít. :)

Több
21 éve 8 hónapja #109037 Írta: Telcontar
Lassan végleges a lista a kirándulókról. Brandír jelentkezett, de sajna Gillz nem tud jönni.
Így hát a 30 ágyat a következő személyek osztják meg egymással:
Áfonya, Vewilyaiel, Angelina, Yavanna, Árnyelf, Darkman, Aralataion, Ancalimon, Kriszana, Zsuzsi, Ulmo, Minerva, Dínchamion, mogy, Doodie, Rabyn, Augustine, Zsófi + barátnői, Kincső, Esgal, Peredhil, Irunien, Elanor, Dez, Brandir, Telcontar
Lehet, sokat fogunk fagyoskodni, szóval mégis összhúzódunk kevés helyre, mint a pockok, ha kell. :) Én viszek jóféle ír fagyállót...

Több
21 éve 8 hónapja #108916 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic

Telcontar írta: Supersonica, az aláírásodról jutott eszembe egy vérbeli kósza mondás:
"Hogy milyen messze van? Varjúröptén számítva öt mérföld. De én tudok egy rövidebb utat az erdön át."

Ez naon tetszik!!! :lol:

joci:Tök cukor!!!

Valin estare/nostare ilquenen!

Több
21 éve 8 hónapja #108800 Írta: zsoffija
zsoffija válaszolt a következő témában: BESZÉLGETŐS topic
Boldog születés-és névnapot Mindenkinek!
:dance: [size=9:3koiwblb]Neked is,zsoffija:-))))))hihi,15db lettem![/size]

"A tó közepén egy Güllem nevű randa fráter lavírozott ódon gumimatracán." :gollum2:

Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 3.527 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére