- Köszönetek: 0
Díjak
- ÉSzAH
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Pont ellenkezőleg, az első film 7 Oscarral "tarolt", mind technikai volt, plusz zene. A többiek is kaptak utána, de leginkább jelöléseket.
Szerintem meg a Gyűrűk Urának az első film volt a "tarolás", én nem hiszem, hogy a többi akér jelölésekben megközelítené. A filmet sem éreztem alulértékeltnek, nagyon szép díjakat kapott, mondjuk abban egyetértünk, hogy egy produceri "legjobb film" díjat még mindenképp meg fog érdemelni valamelyik rész. Pl. a WETA szerintem 2003-ban biztos le fog maradni a díjazottak közül, azt se hiszem, hogy egy operatőri díjat csak így egymás után osztogatnának, de ugyanennyit kaphat még kb. Pl. set decoration, stb.
Ja, és a mi generációnknak se a GyU a kultfilmje, hanem a GyU ÉS a Star Wars.
Maul Nagyúr, valószínűleg ezért maradt meg az benne, hogy nem nagyon nyert a SW. Mert mind technikai volt. Hát persze, hiszen forradalmi újdonságokat hozott technika terén. De mint művészeti alkotást, mint filmet nem annyira értékelték, igaz? Kivéve persze a zenét, de hát inkább az a csoda, ha egy évben nem John Williams viszi el. Mellesleg semmi kifogásom, maximálisan megérdemli. Általában.
Miből gondolod, hogy nem fog a második és a harmadik rész ilyen szépen, vagy még szebben szerepelni?
ÉSzAH
"Would you like a lesson sir, in the rules of war?"
/Col. William Tavington/
- Minerva
- Nem elérhető
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Vic
- Nem elérhető
www.lordoftherings.net/images/fi ... tv_450.jpg
- Vic
- Nem elérhető
www.lordoftherings.net/images/fi ... tv_450.jpg
- Fíriel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
- xany
- Nem elérhető
- hódica
- Nem elérhető
A GYU-paródiát kötelező megnézni!Aki nem ért annyira angolul (ld.én. )az is halálra röhögi magát. Valami félelmetesen jó volt.Mondjuk én nem birom azt a pasit(Jack Black) de most rajta is jókat röhögtem.
U.I woodistáknak:Aki kíváncsi "élőben" Frankára, el nem mulassza megnézni!
"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."
- Lord Maul
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Vic írta: Legjobb bunyó: Rush Hour 2 (te jó Ég, mi ennek a filmnek a magyar címe, mert most nem ugrik be)
Csúcsformában 2, de szerintem lényegtelen.
A paródia tényleg KÖTELEZŐ, ne hagyjátok ki!
We will drive the machinery of war with the sword and the spear and the iron fist of the orcs!
- Vic
- Nem elérhető
Kb. 22.30-tól lesz az Elrondos tanácsbeli jelenet paródája, amit egyszerűen nem szabad kihagyni. Kötelező!
Orlando Bloom a díjat már a díjkiosztó második felében veszi át, és persze PJ a hobbitokkal együtt legutolsóként köszöni meg a Popcornt (hiszen a legjobb film a LOTR lett).
Egyéb díjak még:
Legjobb férfi főszerep: Will Smith (Ali)- ő ott volt személyesen
Legjobb női: Nicole Kidman (érdekesség, hogy Ewan McGregor és Natalie Portman együtt adták át neki a díjat )
Legjobb duo: Vin Diesel és Paul Walker - (Halálos iramban) - mindketten ott voltak és úgy vették át a díjat
Legjobb gonosz: Denzel Washington (Training Day) - ő felvételről köszönte meg
Legjobb zenei betét: Moulin Rouge
Legjobb csók: Jason Biggs és Sean William Scott (Amerikai pite 2) - Sean ott volt, ő vette át
Legjobb akciójelenet: Pearl Harbor
Legjobb bunyó: Rush Hour 2 (te jó Ég, mi ennek a filmnek a magyar címe, mert most nem ugrik be)
Legjobb komikus: Reese Witherspoon (Dr. Szöszi) - ő is személyesen vette át a díjat
Legjobb új felfedezett (csaj): Mandy Moore (A Walk to Remember)
Azt hiszem, ennyi.
- n8n
- Nem elérhető
- Lord Maul
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
ÉSzAH írta: Már az Oscarral kapcsolatban felvetődött, hogy a GYU valószínűleg a harmadik rész után fog tarolni. Addigra fog beérni a díjakra. Az MTV Movie Awards-on elért eredmény is ezt látszik igazolni. De én valahogy nem is bánom. Ez egy legenda lesz, egy kultfilm, valami olyan, mint az én generációmnak a STAR WARS (bocsi a többi generációtól, az ő nevükben nem tudok nyilatkozni). Az sem tarolt le túl sok díjat eleinte, ha jól emlékszem. Vagy igen?
Pont ellenkezőleg, az első film 7 Oscarral "tarolt", mind technikai volt, plusz zene. A többiek is kaptak utána, de leginkább jelöléseket.
Szerintem meg a Gyűrűk Urának az első film volt a "tarolás", én nem hiszem, hogy a többi akér jelölésekben megközelítené. A filmet sem éreztem alulértékeltnek, nagyon szép díjakat kapott, mondjuk abban egyetértünk, hogy egy produceri "legjobb film" díjat még mindenképp meg fog érdemelni valamelyik rész. Pl. a WETA szerintem 2003-ban biztos le fog maradni a díjazottak közül, azt se hiszem, hogy egy operatőri díjat csak így egymás után osztogatnának, de ugyanennyit kaphat még kb. Pl. set decoration, stb.
Ja, és a mi generációnknak se a GyU a kultfilmje, hanem a GyU ÉS a Star Wars.
We will drive the machinery of war with the sword and the spear and the iron fist of the orcs!
- shaira
- Nem elérhető
- hódica
- Nem elérhető
- shaira
- Nem elérhető
- Lara
- Nem elérhető
- Vic
- Nem elérhető
- Ragoran
- Nem elérhető
- Vic
- Nem elérhető
"The irreverent MTV movie awards was the one ceremony Peter Jackson didn't have to dress up for - but despite The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring winning best film, the director wasn't in attendance.
Instead, Jackson danced with his hobbit-costumed cast in a videotaped acceptance speech. "
Na, ezt látnunk kell!
- Vic
- Nem elérhető
us.imdb.com/EGallery?source=granitz&group=1442
Lehet, hogy csak én vagyok a vak, de a LOTR gárdájából nem látok senkit sem. Ha Ti igen, akkor javítsatok ki, plíz.
- ÉSzAH
- Nem elérhető
ÉSzAH
"Would you like a lesson sir, in the rules of war?"
/Col. William Tavington/
- Fíriel
- Nem elérhető
- Undómiel
- Nem elérhető
A legjobb film díját A Gyűrűk Ura kapta. Peter Jackson, a film rendezője hobbitnak öltözött figurákkal táncolt a felvételen, melyen megköszönte a díját. Ő maga az átadás helyett új filmjének forgatását választotta, de üzente: reméli, a második rész is tetszeni fog a rá szavazóknak. Az év férfi felfedezettje a Legolast alakító Orlando Bloom lett.
www.origo.hu/szorakozas/20020603hiaba.html
- Elanor
- Nem elérhető
- Fíriel
- Nem elérhető
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
- Áfonya
- Nem elérhető
Sil írta:
Bizony, felvételről megy majd. Kár, hogy nincs MTV-nk, megnéztem volna, amint PJ hobbitnak öltözve táncol...Áfonya írta:
Undómiel írta: De igen! 6-án lesz élőben, csak nyilvánosságra hozták a listát, amiben szerintem semmi poén!
www.mtv.com
Nem, 6.-án felvételről fog menni. A felvétel tegnap, 1.-jén volt Los Angelesben.
HOGY MIT CSINÁL??! Ezt hol hallottad??
Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Bizony, felvételről megy majd. Kár, hogy nincs MTV-nk, megnéztem volna, amint PJ hobbitnak öltözve táncol...Áfonya írta:
Undómiel írta: De igen! 6-án lesz élőben, csak nyilvánosságra hozták a listát, amiben szerintem semmi poén!
www.mtv.com
Nem, 6.-án felvételről fog menni. A felvétel tegnap, 1.-jén volt Los Angelesben.
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Undómiel
- Nem elérhető
- Elanor
- Nem elérhető
Undómiel írta: Elanor! Aragorn mennyivel rosszabb, mint Frodó? És ha már itt vagyunk, Viggo Mortensen mennyivel rosszabb, mint Elijah Wood?
Szerintem semmivel. Sőt...
Ne haragudj Undómiel! Én tényleg nem akartam semmiféle félreérthető, vagy félreérthetelen megjegyzést tenni, csak tényleg azért írtam, hogy sajnos mert én jobban szeretem mind Frodót, mind Elijah-t, mint Aragorn és Viggo-t. De ez nem azt jelenti, hogy őket nem szeretem, csak épp Frodót jobban, és én, személy szerint jobban örülnék, ha ő lenne a középpontban. De ez tényleg személyenként változik, és így a jó, hogy mindenkinek megvan a maga véleménye!
I feel complete when I feel sick inside