Díjak

Több
22 éve 5 hónapja #63251 Írta: ÉSzAH
ÉSzAH válaszolt a következő témában: Díjak

Pont ellenkezőleg, az első film 7 Oscarral "tarolt", mind technikai volt, plusz zene. A többiek is kaptak utána, de leginkább jelöléseket.

Szerintem meg a Gyűrűk Urának az első film volt a "tarolás", én nem hiszem, hogy a többi akér jelölésekben megközelítené. A filmet sem éreztem alulértékeltnek, nagyon szép díjakat kapott, mondjuk abban egyetértünk, hogy egy produceri "legjobb film" díjat még mindenképp meg fog érdemelni valamelyik rész. Pl. a WETA szerintem 2003-ban biztos le fog maradni a díjazottak közül, azt se hiszem, hogy egy operatőri díjat csak így egymás után osztogatnának, de ugyanennyit kaphat még kb. Pl. set decoration, stb.

Ja, és a mi generációnknak se a GyU a kultfilmje, hanem a GyU ÉS a Star Wars.

Maul Nagyúr, valószínűleg ezért maradt meg az benne, hogy nem nagyon nyert a SW. :-) Mert mind technikai volt. Hát persze, hiszen forradalmi újdonságokat hozott technika terén. De mint művészeti alkotást, mint filmet nem annyira értékelték, igaz? Kivéve persze a zenét, de hát inkább az a csoda, ha egy évben nem John Williams viszi el. :-) Mellesleg semmi kifogásom, maximálisan megérdemli. Általában.

Miből gondolod, hogy nem fog a második és a harmadik rész ilyen szépen, vagy még szebben szerepelni?

ÉSzAH

"Would you like a lesson sir, in the rules of war?"
/Col. William Tavington/
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #62899 Írta: Minerva
Minerva válaszolt a következő témában: Díjak
Ez nem, ér, Vic, pont most akartam berakni a képet. :evil: :D

"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #62834 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Díjak
Képzeljétek, hétvégén tök véletlenül és tudatlanul váltogattam a csatornákat , és egyszer csak mit látok: MTV Movie Awards!! 8O :o :) :D (Utólag is nagy-nagy hála Erunak! Mert ez már több, mint szerencse, ez már Gondviselés ;) ) Végig láttam, és végig fergeteges volt!!! 8)

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #62527 Írta: Vic
Vic válaszolt a következő témában: Díjak
Itt egy kép az MTV Movie Awardsról: PJ, a producer a kezében a popcornnal és a hobbitok:

www.lordoftherings.net/images/fi ... tv_450.jpg
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #62526 Írta: Vic
Itt egy kép az MTV Movie Awardsról: PJ, a producer a kezében a popcornnal és a hobbitok:

www.lordoftherings.net/images/fi ... tv_450.jpg
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #62525 Írta: Fíriel
Fíriel válaszolt a következő témában: Díjak
OFF: El rajongók!!!! A TV 2-n lesz hétfőn 21:30-kor egy film, melyben El is szerepel!
Az MTV díjátadását megnézem! Hamarosan kezdődik!
Fru :)
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #62514 Írta: xany
xany válaszolt a következő témában: Díjak
Meg ismétlik még egyszer a díj átadást? Én láttam óriási volt, de föl szeretném vanni.

"Elmúlt, mint száz más pillanat,
De tudjuk mégis, hogy múlhatatlan,
Mert szívek őrzik, nem szavak."
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #62510 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Díjak
Jaja!
A GYU-paródiát kötelező megnézni!Aki nem ért annyira angolul (ld.én. :roll: )az is halálra röhögi magát. :D :D :D Valami félelmetesen jó volt.Mondjuk én nem birom azt a pasit(Jack Black) de most rajta is jókat röhögtem.

U.I woodistáknak:Aki kíváncsi "élőben" Frankára, el nem mulassza megnézni! :!: :wink:

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #62508 Írta: Lord Maul
Lord Maul válaszolt a következő témában: Díjak

Vic írta: Legjobb bunyó: Rush Hour 2 (te jó Ég, mi ennek a filmnek a magyar címe, mert most nem ugrik be)

Csúcsformában 2, de szerintem lényegtelen. :)

A paródia tényleg KÖTELEZŐ, ne hagyjátok ki! :)

We will drive the machinery of war with the sword and the spear and the iron fist of the orcs!
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #62505 Írta: Vic
Nos, az MTV Movie Awards tegnap fergetegesen jó volt, aki nem látta, az feltétlenül nézze meg ma az ismétlést 22.00-tól éjfélig!!!
Kb. 22.30-tól lesz az Elrondos tanácsbeli jelenet paródája, amit egyszerűen nem szabad kihagyni. Kötelező!
Orlando Bloom a díjat már a díjkiosztó második felében veszi át, és persze PJ a hobbitokkal együtt legutolsóként köszöni meg a Popcornt (hiszen a legjobb film a LOTR lett).
Egyéb díjak még:
Legjobb férfi főszerep: Will Smith (Ali)- ő ott volt személyesen
Legjobb női: Nicole Kidman (érdekesség, hogy Ewan McGregor és Natalie Portman együtt adták át neki a díjat 8) )
Legjobb duo: Vin Diesel és Paul Walker - (Halálos iramban) - mindketten ott voltak és úgy vették át a díjat
Legjobb gonosz: Denzel Washington (Training Day) - ő felvételről köszönte meg
Legjobb zenei betét: Moulin Rouge
Legjobb csók: Jason Biggs és Sean William Scott (Amerikai pite 2) - Sean ott volt, ő vette át
Legjobb akciójelenet: Pearl Harbor
Legjobb bunyó: Rush Hour 2 (te jó Ég, mi ennek a filmnek a magyar címe, mert most nem ugrik be)
Legjobb komikus: Reese Witherspoon (Dr. Szöszi) - ő is személyesen vette át a díjat
Legjobb új felfedezett (csaj): Mandy Moore (A Walk to Remember)

Azt hiszem, ennyi.
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #62473 Írta: n8n
n8n válaszolt a következő témában: Díjak
öhm...izé..mi volt az MTV movien? :oops: :oops: :oops: :oops:

n8n returns
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #62454 Írta: Lord Maul
Lord Maul válaszolt a következő témában: Díjak

ÉSzAH írta: Már az Oscarral kapcsolatban felvetődött, hogy a GYU valószínűleg a harmadik rész után fog tarolni. Addigra fog beérni a díjakra. Az MTV Movie Awards-on elért eredmény is ezt látszik igazolni. De én valahogy nem is bánom. Ez egy legenda lesz, egy kultfilm, valami olyan, mint az én generációmnak a STAR WARS (bocsi a többi generációtól, az ő nevükben nem tudok nyilatkozni). Az sem tarolt le túl sok díjat eleinte, ha jól emlékszem. Vagy igen?

Pont ellenkezőleg, az első film 7 Oscarral "tarolt", mind technikai volt, plusz zene. A többiek is kaptak utána, de leginkább jelöléseket.

Szerintem meg a Gyűrűk Urának az első film volt a "tarolás", én nem hiszem, hogy a többi akér jelölésekben megközelítené. A filmet sem éreztem alulértékeltnek, nagyon szép díjakat kapott, mondjuk abban egyetértünk, hogy egy produceri "legjobb film" díjat még mindenképp meg fog érdemelni valamelyik rész. Pl. a WETA szerintem 2003-ban biztos le fog maradni a díjazottak közül, azt se hiszem, hogy egy operatőri díjat csak így egymás után osztogatnának, de ugyanennyit kaphat még kb. Pl. set decoration, stb.

Ja, és a mi generációnknak se a GyU a kultfilmje, hanem a GyU ÉS a Star Wars. :)

We will drive the machinery of war with the sword and the spear and the iron fist of the orcs!
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #62423 Írta: shaira
shaira válaszolt a következő témában: Díjak
Ez nem lehet igaz!!!
Mar készülődtem az movie awardsra, és nem elaludtam. :cry:
Holnap ismétlik? Tudom, hogy már kérdeztem, és nagyon-nagyon köszönöm is a válaszokat, de most nem találom, hogy mikor ismétlik.
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #62336 Írta: hódica
hódica válaszolt a következő témában: Díjak
Ma este 21.00 MTV :arrow: MTV MOVIE AWARDS.

(se Elijah, se Orlando nem lesz ott :( )

"...there is some good in this world, Mr.Frodo, and it's worth fighting for."
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #62285 Írta: shaira
shaira válaszolt a következő témában: Díjak
Ma ismétlik a díjátadást? Ha igen, mikor?
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #62278 Írta: Lara
Lara válaszolt a következő témában: Díjak
Ne haragudjatok,de valaki leírná a pontos időpontot,hogy mikor lesz a díjátadás at MTV-n?Nagyon köszönöm(magyar idő szerint 8) )

I make my own luck.
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #61868 Írta: Vic
Semmi baj, én sem... 8) Arról van szó, hogy PJ a hobbitokkal fog táncikálni az MTV Movie Awardson - felvételről. Már ezért meg fogja érni nézni a díjátadást. :D
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #61859 Írta: Ragoran
Ragoran válaszolt a következő témában: Díjak
Vic: király, de nem tudok angolul...
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #61855 Írta: Vic
Hát, az már biztos, hogy PJ nem volt ott. De ez az alábbi idézet baromi: 8) :D

"The irreverent MTV movie awards was the one ceremony Peter Jackson didn't have to dress up for - but despite The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring winning best film, the director wasn't in attendance.

Instead, Jackson danced with his hobbit-costumed cast in a videotaped acceptance speech. "

Na, ezt látnunk kell! :wink: :D
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #61715 Írta: Vic
Aki még és MÉG szeretne MTV Movie Awardsos képeket látni, klikkeljen az IMDB honlapjára, ahol találhat éppen eleget :wink: Szám szerint 88 darab vörös szőnyeges képet. 8)

us.imdb.com/EGallery?source=granitz&group=1442

Lehet, hogy csak én vagyok a vak, de a LOTR gárdájából nem látok senkit sem. Ha Ti igen, akkor javítsatok ki, plíz.
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #61596 Írta: ÉSzAH
ÉSzAH válaszolt a következő témában: Díjak
Már az Oscarral kapcsolatban felvetődött, hogy a GYU valószínűleg a harmadik rész után fog tarolni. Addigra fog beérni a díjakra. Az MTV Movie Awards-on elért eredmény is ezt látszik igazolni. De én valahogy nem is bánom. Ez egy legenda lesz, egy kultfilm, valami olyan, mint az én generációmnak a STAR WARS (bocsi a többi generációtól, az ő nevükben nem tudok nyilatkozni). Az sem tarolt le túl sok díjat eleinte, ha jól emlékszem. Vagy igen?

ÉSzAH

"Would you like a lesson sir, in the rules of war?"
/Col. William Tavington/
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #61520 Írta: Fíriel
OK, Elanor, köszi!
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #61354 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: Díjak
Sil, ez egy kicsit sántít! Valami nem stimmel!

A legjobb film díját A Gyűrűk Ura kapta. Peter Jackson, a film rendezője hobbitnak öltözött figurákkal táncolt a felvételen, melyen megköszönte a díját. Ő maga az átadás helyett új filmjének forgatását választotta, de üzente: reméli, a második rész is tetszeni fog a rá szavazóknak. Az év férfi felfedezettje a Legolast alakító Orlando Bloom lett.

www.origo.hu/szorakozas/20020603hiaba.html
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #61333 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Díjak
Fru: nézd meg a Szinkron topicot...ott le van írva.

I feel complete when I feel sick inside
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #61327 Írta: Fíriel
Mi van azzal a levéllel, amit PJ-nek küldtünk az Oscarral??????[/quote]
Tényleg, mi van vele???????
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #61289 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Díjak

Áfonya írta: HOGY MIT CSINÁL??! Ezt hol hallottad?? :lol: :lol: :lol:

Ezt speciel olvastam valamelyik német adó teletextjén ma hajnalban. :) (Sat1 116, Pro7 410 vagy 430 körül.)

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #61273 Írta: Áfonya
Áfonya válaszolt a következő témában: Díjak

Sil írta:

Áfonya írta:

Undómiel írta: De igen! 6-án lesz élőben, csak nyilvánosságra hozták a listát, amiben szerintem semmi poén!
www.mtv.com

Nem, 6.-án felvételről fog menni. A felvétel tegnap, 1.-jén volt Los Angelesben.

Bizony, felvételről megy majd. Kár, hogy nincs MTV-nk, megnéztem volna, amint PJ hobbitnak öltözve táncol... :D

HOGY MIT CSINÁL??! Ezt hol hallottad?? :lol: :lol: :lol:

Baby baby ain't it true
I'm immortal when I'm with you
Want a pistol in my hand
Wanna go to a different land...
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #61265 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Díjak

Áfonya írta:

Undómiel írta: De igen! 6-án lesz élőben, csak nyilvánosságra hozták a listát, amiben szerintem semmi poén!
www.mtv.com

Nem, 6.-án felvételről fog menni. A felvétel tegnap, 1.-jén volt Los Angelesben.

Bizony, felvételről megy majd. Kár, hogy nincs MTV-nk, megnéztem volna, amint PJ hobbitnak öltözve táncol... :D

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #61236 Írta: Undómiel
Undómiel válaszolt a következő témában: Díjak
Bocsi Elanor, hogy letámadtalak, nem akartam! :oops: Egyébként igazad van!
Téma zárolva.
Több
22 éve 5 hónapja #61216 Írta: Elanor
Elanor válaszolt a következő témában: Díjak

Undómiel írta: Elanor! Aragorn mennyivel rosszabb, mint Frodó? És ha már itt vagyunk, Viggo Mortensen mennyivel rosszabb, mint Elijah Wood?
Szerintem semmivel. Sőt...

Ne haragudj Undómiel! Én tényleg nem akartam semmiféle félreérthető, vagy félreérthetelen megjegyzést tenni, csak tényleg azért írtam, hogy sajnos mert én jobban szeretem mind Frodót, mind Elijah-t, mint Aragorn és Viggo-t. De ez nem azt jelenti, hogy őket nem szeretem, csak épp Frodót jobban, és én, személy szerint jobban örülnék, ha ő lenne a középpontban. De ez tényleg személyenként változik, és így a jó, hogy mindenkinek megvan a maga véleménye!

I feel complete when I feel sick inside
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.610 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére