Farsang 2004.

Több
20 éve 9 hónapja #172389 Írta: Morgana
Morgana válaszolt a következő témában: Farsang 2004.
Ugyanott van, ahol a Tolkien Klub is, szóval sztem nézz át a TK topicjába :D

S. P. Q. L.

"Szabad járása van a létből a semmibe,
a semmiből a létbe."
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #172388 Írta: Prérifarkas
Prérifarkas válaszolt a következő témában: Farsang 2004.

Patiszon írta:

kriszana írta: Jegyek folyamatosan vásárolhatók nálam. Pl. ma is a Tolkien Klubban: Zöld MAcska 18:00tól
De mivel csak a nemve ultragonosz, és meglepően könnyen hajlok bármiféle kompromisszumra, ezért sztem mindenkivel meg lehet beszélni, hogy hol, mikor jó neki.

Hogyan juthatok a Zöld Macskába?
Oké, köszönöm szépen!
Csillagos éjszakát!

Klinikákig metróval, feljössz, át az úton, balra, kb 5 perc séta, látni fogod.

Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #172382 Írta: Patiszon
Patiszon válaszolt a következő témában: Farsang 2004.

kriszana írta: Jegyek folyamatosan vásárolhatók nálam. Pl. ma is a Tolkien Klubban: Zöld MAcska 18:00tól
De mivel csak a nemve ultragonosz, és meglepően könnyen hajlok bármiféle kompromisszumra, ezért sztem mindenkivel meg lehet beszélni, hogy hol, mikor jó neki.

Hogyan juthatok a Zöld Macskába?
Oké, köszönöm szépen!
Csillagos éjszakát!

A barát dolga az is, hogy szemére vesse barátjának, ha ostobaságot akar elkövetni.
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #172367 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Farsang 2004.

Ery írta: Huhh! Nos ahogy elnézem, akkor a koronázási bál olyan lesz, mintha Szauron győzött volna... Evil Section Rules?

Végül is nincs konkrétan odaírva kit koronáznak, csak az hogy "királyt"...

Végülis... Dark Side amnesztiát kaphatott... :D

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #172366 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: Farsang 2004.
Huhh! Nos ahogy elnézem, akkor a koronázási bál olyan lesz, mintha Szauron győzött volna... Evil Section Rules?

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #172363 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Farsang 2004.

Patiszon írta: Sziasztok!

Szerintem akár balrog is lehet, kis jóindulattal meg jó adag képzelőerővel :) ))
1ébként még nem biztos, hogy beöltözök. Idő meg pénz kérdése. De drukkolok, hogy minél többen jól érezzük magunkat függetlenül az öltözéktől :)
A jegyekről mi hír van?

Aiya! Patiszon

Jegyek folyamatosan vásárolhatók nálam. Pl. ma is a Tolkien Klubban: Zöld MAcska 18:00tól

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #172361 Írta: Patiszon
Patiszon válaszolt a következő témában: Farsang 2004.
Sziasztok!

Szerintem akár balrog is lehet, kis jóindulattal meg jó adag képzelőerővel :) ))
1ébként még nem biztos, hogy beöltözök. Idő meg pénz kérdése. De drukkolok, hogy minél többen jól érezzük magunkat függetlenül az öltözéktől :)
A jegyekről mi hír van?

Aiya! Patiszon

A barát dolga az is, hogy szemére vesse barátjának, ha ostobaságot akar elkövetni.
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #172360 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: Farsang 2004.
Sziasztok :-)

Csak a félreértések elkerülése érdekében: Aki a Farsangi Bálra Vámpír-jelmezben szándékozik jönni, az jobb, ha letesz erről a tervéről, mert nem engedjük be :twisted: hihi :wink:

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #172358 Írta: Dínchamion
Dínchamion válaszolt a következő témában: Farsang 2004.

Sil írta:

Brisa írta: Most tök butának fogok látszódni: az meg ki a szösz? Pontos hivatkozást kérek, hogy utána nézhessek. :wink:

"Ez utóbbi nőstény szörnyeteg Sauron küldönce volt, aki vámpír képében szokott Angbandba röpülni, s hatalmas, ujjakban végződő szárnyainak minden egyes ízületén acélkarmok voltak."
Az ő bőrét öltötte magára Lúthien, amikor Angbandba mentek.
Egyébként Szauron is vámpír alakban menekült el Tol-in-Gaurhothból.
Szóval szvsz, ha valaki óriásdenevérnek öltözik, akkor az egyrészt teljesen autentikus tolkieni vámpír, másrészt gratulálok neki... :wink:

:twisted: Batmanek előnyben. :D

Azt ne felejtsük el, hogy az említett hivatkozás nem a Harmadkorból van, tehát szerintem teljesen nyugodtan feltéelezhetjük a vámpírok evolúcióját... :wink:

Oké, abbahagyom. :roll:

Dín

- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #172355 Írta: Prérifarkas

Brisa írta: Galadh, egyetértünk, hogy fontos, jól érezzétek magatokat: van 2 hetetek arra, hogy megtanuljátok estélyiben vagy tolkienes jelmezben jól érezni magatokat. :evil3:

én is téged, Brisa :D

Najó, akkor fogjuk rá, hogy az én vagyok :D

Galadh
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #172351 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Farsang 2004.

Sil írta:

Brisa írta: Most tök butának fogok látszódni: az meg ki a szösz? Pontos hivatkozást kérek, hogy utána nézhessek. :wink:

"Ez utóbbi nőstény szörnyeteg Sauron küldönce volt, aki vámpír képében szokott Angbandba röpülni, s hatalmas, ujjakban végződő szárnyainak minden egyes ízületén acélkarmok voltak."
Szóval szvsz, ha valaki óriásdenevérnek öltözik, akkor az egyrészt teljesen autentikus tolkieni vámpír, másrészt gratulálok neki... :wink:

He-he-he, a tolkieni vámpírok jöhetnek. :evil3:

Galadh, egyetértünk, hogy fontos, jól érezzétek magatokat: van 2 hetetek arra, hogy megtanuljátok estélyiben vagy tolkienes jelmezben jól érezni magatokat. :evil3:

Fú, megint kitört rajtam a gonoszkodás. De majd még konzultálok erről a szervező társaimmal.

Brisa
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #172340 Írta: Sil
Sil válaszolt a következő témában: Farsang 2004.

Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #172337 Írta: Alyr Arkhon

Brisa írta:

Lamorak írta:

Brisa írta: Ez egy TOLKIENES BÁL lesz Minas Tirithben. És mivel Középföldén sem rohangáltak vámpírok, nagyon örülnénk, ha bálon sem... :roll:

ÉS THURINGWETHIL???????? Szerintem ez teljesen autentikálja a vámpírokat.

Most tök butának fogok látszódni: az meg ki a szösz? Pontos hivatkozást kérek, hogy utána nézhessek. :wink:

Szvsz ez az amikor Szauron vámpírrá változott valakinek a tiszteletére... (mármint valaki mielőbbi legyilkolása céljából)

persze lehet h tévedek

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #172336 Írta: Brisa

Lamorak írta:

Brisa írta: Ez egy TOLKIENES BÁL lesz Minas Tirithben. És mivel Középföldén sem rohangáltak vámpírok, nagyon örülnénk, ha bálon sem... :roll:

Most tök butának fogok látszódni: az meg ki a szösz? Pontos hivatkozást kérek, hogy utána nézhessek. :wink:

Brisa
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #172331 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: Farsang 2004.
De akkor csak óriásdenevérnek lehet beöltözni, mert az nem emberi külsejű vámpír volt! :twisted:
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #172327 Írta: Lamorak
Lamorak válaszolt a következő témában: Farsang 2004.

Lamorak
Pantes anthrópoi tou eidenai oregontai physei.
(Aristotelés)
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #172318 Írta: Prérifarkas

Dínchamion írta:

Legalább egy biztos volt... :wink:

He :?:

Okok, Brisa, Tudjuk, Tolkienes bál lesz, de azérthadd öltözzön már vámpírnak vki... vagy hogyha egy ember semminek nem öltözik, akkor kidobjátok? :)
Szóval sztem a bál színvonalának nem árt, és az emberkék is jobban érzik magukat, ha nem ilyen kereteken belül lehet csak beöltözni.

Galadh
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #172287 Írta: Dínchamion

Swanheart írta:

Dínchamion írta: Elárulná nekem valaki, hogy hogyan lehet vámpírnak öltözni? :hein: Nekem nem fogja a pici agyam... :)

Oh, hát csak nézz körül egy gótikus bulin, és máris elsajátíthatod a vámpír-design komoly alapjait. ... Ne káromkodjak? Hogy mi az a gót? :lol: Hm hm, talán utaztál már a HÉV-en, Sziget idején, HIM koncert előtt -- csak meríts az emlékeidből! :lol:

Előre is elnézést kérek, nem akartam egyetlen gothika lelkivilágába sem belegázolni, csak eszembe jutott vasárnapi filmélményem, amikor is az egyik adón adták a "Kárhozottak királynője" című nagybecsű alkotást. Azóta is jót kuncogok, ha eszembe jut az a mérhetetlen mennyiségű klisé, amit sikerült a moziba belezsúfolniuk. 8)

OFF.

Hát ez az, én a Live Vampire óta betegesen irtózom attól, h ha valaki "vámpírnak öltözik", akkor rögtön gót, meg mittoménmilyen. Egy vámpír öltözhet totálisan hétköznapi embernek is (továbbiakért l. Anne Rice Interjúját és a Lestat-tot...)

ON.

Legalább egy biztos volt... :wink:

Dín

Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #172278 Írta: Brisa

Galadh írta:

Brandir írta: "vámpírbál fíling lesz... :twisted: "

"Hmmm... jó észrevétel:)= Eddig négy emberről tudok, aki vámpírnak fog öltözni :D "

Khhmmm, Izé, Miváán? (egy szervező)

He?! (egy konferátor)

Gratu a huszadik hozzászólásodhoz :D

Csak azt próbáltam elmondani, hogy tudok négy emberről, akik vámpírnak fognak öltözni. De ha ezt így nem érted, majd szívesen elmagyarázom :mrgreen: :twisted:

Hogyan kérem? (egy másik szervező)

Ez egy TOLKIENES BÁL lesz Minas Tirithben. És mivel Középföldén sem rohangáltak vámpírok, nagyon örülnénk, ha bálon sem... :roll:

Brisa
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #172272 Írta: Awen (Swanheart)
Awen (Swanheart) válaszolt a következő témában: Farsang 2004.
Dínchamion\n

Elárulná nekem valaki, hogy hogyan lehet vámpírnak öltözni? :hein: Nekem nem fogja a pici agyam... :)

Oh, hát csak nézz körül egy gótikus bulin, és máris elsajátíthatod a vámpír-design komoly alapjait. ... Ne káromkodjak? Hogy mi az a gót? :lol: Hm hm, talán utaztál már a HÉV-en, Sziget idején, HIM koncert előtt -- csak meríts az emlékeidből! :lol:

Előre is elnézést kérek, nem akartam egyetlen gothika lelkivilágába sem belegázolni, csak eszembe jutott vasárnapi filmélményem, amikor is az egyik adón adták a "Kárhozottak királynője" című nagybecsű alkotást. Azóta is jót kuncogok, ha eszembe jut az a mérhetetlen mennyiségű klisé, amit sikerült a moziba belezsúfolniuk. 8)

Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #172236 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Farsang 2004.
mindenféle tánczenéz én is tudok hozni (elvistzem az összes mp3as zenémet aztán válogathattok amit csak akartok)

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #172234 Írta: Ladislas
Ladislas válaszolt a következő témában: Farsang 2004.
A legújabb Apocalyptica nekem megvan, és el is hozom :D ...Ja és van egy 5 cdés válogatásom, különféle tánc zenékkel...ha gondoljátok. :roll:

Ma reggel a konyhába jövet rájöttem, hogy anyám az őrület határát súrolja... Ezért nem tudtam én aludni!!! :evil:
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #172191 Írta: Lamorak
Lamorak válaszolt a következő témában: Farsang 2004.

Dínchamion írta: Lamorak úgyis hoz Elvist, én viszek Hungáriát, meg Beach Boyst (csakazértis :twisted: ), meg ilyeneket. Merthogymivel én fogom a rock 'n' rollt tanítani... :wink:

Hozok bizony, Elvis--25 Golden Hits c. CD-met :) nagyon király. Bár a Hungáriát inkább kihagynám... de ez az én ízlésem.

Lamorak
Pantes anthrópoi tou eidenai oregontai physei.
(Aristotelés)
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #172186 Írta: Prérifarkas
Dín: hát mondjuk nézd meg az Interjú a vámpírral-t, és megtod:)=

Galadh
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #172182 Írta: Dínchamion
Elárulná nekem valaki, hogy hogyan lehet vámpírnak öltözni? :hein: Nekem nem fogja a pici agyam... :)

Lamorak úgyis hoz Elvist, én viszek Hungáriát, meg Beach Boyst (csakazértis :twisted: ), meg ilyeneket. Merthogymivel én fogom a rock 'n' rollt tanítani... :wink:

Dín

Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #172174 Írta: Prérifarkas

Brandir írta: "vámpírbál fíling lesz... :twisted: "

"Hmmm... jó észrevétel:)= Eddig négy emberről tudok, aki vámpírnak fog öltözni :D "

He?! (egy konferátor)

Gratu a huszadik hozzászólásodhoz :D

Csak azt próbáltam elmondani, hogy tudok négy emberről, akik vámpírnak fognak öltözni. De ha ezt így nem érted, majd szívesen elmagyarázom :mrgreen: :twisted:

Galadh
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #172172 Írta: Brandir
Brandir válaszolt a következő témában: Farsang 2004.
"vámpírbál fíling lesz... :twisted: "

"Égig az a fa ér, amelyikről elhisszük."
S.P.Q.L
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #172170 Írta: Alyr Arkhon

Galadh írta:

Alyr Arkhon írta:

Galadh írta: Sztem az Apocalyptyca teljesen jó! Van vkinek???

Van.

Lécci hozd el!
Silmeniel szalagavatóján is volt egy osztály, amely egy Apocalyptyca számra keringőzött, és remek volt!

Nem ígérem 100%ra csak 95re mert a húgomé és nem tudom miféle adathordozón van, s az az övé-e...

/Cynewulf/

Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #172168 Írta: Prérifarkas

Aeglos írta:

_Neo írta: hm...
Lassu Nightwish, Metallica, Apocalyptica? Szvsz siman elmennek meg balban is.
Vigyek?

vámpírbál fíling lesz... :twisted:

Hmmm... jó észrevétel:)= Eddig négy emberről tudok, aki vámpírnak fog öltözni :D

Galadh
Téma zárolva.
Több
20 éve 9 hónapja #172150 Írta: Aeglos
Aeglos válaszolt a következő témában: Farsang 2004.

_Neo írta: hm...
Lassu Nightwish, Metallica, Apocalyptica? Szvsz siman elmennek meg balban is.
Vigyek?

vámpírbál fíling lesz... :twisted:

And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.376 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére