- Köszönetek: 0
Farsang 2004.
- Lamorak
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Brisa írta: _Neo drága, mivel Középföldén - hála Erunak - nincsenek rokkerek, így a bálon sem lesznek.
Kiegészitésként: mivel Paksi Endre már megmondta, h 'ameddig a föld kerek, mindig lesznek rokkerek', azt kell gondolnom, h miután Középföldét kerekké alakitotta Ilúvatar, ott is meg kellett jelenjenek a rokkerek (mert az ugye lehetetlen, h Paksi Endrének ne legyen igaza)... lehet, h ők voltak Ilúvatar elveszett gyermekei.
Akkor nem öltözhetek Elvisnek???? Királyok Középföldén is vannak...
Lamorak
Pantes anthrópoi tou eidenai oregontai physei.
(Aristotelés)
- Ladislas
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
u.i: nincs kifogás...se nyafogás
Ma reggel a konyhába jövet rájöttem, hogy anyám az őrület határát súrolja... Ezért nem tudtam én aludni!!!
- Sil
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 4
Tényleg volt, én is láttam... Nem tudom, ki törölte, de valószínű azért, mert kezd chatjelleget ölteni, illetve OFF lenni a dolog... Folytassátok a Beszélgetős topicban ezt a NightWish-témát.Swanheart írta: ON: az Emppu-s után volt még egy bejegyzésem Tarjáról, Wagnerről, és a Gyűrűről -- ez hová tűnt? Szerintem semmi olyat nem írtam benne, ami miatt törölni kellett volna?! 8O
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Awen (Swanheart)
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
off: nem, nekem sokáig irc-s nevem volt a swanheart, de később sokan összekevertek egy hölggyel, aki hasonló néven futtat mailbox-os címet, és ír fórumokra. Így én azóta váltottam, csak itt őriztem meg ezt a nevet. ... Viszont a nightwish.uw.hu-n fordítom a híreket, meg olykor dalszövegeket.
ON: az Emppu-s után volt még egy bejegyzésem Tarjáról, Wagnerről, és a Gyűrűről -- ez hová tűnt? Szerintem semmi olyat nem írtam benne, ami miatt törölni kellett volna?! 8O
- _Neo
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Swanheart írta: Inkább Emppunak. Acélbetét, mélynövés -- egyértelműen törpe nemzetségre utaló jelek.
ad1 nem vagyok melynovesu
ad2 inkabb Tuomasnak oltozok ß)
ad3 de meginkabb szakadt rokkernek
off
(te az a Swanheart vagy, aki a Nightwish.hu-t viszi?)
/off
"Ötszáz, bizony, dalolva ment
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
Hogy: éljen Eduárd. -"
- Awen (Swanheart)
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
- kriszana
- Nem elérhető
- A válasz az, hogy talán. És ez végleges.
Neo, rajtad amúgy is jobban áll a fekete ing... ne húzd fel magad._Neo írta:
Brisa írta: _Neo drága, mivel Középföldén - hála Erunak - nincsenek rokkerek, így a bálon sem lesznek. Asszem kénytelen leszel megerőltatni magadat, és felvenni egy fehér inget. Nyakkendó nem kötelező.
Marpedig FEHER inget sosem veszek fel! Fekete ing es zold nyakkendo rulz!
A metalos kerdesemre nem jott valasz...
Csak a javadat akarjuk. Ha még a farsangi bálon is a Nightwish pólók valamelyikében fogsz virítani, akkor nagyon hamar elkopik szegény, és akkor mit viselsz majd nyáron?
"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
- _Neo
- Nem elérhető
Brisa írta: _Neo drága, mivel Középföldén - hála Erunak - nincsenek rokkerek, így a bálon sem lesznek. Asszem kénytelen leszel megerőltatni magadat, és felvenni egy fehér inget. Nyakkendó nem kötelező.
Marpedig FEHER inget sosem veszek fel! Fekete ing es zold nyakkendo rulz!
A metalos kerdesemre nem jott valasz...
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
- kriszana
- Nem elérhető
- A válasz az, hogy talán. És ez végleges.
Gillz: a tánctanításról kérdezd Brandírt bővebben ő fog ugyanis keringőt tanítani. s ha jól tudom, téged szemelt ki párjának, akivel bemutatja a táncotgillz írta:
Viszont ismét felhívom a figyelmet arra, hogy ez BÁL lesz! Tehát a disco-zenét mellőzzük.
rendben, csak a tavalyi tapasztalatokra hagyatkoztam eddig... én is szívesen tanítok táncot, ha kell, keringő, csacsa, meg esetleg rumba alaplépés .
Mberek: mindenki, akinek műsora, vagy műsor 5lete van, legyen olyan jó, és keressen meg engem e-mailben. Az kevés, ha ide beírjátok, hogy Kawai tánc rulz.
Köszi
"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
gillz írta:
Viszont ismét felhívom a figyelmet arra, hogy ez BÁL lesz! Tehát a disco-zenét mellőzzük.
rendben, csak a tavalyi tapasztalatokra hagyatkoztam eddig... .
Shrek zene kilőve? az tavaly is hangulatos volt..
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- Dodiee
- Nem elérhető
- We're under the same sky
- Köszönetek: 7
Brisa írta: A ruha problematikája: a fekete szoknya/nadrág-fehér blúz/ing párosítástól kezdve egészen a nagyestélyiig, bármi megteszi. A lényeg, hogy elegáns és csini legyél benne.
Az "elegáns" alatt mit értesz? nyugi, nem akarok acélbetkós bakancsban és szakadt rokkercuccban megjelenni, de ha nagyon nem engednének be abban a ruhában az Opera-bálra, akkor ti is elrugdostok az ajótól?(nem farmerre meg ilyesmire gondolok, de mondjuk egy átlag Kolesz-buli-s cucc megteszi? ott azért ki szoktunk nézni valahogy..)
De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
- Brisa
- Témaindító
- Nem elérhető
Valaki kérdezte, hogy lehet-e nem-tolkienes jelmez is. Nos, amikor én megálmodtam még tavaly ezt a bált, egy keretet képzeltem hozzá (amely sajna nem jött át igazán). A keret a következő: a bál helyileg Minas Thiritben van, Elessar és Arwen udvarában. (Éjfélig a király és a királynő szerepét Fin és Estel tölti be, aztán pedig új koronázottak lesznek.)
Szóval mi elvileg Középföldén leszünk febr. 28-án, és erősen rontaná az illúziót ha Piroskák és farkasok rohangálnának Elessar udvarában.
Brisa
- Gollam
- Nem elérhető
"...bármi is történjék, hiszen az ember élete túl apró ahhoz, hogy haragot, vagy gyűlöletet neveljen a lelke mélyén!"
- _Neo
- Nem elérhető
szal zuzos metal meg lehet? ß) az vegulis nem dizskozene...
mellesleg Ulmo felvetett egy szvsz jogos kerdest: mi van, ha rokkernek oltozik valaki? ß)
keretik nem kimoderalni, az most komoly kerdes
Lángsírba velszi bárd:
De egy se birta mondani
- gillz
- Nem elérhető
rendben, csak a tavalyi tapasztalatokra hagyatkoztam eddig... én is szívesen tanítok táncot, ha kell, keringő, csacsa, meg esetleg rumba alaplépés .
need more brainz. yourz. now.
- Dínchamion
- Nem elérhető
Brisa írta: Igen, Dín.
Az első járatok beindulását követő elszállingózásokkal indul meg a buli lezárása. Az ott maradottak természetesen segítenek pakolni.
Megnyugodtam. (Bár tegnap óta kicsit kétséges, h az én koromban tudok-e hajnalig bulizni -- még mindig fáj a fejem )
Üdv:
Dín
- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?
- Brisa
- Témaindító
- Nem elérhető
Az első járatok beindulását követő elszállingózásokkal indul meg a buli lezárása. Az ott maradottak természetesen segítenek pakolni.
Brisa
- Arden Borough
- Nem elérhető
Örökké nem eshet...
- Dínchamion
- Nem elérhető
Üdv:
Dín
- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?
- Brisa
- Témaindító
- Nem elérhető
A ruha problematikája: a fekete szoknya/nadrág-fehér blúz/ing párosítástól kezdve egészen a nagyestélyiig, bármi megteszi. A lényeg, hogy elegáns és csini legyél benne.
Brisa
- Toma gazda
- Nem elérhető
: :geek:
Milyen foglalkozást vezessek?
:geek: :
- Gollam
- Nem elérhető
"...bármi is történjék, hiszen az ember élete túl apró ahhoz, hogy haragot, vagy gyűlöletet neveljen a lelke mélyén!"
- Dae/siss
- Nem elérhető
- mogy
- Nem elérhető
hátralék nuku-)
Rayan néni: Igen! Akarjuk-)))
Kawaaaaii-)))
"Nyitott szemmel álmodom, de nem vagyok magam!"
- Brisa
- Témaindító
- Nem elérhető
Arden Borough írta: ...hátralékkal NEM rendelkező...tehát be van fizetve rendesen a tagdíjam...így mi a helyzet?
Bocsika....
Természetesen.
Rabyn, ez még vita tárgya, nincs eldöntve. Azt javaslom, hogy előbb fizesd be. Kérd meg Kincsőt, hogy pl. a Tolkien Klubra jöjjön el, és hozza a befizetéshez szükséges cuccokat.
Brisa
- Kincső
- Nem elérhető
Rabyn írta: s ott be lehet fizetni a hátralékot? (jo sok hátralékom van de majd a telefonfeltőtpénzemet erre költöm)
Feltéve, hogy a nyugtatömb eljut hozzánk, nem úgy, mint tavaly!!!
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Gandalf
- Nem elérhető
Rayan írta: Ha igenylitek a moriai giXer frenetikus hawaj tancat, aztat nagyon szivesen megtanitom a jonepnek
Meno lesz
Czupp
Szinte sejtettem! Tudtam, hogy előbb-utóbb fölmerül!
KAWAJJJJJJJJJJJJJJ!!!!
- Angwen
- Nem elérhető
Rayan írta: Ha igenylitek a moriai giXer frenetikus hawaj tancat, aztat nagyon szivesen megtanitom a jonepnek
Meno lesz
Czupp
IGEN!!! Igényeljük!!!
"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Arden Borough
- Nem elérhető
Örökké nem eshet...