- Köszönetek: 0
A Király visszatér DVD bemutató
- Ulmo
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Figyelem!
Aki szavazati joggal vett részt a múlt szombati közgyűlésen, ma (csütörtök) éjfélig jelezze nekem (mail/privi), ha kér jegyet a maratonra! Péntek hajnalban a jelentkezést lezárom, az esetlegesen megmaradó jegyek sorsa pénteken dől el.
- Ulmo
- Nem elérhető
Kincső (Thilanna) írta:
Ankalimon írta:
Milendoria/Macskaszem írta: Lenne egy jó ötletem! Mi lenne, ha hennáznék? Amúgy is jelentkeztem jelmezesnek, s megmaradt (nem régi, még friss) hennám, úgyhogy ha a szervezők is úgy gondolják, akkor szívesen vállalnék hennázást. Van egy pár saját mintám is, de természetesen elsősorban tündebetűket "tetoválnék, pl. az illető nevét, tengwákkal. Na?
U.i: ugye mint jelmezest, megillet egy jegy, ugyee?
Szerintem ezek jó ötletek... De Te ott voltál a Közgyűlésen, nem? Akkor úgyis jár Neked jegy...
De azt mondtá(to)k csak annak jár, akinek volt szavazati joga, de azt diszkriminálták, hogy ki regisztrálhat...
Akkor tegyünk tisztába valamit.
1. legelőször azok kapnak jegyet, akik szavazati joggal voltak ott a közgyűlésen.
2. azok is kapnak jegyet, akik közreműködnek a lebonyolításban. Milendoria (bocs a személyeskedésért ) még a közgyűlésen jelentkezett nálam jelmezesnek, így mindenképpen van jegye.
Megkérnék mindenkit (AnKalimon, ez RÁD is vonatkozik! - ismét bocs a személyeskedésért...) ha valami nem világos, tőlem kérdezzetek, ne kavarjunk. Köszi.
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Ankalimon írta:
Milendoria/Macskaszem írta: Lenne egy jó ötletem! Mi lenne, ha hennáznék? Amúgy is jelentkeztem jelmezesnek, s megmaradt (nem régi, még friss) hennám, úgyhogy ha a szervezők is úgy gondolják, akkor szívesen vállalnék hennázást. Van egy pár saját mintám is, de természetesen elsősorban tündebetűket "tetoválnék, pl. az illető nevét, tengwákkal. Na?
Szerintem ezek jó ötletek... De Te ott voltál a Közgyűlésen, nem? Akkor úgyis jár Neked jegy...
De azt mondtá(to)k csak annak jár, akinek volt szavazati joga, de azt diszkriminálták, hogy ki regisztrálhat...
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Ankalimon
- Témaindító
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
- Nilraen
- Nem elérhető
Ulmo írta:
Azért, mert ma volt a játék vége, és már sorsoltak is.Nilraen írta: Regisztráltam a danubius honlapján ,mégsem tudok a kvízzel játszani. Nem lehet rákattintani a játéknál a start feliratra. Ez miért van??
Azt a ***************. :rmad2: :rmad2: :rmad2: :rmad2:
(elnézést. kicsit felhúztam magam.)
Ez nem lehet igaz... :bawling: :bawling: :bawling: :bawling:
"Tolkien úgy érezte Középfölde varázsa Aragornnal együtt meghalt."
- Kincső
- Nem elérhető
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
OFF:honnan tudnék MTT-s pólót szerezni?
"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
- Milendoria
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
- orsi zita
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK2
- Estelio
- Nem elérhető
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Estelio írta:
És tanulás nélül hogy tudod az angolt, az önképzés is egyfajta tanulás.Bármilyen nyelvet tanulsz, angolul jó ha tudsz...
Nem mondtam hogy ne tanulj.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Estelio
- Nem elérhető
És tanulás nélül hogy tudod az angolt, az önképzés is egyfajta tanulás.Bármilyen nyelvet tanulsz, angolul jó ha tudsz...
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Estelio írta: Csatlakozom Alyrhoz, bár akkor mikor Aragorn énekel a koronázás után miért nem Selmeczi Roland énekelte, a Szövetség bővítettben tudott énekelni tündéül itt mért nem?
Ha már eredeti nyelven akkor mindenképpen felirat nélkül.
Azért van akinek nem megy olyan jól az angol, nekem mondjuk megy de van aki németet vagy franciát vagy mást tanul, azokra is kell gondolni.
Bármilyen nyelvet tanulsz, angolul jó ha tudsz...
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Estelio
- Nem elérhető
Azért van akinek nem megy olyan jól az angol, nekem mondjuk megy de van aki németet vagy franciát vagy mást tanul, azokra is kell gondolni.
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Timona írta:
Ehhez a megállapitáshoz csatlakozom!Orsie / Fraktál írta: (Pippin énekét a RoTK-ban pl. iszonyat hiba volt leszinkronizálni mert az szvsz borzalmas lett... már bocs.)
Pedig reménykedtem, hogy feliratosan csodálhatjuk majd meg
Én nem csatlakozom, szörnyen kilógott volna a filmből ha angolul énekel.
A feliratokat akkor is olvassa az ember, ha nem akarja, és ez zavaró ám.
És ha az ember arra figyel akkor nem látja olyan jól a képet.
(a felirat egyébként is szeméccség velünk szemüvegesekkel szemben...)
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Fio
- Nem elérhető
Celofán.
ON
"Egy vonatnál nem az a fontos, hogy merre megy, hanem hogy legyen bátorságod felszállni rá!"
- Estelio
- Nem elérhető
De akkor legalább szalvétába csomagold, vagy abba az átlátszó izébe aminek a neve nem jut eszembe.A kenyér nem zörög
- Felagund
- Nem elérhető
Our knees do not bend easily
- Estelio
- Nem elérhető
Ha a film alatt csörögsz leszúrlak egy vajaskenyérrel Felagund barátom.Márpedig én viszek három napi hideg élelmet
- Estelio
- Nem elérhető
- Felagund
- Nem elérhető
Ulmo írta: Orsie: a résztes programot időben meg fogjátok tudni. Azt viszont ne várjátok, hogy a szünetek pontosan időzítve lesznek, tavaly is minimum fél órát csúszott a kezdés.
A kaja-pia nehéz ügy. Kicsit snassz "hazait"enni a moziban Bízom benne, hogy lesz idő némi utánpótlást venni a szünetekben (vasárnap a büfések ünnepe lesz )
Márpedig én viszek három napi hideg élelmet
Meg egy évfolyamtársamat. Vele illendően kéretik viseltetni
Our knees do not bend easily
- Ulmo
- Nem elérhető
A kaja-pia nehéz ügy. Kicsit snassz "hazait"enni a moziban Bízom benne, hogy lesz idő némi utánpótlást venni a szünetekben (vasárnap a büfések ünnepe lesz )
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Laurelen
- Nem elérhető
ha van curufinces pólód gyere abban!Alyr Arkhon írta: Egyszerűbben:
Ha van MTTs pólód, gyere abban.
Ha van bármi GyU-s ékszered, gyere abban.
Ha nincs akkor gyere másban. Tetszés szerint.
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
- Mírrand / Verinen Enkeli
- Nem elérhető
orsi zita írta: Sziasztok Szerencsések!
Szeretném megkérdezni, hogy ki lesz olyan elvetemült, hogy jelmezben jön vasárnap a nem hivatásos MTT-sek közül. Nem szeretnék egyedül árválkodni.
Szvsz jöhetsz nyugodtan, s mivel /me is jelmezes lesz (meg még páran), senkit nem fog érdekelni, hogy melyik "elvetemült" hivatalos MTT-s és melyik nem!
"Alarms will ring for eternity
The waves will break every chain on me"
- Orsie
- Nem elérhető
Igen, jó lenne tudni, hogy pontosan hogy néz ki a program, mikor lesznek pontosan a vetítések és mikor lesz közben - előtte - utána a többi program és a szünetek. Valahogy órára-percre kb lebontva nem lehetne ezt megtudni?Ilweran írta: Ha már az embert próbáló feladatról van szó: Érdekelne, milyen hosszú szünetekre lehet számítani, már csak az élelmezés miatt is.....Lesz-é idő a szünetekben elmenni kajálni, vagy marad a szendvicskenegetés otthon? Azért 10-től 10-ig enni kell........
Azért kérdezem, mert én csak este tudok odaérni a ŔoTK vetítésre, a DVD premierre és érdekelne, hogy mikor vannak szünetek...
Valahol megértelek, de sokan tudnak angolul akiknek nem féltétlen kell nézni folyton a feliratot. Másrészt vannak, akik inkább bevállalják, mert egyszerűen szebb az angol szöveggel. meg aztán aki nem érti, az is tudni fogja, hogy miről szól, szvsz ha valaki elmegy maratonra az már eléggé fanatikus És eleve már az is fárasztó, hogy a filmvásznat bámulja az ember sok-sok órán át...Gandalf írta: Lehet, hogy feliratosan jobb lenne, de azért iszonyú fárasztó dolog 11 órán keresztül olvasgatni a feliratokat, a szinkron hallgatása csak pihentetőbb... ; Így is embertpróbáló feladfat lesz ez a maratoni filmnézés!
"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
- Ilweran
- Nem elérhető
Ha már az embert próbáló feladatról van szó: Érdekelne, milyen hosszú szünetekre lehet számítani, már csak az élelmezés miatt is.....Lesz-é idő a szünetekben elmenni kajálni, vagy marad a szendvicskenegetés otthon? Azért 10-től 10-ig enni kell........
"Két mágus jelenik meg Angliában,
Az első féli hatalmam; a második látni vágy engem."
- Hory
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
Bocs, de nekem nincs se ékszerem sem pólóm, úgyhogy elég nehéz lesz ezekben mennem a vetítésre. Csak egy magam csinálta pólóm van az Egy Gyűrűvel az elején. Úgyhogy remélem nem baj, ha ha a szokásos "pórias" öltözékemben megyek .
Hory
- Timona
- Nem elérhető
Ehhez a megállapitáshoz csatlakozom!Orsie / Fraktál írta: (Pippin énekét a RoTK-ban pl. iszonyat hiba volt leszinkronizálni mert az szvsz borzalmas lett... már bocs.)
Pedig reménykedtem, hogy feliratosan csodálhatjuk majd meg
"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos