- Köszönetek: 0
A Király visszatér DVD bemutató
- Artemisz
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Erről van szó!!Szürke írta:
[size=9:14zjcv9s]Pedig nem is te kerültél be a Blikkbe és a Best magazinba....[/size]Laurelen írta: (ki van csukva, hogy én mégeyszer talpig tüncben flangáljak egy díszbemutatón...életenéshalálom az mtt-é, de ezt nem...)
Tüncöm-violám, ne legyél önzőő!! :nono:
Legalább te legyél gyönyörű, ha már én minden leszek, csak az nem!
Éljen a vállalkozó szellem....
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- sebcsaba
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
[size=9:3jvd4v1p]Pedig nem is te kerültél be a Blikkbe és a Best magazinba....[/size]Laurelen írta: (ki van csukva, hogy én mégeyszer talpig tüncben flangáljak egy díszbemutatón...életenéshalálom az mtt-é, de ezt nem...)
"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"
- Laurelen
- Nem elérhető
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
- brokkoli
- Nem elérhető
And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/
- Ankalimon
- Témaindító
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
- Arwena
- Nem elérhető
Thaur és én jelentkezünk 29-ére valahova pestre és szeretnénk kérni hogy együtt legyünk
Hatan jönnek sorjában
Sorsukat még nem sejtik
Égnek pokol lángjában
Bosszúm sosem feledik.
- Prérifarkas
- Nem elérhető
Galadh
"what have I become, my sweetest friend? everyone I know, goes away in the end"
- Laurelen
- Nem elérhető
"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
- Arwena
- Nem elérhető
Hatan jönnek sorjában
Sorsukat még nem sejtik
Égnek pokol lángjában
Bosszúm sosem feledik.
- Léli
- Nem elérhető
Dínchamion írta: Gondolom a csütörtök-pénteki időpont elsősorban az egyetemistáknak lett kitalálva.
Meg az érettségizőknek (Perme is jelentkező, mert mint már kifejtettem, az MTT-ért bármikor szívesen hülyét csinálok magamból )
"Az igazság pusztán nézőpont kérdése."
- Dínchamion
- Nem elérhető
Gondolom a csütörtök-pénteki időpont elsősorban az egyetemistáknak lett kitalálva.
Dín
- You are under arrest, Chancellor!
- Are you threatening me, Master Jedi?
- Kincső
- Nem elérhető
Ankalimon írta: Elvileg egész nap van. Ha jól tudom kb 10 órától délután hatig.
Upsz... És ha valaki jelentkezik, annak végig ott kell lennie, vagy lehet hogy csak x órától y óráig, és felvált valaki? (Csütörtök-pénteken egyáltalán hogy lehet délelőtt? Suli meg minden van... Bár szívesebben mennék erre mint fizikavizsgára, ha tehetném... )
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Ankalimon
- Témaindító
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Ankalimon
- Témaindító
- Nem elérhető
Ryana írta: Kérdés: ezeken az időpontokon mind ott kell lenni, vagy csak amikor nekem jó? (Mert pooont 27-e helyből gáz.)
Nem kell ott lenni minden nap. Teljesen fakultatív, hogy ki melyik napon szeretne ott lenni. Csak ezt előre jelezni kell, hogy úgy álljon össze a beosztás.
- Ryana
- Nem elérhető
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- Artemisz
- Nem elérhető
Olvastam is, csak a számok vhogy kiestek..Brisa írta:
Ankalimon írta: A különböző helyszíneken (amelyek Tesco, Auchan, Cora és Media Markt üzletekben lesznek) május 27, 28, és 29-én (csütörtök, péntek, szombat)lesznek az események.
Artemisz drága, csak kettőt kellett volna lejjebb olvasnod.
OKÉÉÉ!!
Részemről korrekt. Megyek!
(Tüncjelmez? :hein:)
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Brisa
- Nem elérhető
Ankalimon írta: A különböző helyszíneken (amelyek Tesco, Auchan, Cora és Media Markt üzletekben lesznek) május 27, 28, és 29-én (csütörtök, péntek, szombat)lesznek az események.
Artemisz drága, csak kettőt kellett volna lejjebb olvasnod.
Brisa
- Artemisz
- Nem elérhető
Csak mert ugye a VIZSGÁK
Én akár rózsaszín nyuszijelmezt is hajlandó lennék ölteni a RotK meg a Ti kedvetekért... de megvan még a tünc-selyemruhám!
Szóval, akkor mikor?
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Ankalimon
- Témaindító
- Nem elérhető
természetesen továbbra is keresünk olyan embereket, akik kettesével, egy warneres hostess-szel kiegészítve egy-egy helyszínen, jelmezbe öltözve részt vennének az akcióban (naponta az egész országban 18 emberre lenne szükség)
Olyan emebrek jelentkezését is várjuk, akik maguk nem szívesen vesznek részt az akcióban, de van jelmezük, amit fel tudnak ajánlani (elvileg - ha mindenki beöltözik - naponta 27 különböző jelmez lenne az ideális)
A közreműködőknek a következő kedvezményeket tudjuk biztosítani:
- Akik kiemelt módon szerepelnek (több napot is válalnak, vagy saját jelmezt adnak, vagy hoznak) azok között kiosztunk néhányat a kapott DVD-kből és video kazettákból
- Minden közreműködő automatikusan jogot kap arra, hogy egy tolkien.hu-s e-mail címmel rendelkezzen (amennyiben MTT tag)
- Előnyben fog részesülni novemberben, amikor a bővített verzió mozibemutatójára szóló jegyeket fogjuk szétosztani.
A jelentkezéseket, felajánlásokat e-mail-ben várom.
- Ankalimon
- Témaindító
- Nem elérhető
A különböző helyszíneken (amelyek Tesco, Auchan, Cora és Media Markt üzletekben lesznek) május 27, 28, és 29-én (csütörtök, péntek, szombat)lesznek az események.
A helyszínek nagy része budapesti, vagy Budapest környéki, de néhány megjelenés van Székesfehérváron, Győrben, Pécsett, Szegeden, Miskolcon és Debrecenben is.
Összesen 27 alkalom van, minden egyes napon 9-9 (4 Bp-en, 5 vidéken).
Az MTT tagjaiból és szimpatizánsaiból közreműködőket verbuvált, akik egy-egy helyszínen 6-8 órát "szakértősködnének", segítenének a hostessnek, válaszolnának a kérdésekre, szórólapot osztogatnának és esetleg jelmezekbe öltözve növelnék az esemény fényét.
A Warner sem a közreműködőknek, sem az MTT-nek nem ad pénzt. Két dolog miatt vállaljuk a dolgot:
- kapunk ajándékként DVD-ket és videokazettákat
- szeretnénk egy hosszabb távú együttműködést ezzel megalapozni, hiszen mi igazából majd a harmadik rész bővített változatához kötődő rendezvényt közösen szeretnénk szervezni, ahol reményeink szerint a három bővített változatot egyvégtében lesz levetítve.