Thingol - Beszélgetések
- Suhifarok
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Csele
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Szurkoljatok! Pár nap, s bennt leszek a kollégiumban, csak az a kérdés, hogy melyikben?
Ha adhatnék valamit, az a szív nyugalma lenne,
melyet az élet minden pillanatában megőrizhetsz,bármi történjék veled
- Suhifarok
- Nem elérhető
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Úgy kimentem volna elétek, csak épp nem tudtam elszakadni a nyári munkahelyről...
[size=9:15zkkg9q]A chates üzit per pillanat épp nincs igazán kinek átadnom, de majd kivárom a megfelelő alkalmat! [/size]
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Aranna
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
itt lesz a szekrényben!! a kávés csészében!! vagy tán a szőnyeg alatt? az ajtó mögött nem néztem!
- Estel Adániel
- Nem elérhető
A jószándék is félresikerülhet; erre utal a mondás...
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Artemisz (Erenya) írta:
Kincső írta:
Suhifarok írta: Hú, Kincső, ezt a kemény kritikát!!
Én csak jót akarok, hogy pontosabb legyen...
A pokol felé vezető út is jószándékkal van kikövezve, Kincső drágám! :nono:
Ezt most értsem úgy, hogy menjek a pokolba? 8O
[size=9:mine1eiu]Kicsit OFF, de valakinek el kell mondanom: mégis lesz színjátszó szakkör a suliban, jövőhéttől indul, és én megyek, szerdán fél3- 4-ig :dance: [/size]
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Artemisz
- Nem elérhető
Kincső írta:
A pokol felé vezető út is jószándékkal van kikövezve, Kincső drágám! :nono:
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Kincső
- Nem elérhető
Erda niire (Area) írta: Kincső: uhhh... kicsit leromboltad az önbecsülésemet.. tényleg ennyire sz*r lett? Minden hibáért bocsi, bár azt hadd valljam be, elég szőrszálhasogató voltál (olifántok száma) De igazad is van, törekedjünk a tökéletesre. Ja és egyébként a tünde számokat, meg az ilyen magyarázkodós szövegeket azért raktam bele, mert egy levelező társamnak készült, és hogy ő is megértse. Asszem csak ennyi szól az én pártomon, a többiben mind igazad van... sajnos... *aztkívánjahogymegnyíljonalattaaföld*
De Erda!!!
Hogy mondhatsz ilyet?!
Mondom, hogy jó lett!
Különben azt gondoltam, magadnak írtad elsősorban, hiszen azért napló. Nyilván ha egy levél egy külsősnek, akkor eldöntheted, hogy pár részletet kihagysz vagy nem részletezel. De mivel gondolom ennél bővebb beszámoló, naplóként, csak magadnak, a saját emlékeid megőrzésére nem készült, merő jószándékból azt próbáltam meg kijavítani néhány helyen, ahol tévedett az emlékezeted, de persze van olyan megjegyzés is, ami egy külsős számára való megértést könnyíti szerintem. [size=9:2xpbeio6](Nyilván az én memóriám sem csalhatatlan, sőt, híres vagyok arról, hogy elfelejtek kisebb dolgokat - ált. olyanokat amik nem igazán érdekelnek... ) [/size]Elismerem, hogy talán kicsit túlságosan belelendültem (olifántok száma, tünde vs. tengwar számok ). De azt hiszem, a név-elírások javítása jogos (beleértve azt is, hogy összecserélted Fingolfin és Marach népét). A legelsőnek a második fele csak egy szubjektív megjegyzés, azért "amúgy"-gyal csatolom, de persze láthattad másként... A tűzátvétel időpontját csak időrendi segítségnek írtam. A GyU társas vs. szerepjáték tényleg zavaros, hogy melyikre gondolsz, mert tényleg létezik mindkettő. Az utolsót csak azért írtam, mert ha tényleg nem szerepelt, akkor nem hiszem hogy érthető külsősnek is, hogy miért pont ő vette át a csapatvezetést.
A maradék három nekem, mint szkíta, színdarabíró és betegkísérő csak szubjektíven hiányzott/hiányos volt... Mivel ezek számomra viszonylag meghatározó események voltak. Elismerem, lehet, hogy neked valóban fel sem tűntek, és jogosan lehet, hogy nem is érdekeltek [size=9:2xpbeio6](bár a legjobban a Szkíták említése hiányzott, hiszen azért mégiscsak hónapokig dolgoztunk rajta)[/size] hiszen nem vagyunk egyformák és mást csináltunk sokszor a tábor folyamán. De mivel nyilván ezek a megjegyzések az én személyes véleményemet tükrözték, lévén hogy én írtam őket, ezt is leírtam, belegondolva (ld. fenti fejtegetés) lehet hogy téged ezek egyáltalán nem érdekeltek, ami teljesen jogos, tehát nem volt szerencsés megemlíteni őket.
Tehát, bocsánat ha néhol túlzásba vittem, egyszerűen kezeld úgy, mint egy személyes véleményt, és továbbra is jó a naplód.
- Eruntale/Hanna
- Nem elérhető
Estel Adániel írta: De mondott-e bármi olyat az illető, hogy a 'remek hely' az előadások közben, az adott előadások helyszínéül aktuálisan szolgáló tantermekre értendő?
az egész vita abból indult ki, hogy találhatja-e ő szépnek a terem boltívét, és egyáltelán látja-e a boltívet, és ha igen, a véleménye helytálló-e , és aztán elvesztettem a fonalat. de leaglábba tanár ízig-vérig esztétikus
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
Ring: megírtam, hogy ezen a linkken nem jók a képek, azt az oldalamon találhatod meg, de sajnos nincs közvetlen linkem.
'Is there anybody out there?'
- Kincső
- Nem elérhető
- Suhifarok
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
Pár megjegyzés, a hitelesség kedvéért meg ilyesmi :
Mint Ring is mondta Marach népe kapta el Beleget, amúgy "egy kis nyilvános vitának" nevezni a "Beleg-lincselés" néven elhíresült tevékenységet igen érdekes...
Kihagytad a Szkítákat... [size=9:2d2vk9x5](pedig mint tudjuk 5 Thingolos volt benne )[/size]
az első tűzátvétel az éjszakai túra után volt, mert ellopták a lángot, és ezért találták ki hogy csapatonként őrizzük. (hehe, persze gondolom ezt már hónapokkal előbb kitalálták... )
A színdarabírás korántsem volt ilyen egyszerű, de hagyjuk...
Nővérkémnek nincs h a nevében, helyesen így van: Eruntale...
_Neo alulvonással írja a nevét...
a Gyűrűk Ura társas és a szerepjáték két különböző dolog, döntsd el hogy melyik volt (a GyU társas olyan, mint egy társas, a GyU szerepjáték meg olyan mint egy szerepjáték)
van benne egy durva helyesírási hiba, a hely ly! ("Na, ez az a hej, ahol csak gatyafékkel lehet közlekedni."
az olifántnak 3jegyű száma volt...
a tünde számokat/betűket úgy hívják hogy tengwar amúgy a tündék 12-es számrendszert használtak, szóval így félreérthető
lehet, hogy nem tűnt fel, de Sárit csak a buszmegállóig vittük el, én ott maradtam vele, odajött kriszana és bementünk Kőszegre orvoshoz...
lehet, hogy csak én nem emlékszem, de szerepel az valahol, hogy Anczy a Bölcsünk volt?
Amúgy tényleg tök jó!
- Artemisz
- Nem elérhető
Ez teecc! :up:Suhifarok írta: Artemisz, blogot én is mostanában csináltam!!!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Suhifarok
- Nem elérhető
- Artemisz
- Nem elérhető
Frappáns válaszképp képzeljétek, én is csináltam magamnak BLOGot! Na majd ott ízekre szedek mindenkit! Reszkessetek!
[size=9:21phan7t]Link a profilomon![/size]
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Ringbearer
- Nem elérhető
Ja, és Beleget Marach népe fogta el, ha jól emlékszem.
abúgy éd is begvagyok fázva, szal jobbulást minden sorstárnak!
elegem van a suliból...
"Be the change you want to see." Gandhi
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
Képzeljétek, a minap én is piszkosul megfáztam! Most hobbi szinten fertőzöm a környezetem, és az orcseppesflakonból csöpögtetem ki az utolsó, kósza cseppeket. Na, majd holnap elzarándokolok a gyógyszertárba.
Mindenkinek jobbulást, és ne feledjétek, az Estel velünk van! :clown:
ja, meg most nagyon off leszek, de itt van a tábori naplóm Már nagyon rég kész lett, és raktam be spéci képeket is, de azokat ezen a linken sajna nem tudom megmutatni. Fent van képestül is az oldalamon, de mivel annak nincs közvetlen linkje, és a multkori felhívásomra, hogy hol van, senki nem válaszolt, ezért most itt van képtelenül. Huh, ezt aztán jól megaszontam.
- Estel Adániel
- Nem elérhető
De mondott-e bármi olyat az illető, hogy a 'remek hely' az előadások közben, az adott előadások helyszínéül aktuálisan szolgáló tantermekre értendő?
- Eruntale/Hanna
- Nem elérhető
nekem valaki azt mondta, hogy az egyetem remek hely
- Suhifarok
- Nem elérhető
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
Bumm-bumm kicsi kocsi bumm-bumm 100-zal tép!
Láláláláláláláláláláláláláláláláláláláááááááááááááááááááááá...
Hülyék vagyunk és ez rúlz!!!!!!!!!
Bocsi Brisa,de ez most kellett a bandának!
"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
- Suhifarok
- Nem elérhető
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Elmegyek Zamárdiba kirándulni osztályommal, ami egész jó volt ahhoz képest, amire számítottam. Volt egy csomó rossz dolog is, amikre most valahogy jobban emlékszem.
Ilyen istenes megfázást életemben nem kaptam, ráadásul feljövök ide és mindenki sír. (Én meg hajlamos vagyok a hangulat átvételre.) És az is eléggé lesújtott, hogy valami jó kis osztály dolog van szept 25-én.
Na, jó. Én bevettem az Algopyrint, meg a C-vitamint. Várom a hatást.
Szeretek mindenkit! (Kivéve a világot.)
- Suhifarok
- Nem elérhető
Ranamarth (Endóriel) írta: Persze nincs jogom többesszámban beszélni,de azt hiszem ezt a többiek is így gondolják.
Naná, shimán!!
Erda, szeretünk meg cucc!
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
Persze nincs jogom többesszámban beszélni,de azt hiszem ezt a többiek is így gondolják.
S kíméli kérges lábait,
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
Hm... asszem jobban vagyok, és bocsi, hogy itt sajnáltattam magam, de én már csak ilyen vagyok. Mindenkinek jobbulást kívánaok, és akármiről is van szó, én tudom hogy SIKERÜLNI FOG! Ne adjátok fel kedves tünceim, mert akkor szomorú leszek, és depis, és, és... és sírni fogok... (na, mintha egyébként nem lennénbek igazak rám ezek...)
Hajrá mindenkinek!
- Csele
- Nem elérhető
Én is megfáztam! Hét elején majd' megfőttem, aztán meg olyan hideg lett, hogy teljesen megfáztam. Hülye veszprémi szél!
Ha adhatnék valamit, az a szív nyugalma lenne,
melyet az élet minden pillanatában megőrizhetsz,bármi történjék veled
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
Az életben mindig vannak nehéz választások,de azt hiszem,hogy a két barátnőd,ha igazán szeretnek,akkor bármelyiket választod,ők nem fognak megsértődni,hanem megértik,hogy ez és ez miért fontos neked.
S kíméli kérges lábait,