Thingol - Beszélgetések

Több
20 éve 1 hónapja - 20 éve 1 hónapja #221559 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések

Csele írta: Lemaradtam egy kicsit a tábori dolgokkal. Milyen dvd is ez? Ezen rajta vannak az előadások, vagy azt csak Kincsőéknél lehet beszerezni? (engem elsősorban azok érdekelnének)

Nem, nálam VHS-en lehet beszerezni a teljes vagy egy rövidített változatot. Nem tudom pontosan, hogy mi van a DVD-n, de az előadások biztos, +4000 fénykép.

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
20 éve 1 hónapja #221558 Írta: Csele
Csele válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
Lemaradtam egy kicsit a tábori dolgokkal. Milyen dvd is ez? Ezen rajta vannak az előadások, vagy azt csak Kincsőéknél lehet beszerezni? (engem elsősorban azok érdekelnének)

Ha adhatnék valamit, az a szív nyugalma lenne,
melyet az élet minden pillanatában megőrizhetsz,bármi történjék veled
Téma zárolva.
Több
20 éve 1 hónapja #221555 Írta: Kincső

Erda niire (Area) írta: ja, és még valami... ugye hétfőig lehet jelentkezni a DVD-ért. Nincs egy olyan jótét lélek, aki vezs nekem egyett??? :) :oops: :roll: (kifizetem utánvétellel!)[/color]

Csak jelentkezz, és én átveszem majd helyetted. :wink:

Téma zárolva.
Több
20 éve 1 hónapja #221550 Írta: Erda niire (Area)
Erda niire (Area) válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
ÜDV!

hihi, én is jelentkezem a Vakegér Klubba, de nekem nincs szemüvegem, csak rossz a szemem. :oops: :roll:

Hmm.... hogy hogy sikerült a verseny??? Ez volt eddigi legsz*rabb versenyem. Azonnal kiestem az első körben.... :( Bőgetm is, meg minden, de már túltettem magma rajta... mostanában nagyon nem jött össze semmi, és ki kellett engednem valahogy a gőzt...

Aranna: eggyüttérzek... :( Ne add fel, meg fogsz gyógyulniiiiii!!!

ja, és még valami... ugye hétfőig lehet jelentkezni a DVD-ért. Nincs egy olyan jótét lélek, aki vezs nekem egyett??? :) :oops: :roll: (kifizetem utánvétellel!)

'Is there anybody out there?'
Téma zárolva.
Több
20 éve 1 hónapja #221544 Írta: Eruntale/Hanna
Eruntale/Hanna válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
Csele! Beléptem a klubba :D (-4 és -6) :D :D
megalapítjuk az Első Vakegér Tüncklubot! :mrgreen:
Téma zárolva.
Több
20 éve 1 hónapja #221513 Írta: Csele
Szemüvegestársak! 4-es felett majd szóljatok! Klubot alapítunk! :D

Jelentem, leszüreteltük a Ság hegyet, s most szőlőtúladagolásban szenved a közeli és távoli család, de NAgyon jó volt!!! :roll:

Jajdejó ötletem támadt a követekző táborra! (azám, egy-kettőre az is itt lesz! 8) ) Veszprémben az egyetemen van egy olyan-de-olyan jó klub (Jó Hangulat Klub - beszélő neve van!), ahol társasági táncolni lehet. Tanítják is, de ezt ne úgy képzeljétek, mint egy tánciskolában! Hihetetlen hangulata tud lenni!!! Lajos bá beáll a kör közepére (körtáncoknál), s lépeget, a többiek meg táncolnak, s senkit nem zavar, ha valakinek gondjai vannak a jobb- és balláb megkülönböztetésével (pölö szerény személyemnek :oops: ). Szal nagyon jól szokott kijönni az egész, s nagyon népszerű is!
Ami még jobb! Nyaranta kihelyezett táncesteket tartanak, ahová meghívják őket (nem fellépés meg hasonló, egyszerűen szerveznek egy jó bulit!). Tavaly voltak Szolnokon is, ami Veszprémtől elég messze van, szóval szerintem a táborban is ellenének egy estét, s az hihetetlenül jó lenne!
Eddig egy emberkének sem tudtam érzékletesen leírni, hogy milyen "Jó Hangulat" is ez a klub (ahhoz melékelni kéne Lajos bát), de két szaktársamat is megpróbáltam elrántgatni, egyik fél év után állt kötélnek, másik pedig egy év után, mert féltek, hogy leélgenk, mert nem nagyon tudnak táncolni, meg minden, de annyira jól érezték magukat, hogy azóta még félholt lázas betegen is eljönnek, mert a heti táncadagot nem lehet kihagyni!!!

Bocs, hogy ennyit írtam, de úgy gondolom, hogy ez tényleg illeszkedne az MTT-táborhoz (középföldei embertáncok tanulása???)

Téma zárolva.
Több
20 éve 1 hónapja #221500 Írta: Milendoria
Milendoria válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
Suhikám, imádlaaaaak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bocsi az Offért >D

In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
Téma zárolva.
Több
20 éve 1 hónapja #221499 Írta: Suhifarok
Suhifarok válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
dejóóódejóóó, szemüveges társ, és boldog névnapot, te lüke és egyáltalán, hiányzol.
Téma zárolva.
Több
20 éve 1 hónapja #221498 Írta: Milendoria
Milendoria válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
Erda, kíváncsian várjuk a beszámolódat!!!!!!
Jajj, képzeljétek el, tessék egy kicsit sajnálni, mert én is szemüveges lettem, és nagyon furi! Ráadásul pont a névnapomon kaptam! Hát szép! :D
Aranna: Együttérzek veled, nekem is a térdemmel volt baj, és az egyik doki műteni akart, a másik javasaolta, hogy ússzak, de mást ne csináljak, a harmadik meg simán elengedett azzal, hogy ez csak kamaszkori probléma, de végül egy évig nem táncolhattam és nem lovagolhattam, és irtó vacak volt! De biztosan rendbe jössz!
Eruntale: Szurk-szurk neked! Valamikor talizzunk, jó? Oly régen láttalak! (a suliba is bejöhetsz, nem bánnám :D )

In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
Téma zárolva.
Több
20 éve 1 hónapja #221495 Írta: Suhifarok
Erda, aztán mesélj! és szurk
Téma zárolva.
Több
20 éve 1 hónapja #221476 Írta: Kincső

Szméagol írta: Hajrá, ERDA! :D

Bizony :wink:

Téma zárolva.
Több
20 éve 1 hónapja #221475 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
Hajrá, ERDA! :D
Téma zárolva.
Több
20 éve 1 hónapja #221421 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Ranamarth (Endóriel) válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
Sziasztok!
Hű egy nap alatt mennyit írtatok?!Aranna nagyon sajnálom.Nekem is abba kellett hagynom 2 éve a kosarazást.Már nem is tudom folytatni...előfordul sajna.Remélem azért neked nem kell feladnod!Drukkolunk! :wink:
Artemisz,Estel:a lelkünk mélyén szeressük egymást!Én is szeretlek titeket! 8)

"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
Téma zárolva.
Több
20 éve 1 hónapja #221417 Írta: Suhifarok
Aranna, szeretlek, te állat!! :D DD Ne csüggedj, bummbumm!
Eruntale mamiii!! Veled talizni köllene mán, és pozitív energia megy!!
Erda: vazz. :// ez nem fog összejönni...
Téma zárolva.
Több
20 éve 1 hónapja #221413 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
Sziasztok!

Kincsőnek utólagosan is Boldog Születése napját!

Erda, amennyiben megtalállak benézek hozzád, mert az útleírásod alapján fogggalmam sincs hol van ez a sportcsarnok. (Ebben csak az a ciki, hogy a Rozsnyai utcába járok iskolába. Van ott valami sportcsarnok... 8) )

Tolkien Klubra még nem tudom tudok-e menni...
Eruntalénak /me küld DRUKK.
Aranna: Abszolút együttérzés.
Téma zárolva.
Több
20 éve 1 hónapja #221402 Írta: Kincső
Nővérkém, egészen biztosan sikerülni fog! Minden énem pozitív energiáit feléd küldöm! :wink: [size=9:ecr8uska](gy.k.: permí=[Thilanna; Bebe; Harmanyandis; egy Bámulós; Kincső; ...])[/size]

[size=9:ecr8uska]A történtek után már igazán nem tudom, figyelitek-e a tábori topicot:[/size]

_Neo írta: [size=9:ecr8uska]Aiya!

Van egy rossz es egy jo hirem.
A rossz: a mai DVD atadasi ceremonia rajtam kivul allo okok miatt elmarad.
A jo: jovo 7 szerdatol TOBB ilyen alkalom is lesz, sot, akar egyeni idopontokat is megbeszelhetunk, amennyiben az utamba esik.
Masik jo hir: hetfoig meg lehet jelentkezni, aki meg nem tette meg!!!

Sorry

akinek tudom a szamat, ezen hozzaszolas roviditett verziojat megkapja SMS-ben

a tanulsag: Ne bizz meg kollegistakban, foleg, ha hataridos bizniszrol van szo...[/size]

Téma zárolva.
Több
20 éve 1 hónapja #221371 Írta: Eruntale/Hanna
Eruntale/Hanna válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
Aranna: Nagy adag együttérzés + athelas ment

És kérek én is szurkolást, mert az első zhm akkora karó lett.. és ha nem javítom ki, elúszott a félév :bawling: :bawling:
Téma zárolva.
Több
20 éve 1 hónapja #221288 Írta: Kincső
Aranna: te szegény! :( De biztos meg fog gyógyulni! Ennyi pozitív tüncenergiától, amit küldünk Neked! :wink:

Szeretem a most szombatot, ez a 4. programom lenne... :roll: (tulképp mind MTT-s :roll: :) )

Téma zárolva.
Több
20 éve 1 hónapja #221268 Írta: Suhifarok
Most szombaton?! 8O
:neneneneee:
Téma zárolva.
Több
20 éve 1 hónapja - 20 éve 1 hónapja #221265 Írta: Erda niire (Area)
szombat, 9-e....

Téma zárolva.
Több
20 éve 1 hónapja #221264 Írta: Suhifarok
Én nagyon igyekszem!!!!!
Miko is lesz, dátum szerint?
Téma zárolva.
Több
20 éve 1 hónapja #221254 Írta: Erda niire (Area)
ÜDV!

Van egy NAGYON jó hírem! Verseny előtt még lesz dúrván 3 szabad órám!!!!! :D A sportcsarnokot valszeg nem hagyhatom el, de akkor is! :D Szóval, az van, hogy papír szerint 9:38-kor érünk a Délibe, és onnan megyünk az angyalföldi Csata Csepel sportcsarnokhoz. A cím Rozsonyai u., a Váci u.-ról ágazik le. Azt pontosan nem tudom, hogy mire érünk a sportcsarnokhoz, de szerintem fél 11-re ott leszünk. Nem vagyok igazán tisztában a metró gyorsaságával, meg ugya ha késik a vonat... Minden esetre be lesz kapcsolva atelefonom. :wink: Ja, és még valami... Jöttök??? :oops: :oops: :roll: :roll: :)

Téma zárolva.
Több
20 éve 1 hónapja #221209 Írta: Csele
Tábori Topicban találtam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A csoportokkal kapcsolatos eredmények alapján úgy tűnik, a Thingolosok voltak legelégedettebbek a táborral. Ők értékelték legmagasabbra a tábort, 96 %-kal, és ők voltak a legelégedettebbek a kaja minőségével (89 %), a programokkal (86 %) és a keretjáték színvonalával (89 %).

Kik a legpozitivabb csapat????????!!!!!
Én szintén a nagyon jól értékelők közé tartozom!
Mégegyszer köszi ezért minden tábveznek, szürketüncnek, s persze a mi Brisánknak, Ankalimonunknak, s Ringünknek!!!! :itscool:

Téma zárolva.
Több
20 éve 1 hónapja #221207 Írta: Csele
Artemisz: annyira tetszett, hogy pár óra alatt lenyomtam belöle 40 oldalt, aztán meg vissza kellett jönni, de nem jó a floppymeghajtó, így nem tudtam elhozni, múlt hétvégén meg rokonjárás volt, meg valszámtanulás. Ennyi a bizonyitványmagyarűzat :roll:

Mindenkitől szurk, hogy valszámra kapjak legalább 50%-ot (rámférne, matekból hüje vagyok).

Jaj, Aranna ez olyan rossz!!!! Tavalyi szobatársam 2xeres országos bajnok volt hosszútávú tájfutásból, de neki is baj lett a térdével, s 3xorra nem tudta megvédeni a címét :cry: Aztán az orvosok azt mondták, hogy ez valszeg valami olyan szörnyű, amitől szép lassan teljesen el fog sorvadni a lába (ilyent mondtak csak úgy!), teljesen kivolt, aztán hirtelemn kiderült, hogy csak valami iszonyúhosszúlatinnevű apróság, s nyáron már VB-n versenyzett.... Nem szabad túlságosan adni az orvosok szavára, egy találó vicc erről:

Egy fiatal orvos a tapasztalt kollégájától kérdi:
-Mondja, miért mondott ilyen negatív diagnózist a legutóbbi beteg családjának. Teljesen le voltak tőrve!
-Maga még újonc, így elárulok egy szakmai titkot: Mindig mondja, hogy a beteg halálán van, s ha történetesen tényleg meghalna, kiváló diagnosztának fogják tartani, ha pedig túléli, remek orvosnak!

Szerintem ezt be is tartják...

Pusszancs mindenkinek, hétvégén megpróbálok többet net-közelben lenni!!!

Téma zárolva.
Több
20 éve 1 hónapja #221181 Írta: Aranna
Aranna válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
Hahó!
jöttem panaszkodni! tönkrement a térdem!!!! és nem járhatok edzésre és meg fogok halni és amúgyis!!!!! be van már kb fél éve gyulladva és 1 hete voltunk ortopédusnál és mondta hogy porc korong lágyulásom van! szóval most az egész térdem be van fáslizva, fáj mint az állat és minden alap mozgásba gátol és tök szar :( :( ! kérek együttérzést,mert nagyon rossz most nekem :( :( :( !!!
ti hogy vagytok?
legyetek rosszak és szobatiszták!

u.i.: én tábor óta a lelkem mélyén szappantartó vagyok :mrgreen: (by Estel telefonja rúlz ) és Suhi: nem véletlenül Thingol rúúúlz :D !

itt lesz a szekrényben!! a kávés csészében!! vagy tán a szőnyeg alatt? az ajtó mögött nem néztem!
Téma zárolva.
Több
20 éve 1 hónapja #221157 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
Nyüüüf, ez édes! :P :itscool:

[size=9:3mkzbns8]Suhi: Semmi baj! :P Türelmes vaok... néha... :P [/size]

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!
Téma zárolva.
Több
20 éve 1 hónapja #221153 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
Akkor asszem muszáj lesz betenni az én verziómat is... :look:

[size=9:3txy88sx]"önjellemzés"

Lelkem mélyén Lepke vagyok
Lepke vagyok
Lepke vagyok

Szívem mélyén Macska vagyok
Macska vagyok
Macska vagyok

Elmém mélyén Bolond vagyok
Bolond vagyok
Bolond vagyok

Lényem Mélyén Remény Vagyok
egy icikie-picike emberlány...[/size]

8)

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
Téma zárolva.
Több
20 éve 1 hónapja #221138 Írta: Suhifarok
Artemisz: ne haraguuuudj, de semmi időm nem vót eddig....utálom a hétköznapok rohanását. most is a Szimpla szonettel szenvedek. Az Erenyát még el se tudtam kezdeni. :( (((
Téma zárolva.
Több
20 éve 1 hónapja #221137 Írta: Kincső
OFF:

Artemisz (Erenya) írta: [size=9:10xv9a26]De Te is meg Cselécske is, igazán mondhatnátok már vmit az Erenyáról! Részletes kritikát kértem, és eddig senkitől se kaptam egy bötűt se!

/me csakis emiatt nem boldog... [/size] :? [/color]

Nem tudsz adni folytatást? Harmadkor utánit? Lécciléccilécciléccilécciléccilécci! *csizmáskandúrtekintet*

Téma zárolva.
Több
20 éve 1 hónapja #221134 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések

Suhifarok írta: Artemisz: wazz, Te nem vagy ép! :) (bagoly mondja...) Szeretlek!!

Én is Téged! :P

[size=9:twuof5mq]De Te is meg Cselécske is, igazán mondhatnátok már vmit az Erenyáról! Részletes kritikát kértem, és eddig senkitől se kaptam egy bötűt se!

/me csakis emiatt nem boldog... [/size] :?

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.562 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére