Thingol - Beszélgetések

Több
20 éve 3 hónapja #210731 Írta: Cueddo
Cueddo válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések

Cueddo , köszönöm, hogy elvállaltad Thingol szerepét, nálad jobb királyt nem is találhattunk volna. Sajnáltam, hogy nem voltál olyan aktív, mint vártam, de úgy láttam, a kezdeti időszak után egyre jobban feloldódtál és egyre inkább részese lettél a csapatunknak. Velünk együtt élted át az élményeket, és jól érezted magad a táborban. Azt hiszem, ez a lényeg.

Brisa: igazán megtisztelő. én kérek bocsánatot, hogy nem tudtam úgy benne lenni a dolgokban, ahogy szerettem volna, és a feloldódással sem volt bajom sztem. köszönöm a szép pillanatokat, és a lehetőséget, hogy szerepelhettem. (tavalyi Telperion-szerep után nagy ugrás :wink: )

Nap felé tör, amíg csak a Nap áll,
És nem vesz rajtuk erőt a halál.

(Dylan Thomas)
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #210729 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Ranamarth (Endóriel) válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
Ezek cool-os képek! 8)

"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #210727 Írta: csudi
csudi válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
Haho, kinek igertem fantasztikus gyik kepeket?

Csak mert megtalaltam hozza a fotokat. Itt az egyik: kep.tar.hu/csudi/images/pic5341928.jpg - Vigyazz, eleg nagyfelbontasu, poszterre valo kep.

Ezen felul, a kozos taboros beszamolos topicba megkezdtem a kepek linkeleset, eloszor a bolond bolcsek sorozatot ajanlom figyelmetekbe. :lol:
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #210725 Írta: Suhifarok
Suhifarok válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
Most jönnek a képek!!
Háhááá, resszkessen, aki rólam betett valamit!! :twisted: :twisted:
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #210723 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
Suhikám, nyugi!

Én napok óta szenvedek a naplómmal, és még mindig hiányzik az utolsó nap.. :roll:

Ti meg százszor inkább!!!

Egyszerűen nem bírok visszaszokni a normál életbe! Még jó, hogy nyár van, bele se gondolok, mi volna, ha rögtön vissza kellett volna térnem a taposómalomba, mint Ulmonak meg Laurelinnek meg Belegnek, meg a többieknek! :evil: :roll:

IMÁDLAK TITEKET!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #210722 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Bumm...kék virág...Gombaaaaaaaaaaaaaa :lol:

S kíméli kérges lábait,
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #210721 Írta: csudi
:crazy:
Szar lassú tár.hu... fúj. :mad2:
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #210716 Írta: Suhifarok
Suhifarok válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
Héééé, nahát, mi van veletek, nyaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
Egy hétig nem voltam és felkészültem arra, hogy minimum tíz oldalt kell végigolvasnom, erre van három....
Hukk....
Az offolás rúúlz!!! :D

Imádlak titeket, vagy ezt már mondtam? :D
Iszonyatosan hiányoztok, de én nem érzem magam se üresnek, se magányosnak! Mert tudom, hogy vagytok, ha messze is és itt van rengeteg csodaszép élmény! Kellett már egy kis pihenés. De iszonyatosan boldog vagyok, szal köszönöm!

Brisa: biztosítalak, hogy csak kimerült! :D Magányos egyetlen percig sem voltam, amin nem győzök ámélkodni! Pedig fel voltam rá készülve! Bár tábor elött elvesztettem a reményemet a beilleszkedést illetően, most már mondhatom: télleg ez volt a fordulópont! :D ezt sokban köszönhetem neked, szal köszönöm!! :D :D

KÉKVIRÁG PIROS TÜSKEE!!!! BUMM BUMM KICSIKOCSIIIIIII!!!
Hülye vok, lálálá, wow, GOMBAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jajj, olyan boldog vaok, detéllegtélleg!!!!!
Gyerünk, offolásra fel, most teljesen kész vok, mire az összes topicot végig nézem....láláláá!!!

:D :D :D
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #210697 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
hy all, hát hazajöttem a jógatáborból, über rúúlz volt, de nagyon hiányoztok!!!! nekem még csak most ért véget a Kaland... :wink:

"Be the change you want to see." Gandhi
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #210692 Írta: csudi
Hat akkor fejlodj... Az sosem art. Visszafejlodni mar nem fogsz, szerencsere. Meg kulonben is, erre szuletni kell... :wink:

A kepeket fel fogom tenni, csak meg molyolok, hogy hova. Egyik szerver vacakabb, mint a masik. Viszont a lentieknel azert jobb felbontasuak lettek az enyemek. Na majd meg jovok ma.
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #210684 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Nos Erda lehet,hogy van még mit fejlődnöd,de Mil-lel együtt ti volttok a legügyesebbek rajzolás terén! :wink:

S kíméli kérges lábait,
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #210677 Írta: Erda niire (Area)
Erda niire (Area) válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
Brisa: köszi, hogy belinkelted a képeket, jól jönnek a naplómhoz. :wink:

Csudi: ja, tényleg, azt a képet el is felejtettem... :oops: :roll: Tényleg, te felrakod majd a képeket??? Olyan sokat fényképeztél, és kiváncsi vagyok rájuk... :D

A rajztudásomról csak annyit, hogy még jócskán van hova fejlődnöm...

'Is there anybody out there?'
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #210649 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések

Brisa
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #210647 Írta: csudi

Erda niire (Area) írta: ja, és még valami: CSOPORTKÉPRŐL TUDUNK VALAMIT??? Csakmert engem nagyon érdekelne már, és mert valszeg az az egyetlen kép, amin rajta vagyok ( :oops: :roll: )

Erda, van egy kepem, amin kizarolag te vagy. :D

Es meg annyit, hogy k. jol rajzolsz. Sztem ezzel valamit kezdeni kene.

Brisa
, Koszi mindent. Nagyon kar, hogy nem voltam ott a gyertyazason. Esetleg ha lesz tali, elmondhatnad, hogy az milyen.
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #210627 Írta: Erda niire (Area)
Brisa: hááát... öööö.. nem is tudom... :roll: Kicsit úgy az egész tábortól féltem, és akkor ráadásul megkaptalak téged csapatvezetőnek, a Társaság egyik elég fontos egyéniségét.... :roll: :oops: Nem tudtam hogy kéne viszonyulnom a dologhoz... :roll: *nagyonelpirul*
De most már minden ok, és baromi jó érzés úgy olvasni a neveket a fórumon, hogy mindenkihez tudok kötni egy arcot, és egy pillanatot. :) :D (és már nem tartok senkitől, aki Tolkient szereti rossz ember nem lehet 8) )

Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #210622 Írta: Csele
Csele válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések

Csele , azt hiszem meg fogsz lepődni: a tábor ideje alatt te jelentetted számomra biztos pontot, az érzelmi támaszt. Köszönöm, hogy mindig ott voltál mellettem, hogy türelmes és megértő voltál velem. Megfogott a nyitott és kedves személyiséged, úgyhogy megtisztelő, hogy megismerhettelek.

Biztos pont???????????????????????? Sokszor sokféleképpen jellemeztek már, de így még nem! Most tényleg megleptél!
Még egyszer (soha nem lehet eleget mondani): Nagyon örültem, hogy veletek lehettem. Kivételes élmény volt!

Ha adhatnék valamit, az a szív nyugalma lenne,
melyet az élet minden pillanatában megőrizhetsz,bármi történjék veled
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #210617 Írta: Brisa
Artemisz, ne csak a himnuszt, hanem Melian dalát és a Lúthien éneket is! :D

Erda, miért tartottál tőlem?

No, most hogy az elmúlt napokban gyűjtöttem egy kis energiát, megírtam végre (már a búcsúlevélben akartam) a személyreszóló köszönömöket (ABC-sorrendben):

:arrow: Ankalimon: Köszönöm, hogy aktív tagja voltál a csapatnak. Azt pedig külön, hogy tiszteletbe tartottad kérésemet. Sokat tanultam a történtekből. Többek közt, hogy mindig jól jön egy segítőkéz. :D

:arrow: Aranna, a tökéletes Lúthien, mesésen táncoltál! Jó volt látni, ahogy az idő múlásával egyre jobban részese lettél a csapatunknak, egyre kiegyensúlyozottabbá és bátrabbá váltál az önmagad megmutatásában. Azt hiszem, sokunk lett gazdagabb az értékes, színes és szeretnivaló személyiséged megismerése által.

:arrow: Artemisz, nagyon sokat köszönhetek neked. Nélküled ez a csapat nem lett volna ilyen. Köszönöm, hogy a dinamikus és nagy erejű személyiségeddel segítetted a munkámat. Megtanítottál arra, hogy egy csoportvezető nincs egyedül a csapatában.

:arrow: Balázs, a nagy meglepetés. Csodáltalak, amiért teljesen ismeretlenül betoppanva közénk nagyon gyorsan sikerült beilleszkedned a csoportba, sőt aktív és lelkes tagja lettél. Köszönöm mindazt, amit Thingol népéért tettél. És örülök, hogy megismerhettelek.

:arrow: Csele, azt hiszem meg fogsz lepődni: a tábor ideje alatt te jelentetted számomra biztos pontot, az érzelmi támaszt. Köszönöm, hogy mindig ott voltál mellettem, hogy türelmes és megértő voltál velem. Megfogott a nyitott és kedves személyiséged, úgyhogy megtisztelő, hogy megismerhettelek.

:arrow: Csudi, a zseniális ötleteid, a higgadtságod és éleslátásod sokat segített nekem. Különösen a végefelé, amikor az én energiám már vészesen fogyóban volt. Köszönöm, hogy számíthattam rád.

:arrow: Cueddo, köszönöm, hogy elvállaltad Thingol szerepét, nálad jobb királyt nem is találhattunk volna. Sajnáltam, hogy nem voltál olyan aktív, mint vártam, de úgy láttam, a kezdeti időszak után egyre jobban feloldódtál és egyre inkább részese lettél a csapatunknak. Velünk együtt élted át az élményeket, és jól érezted magad a táborban. Azt hiszem, ez a lényeg.

:arrow: Dulcam, a jókedv és humor kiapadhatatlan forrása. :D Köszönöm, hogy hozzájárultál a csapat és a tábor jó hangulatához, köszönöm az őszínteségedet és a kedvességedet. És bocs, amiért a késésekért leordítottam a zöldtünci fejedet. :mrgreen:

:arrow: Éowyn!, meglepődtem, amikor a gyertyázáson elmondtad, hogy számodra a beszélgetés egy nagyon fontos dolog. Remélem, idővel sikerül feloldódnod és beszélgetünk egyet. Ugyanis én is imádok dumcsizni. :D

:arrow: Erda, nagyon örülök, hogy végre arcot kapott a régóta ismert neved. A kreativitásod és a kitartásod nagyon megfogott. Köszönöm, hogy segítettél a festésben meg úgy általában a kreatívkodásban.

:arrow: Eruntale, ahogy láttam számodra is voltak rossz szakaszai a tábornak. Remélem, azért összességében jól érezted magad. Nagyon örültem, hogy az újonctali után itt is találkozhattunk. Mondták már neked, hogy nagyon finom és lágy a külsőd és a személyiséged?

:arrow: Estel, veled szerettem volna beszélgetni a tábor során, de sosem jött össze. Érdekelt volna, mit gondolsz az előadásunkról (meg persze a próbákról) és az én csapatvezetőségemről. :wink: Most már az is érdekelne, hogy tetszet neked a tábor úgy összességében. Köszönöm, hogy aktívan résztvettél a csapatunk munkájában, és remélem, egyszer pótolni tudjuk a beszélgetést.

:arrow: Kincső, először is szeretném neked megköszönni a hímzett kendőt, örök emlék lesz. (Amúgy amikor elkezdtem hordani, sorba jöttek oda az emberek, hogy nem minden stimmel az írással. A harmadiknál már ott tartottam, a következő embert leütöm. Aztán már csak Ankalimon próbálkozott, de őt megkíméltem. Mégiscsak a bölcsünk, szükségünk volt rá. :mrgreen: ) Hálával tartozom az aktivitásodért és a segítőkészségedért is.
Ja, és századszorra is boldog névnapot! :D

:arrow: Ladis, ha legközelebb is a csapatomba kerülnél, helyzetjezőt fogok rádszereltetni. :mrgreen: Bár egy kicsit kilógtál a csapatból, úgy láttam jól érezted magad a táborban. És mint mondottam volt fentebb, ez a lényeg. :D Köszönöm a türelmedet és a táncokat a darabhoz.

:arrow: Léowyn, köszönöm neked mindazt a munkát, energiát és ötleteket, amit a darabunkba fektettél. Szerintem a műben sokkal több minden van, mint az átjött első látásra/hallásra a közönségnek, sőt talán nekünk is. Most hogy van időm (és erőm) gondolkozni, egyre jobban csodálom a darab szerkezetét. (Tudom, a köszönet épp úgy illeti Kincsőt, Eruntalét, Balázst és Cselét is. Zseniálisak voltatok!) A rendezésben is kitűnt, hogy nagyon-nagyon lelkes vagy és magadénak érezted a feladatot. Úgy vélem, jó döntés volt téged választani. Más nem lett volna ennyire elhivatott. Azt viszont nagyon sajnálom, hogy a hosszú próbanap után annyira visszahúzódtál, sőt talán egy kicsit ki is vonultál a csapatból. A beszélgetésünk szintén megerősített abban, hogy jó embert választottam a rendező szerepére, hiszen gyönyörűen ráláttál az egész helyzetre, tudtad, hol kell változtatni. Kár, hogy a kivonulást választottad ehelyett… Örültem, hogy megismerhettelek!

:arrow: Maci, hát ööö… szóval nagyon édes és gyönyörű kutyus vagy! És zseniális Huan! :D Jó, hogy te is ott voltál közöttünk.

:arrow: Milendoria, a vidámságodat nagyon köszönöm. Jó volt rád nézni mindig. A gyertyázáson elmondtad, hogy te egy alapvetően visszahúzódó és nehezen oldódó leányzó vagy – mit mondjak, nehéz elképzelni rólad. Belőled csak úgy sugárzik a vidámság, a kedvesség és a báj. A tánc nagyon jól állt neked. ;)

:arrow: Nima, már sokat hallottam rólad a fórumon, úgyhogy kíváncsi voltam rád. Örülök, hogy végre a te nevedhez is kapcsolhatok egy arcot. Köszönöm, a tábor során nyújtott segítségedet és az aktív részvételedet.

:arrow: Rana, szintén örülök, hogy végre személyesen is megismerhettelek. Az elején láttam, nagyon keresed a helyedet, a vége felé úgy tűnt, meg is találtad. Gyönyörűen furulyázol, annyira jó volt mindig hallgatni! Köszönöm neked is a lelkesedésedet és a nyitottságodat! És bízz magadban!

:arrow: Ring, nagyon örültem, amikor megtudtam, te leszel a segítőm. Úgy tűnt fáradt voltál, így nem volt szívem mindig téged ugráltatni. Azért a segítőkészséged és az érdeklődésed nagyon sokat jelentett számomra. De különösen az, ami megint kezd feléledni közöttünk… mint a régi szép időkben. ;)

:arrow: Suhi, néha nem tudtam eldönteni, hogy magányos vagy, vagy inkább kimerült a sok a újdonságtól. Remélem, azért jól érezted magad, és sok barátot szereztél. Az aktivitásodat és a lelkesedésedet neked is köszönöm. Jó érzés ez egy csapatvezető számára. :D

:arrow: Szméagol, tudom, hogy számodra nehéz volt ez a tábor, és sokszor csalódtál is. Én úgy gondolom, ez a csalódás az álmaidnak szól, nem velemi élményeknek. A valóság valójában nagyon is sok lehetőséget rejt, csak meg kell látni és kihasználni. Tudom, a csalódás miatt ez most nehéz. De érdemes. Feloldódni és barátokat szerezni nem könnyű, önmagunkat kibontakoztatni ebben a társaságban még annál is nehezebb. De te már mindegyik útra ráléptél, sőt el is indultál. Kérlek, vedd észre… Amúgy pedig köszönöm a barátságodat és a bátorságodat.

:arrow: Szürke, a legnehezebb percekben te voltál az, aki erőt adott. A figyelmességed, az a pár jó szód többször hozott vissza engem a kétségbeesés küszöbéről. Köszönöm! És örülök, hogy egy kicsivel jobban megismerhettelek.

:arrow: Panni, a kis Lúthien, élmény volt veled együtt dolgozni, alkotni, játszani. Nagyon örülök, hogy megismerhettelek. Ja, és köszi a közös hintázásokat! ;)

:arrow: Petra, kár hogy nem tudtál végig maradni. Hiányoztál. Neked is köszönöm a segítséget, amit a festések során nyújtottál Pannival.

:arrow: Sári, a „váratlan Thingolos”. A tábvezek elfelejtettek értesíteni, hogy beraktak hozzánk Jocii helyére. Örülök, hogy így történt. Neked is köszönöm a lelkesedésedet és a közös munkákat. Remélem, azóta a térded már meggyógyult és vidáman ugrabugrálsz. :D

:arrow: És végül, de nem utolsósorban Jocii, sajnálom, hogy nem tudtál eljönni. Remélem, azóta rendbejött a kezed és most már minden rendben.

Brisa
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #210531 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Engem még a csoport képeken kívül a szereplésünkről készült képek is érdekelnének. 8)

S kíméli kérges lábait,
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #210511 Írta: Erda niire (Area)
jaja, csak szépen! Én se leszek sajna, de igyekszem eljutni más talikra. 8)

Brisa, te is rengeteget adnál nekem (csak a saját nevemben beszélhetek :wink: ), megtanultam kicsit jobban figyelni másokra, és hogy a belsőre kell koncentrálni (jaaaaj, nagyon szégyenlem, és sajnálom, de kicsit tartottam tőled, na.... :oops: :roll: )

ja, és még valami: CSOPORTKÉPRŐL TUDUNK VALAMIT??? Csakmert engem nagyon érdekelne már, és mert valszeg az az egyetlen kép, amin rajta vagyok ( :oops: :roll: )

Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #210493 Írta: Ranamarth (Endóriel)
De aztán szépen énekeljetek,mert én nem leszek ott!!! 8) :cry:

S kíméli kérges lábait,
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #210407 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
Brisa, kedves, Te a sok-sok együttérzés és józan kedvesség mellett még egy fontos dolgot adtál nekem:

Most már, ha beszélek valakihez, akkor akaratlanul figyelek arra, hogy ne a háta mögül vagy lehajtott fejjel magyarázzak neki, hanem igenis lássa az arcomat, ha már egyszer neki mondom. És ezt neked köszönhetem, mivel először nálad kezdtem el erre figyelni, aztán automatikusan mindenkinél. És rájöttem, hogy sokkal jobb így! :D

Szóval KÖSZÖNÖM!

Egyebekben csatlakozom Ranához.

És persze millió-egy csók minden tüncnek!

Ui: Drizzt mondta, hogy fel kéne vennünk a tünde-himnuszt! Szerezzünk már diktafont, és a tábori talin vegyük fel csapatostul! Hm? :P

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #210313 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Nem többet,mint amennyit te adtál nekünk! :wink:

S kíméli kérges lábait,
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #210309 Írta: Brisa
Sziasztok tünceim!

Tegnap éjjel én is haza értem.
Sajnálom, hogy nem tudtam tőletek személyesen elbúcsúzni. :bawling: Mondjuk így is majdnem elbőgtem magam, amikor Ringtől és Milendoriától kellett elválnom. (Ja, igen: köszönöm nektek a díszkíséretet! :D )

A tábor hihetetlenül jó és kimerítő volt. :mrgreen: Azóta sem sikerült magamhoz térnem, de ahogy látom, ezzel nem vagyok egyedül.

A tábor három élménye vonult be életem legjobb pillanatai közé:
:arrow: az egésznapos próba utáni közös, éneklős, kézfogós, tapsolós éneklés a sötétben,
:arrow: az előadás,
:arrow: és a gyertyázás.

Köszönöm nektek ezeket, valamint az összetartozás érzését. Nem is tudjátok, milyen sokat adtatok nekem érzelmileg is.

Brisa
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #210288 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Akkor én már tag leszek!
Brisa a levelet megkaptuk és köszi!

S kíméli kérges lábait,
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #210284 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések

Ranamarth írta: Azt hiszem mindenkinek saját joga,hogy belép-e vagy sem!

Persze, én csak arra mondtam, hogy idén is hiába léptél be pl. májusban, mert csak a március nemt'omhanyadikáig belépők számítottak MTT-tagnak a tábori kedvezmény igénybevételéhez. És ha jól emlékszem mondta is Ana, hogy jövőre is csak az fog a tábor szempontjából tagnak számítani, aki a kiírásig belép.

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #210283 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Azt hiszem mindenkinek saját joga,hogy belép-e vagy sem!

S kíméli kérges lábait,
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #210280 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
Szméagol, súlyos tévedés, a tábor kiírásáig kell MTT-tagnak lenni... a kedvezmény idén is csak úgy élt. :!:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #210218 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Ne felejts el ott maradni a főcím után is!Nagy poén a legvége is! :wink:
"Kék virág,piros tüske...mennyivel könnyebb lenne,ha nem lennék színvak!" 8)

S kíméli kérges lábait,
Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #210211 Írta: Erda niire (Area)
Üdv!

Én is visszasírom Esglmar rejtett házát, az védve volt a külvilágtól, avárosi élettől, a tévétől, a rádiótól, a kocsiktól... és ooolyan jó volt! Nagyon hiányoztok!

Ja, és van egy jó hírem is: lemondtam pár újság előfizetést, és így valószínű hamarosan én is benyújtom a jelentkezésemet a MTT-be! :D Anyáék jóvá hagyták, látva milyen jó hatással voltatok rám, már csak nekem kell elhatároznom magam. :wink: :dance:

ja, és ma megyek még egyszer a Shrek 2-re, kék virág piros tüske, kék virág piros tüske!!!! Oh, jeee! 8) hülyeség RULZ!

Téma zárolva.
Több
20 éve 3 hónapja #210206 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Nos én...nem is tudom mit írhatnék.Már 2-3 nap is eltelt azóta,hogy eljöttem,de még mindig szilárdan él bennem az a kép,amit búcsúkor láttam!Előttem van a füzetem,amiben az aláírások vannak és nézegetem a képeket.
Tegnap éppen a képeket mutattam a szüleimnek és közben soroltam a neveket.Mindenkihez tudtam valamit mondani és a szívem mélyén mindenkiért ejtettem egy könnycseppet.
Igazából nem akarok magamhoz térni.Itthon nem nagyon értik mi történt velem (Velemben :wink: ),csak azt tudják,hogy egész nap a gép előtt ülök és,hogy amióta hazajöttem jobban szeretek egyedül lenni.
Azt reméltem Kapolcson újra találkozhatunk,de nem mehetek el. :cry:
Csak annyit akarok írni,hogy nagyon hiányoztok és nagyon szeretlek titeket!
Remélem sokan eljöttök augusztusban Pécsre!Ott találkozhatunk! :wink:

Oh és Atremisz,a versed igazán gyönyörű!Engem mélyen megérintett!

S kíméli kérges lábait,
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.580 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére