Thingol - Beszélgetések

Több
20 éve 4 hónapja #206831 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Ranamarth (Endóriel) válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
Már csak 9-et kell aludni!!!!!!!!! :dance: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ...ÁÁÁÁÁÁ...ÁÁÁÁÁ...stb. :eek2:

"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #206756 Írta: Suhifarok
Suhifarok válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
Láláláááááááááááááááááááá, jó kedvem vaaan!!!!!!
Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #206733 Írta: Suhifarok

Csele írta: Hát nem mondom, hogy tényleg "érdekes" anyag, mert ajándék Suhifaroknak ne nézzd a fogát (micsoda poén! :lol: )

Híres vok!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

[size=9:1tp3sm9c]Hm....egoizmus rúúlz!![/size]
Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #206718 Írta: Eruntale/Hanna
Eruntale/Hanna válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
Csele, én úgy csináltam (mmint előre középre tettem a mintát), holnap majd olvashatjátok a sirámaimat a beszegés miatt :P
és a könnyebb rögzítés érdekeben szerintem fogok varrni a végére egy patenteot v. kapcsot, mert kicsit merev az anyag, és nehéz megkötni
Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #206706 Írta: Csele
Csele válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
Kaptam egy jó tanácsot a pólómhoz (végre megvettem):
Mielőtt elhoznátok a táborba mossátok ki -lehetőleg 60 fokban, ha nem valami csoda-kényes pólót vettetek, amit nem lehet - mert minden póló összeugrik -ha a jobbak csak kicsit is - s a rávarrt hímzés csunya lesz mosás után.

Megkaptam az anyagot Kincsőtől. Hát nem mondom, hogy tényleg "érdekes" anyag, mert ajándék Suhifaroknak ne nézzd a fogát (micsoda poén! :lol: ), de erre tényleg nehéz lesz hímezni. Meg anyám majd' elájult a gondolatától, hogy ezt neki kell beszegnie. :P
Hülye kérdés: a mintát úgye lőre pontosan középre hímezzem? NEm lesz semmi galád módón előre nem látható hajtogatás az anyagban?

Ha adhatnék valamit, az a szív nyugalma lenne,
melyet az élet minden pillanatában megőrizhetsz,bármi történjék veled
Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #206619 Írta: sebcsaba
sebcsaba válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések

Brisa írta: Olyan viszont tuti nincs, hogy "Á, nekem most nincs kedvem gyertyát önteni, ezért inkább kirándulni megyek". :wink:

Remélem hogy tévedsz Brisa. Nem hinném hogy jó megoldás lenne a táborvezetők részéről hogy mindenkivel eldöntetik az elején hogy mit csinál és akkor csak azt csinálhatja végig. Az erősen ütközne a "minden az egyén szabad akaratától függ, semelyik program sem kötelező" elv szellemével.

"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"
Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #206596 Írta: keshu
keshu válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések

Eruntale írta: én is remélem, hogy Rendektől független lesznek túrák, mert kirándulni szeretek, de a sportok.. ne részletezzük, milyen béna vagyok. :P

Én se vaok nagyon ügyes :wink: viszont tavaly se hagytam ki egy túrát se , és ezt a hagyományt folytatni szeretném...

"A haldoklás magánügy. Ne hörögjünk!"
Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #206571 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
én péntekig nem leszek itthon, ha valami nagyon sürgönyös dolog történt,
vagy valamiben dönteni kell itt a számom: 0630-420-46-48

"Be the change you want to see." Gandhi
Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #206565 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Nos,akkor el van döntve! :wink:

S kíméli kérges lábait,
Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #206563 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
A Kard Rendjében biztosan...

Brisa
Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #206561 Írta: Ranamarth (Endóriel)
OKÉ!Akkor én nyiltan megkérdezem:Melyik Rendben lenne rá a legnagyobb esélyem,hogy kardot és íjjat fogjak a kezemben???
(Bocsi,de ez a mániám! :oops: )

S kíméli kérges lábait,
Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #206555 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
Sziasztok!

Lehet, hogy marad a Toll Rendje... :lol: A vitákban mindig leteremtenek az egyéni véleményem miatt.

Brisa írta: Olyan viszont tuti nincs, hogy "Á, nekem most nincs kedvem gyertyát önteni, ezért inkább kirándulni megyek". :wink:

De kár... Pedig ez lenne a legjobb. :D

Suhi: Én is a túrázást bánom a legjobban, de ha kard kerülne a kezembe, beledőlnék. Szal oda nem mehetek. De sokan akarnak itt túrázni és a táboros topicban azt mondták lesz szabad idő. Trázhatunk ott a környéken. : P
Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #206544 Írta: Brisa
Egy, rendektől független túra biztosan lesz. Kőszegre megyünk majd.

Mivel a rendi programok egymással párhuzamosan fognak futni, megnézném hogyan lennétek két helyen egyszerre. :wink: Olyan viszont tuti nincs, hogy "Á, nekem most nincs kedvem gyertyát önteni, ezért inkább kirándulni megyek". :wink:

Brisa
Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #206539 Írta: Ranamarth (Endóriel)
A többiek nevében is kérem a szervezőket,hogy öntsenek tiszta sört a pohárba! (vagy ez a közmondás másként van? :wink: :cheers: :hein: )

S kíméli kérges lábait,
Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #206450 Írta: Eruntale/Hanna
Eruntale/Hanna válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
én is remélem, hogy Rendektől független lesznek túrák, mert kirándulni szeretek, de a sportok.. ne részletezzük, milyen béna vagyok.
Erda: én is kérhetek emilt? /me kíváncsi :P
Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #206441 Írta: Erda niire (Area)
Erda niire (Area) válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
nem, nem... egyáltalán nem úgy gondoltam! csak szerintem akkor több időm/lehetőségem lesz kipróbálni ezeket, mivel Rend tag vagyok. Szóval, ez számomra csak feltételezés. Közös túra pedig szerintem lesz, hogy összerázza a bandát... ugye? :roll:

'Is there anybody out there?'
Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #206424 Írta: Suhifarok
Bah....
Ha én imádok túrázni, de a Kardon belül már sok lenne az a sok másikmindenféle ezért más Rendbe megyek, akkor nem mehetek majd túrákra?
Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #206423 Írta: Ranamarth (Endóriel)
De ott nem az Ékkő Rendnél van felsorolva,hanem külön!Szal azt kérdezném,hogy a kézművességre az egész táboron belül csak az Ékköveseknek lesz alkalma? :evil: :?:

S kíméli kérges lábait,
Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #206399 Írta: Brisa
Akkor bocsi... :oops: :oops: :oops:

Brisa
Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #206397 Írta: Erda niire (Area)

Brisa írta: Nem tudok arról, hogy ezek szerepelnének az Ékkő programjában. Gyertyaöntés, üvegfestés, textilfestés meg ilyesmik lesznek.

a második levélben az van, hogy a kézművesség keretében lesz: ..., és ott ezek voltak fesorolva. :?

Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #206396 Írta: Brisa

Erda niire (Area) írta: de viszont nagyon érdekel az ékszerkészítés, fémdomborítás,, vesszőfonás, fafaragás, kovácsolás

Nem tudok arról, hogy ezek szerepelnének az Ékkő programjában. Gyertyaöntés, üvegfestés, textilfestés meg ilyesmik lesznek.

A Kard rendjében kirándulások, természetismeret, sportok meg hasonlók lesznek.

A Könyv Rendjében pedig érdekes előadások, nyelv- és írások foglalkozások lesznek. Meg persze beszélgetések, viták. :D

Brisa
Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #206391 Írta: Ronat/Szméagol
Sziasztok!

Mondjuk én mindenből tudok valamit... Hehe! De majd, mikor fel kell iratkozni, vagy megkérdezik tőlem lesz egy feszült pillanat.......,mikor eldöntom. Megsúúúúgja a hatodik érzééék. :P Szerintem akkor a Könyv Rendje meg a Toll Rendje között fogok vacilálni.
A többiek meg lássanak vendégül, légyszíves. :D De az erdőjárásba nem kell bevezetni, abban profi vagyok.
Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #206386 Írta: Erda niire (Area)
Na, ezekkel a Rendekkel, most már hivatalosan is hadilábon állok. Ahogy Birsa írta, hogy olyan rendbe kéne jelentkeznem, ahol még nem vagyok profi. Szal, a Toll rendje kizárva (nem is vagyok nagyképűűűűű :D ), és nagy mértékben az Ékkő is... Jó vagyok mindenféle festésben, a hímzést is úgy-ahogy elsajátítottam, gyöngyfűzésben ugyancsak jó vagyok, a gyertyaöntés megy, agyaghoz már volt szerencsém, de viszont nagyon érdekel az ékszerkészítés, fémdomborítás,, vesszőfonás, fafaragás, kovácsolás... A Kard rendje is nagyon jó lehet, érdekel minden, ami a középföldi hadviseléssel kapcsolatos, s Könyvek rendje meg egy teljesen fehér folt az életemben... Na, ezt hogy döntsem el... :)

Bocsi, hogy itt teleoffolom az egész topicot, és a nyakatokba zúdítom az összes gondom, de ez vagyok én, sajna... :?

Csele: kapsz majd egy aranyos e-mail a rövid irományaimmal... :wink:

Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #206286 Írta: Csele

A Novellásokra igyekszünk odafigyelni. Azonban az, hogy nem válaszolnak az írásodra, nem véletlen. Könnyű azt mondani, hogy olvassátok el az írásomat és mondjatok véleményt róla, de ez nagy munka. És az írókörösöknek éppen elég ilyen munkájuk van. A technikai dolgokra pedig tényleg kellene egy végleges megoldást keresni, hogy ne terheljük ezzel a topikot.

Félreértettél! A novellámat sokan megvéleméynezték, csodállkoztam is!
Nekem konkrétan az volt a bajom, hogy megkérdeztem, hogyan is müködik ez, s hogy be lehet-e lépni – 0 válasz. El is ment tőle a kedvem, hogy belépjek... Később a technikai gondokra felvetette Sil a honlapját, én lelkesen helyeseltem, mert szeretném olvasni a többiek írásait – 0 válasz, még annyi sem, hogy hülye ötlet, vagy valami. Engem ez zavar.
Pedig nagyon szeretem mások nivojait olvasni, mindig meg is véleméynezem! :(

Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #206214 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Hát az én novellám alapkövét csak Brisa olvasta,szal ő tudja mien...
Nos a Rend-es cuccal kapcsolatban:kár,hogy így van a "játékszabály",mert szívesen tanultam volna tündéül,de mégis a Kardnál maradok! :fight:

S kíméli kérges lábait,
Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #206202 Írta: Brisa
No, jelentem ezt is végigolvastam, és így behoztam mindenhol a lemaradásomat.

A Rendekről:

:arrow: Mindenkinek egy Rendet kell választani a tábor első napján. A rendek között nem lehet átjárni, kivéve nagyon indokolt esetben!
:arrow: Nem lesz felcserélés... Helyette az adott rend vendégül látja a többi rendet és bevezetik a saját mesterségükbe.
:arrow: 5 rend (Kard, Ékkő, Toll, Hárfa, Könyv) van ugyebár. A Népünk 26 tündét számol. Egyenletesen kellene megoszlanunk a rendek között. A magyarázat két részből áll: 1) az úgy nem állja, hogy az egyik rendben 5 ember van, a másikba meg 55; 2) a rendi tevékenység alatt a résztvevők ismereteket gyűjtenek a csapatuknak, és ugye több szem, többet lát. :wink:
:arrow: Hogy könnyebb legyen dönteni: szerintem nem érdemes olyan rendet választani, amelynek tevékenységi körében már perfekt vagy (pl. aki tud már üveget festeni és otthon eleget is gyakorolja, annak nem érdemes az Ékkőbe menni). Ha valami érdekel már régóta, de eddig nem tudtad kipróbálni, vagy nem tudtál elmélyülni benne, akkor itt az alkalom: biztonságos körülmények próbálgathatod a szárnyaidat. :D
:arrow: A tünde nyelveket és írásokat, csak a Könyv Rendjén belül lehet elsajátítani!

Milendoria, az a vanilia mit jelent a receptben? Vaniliarudat, aminek ki kell kaparni a belsejét?

A Novellásokra igyekszünk odafigyelni. Azonban az, hogy nem válaszolnak az írásodra, nem véletlen. Könnyű azt mondani, hogy olvassátok el az írásomat és mondjatok véleményt róla, de ez nagy munka. És az írókörösöknek éppen elég ilyen munkájuk van. A technikai dolgokra pedig tényleg kellene egy végleges megoldást keresni, hogy ne terheljük ezzel a topikot.

Brisa
Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #206152 Írta: Suhifarok

Csele írta:

Csele: ööö, benne lennék, de nekem magas, hogy mifenére küldözgetik a cuccokat...

nekem az magas, hogy mit kérdeztél! Mire gondolsz mifene alatt? Milyen levlistára? Milyen időközönként? milyen témákban? Vagy vmi más?

Ok, már fáradt vok...
Szal nekem ez a levéllista magas, hogy mire küldik el a novellákat....szal a technikai dolgok...
Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #206142 Írta: Brisa
Nem lesz felcserélés... Helyette az adott rend vendégül látja a többi rendet és bevezetik a saját mesterségükbe.

Brisa
Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #206137 Írta: Ronat/Szméagol
Sziasztok!

Húúúú! Én meg azt hittem, hogy mindenki csak és kizárólag az Ékkő Rendjébe megy majd, és itt piroslott a fejem, hogy én mennyire unkreatív vagyok. ("kézi" szinten :twisted: ) Remélem majd megtanítotok hímezni stb. :lol:
Én a Toll Rendjébe megyek, mert abban a Rendben (úgyahogy) mindent tudok. Felcserélésnél Kard Rendje (nyaralásnál is olyan jó erdőjárásokban volt részem). A Hárfa Rendjével az a gondom, hogy táncolni nem akarok, nem is tudok...
Az Írókörösöket pedog tessék jól megbúbolni, ha ilyenek. :mrgreen: /me is az :oops: Kicsit legyetek erőszakosabbak.

Na, nem rontom tovább a levegőt! Puszi Mindenkinek
Téma zárolva.
Több
20 éve 4 hónapja #206132 Írta: Csele

Csele , én olvastam a novelládat, és piszkosul jól írsz. (ezt anno meg is írtem)
szóval .. miért ne lenne keresnivalód a toll rendjében?

Eruntale már most megsejthette, hogy hízelgéssel nálam mindent el lehet érni! :up:
Amúgy írni otthoni amgányban szeretek, táborban inkább kézműveskednék! :up:

Csele: ööö, benne lennék, de nekem magas, hogy mifenére küldözgetik a cuccokat...

nekem az magas, hogy mit kérdeztél! Mire gondolsz mifene alatt? Milyen levlistára? Milyen időközönként? milyen témákban? Vagy vmi más?

nekem is, és én ritkán írok említésre méltó dolgokat, de azok vagy nagyon hosszúak (32 vagy több oldal), vagy olyan rövidek, de elvontak, hogy csak na...
de szívesen kritikázok...

Ha nem titkosak, azonnal elküldeni nekem!!!!!

Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.625 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére