Thingol - Beszélgetések
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
A piaci néni csak hétfőn megy áruért, ezért legközelebb jövő szerdára tudna hozni pólókat, de egyelőre meg se kértem, mert akkor én már Miskolcon leszek...
Beszélnem kell Rózsa/anyuval, hogy ő vállalná-e, hogy ha pénteken megkérem a nénit, hogy szerdára hozzon, akkor elmegy értük szerdán...
Ha nem jön össze, akkor nagyon sajnálom, gondolom senki nem akar kijönni Csepelre 40 Ft-ért, sz'al szvsz vegyetek a TESCO-ban 400.-ért...
[size=9:33mhdvru]u.i.: Artemisz, amúgy természetesen nem felejtettem el és L-est is kértem volna ha, de lásd fentebb...[/size]
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Artemisz
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
- Köszönetek: 0
Kincső írta: 4. ez csak szvsz, de én "dulkan"-nak ejteném, mert a c általában k lesz...
Szofitól, a nővérkéjétől tudom, igen, "DulKan"
És ha már a kiejtésnél tartunk, azt tudjátok, ugye, hogy kell gyakorolni az angol "Th"-t?
Állj a tükör elé, kezdd el mondogatni, és mikor már nem látod magad, akkor jó!!
Kincső, kösz hogy felhomályosítottad Cselét helyettem is!
ÉS LÉCCI NE, FELEJTSD EL A PÓLÓT! [size=9:2qwhi80v](L-es kell nekem..)[/size]
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Kincső
- Nem elérhető
Suhifarok írta: De nekem vannak furcsa dolgaim, hogy pl a th-t sz-nek, vagy t-nek ejtsem, de a sok mgh-ba is bele tok zavarodni! De ciki is lenne, ha be akarnék mutatkozni és belezavarodnék a saját "nevembe".
A th-t angol sz-nek ejtsd mint a "three" szóban (sz'al nem "tingol" népe ). Kivétel Orthanc. És a c-t a tolkieni neveknél mindig k-nak.
Nima: nem baj
- Nimashilin
- Nem elérhető
My light shall be the Moon, and my path the Ocean.
The fish knows everything.
- Kincső
- Nem elérhető
Nimashilin írta: Helló mindenki!
Ha esetleg valakinek még nem lenne szűűűke pólója, a TESCOban 400 pénzért lehet szerezni. Mindenféle rossz célnak megfelel, ennyi pénzért még a kutyának is megvenném.
Mint írtam én 360-ért veszek annak aki még ma szól. [size=9:ry1mcasx](Ill. esetleg még pénteken vagy szombaton.)[/size]
- Nimashilin
- Nem elérhető
Ha esetleg valakinek még nem lenne szűűűke pólója, a TESCOban 400 pénzért lehet szerezni. Mindenféle rossz célnak megfelel, ennyi pénzért még a kutyának is megvenném.
My light shall be the Moon, and my path the Ocean.
The fish knows everything.
- Suhifarok
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
Suhifarok írta: Hehe...én ezért is választottam olyan nevet, amit én is, és más is ki tud ejteni...
Csak hogy megszólaljak, bah...
Miért, a c=k ált. egyértelmű, ha olvastad a GyU függeléket, meg sok nyelvben van így, és ha nem viszel bele plusz komplikációt, akkor az is teljesen logikus hogy az ny-t ny-nek ejted.
- Suhifarok
- Nem elérhető
Csak hogy megszólaljak, bah...
- Kincső
- Nem elérhető
Csele írta: Artemisz: nem vagyok jó quenya kiejtésben, most erenia-nak, vagy erenya, mint nyanya kell kiejteni?
Ilyen gondban vagyok még Erda-val, meg Cuedo-val. S van valaki Dulcan néven is, ugye jól emlékszem? Őket hogyan kell kimondani?
1. tudtommal a quenyában az y ugyanúgy palatizáció vagy j-sítés vagy lágyítás vagy nevezd ahogy akarod, mint nálunk, tehát Erenya
2. Erda már válaszolt
3. Tábori előkészületek topic 6. oldal: írta, hogy "kueddó"-nak kell ejteni
4. ez csak szvsz, de én "dulkan"-nak ejteném, mert a c általában k lesz...
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
'Is there anybody out there?'
- Kincső
- Nem elérhető
- Csele
- Nem elérhető
Artemisz: nem vagyok jó quenya kiejtésben, most erenia-nak, vagy erenya, mint nyanya kell kiejteni?
Ilyen gondban vagyok még Erda-val, meg Cuedo-val. S van valaki Dulcan néven is, ugye jól emlékszem? Őket hogyan kell kimondani?
Ha adhatnék valamit, az a szív nyugalma lenne,
melyet az élet minden pillanatában megőrizhetsz,bármi történjék veled
- Artemisz
- Nem elérhető
Köszi!
És lécci, mailezd át a listát!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Kincső
- Nem elérhető
Erda niire (Area) írta: Én a Tescoban vettem pólót.
Kincső: küldtem neked emlit, de a net pont akkor döntött úgy, hogy akkor sem, szal lehet, hogy több példányban kapod mega levelet. Bocsi.
Nálunk meg a net úgy döntött, hogy ha az én nevemmel jelentkezek be, nem műxik, így perpill nem tudok e-mailt nézni, de remélem megjavul hamarosan. Szóval ha valaki küldött e-mailt, ne csodálkozzon ha nem válaszolok... Area, neked akkor elküldöm Rózsa/anyu címéről, neki műxik, sőt ha valaki 24 órán belül e-mailt akar küldeni és nem jó neki a privi, az is a vassrozsa@axelero.hu -ra küldjön plíz.
- Ankalimon
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Kincső írta: Kész a névlista, akinek kell írjon e-mailt! De majd nem ártana átínézetni a Bölcsünkkel (ugye megteszed, Ankalimon?). Ja, és minden nevet a magyar átírás szerint csináltam, tehát akinek quenya vagy sinda neve van, visítson és kijavítom!
Szívesen megnézem, küld át.
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
Kicső: küldtem neked emlit, de a net pont akkor döntött úgy, hogy akkor sem, szal lehet, hogy több példányban kapod mega levelet. Bocsi.
- Suhifarok
- Nem elérhető
Engeeeem a Kard Rendja csábít, de nagyon, viszont a Könyvek Rendje is vonz...Eruntale, követlek!
plusz Toll Rendje, csak azt most vettem észre, hogy van!!!!
- Kincső
- Nem elérhető
Eruntale írta: szürke póló ügyben: a Tescoban is lehet kapni, 399 Ft
Permí nyert a 360-nal
Kész a névlista, akinek kell írjon e-mailt! De majd nem ártana átínézetni a Bölcsünkkel (ugye megteszed, Ankalimon?). Ja, és minden nevet a magyar átírás szerint csináltam, tehát akinek quenya vagy sinda neve van, visítson és kijavítom!
- Eruntale/Hanna
- Nem elérhető
- Ankalimon
- Nem elérhető
Aranna írta: perme nem tugggya hogy melyik rendbe menjen és ez nagyon zavarja!!!
Vagy Ékkő vagy Könyv Hárfa.... vagy vagy.... milyen határozott vagyok mostanság... mondjuk énekelni tudok, de nem szívesen teszem folyamat jelleggel... kézműveskedni is "tudok valamilyen szinten, de nem vagyok valami überfrankóügyes belőle...olvasgatni és egyhelyben ülni meg nem nagyon tudok...bár szívesen írogatok történeteket meg minden...asszem húzok erősen Könyv Rendje felé... de nem tom még tutira! Egyébként mi a célja ezeknek a rendeknek? Mármint hogy vannak ilyen "előadások" a Könyv Rendjénél? Vagy fellépések a Hárfa Rendjénél?Vagy csak vannak ezek a Rendek oszt kééész?
A rendeknek vannak közös foglalkozásaik, amelyeken olyan dolgokkal foglalkoznak, ami tőlük elvárható. (A hárfások énekelnek és táncolnak, a Könyvesek előadást hallgatnak, és okításokon vesznek részt, az Ékkövesek kézműveskedenk, stb...). Az egésznek egyrészt a tagok szórakoztatása a célja, másrészt pedig hogy az ott tanultakat felhasználhassák a csapatok munkájában.
- Aranna
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Eruntale írta: huh, én meg úgy éerzem, egyik tevékenységhez sem értek igazán.. szóval még én se tudtam dönteni. szerintem majd az utolsó pillanatban ecc-pecc alapon választok, ahogy magamat ismerem
ez rulz! én is pont így vagyódom a helyzettel! Majd ecc-peccelünk együtt
itt lesz a szekrényben!! a kávés csészében!! vagy tán a szőnyeg alatt? az ajtó mögött nem néztem!
- Kincső
- Nem elérhető
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
- Aranna
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Vagy Ékkő vagy Könyv Hárfa.... vagy vagy.... milyen határozott vagyok mostanság... mondjuk énekelni tudok, de nem szívesen teszem folyamat jelleggel... kézműveskedni is "tudok valamilyen szinten, de nem vagyok valami überfrankóügyes belőle...olvasgatni és egyhelyben ülni meg nem nagyon tudok...bár szívesen írogatok történeteket meg minden...asszem húzok erősen Könyv Rendje felé... de nem tom még tutira! Egyébként mi a célja ezeknek a rendeknek? Mármint hogy vannak ilyen "előadások" a Könyv Rendjénél? Vagy fellépések a Hárfa Rendjénél?Vagy csak vannak ezek a Rendek oszt kééész?
itt lesz a szekrényben!! a kávés csészében!! vagy tán a szőnyeg alatt? az ajtó mögött nem néztem!
- Milendoria
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Nem jöttök fel chatelni?????
In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
- Kincső
- Nem elérhető
Gondolom nektek is problémát jelent szürke póló beszerzése. (A fiúknak szvsz nagyobb eséllyel van eleve, vagy könnyebben kapnak, de ha nincs és kéne olvassanak tovább .) Nos, nekem sikerült venni a csepeli piacon 360 Ft-ért egyszerű, minta nélküli pamut pólót, pont festésre alkalmasat (mert azért nem feltétlenül egy 2000 Ft-os pólót fest be az ember). Artemisz megkért, hogy vegyek neki is, ha tudok, ezért kérdezem a többieket is: vegyek még valakinek?? Akinek igen (akár fiúnak is ), írjon privit vagy e-mailt vagy szóljon itt a topicban, és mondja meg a méretet (S,M,L,Xl,XXL) kedd estig ! Ugyanis szerdán van piac. Ha szerdán nem kapok, akkor megkérem a nénit, hogy ha lehet hozzon péntekre vagy szombatra! Ha nem tud, akkor sorry, de még mindig lesz 2 hetetek venni. (Én azonban vasárnap elutazom és csak 13.-án jövök haza, tehát később nem tudok venni.)
Kincső
u.i.: permí valszeg a Hárfába megy, esetleg az Ékkőbe. Kár hogy szétszedték a tollat meg a hárfát, de a tánc bővítésnek viszont örülök!
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
(Bár imádok énekelni és verseket írni is :deal: !)
"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
- Eruntale/Hanna
- Nem elérhető
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető