Thingol - Beszélgetések

Több
19 éve 11 hónapja #228548 Írta: Suhifarok
Suhifarok válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
Revalami. *rebeszélget* :P
vagy inkább csetel...
Téma zárolva.
Több
19 éve 11 hónapja #228534 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
Valami. *beszélget* :wink:

Ööö... mit mondjak... Voltunk Milnél ma gyertyás tánc próbán, olyan khirály lesz, majd meglátjátok! :D *lekopog* :P

És 28 nap.
És 34 nap.
És 44 nap.
:dance: :hello:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
19 éve 11 hónapja #228526 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Ranamarth (Endóriel) válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
Az milyen nap?
Amúgy me egyértelműen benne lenne! 8)
Hm...olyan jó lenne,ha eltudnám nektek mesélni,hogy megint veletek álmodtam...asszem nemsokára ti is flúgosnak fogtok tartani...ha így lesz,előre is köszönöm! :wink:
Ja és még annyit,hogy ha valaki sűrgősen nem kezd el valamiről beszélgetni,akkor kénytelen leszek szét OFFolni a topicot kék virággal és bummoló kicsi kocsival! :twisted: 8)

"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
Téma zárolva.
Több
19 éve 11 hónapja #228493 Írta: Suhifarok
:bólogat: :pattog: :vigyorog:
Téma zárolva.
Több
19 éve 11 hónapja #228492 Írta: Csele
Csele válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
Hujjé!
Esik a hó,
Csunyátcsinál a ló
Csúszna már el a rektor...

Ó ez így valahogy nem stimm...ezen még dolgozok.

Nos, drága szürketünceim!!!!!
Mint arról már biztosan többen tudtok, Veszprémben Január 29.-én Tolkien Nap lesz (nagy taps Máb-Nettinek!).
Arra gondoltam, hogy ezt összeköthetnénk egy Thingol-talival is. Még nincsenek konkrét ötleteim (várom nálam tapasztaltabbak ötleteit).
Szerintem jó helyszín lenne. A legtöbb helyről van ide vonat/busz. Ha ittalvósat akarunk az már kissé nehezebb, mert épp koli várólista elején vagyok = nem tudom akkor hol fogok lakni, de nem lehetetlen vállalkozás!
Nos, népem? Hogy tetszik a dolog?
Csele

Ha adhatnék valamit, az a szív nyugalma lenne,
melyet az élet minden pillanatában megőrizhetsz,bármi történjék veled
Téma zárolva.
Több
19 éve 11 hónapja #228459 Írta: Suhifarok

Kincső (Thilanna) írta: Hé, mi ez a punny?! :(
Hova tűntetek, tünceim?

ezt mán én is akartam kérdezni.
éledjünk!! :D
Téma zárolva.
Több
19 éve 11 hónapja #228442 Írta: Kincső
Hé, mi ez a punny?! :(
Hova tűntetek, tünceim?

Téma zárolva.
Több
19 éve 11 hónapja #227787 Írta: Kincső

Eruntale írta: na jó, még egy kísérlet :D

www.ibiblo.org/wm/paint/auth/mantegna/st-sebastian.jpg

ááá nemmegy nemmegy... :eléássa magát:

Akkor szerintem az oldal linkelési módszere a ludas... :roll: :wink:

Téma zárolva.
Több
19 éve 11 hónapja #227784 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések

Erda niire (Area) írta: Jelentem csaknem két órás munka után lassan kész vagyok annak a nyamvadt 33 képnek a feltöltésével. A szerver folyton kidobott/nem töltött fel. A gond csak az, hogy a képek kb. fele nem akar megjelenni az oldalon. Most elkezdem a kritikus képeket újra felrakni, de azt hiszem ezek után kétszer is meggondolom, mikor ftp-zek. :)
Ja, és egy gondom lenne az oldallal, hogy a képgalériában csak az első oldalt tölti be. A többinél képenként kell lapoznom.

Tudom, csak azóta még futottam össze Előddel. Amúgy soook-soook probléma van az oldallal. :D

Brisa
Téma zárolva.
Több
19 éve 11 hónapja #227783 Írta: Suhifarok
Kincső: wow, visszajött a hangulat. :eccerre szipp és vigyor:
Téma zárolva.
Több
19 éve 11 hónapja #227781 Írta: Eruntale/Hanna
Eruntale/Hanna válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
na jó, még egy kísérlet :D

www.ibiblo.org/wm/paint/auth/mantegna/st-sebastian.jpg

ááá nemmegy nemmegy... :eléássa magát:
Téma zárolva.
Több
19 éve 11 hónapja #227780 Írta: Erda niire (Area)
Erda niire (Area) válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
Jelentem csaknem két órás munka után lassan kész vagyok annak a nyamvadt 33 képnek a feltöltésével. A szerver folyton kidobott/nem töltött fel. A gond csak az, hogy a képek kb. fele nem akar megjelenni az oldalon. Most elkezdem a kritikus képeket újra felrakni, de azt hiszem ezek után kétszer is meggondolom, mikor ftp-zek. :)
Ja, és egy gondom lenne az oldallal, hogy a képgalériában csak az első oldalt tölti be. A többinél képenként kell lapoznom.

'Is there anybody out there?'
Téma zárolva.
Több
19 éve 11 hónapja #227739 Írta: Kincső

2004. XI. 6. szombat, 12:43
Szóval tegnap 19:10-kor 5 kancsó tea után átvonultunk Szürkéékhez, tábori videót nézni. Mivel előről kezdtük, először Szkítákat néztünk, majd Fingolfinc előadást, közben bele-belenéztünk abba, amin épp áttekertünk. Közben végre befutott Estel is. Peredhil szegény elég rosszul viselt minket: "ezért utálok nőkkel TV-zni, folyton beledumálnak". Háát, Aranna Felagund-mániás, Rana Alcar-mániás megjegyzései... :) Na, hosszas tekergetés után megnéztük a mi előadásunkat, a 2. jelenetben kapásból öt olyan a színpadon, aki nem volt ott (Artemisz, Cue, Eruntale, Milendoria, Nima). Hát én ilyenkor nem megjegyzéseket tettem, csak nyüffögtem meg "próbáltam kiszedni őket a TV-ből"... :oops: :D
Aranna először nem is akarta megnézni a Beren-Lúthien táncot, de nagy nehezen meggyőztük, hogy tök jó volt, nézze...
Előadás+cucuje+néhány Edmund-riport után elindultunk az állomásra. visszadtam Estelnek a Padlás kottát, mindenfélét énekelgetve menünk végig a lakótelepen. A buszmegállónál volt egy könyvesbolt (vagy az még a teázó után volt?), ránézek a kirakatra, majd rohanok odarángatni Suhit: nézd! GOMBÁÁÁK! :D (c. könyv, t.i.).
Állomás, jegyvesz, hülyül, még mindig nem akarnak Thingol-himnuszt énekelni... Pesti vonat befut, Nimával, efkúval, Dulcammal, Ratzhkával, de ők rohannak az utsó komlói buszhoz, énmeg a vonatomhoz, úh. a köszönésnél nem jutottunk tovább. (Nahát, épp most hívott Ring, hogy milyen volt a tali, meséltem neki.) Szóval, a tegnapi iromány Szentdénesre menet a vonaton született. *lényegtelen rész, amíg Sztdénesenvoltam*
(Közben kitaláltam, hogy ha Eruntale oda tudna jönni 6-ra tánc végére, tök jó lenne, beülnénk egy teázóba és dumálnánk. Írtam neki SMS-t, majd meglátjuk mit válaszol. /nem ért rá :( - a szerk./ )
Szóval, ma reggel Léowyn a kolléganőjével kocsival jött be Pécsre egész napos továbbképzésre, engem is behoztak a vasútállomásig. Oda jött értem SZürke és Sári, mint kiderült, Suhin és Szméagolon kívül - akik Ranánál aludtak - mindenki Arannához ment bulizni. Irány az Árkád, Ratzhka vajúdott egy ideig, hogy hazamenjen-e előkészítőre (IC indulás előtt fél órával még nem döntött...), végül nem ment. Nima bosszankodott egy sort, hogy ha ő ilyet tenne, a szülei leordítanák a fejét. Aztán Szürke vezetésével városnézni indultunk, közben Nimával kapolcsi-alsóörsi emlékeket idézgettünk. Fura "szobrok", majd a Király u. nevű sétálóutca, ahol a Nemzeti Színház és a "tér harmonikása" között efkú és Ratzhka Western-filmet játszott. :D Továbbmenve egy kirakatban óriási 3emeletes tortát fedeztünk fel, és egy kedves néni beinvitált, mert mint kiderült, ingeyenesen megnézhetű "cukrászművészeti kiállítás" volt. Ámuldoztunk egy sort, meg vitatkoztunk, hogy ennénk-e ilyen gyönyörűségekből. (Hát nem. :) ) Gondoltam, Eruntale Nővérkémnek kéne venni valamit*, meg eredetileg még pár embernek szándékoztam, de a legolcsóbb fajta marcipán-figurák is 280.- Ft-ba kerültek és sajna nem vagyok Szemlédi András... :roll: :P Így hát vettem 2 db lepke-figurát, a másodikat még nem tudom, kinek adom.
A marcipán-kaland után visszatérve a Széchenyi térre felhívtam Artemiszt, énekeltünk neki Thingol-himnuszt, és a fél banda (vagy inkább az egész :roll: :P ) beszélt vele, összesen 8p14mp volt. :) Ezek után nem akartam már a többi távollévőt hívogatni, bocsi... :look:
Szóval, Artemisz-hívás után Estel, Peredhil és efkú Pilinszky-t szavalt a Szentháromság-szobor lépcsőjéről.
Utána indultunk a vasútállomsára, olyan jó volt, hogy 12 ember búcsúztatott! Olyan jó idetartozni. 8) Estel odakötötte a cipőfűzőmet a vonatlépcsőhöz... :roll: mivel tele volt a kezem, se megakadályozni, se kikötni nem tudtam. :look: De Nima kiszabadított. :) Ja és közben már múködnek a gombok a telcsimen.
Persze Sáritól végül elfelejtettem elkérni az aranyköpés-gyűjteményt...
És most ülök a vonaton és épp ezt írom. :)

*/me veri a fejét az asztalba, hogy elfelejtette vinni TK-ra... :oops:

Cucc, lehet kritizálni a lyukas agyamat, ha valamit kihagytam vagy rosszul írtam... :wink:

Téma zárolva.
Több
19 éve 11 hónapja #227723 Írta: Brisa

Erda niire (Area) írta: ok. Szóval az van, hogy próbáltam, de nem tudom áttölteni a képeket. Mindig átviteli hiba van... :? Meg az alkönyvtárakba nem jelentet meg képeket. Úgy mutatja, mintha üres lenne... :? Már töltögettem pár oldalt ftp-vel, tehát van gyakorlatom. Mit rontottam el?

A képeket a fő mappán (pl. Tábor) belül az Images mappába kell feltölteni. :wink:

Brisa
Téma zárolva.
Több
19 éve 11 hónapja #227720 Írta: Kincső

Eruntale írta: hehh :D miből maradtam ki :D

és ha már Sebestyén, az én kedvencem

Andrea Mantegna szent Sebestyén képe. szegény olyan rajta, mint akit nyilakkal stoppoltak meg.
Meg a majdnem ugyanolyan nevű Andrea Mantega képe se semmi...

ha tudnám h kell belinkelni a képet.. de sokadszorra se műxik.. :antitechnokrata:

Hát ha netről linkeled akkor több lehetőség is van (ha nem akkor egy se, amennyire én tudom):
1. szimplán beírod a webcímet
2. rákattintasz az url gombra - beírod a címet - újra rákattintasz
3. rákattintassz az url gombra, és a szögletes zárójelen belülre beírod a webcímet (ezt a modik kedvéért, ha hosszú a cím), majd beírod hogy pl. klikk ide és újra rákattintasz az url gombra, pl. így néz majd ki (persze szóköz nélkül): [ url=http://www.szentsebestyen.hu ] klikk ide [ /url ]

Amúgy meg most következik, amit már rég megígértem:
Pécsi élménybeszámoló
avagy naplóm nagyközönség számára cenzúrázott változata :P

2004. XI. 5. péntek, 22:26
Szürketünc Tali, Pécs.
Elsőként értem oda a Délibe kb. 7:10-kor, jegyet vettem, majd péksütit. Visszatérve ott volt Sári és az anyukája, majd meglepetésemre a papíron Fingolfinc, de lélekben Thingolos Peredhil; majd Suhi. Jegyvétel, várunk, Szméagol megjön, jegyet vesz, ki jön még, Éowyn! jönne, de nem veszi föl a telcsijét. Mint kiderült, lemondta. *cenzúrázott mondatok következnek:* Persze néhányan nagyon hiányoznak: pl. Eruntale, Artemisz. Vonatút, szokatlanul debil vagyok. Suhiékkal a nagyobbnál nagyobb hülyeségeket nyomjuk, főleg miután fülketársaink leszálltak. Közben Peredhil könyvét olvasom, majd kitör a teljes őrület mindenkin. :) Beszólás-gyűjteményt írok Sári füzetébe (elkérte tőle valaki végül?? - a szerk.). Érkezés Pécsre, Szürke, Rana, Aranna +Fim vár. Elmegyünk a Tettye nevű helyre, a körhintát nézni is rossz - mondjuk Szürkével, de a többiek élvezik. Csúzdázás, Szürke, a "nagykorú" túl öregnek érzi magát, szeparálódnak Fimmel. "Gyilkosozzunk!" felkiáltással irány a romok közti színpad, Peredhil túl gyakran hal meg az első körben... :P Fogócska, mert fázunk, a többiek (főleg Rana) még bírják, Suhival elnyúlunk, majd újra gyilkos. Fél 3 körül elindulunk le az 'Aranygaluska' nevű önkisz. étterembe. 500- Ft-ért rántott gombát eszem rizzsel és tartárral. :P 8) Közben SMS-t kapok, de a mobil billentyűzete beragadt valamitől, élen a 'Kiold' gombbal, ami szétszerelés és "újraindítás" után a PIN-kód OK-gombja is... Vagy tizedszerre műxik végre. Közben Szürke el Fimet kikísérni a vonatához. Az SMS Nimától jött, de még nem tökéletesek a gombok, úh. csak visszahívni tudom: szvsz ne hozzon hálózsákot. :) Irány a busz pu. az Árpádtető Komlói buszokat nézni, közben Peredhilt vigasztalom, a Nővérkéink* hiányoznak.
Szürke visszatérésével irány egy teázó, finom teák, hangulatos hely. Nagy dumálások kb. 19:10-ig.
Folyt. köv., leszállok a vonatról. :)

*gy.k. Artemisz és Eruntale

Téma zárolva.
Több
19 éve 11 hónapja #227716 Írta: Eruntale/Hanna
Eruntale/Hanna válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
hehh :D miből maradtam ki :D

és ha már Sebestyén, az én kedvencem

Andrea Mantegna szent Sebestyén képe. szegény olyan rajta, mint akit nyilakkal stoppoltak meg.
Meg a majdnem ugyanolyan nevű Andrea Mantega képe se semmi...

ha tudnám h kell belinkelni a képet.. de sokadszorra se műxik.. :antitechnokrata:
Téma zárolva.
Több
19 éve 11 hónapja #227639 Írta: Nimashilin
Nimashilin válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
Sebestyéééééén! :lol:

My light shall be the Moon, and my path the Ocean.
The fish knows everything.
Téma zárolva.
Több
19 éve 11 hónapja #227606 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
Sziasztok!

Megtaláltam Szt Sebestyént. Köszönöm. Imádom ezt az embert, ezt a szobrot. És hogy öt percig nem tudok magamhoz térni, mert taknyom nyálam, és KÖNNYEM folyik a nevetéstől és a sírástól. Naná, hogy háttér.
Egyébként RULEZ az oldal most mit ne mondjak. :wink:
Köszönöm.
Téma zárolva.
Több
19 éve 11 hónapja #227598 Írta: Erda niire (Area)
ok. Szóval az van, hogy próbáltam, de nem tudom áttölteni a képeket. Mindig átviteli hiba van... :? Meg az alkönyvtárakba nem jelentet meg képeket. Úgy mutatja, mintha üres lenne... :? Már töltögettem pár oldalt ftp-vel, tehát van gyakorlatom. Mit rontottam el?

Téma zárolva.
Több
19 éve 11 hónapja #227577 Írta: Milendoria
Milendoria válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
Hűmennyimindentörténtitt!
Bocsi, hogy eddig nem voltam, de betemettek a tankönyvek. :/
Szóval: Utólag is
nagyon boldog szülinapot Szméagol és nagyon boldog névnapot Csele!

Az oldal nagyon király, kár hogy a képeknél második oldal nekem nem jelenik meg. (bár talán nincs is?) Nemsokára, ha Eru és apu is úgy akarja, akkor az én képeim is fenn lesznek. Jelszót szabad kérni?
Címer mint háttér szerintem nagyon rúlz lenne!

In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
Téma zárolva.
Több
19 éve 11 hónapja #227549 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések

Brisa írta: Mit szólnátok, ha az oldal háttere a címerünk lenne?

RULZ! :hello: :P

A dalok kellenek? Csak át kéne waw-ból tenni mp3-ba, mert úgy tán kisebb helyet foglal... :oops:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!
Téma zárolva.
Több
19 éve 11 hónapja #227547 Írta: Brisa
Itt az oldal címe: thingol.atw.hu/

A változásokat majd beírjuk ide. Szürke feltöltötte a pécsi képeket. Meg van néhány új a táboros képek között.
Az Élménybeszámolók és az Egyéb kategória még nem műxik.

Amúgy azt szeretném kérni, hogy nézzétek mindig át a képeket, mielőtt feltöltiktek, hogy ne kerüljön fel többször ugyanaz a kép. (Amiket én töltötem fel, azokat is innen-onnan töltöttem le, lehet hogy pont a ti képtáratokból.)

És csak a hozzánk köthető képek kerüljenek fel.

Mit szólnátok, ha az oldal háttere a címerünk lenne?

Brisa
Téma zárolva.
Több
19 éve 11 hónapja #227540 Írta: Suhifarok

Szméagol írta: Hova tettétek ezt a honlapot? Legalább a fele nincs fönn a képeknek. :?

jaja. ://
észrevesszük mi egyáltalán, ha változik?? Szt Sebestyénről én nem láttam pl...vagy hülye vok.
Téma zárolva.
Több
19 éve 11 hónapja #227529 Írta: Ronat/Szméagol
Sziasztok!

Brisa, AZ SZT SEBESTYÉN! Hogy mered Boromirhoz hasonlítani... (Na, jó valahol jogos, csak nem látok a fanatizmustól...) És elegem van! Hova tettétek ezt a honlapot? Legalább a fele nincs fönn a képeknek. :?
Téma zárolva.
Több
19 éve 11 hónapja #227523 Írta: Brisa

Artemisz (Erenya) írta: És jelentem, föl vannak véve gépre a Thingol-dalok! *egó* :lol: :P

Mp3-ban? *reménykedik*

Csütörtökön behalt a netünk, és csak ma kelt életre.
A pécsi képeket is most tudtam megnézni. Nagyokat nevettem, átsütnek a képeken a poénok és a jókedvetek. :D

Suhi, rajtad minden sapka jól áll. :mrgreen:

Mit csináltatok Estellel, az egyik képen halálosan komoly!!! :tongue:

Ja és láttam, hogy taliztatok Boromirral. (Bár elég furcsa szerkó volt rajta. És nem is tudtam, hogy az orkoknak arany nyílvesszői voltak... :evil3: )

Brisa
Téma zárolva.
Több
19 éve 11 hónapja #227509 Írta: Erda niire (Area)
Sziasztok!

Tábori képeim megtalálhatók a kep.tar.hu/galina/index.phtml?aid=27662517 címen.

Téma zárolva.
Több
19 éve 11 hónapja #227489 Írta: Nimashilin
Nimashilin válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
Boldog mident mindenkinek!
Csele, Szméa, fül bokáig!

My light shall be the Moon, and my path the Ocean.
The fish knows everything.
Téma zárolva.
Több
19 éve 11 hónapja #227468 Írta: Ronat/Szméagol
Sziasztok!

Tudtam! Ezért oszlattam fel az SzFK-t... :mrgreen:
Köszi Csele mamiii!!! Meg mindenkinek mégegyszer.
Téma zárolva.
Több
19 éve 11 hónapja #227458 Írta: Suhifarok

Csele írta: (ki szereti Szméagolt? ;) )

Én nem! :P P
Téma zárolva.
Több
19 éve 11 hónapja #227425 Írta: Csele
Csele válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
BSZ Szméagol drága!!!!!!!!! (ki szereti Szméagolt? :wink: )

Van egy csomó táboros tájkép, nem? Azok közül is jó lenne egy (vagy a csoportkép)

Ha adhatnék valamit, az a szív nyugalma lenne,
melyet az élet minden pillanatában megőrizhetsz,bármi történjék veled
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.543 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére