- Köszönetek: 0
Thingol - Beszélgetések
- Ringbearer
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Kevesebb
Több
19 éve 9 hónapja #238662
Írta: Ringbearer
"Be the change you want to see." Gandhi
Ringbearer válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
Szméa: ugye sokkal jobb kezet nékül?
éljen az angol billentyűzet!
Suhi, hát öööö...izzzé...
éljen az angol billentyűzet!
Suhi, hát öööö...izzzé...
Téma zárolva.
- Nimashilin
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
19 éve 9 hónapja #238545
Írta: Nimashilin
My light shall be the Moon, and my path the Ocean.
The fish knows everything.
Nimashilin válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
Igen, szerintem ejtsük a témát. Kééépzeljétek, olllyan piros körömlakkot vettem! No és a latexruhám...!
/ez már jobb, isn't it?/
/ez már jobb, isn't it?/
Téma zárolva.
- Suhifarok
- Nem elérhető
19 éve 9 hónapja #238520
Írta: Suhifarok
Suhifarok válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
alapítsuk már meg a leszbikusok klubját. vagy inkább ezt gyorsan fejezzem abba?
Téma zárolva.
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
19 éve 9 hónapja #238514
Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
Ehhehe...
Én úgyis arról voltam híres, hogy nyíltan fölvállalom gaaaaz dolgokat. (Te, Ring én ezt többé nem fogom ékezettel írni.)
Én úgyis arról voltam híres, hogy nyíltan fölvállalom gaaaaz dolgokat. (Te, Ring én ezt többé nem fogom ékezettel írni.)
Téma zárolva.
- Ringbearer
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
19 éve 9 hónapja #238508
jaja Kismaroson ott ultunk egy paran (Dodie, Drizzt, Rabyn, Inczy) es mindenkitol megkerdeztuk, hogy hetero-e? Igen?? De gaaaazz..
Téma zárolva.
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
19 éve 9 hónapja #238498
Írta: Ranamarth (Endóriel)
"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
Ranamarth (Endóriel) válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
oh my god!!!A végén még elszégyenlem magam,hogy én még a hetero kategóriába tartozom.... (hajrá Aranna!Bizpnyítsd be nekik,hogy nem szabad feladni!)
S kíméli kérges lábait,
Téma zárolva.
- Suhifarok
- Nem elérhető
19 éve 9 hónapja #238488
nemis. mi már zével végig mérgeztük a fél mtt-t, mer mindig csak csalódtunk, szal így elmentünk mi is leszbikusnak: DD Aranna, hajrá! P
Téma zárolva.
- Nimashilin
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
19 éve 9 hónapja #238423
Ezért maradtam én a lányoknál. /Hanna/ Hisz tudod. Hímneműre mi nem vetjük a szemünket...
Téma zárolva.
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
19 éve 9 hónapja #238415
Írta: Kincső
Aha csak túl sokan vagyunk rájuk lányok...
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Kincső válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
Nimashilin írta: Aranna: jó, h megjegyezted a nem MTT-s dolgot, mert először Ladisra gondoltam. Másrészről nem jó beszólás volt, MTT rúlz! Tele vagyunk jó pasikkal, csak körül kell nézni.
Aha csak túl sokan vagyunk rájuk lányok...
Téma zárolva.
- Nimashilin
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
19 éve 9 hónapja #238413
Aranna: jó, h megjegyezted a nem MTT-s dolgot, mert először Ladisra gondoltam. Másrészről nem jó beszólás volt, MTT rúlz! Tele vagyunk jó pasikkal, csak körül kell nézni.
Téma zárolva.
- Aranna
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Kevesebb
Több
19 éve 9 hónapja #238335
Írta: Aranna
itt lesz a szekrényben!! a kávés csészében!! vagy tán a szőnyeg alatt? az ajtó mögött nem néztem!
Aranna válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
az előbb írtam egy hosszú hozzászólást, demközben kilépett és kitörölte az egésze :rmad2: , szóval ha lenyugodtam újraírom :mad2: :rmad2:
itt lesz a szekrényben!! a kávés csészében!! vagy tán a szőnyeg alatt? az ajtó mögött nem néztem!
Téma zárolva.
- Suhifarok
- Nem elérhető
19 éve 9 hónapja #238149
Aranna, Te nem vagy függő DD ennek most így nincs értelme és fáradt vagyok megvilágosítani a homályos helyzetet, szal magyarán ez most egy tök felesleges beszólás vót
Téma zárolva.
- Ringbearer
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
19 éve 9 hónapja #238082
Apa nagyon szereti Demjént, szal én is szeretem.
Nade milyen volt a koncert??
Aranna hallgatunk
ja, és miazhogy hálaistennek nem MTT-s?
hah most megsértettél...
Nade milyen volt a koncert??
Aranna hallgatunk
ja, és miazhogy hálaistennek nem MTT-s?
hah most megsértettél...
Téma zárolva.
- Brisa
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
19 éve 9 hónapja #238051
Írta: Brisa
Hogyan ismerkedtetek meg?
Ring, én gyerekkorom óta nagy Demjén rajongó vagyok. Tök jó, hogy te is szereted. Meg, hogy Artemisz is.
Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
Aranna írta: Brisa: naaaaa ! mit meséljek? Lacinak hívják, hála istennek nem MTTs, 16 éves, nagyon lökött , imáádom ...
mit mondjak méég? kérdezzetek ha érdekel!
Hogyan ismerkedtetek meg?
Ring, én gyerekkorom óta nagy Demjén rajongó vagyok. Tök jó, hogy te is szereted. Meg, hogy Artemisz is.
Brisa
Téma zárolva.
- Artemisz
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
19 éve 9 hónapja #238031
Írta: Artemisz
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
Artemisz válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
Énnekem végig káprázatosan karácsonyos hangulatom volt. 8O
Demjént nekem iiiiis!!!!
Demjént nekem iiiiis!!!!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
Téma zárolva.
- Ringbearer
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
19 éve 9 hónapja #238005
Érdekes, miért nincs senkinek karácsonyi hangulata?
bár nincs hó, azthiszem ez elég meghatározó..
Már régóta én is leszeretném írni, hogy mi volt velem, de...
most nincs hangulatom hozzá, inkább titeket olvasgatlak.
(ez amolyan én is itt vagyok ám veletek-csak fáradt vagyok hozzászólás volt )
Brisa: nem is tudtam, hogy szereted Demjént! Nahát! Én is szeretem!
Milyen volt?
bár nincs hó, azthiszem ez elég meghatározó..
Már régóta én is leszeretném írni, hogy mi volt velem, de...
most nincs hangulatom hozzá, inkább titeket olvasgatlak.
(ez amolyan én is itt vagyok ám veletek-csak fáradt vagyok hozzászólás volt )
Brisa: nem is tudtam, hogy szereted Demjént! Nahát! Én is szeretem!
Milyen volt?
Téma zárolva.
- Kincső
- Nem elérhető
19 éve 9 hónapja #237930
Kisnővérem: még nem 100%-ig fixek a szerepek, de valszeg a Királyt, Csipike aggódó & némiképp patetikus apját (t.i. csak lányok járunk a szakkörre...)
Téma zárolva.
- Aranna
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
19 éve 9 hónapja #237919
Brisa: naaaaa ! mit meséljek? Lacinak hívják, hála istennek nem MTTs, 16 éves, nagyon lökött , imáádom ...
Téma zárolva.
- Eruntale/Hanna
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 2
19 éve 9 hónapja #237831
Írta: Eruntale/Hanna
Eruntale/Hanna válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
Aranna !
hüh, akkor én is beszámolok
Karácsony remek volt, minden szempontból. főleg a vacsorák emlékezetesek, mert egy évben egyszer rákot eszünk, és mókás dolog, amikor a gyönyörűen feldíszített asztalnál mindenki a legszebb ruhájában ünnepélyes arccal könyékig olajos lesz, és két kézzel cincálja a rákokat. volt éjféli mise, idén csak gyertyákkal volt megvilágítva a templom, és amikor felzúg az orgona.. huh, karácsonyi extázis a köbön.
szilveszter viszonylag csendes volt, baráti társasjátékos összejövetel, kártyázással és egy megállt órával, úgyhogy az éjfél csúszott kissé még ki se alszom magam, 2. hajnalban Lep dekoráció, Kincsőnek szegénynek nem voltam túl hasznos segítség a bőccsész számozással Artemisz elkap a galléromnál, megyek kellékesnek Aredhelbe. (lett egy- két ősz hajszálam a drapériákkal, de megérte )
azóta vizsgázom, de a legnehezebben már túl vagyok és még a végén ösztöndíjat is kapok (persze az egyetem anyagi helyzetét ismerve nem, de már az is pozitív, hogy elérem a kellő átlagot )
Kincső, te kit játszol a Csipkerózsikában?
hüh, akkor én is beszámolok
Karácsony remek volt, minden szempontból. főleg a vacsorák emlékezetesek, mert egy évben egyszer rákot eszünk, és mókás dolog, amikor a gyönyörűen feldíszített asztalnál mindenki a legszebb ruhájában ünnepélyes arccal könyékig olajos lesz, és két kézzel cincálja a rákokat. volt éjféli mise, idén csak gyertyákkal volt megvilágítva a templom, és amikor felzúg az orgona.. huh, karácsonyi extázis a köbön.
szilveszter viszonylag csendes volt, baráti társasjátékos összejövetel, kártyázással és egy megállt órával, úgyhogy az éjfél csúszott kissé még ki se alszom magam, 2. hajnalban Lep dekoráció, Kincsőnek szegénynek nem voltam túl hasznos segítség a bőccsész számozással Artemisz elkap a galléromnál, megyek kellékesnek Aredhelbe. (lett egy- két ősz hajszálam a drapériákkal, de megérte )
azóta vizsgázom, de a legnehezebben már túl vagyok és még a végén ösztöndíjat is kapok (persze az egyetem anyagi helyzetét ismerve nem, de már az is pozitív, hogy elérem a kellő átlagot )
Kincső, te kit játszol a Csipkerózsikában?
Téma zárolva.
- Kincső
- Nem elérhető
19 éve 9 hónapja #237796
Ööö rá kéne venni magamat h. gondolkozzam és leírjam mi történt velem?
Háttöö. Kezdjük ott, hogy december 17-én végre véget ért a suli Aztán Kismaros. Lovasvég szoba sátorozó rohír asszonyokkal akik nagy része még kézimunkázik is (értsd: csomózott karkötőket készít ). Lakók: Ring, Milendoria, Eldamyn, Vénia, Kenza, Pippin +én. (A három nap végére csaknem a fél szoba Melkor-hívő lett 8O Ki érti ezt?! Én viszont felkerültem Ery halállistájára Eldamynnal együtt *ártatlantekintet* - de azóta olvashattátok a rendeletet amely immár a fákra is vonatkozik )
Sokmindenféle jó és kevésbé jó esemény, beszélgetések, éneklések, jengázások, stb. Ahogy utolsó este páran a konyhában megállapítottuk - mi jól éreztük magunkat, h. a többiek mit csináltak...
Aztán haza, KJ-feladatsor gyártás, karácsonyi ajándékok, Aredheltáncpróbákra mászkálás.
Karácsony, sokmindenféle ajándék, könyvek ruhák ilyesmi, tesómmal közösen ROTK bővített DVD-t is kaptunk, vmint megkaptuk/-tam a Lin Carter könyvet, a KvízKönyvet és a Középfölde Atlaszát. Kiderül hogy a csapatunk betegségek meg ilyenek miatt mégse indul a dec. 27-30. közötti sakkversenyen, juppí! Dec. 27-28. Anyu/Rózyával lemegyünk Kalocsára a Papámhoz, aki sajna nagyon beteg Onnét átugrom busszal Bajára, talizom Sillel, annak apropóján h. kölcsönad jópár könyvet. Haza, dec. 29. újra fatáncpróba, 30-án asszem nem sok érdemlegest csináltam, dec. 31. össznépi Aredhelpróba Launál, nyilván nekünk, fáknak is, összeállnak a táncok, juppí , és így Eldamynnal még Ery halállistájáról is lekerülünk, és ígéretet kapunk h. jó előadás esetén kiterjeszti ránk a nemt'omhányas számú hadiparancsot, ami eddig a tüncökre, mint esztétikai élvezetet nyújtó lényekre vonatkozott csak: miszerint h. nem vadászhatók. Ennek örömére délután lusta vagyok KJ-feliratokat nyomtatni. Szilveszter, a fél éjjelt a cseten partizzuk végig, virslizés majd éjfélkor koccintás Anyuval meg Apuval (Pippin lement Szentdénesre Léowynékhoz még dec. 31. reggel, és csak jan. 2-án jött haza). Kb. 2-kor lefeküdtem, mer' másnap még KJ-feliratokat kellett nyomtatnom, amiről naivan azt hittem 1-2 óra alatt meglesz, hát francokat, kora délutántól késő estig csináltam És a "Szilmarilok"-nak még csak az alapanyaga volt meg. Másnap 6-kor kelés, mert 8-ra a Marczin kell lenni. Rég és kevésbé rég látott emberek/tüncök/egyebek, színpadi és nem színpadi próbák, jelmezezés, beszélgetések. Ott voltunk 3-ig. Haza, kaja, aztán back to esti megbeszélés 5-re a Király utcába. Hát nem volt sok értelme odamenni Na sebaj, miután szépen kizavartak minket a főszervek azzal h. másnap reggel 8-kor talizunk a Marczin de addig lehetőleg aludjunk vagy 20-22 órát leálltunk a kapu előtt és még kb. 1 órát dumáltunk Aztán haza, utolsó dolgok összeszedése, alvás. Reggel újra 6-kor kelés, LEP, de hadd ne írjam le újra, bent van az élménybeszikben.
Aztán másnap nem voltam suliban, mert reggel hányingerem volt és nem akartam kockáztatni, de kialudtam és nem lett végül semmi bajom. Azóta folyamatosan suli a heveny iskolaundorítisz ellenére, viszont jó dolgok voltak: szerdán az iskolai drámaszakkörön elkezdtünk konkrét darabot próbálni (Csipkerózsika nagyon modern, humoros átirata), csütörtökön és szombaton volt újra ír step óra, és szombaton még Erda is itt volt és voltam "VCsF"-en, bár igazából Erdát látni mentem, de azér' jó vót a többieket is Nem volt rúlz, h. vasárnap lett volna Lepkhe próba de mivel a szereplők közül csak én jelentem meg (+Mau meg Icke mint rendezők) potyára mentem a MSz.-re, de "volt már ugyanilyen de-ja-vum" Illetve tegnap volt színjátszócsopi megbeszélés, és ott taliztam sokmindenkivel, és színjátszócsoi rúlz, és egyáltalán
Viszont már elég régóta nem feküdtem le kb. 10-11-nél előbb, úh. kicsikét nagyon fáradt v'ok agyilag...
Ennyi voltam...
Pusza Nektek!
Háttöö. Kezdjük ott, hogy december 17-én végre véget ért a suli Aztán Kismaros. Lovasvég szoba sátorozó rohír asszonyokkal akik nagy része még kézimunkázik is (értsd: csomózott karkötőket készít ). Lakók: Ring, Milendoria, Eldamyn, Vénia, Kenza, Pippin +én. (A három nap végére csaknem a fél szoba Melkor-hívő lett 8O Ki érti ezt?! Én viszont felkerültem Ery halállistájára Eldamynnal együtt *ártatlantekintet* - de azóta olvashattátok a rendeletet amely immár a fákra is vonatkozik )
Sokmindenféle jó és kevésbé jó esemény, beszélgetések, éneklések, jengázások, stb. Ahogy utolsó este páran a konyhában megállapítottuk - mi jól éreztük magunkat, h. a többiek mit csináltak...
Aztán haza, KJ-feladatsor gyártás, karácsonyi ajándékok, Aredheltáncpróbákra mászkálás.
Karácsony, sokmindenféle ajándék, könyvek ruhák ilyesmi, tesómmal közösen ROTK bővített DVD-t is kaptunk, vmint megkaptuk/-tam a Lin Carter könyvet, a KvízKönyvet és a Középfölde Atlaszát. Kiderül hogy a csapatunk betegségek meg ilyenek miatt mégse indul a dec. 27-30. közötti sakkversenyen, juppí! Dec. 27-28. Anyu/Rózyával lemegyünk Kalocsára a Papámhoz, aki sajna nagyon beteg Onnét átugrom busszal Bajára, talizom Sillel, annak apropóján h. kölcsönad jópár könyvet. Haza, dec. 29. újra fatáncpróba, 30-án asszem nem sok érdemlegest csináltam, dec. 31. össznépi Aredhelpróba Launál, nyilván nekünk, fáknak is, összeállnak a táncok, juppí , és így Eldamynnal még Ery halállistájáról is lekerülünk, és ígéretet kapunk h. jó előadás esetén kiterjeszti ránk a nemt'omhányas számú hadiparancsot, ami eddig a tüncökre, mint esztétikai élvezetet nyújtó lényekre vonatkozott csak: miszerint h. nem vadászhatók. Ennek örömére délután lusta vagyok KJ-feliratokat nyomtatni. Szilveszter, a fél éjjelt a cseten partizzuk végig, virslizés majd éjfélkor koccintás Anyuval meg Apuval (Pippin lement Szentdénesre Léowynékhoz még dec. 31. reggel, és csak jan. 2-án jött haza). Kb. 2-kor lefeküdtem, mer' másnap még KJ-feliratokat kellett nyomtatnom, amiről naivan azt hittem 1-2 óra alatt meglesz, hát francokat, kora délutántól késő estig csináltam És a "Szilmarilok"-nak még csak az alapanyaga volt meg. Másnap 6-kor kelés, mert 8-ra a Marczin kell lenni. Rég és kevésbé rég látott emberek/tüncök/egyebek, színpadi és nem színpadi próbák, jelmezezés, beszélgetések. Ott voltunk 3-ig. Haza, kaja, aztán back to esti megbeszélés 5-re a Király utcába. Hát nem volt sok értelme odamenni Na sebaj, miután szépen kizavartak minket a főszervek azzal h. másnap reggel 8-kor talizunk a Marczin de addig lehetőleg aludjunk vagy 20-22 órát leálltunk a kapu előtt és még kb. 1 órát dumáltunk Aztán haza, utolsó dolgok összeszedése, alvás. Reggel újra 6-kor kelés, LEP, de hadd ne írjam le újra, bent van az élménybeszikben.
Aztán másnap nem voltam suliban, mert reggel hányingerem volt és nem akartam kockáztatni, de kialudtam és nem lett végül semmi bajom. Azóta folyamatosan suli a heveny iskolaundorítisz ellenére, viszont jó dolgok voltak: szerdán az iskolai drámaszakkörön elkezdtünk konkrét darabot próbálni (Csipkerózsika nagyon modern, humoros átirata), csütörtökön és szombaton volt újra ír step óra, és szombaton még Erda is itt volt és voltam "VCsF"-en, bár igazából Erdát látni mentem, de azér' jó vót a többieket is Nem volt rúlz, h. vasárnap lett volna Lepkhe próba de mivel a szereplők közül csak én jelentem meg (+Mau meg Icke mint rendezők) potyára mentem a MSz.-re, de "volt már ugyanilyen de-ja-vum" Illetve tegnap volt színjátszócsopi megbeszélés, és ott taliztam sokmindenkivel, és színjátszócsoi rúlz, és egyáltalán
Viszont már elég régóta nem feküdtem le kb. 10-11-nél előbb, úh. kicsikét nagyon fáradt v'ok agyilag...
Ennyi voltam...
Pusza Nektek!
Téma zárolva.
- Brisa
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
19 éve 9 hónapja #237783
Brisa
Aranna, szerelmes lettél?
Nem akarsz mesélni nekünk? :evil3: (Persze csak, ha akarsz.)
Amúgy örülök neked, hogy boldog vagy.
Én kibővítettem az előző hozzászólásomat.
Amúgy örülök neked, hogy boldog vagy.
Én kibővítettem az előző hozzászólásomat.
Brisa
Téma zárolva.
- Aranna
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
19 éve 9 hónapja #237780
Hát karácsony: semmi különös sajnos. Szokásos családlátogató körút -Szeged, Pest- , 15798424941649 fogásos "egyél csak, úgyis milyen vékonyka vagy" vacsorák, ajándék halmazok és átadások. A legjobb az egészben az volt hogy Pesten találkozhattam két olyan haverommal, akiket 1 és fél éve nem láttam ! Elmentünk inni ! De naggyon joo volt! Sokat nevettem! Nagyon szeretek velük lenni, szóval ezért megérte Pestre menni (ez ríímelt ) ! Aztán hazaértünk, itthon semmi extra egészen dec30ig, amikor rámtalált a nagy szerelem és azóta nem vagyok kétlábbal a földön, hanem kb két méterrel felette ! A karácsony kb ennyi.
Szilveszter: végülis joo volt! egyik haveromnál voltunk 6an kertvárosban! teljesen rendben volt minden! volt kaja, volt rafaello made by Norbi anyukája (amit később már csak placcs-nak neveztünk el, mert nem raktuk be a hűtőbe és kissé fura állaga lett ), meg volt valami kemény húsos ízé, ami elég rossz volt, de azóta sem jöttünk rá, hogy mi volt az ! ittunk mindent mindennel, éjfélkor pezsgőbontás a jáccótéren, a panelokból süvítenbek a petárdák meg a kis tüzijátékok, körpanorámás tüzijáték a panelok mögül, mindenki üvöltözi mindenkinek, hogy BUÉK, mi is csináltunk iciripiciri tüzijátékot, szóval megköszöntöttük az új évet! fél négykotr ágybazuhanás, 8kor ébredés, placcs zabálás a köbön ( feléltük az összeset ), 11kor húzás haza, otthon alvás és puttyadás!
Összefoglalva nekem helyén volt minden!
Brisa: én nem ismerem ! de biztos jó lehet, már csak a nevéből is gondolom !
Szilveszter: végülis joo volt! egyik haveromnál voltunk 6an kertvárosban! teljesen rendben volt minden! volt kaja, volt rafaello made by Norbi anyukája (amit később már csak placcs-nak neveztünk el, mert nem raktuk be a hűtőbe és kissé fura állaga lett ), meg volt valami kemény húsos ízé, ami elég rossz volt, de azóta sem jöttünk rá, hogy mi volt az ! ittunk mindent mindennel, éjfélkor pezsgőbontás a jáccótéren, a panelokból süvítenbek a petárdák meg a kis tüzijátékok, körpanorámás tüzijáték a panelok mögül, mindenki üvöltözi mindenkinek, hogy BUÉK, mi is csináltunk iciripiciri tüzijátékot, szóval megköszöntöttük az új évet! fél négykotr ágybazuhanás, 8kor ébredés, placcs zabálás a köbön ( feléltük az összeset ), 11kor húzás haza, otthon alvás és puttyadás!
Összefoglalva nekem helyén volt minden!
Brisa: én nem ismerem ! de biztos jó lehet, már csak a nevéből is gondolom !
Téma zárolva.
- Brisa
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
19 éve 9 hónapja - 19 éve 9 hónapja #237753
Brisa
Nekem is kellemesen teltek az ünnepek. Svinnel való karácsonyunkon ugyan volt egy kis fennakadás a kaja miatt [size=9:27j0tg3t](sikerült egy rémesen büdös, és "hányásízű", holland sajtot vennünk márványsajt helyettt...)[/size], de végül megoldottuk, és jól sikerült az esténk. A családdal a szenteste szép volt, annak ellenére, hogy nem volt karácsonyi hangulatom. 25-én Kiskőrösre utaztunk a nagyszülőkhöz, és ott is ünnepeltünk. (Asszem annyi poharat egész életemben nem kaptam, mint ezen a karácsonyon. ) 26-án Kiskőrösről Szombathelyre buszoztam majd' 6 órán keresztül Svinhez és családjához. Ott folyt. köv. karácsony, majd másnap disznót gyilkoltunk. Ez még a következő napon is folytatódott. Aznap (28-án) este jöttünk haza Pestre. 29-én LEP-et szerveztem, 30-án Demjén koncerten voltunk Svinnel. Karácsonyi ajándék volt a két jegy, Demjén ugyanis a szívem csücske. Pontosabban a hangja.
30-én Bodajkra utaztunk a barátainkkal. Egy hangulatos fogadóban szilvesztereztünk, ami főleg társasjátékozásból állt. (Ismeri valaki a Mi lenne, ha? címú játékot? Tök szuper.) Bodajkon jan. 2-áig maradtunk.
Jan. 3-át végigmelóztam: délelőtt a munkahelyemen (igaz, az nem volt kemény), délután és este a LEP-en.
Azóta dolgozom a munkahelyemen, meg a LEP szokásos utómunkálatain.
Az új évbe a következőket terveztem (nem újévi fogadalmaknak hívom Gilloth-tól ellesve):
elmegyek végre hastáncolni (el is mentem, azóta hetente kétszer járok Azizához. Már csak azt kéne megvalósítani, hogy mindennap gyakoroljak egy kicsit...)
megiszok naponta minimum 1,5 liter vizet (eddig fél litereket ittam naponta...)
sok új élményt gyűjtök: színház, mozi, kiállítások, baráti együttlétek stb. (eddig hajlamos voltam itthon ücsörögni, de arra majd ráérek akkor, ha gyerkőceim lesznek)
és bavallom azt is elterveztem, hogy idén kivonulok az MTT-ből olyan formában, hogy nem vállalok szervezést, feladatokat. A maximum egy MTT-s csoport koordinálását. Inkább csak élvezem végre én is az MTT programjait és egyéb lehetőségeit.
Hát ennyi lett volna.
30-én Bodajkra utaztunk a barátainkkal. Egy hangulatos fogadóban szilvesztereztünk, ami főleg társasjátékozásból állt. (Ismeri valaki a Mi lenne, ha? címú játékot? Tök szuper.) Bodajkon jan. 2-áig maradtunk.
Jan. 3-át végigmelóztam: délelőtt a munkahelyemen (igaz, az nem volt kemény), délután és este a LEP-en.
Azóta dolgozom a munkahelyemen, meg a LEP szokásos utómunkálatain.
Az új évbe a következőket terveztem (nem újévi fogadalmaknak hívom Gilloth-tól ellesve):
elmegyek végre hastáncolni (el is mentem, azóta hetente kétszer járok Azizához. Már csak azt kéne megvalósítani, hogy mindennap gyakoroljak egy kicsit...)
megiszok naponta minimum 1,5 liter vizet (eddig fél litereket ittam naponta...)
sok új élményt gyűjtök: színház, mozi, kiállítások, baráti együttlétek stb. (eddig hajlamos voltam itthon ücsörögni, de arra majd ráérek akkor, ha gyerkőceim lesznek)
és bavallom azt is elterveztem, hogy idén kivonulok az MTT-ből olyan formában, hogy nem vállalok szervezést, feladatokat. A maximum egy MTT-s csoport koordinálását. Inkább csak élvezem végre én is az MTT programjait és egyéb lehetőségeit.
Hát ennyi lett volna.
Brisa
Téma zárolva.
- sebcsaba
- Nem elérhető
19 éve 9 hónapja #237669
Írta: sebcsaba
"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"
sebcsaba válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
Miért dep mindenki?
Nekem nagyon jó volt a karácsony, igaz hogy előtte nap két tárgyból vizsgáztam (az egyik csak négyes lett, ma reggel megyek javítani - kis stréber...), de aztán pihi meg pihi és pihi, és a végén még pihiztem is egy kicsit. Hozott a jézuska puzzlét, azt raktuk, annyyira terápiás kikapcsolódás amennyire kell. Együtt a családdal, akiket újabban elkeserítően ritkán látok, együtt bátyámmal, meg ilyesmi. Szép az élet trallala. És ne tudjátok meg, hogy mit kaptam Ratczkhától a kismarosi ajándékozás címén... majd meglepetésként megmutatom valamikor...
A többit majd később, most megyek vissza tanulni, reggel korán vizsga aztán csütörtökön mégegy és utána hawaii ;]]]
Nekem nagyon jó volt a karácsony, igaz hogy előtte nap két tárgyból vizsgáztam (az egyik csak négyes lett, ma reggel megyek javítani - kis stréber...), de aztán pihi meg pihi és pihi, és a végén még pihiztem is egy kicsit. Hozott a jézuska puzzlét, azt raktuk, annyyira terápiás kikapcsolódás amennyire kell. Együtt a családdal, akiket újabban elkeserítően ritkán látok, együtt bátyámmal, meg ilyesmi. Szép az élet trallala. És ne tudjátok meg, hogy mit kaptam Ratczkhától a kismarosi ajándékozás címén... majd meglepetésként megmutatom valamikor...
A többit majd később, most megyek vissza tanulni, reggel korán vizsga aztán csütörtökön mégegy és utána hawaii ;]]]
"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"
Téma zárolva.
- Suhifarok
- Nem elérhető
19 éve 9 hónapja #237652
hö?! hö város is vagyok, meg egy mintegy nyolc napon túl gyógyuló 12 centiméteres zúzott seb véraláfutásos elszíneződéssel és a koponyacsonton kisebb repedésekkel (rejtő rúúlz:)) és hát ez így lol:DD
Téma zárolva.
- Eruntale/Hanna
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 2
19 éve 9 hónapja #237643
Írta: Eruntale/Hanna
Eruntale/Hanna válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
Hihi..a tanulás kellemes pillanatai Ókori keleti történeti chrestomathia, 167. old. lábjegyzet:
Suhi : város a Habur és az Eufrátesz egybeömlésénel
Suhi : város a Habur és az Eufrátesz egybeömlésénel
Téma zárolva.
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Kevesebb
Több
19 éve 9 hónapja #237373
Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
Hinnye, jó olvasni, folytassátok.
Én meg érzelmi okokból nem idézem fel csak azért sem, Carpe diem, most sem vagyok elég jó kedvű. Rossz sem, csak küzdenek bennem az ellentétek, abból meg köztudott, hogy semleges lesz.
Meg amolyan együttérzésszerüungabungacucc azoknak, akiknek kell.
Mélységes tisztelem azoknak, akik tanulni tudnak.
Nagykanizsa... mmm... mmint várom.
Én meg érzelmi okokból nem idézem fel csak azért sem, Carpe diem, most sem vagyok elég jó kedvű. Rossz sem, csak küzdenek bennem az ellentétek, abból meg köztudott, hogy semleges lesz.
Meg amolyan együttérzésszerüungabungacucc azoknak, akiknek kell.
Mélységes tisztelem azoknak, akik tanulni tudnak.
Nagykanizsa... mmm... mmint várom.
Téma zárolva.
- Kincső
- Nem elérhető
19 éve 9 hónapja #237370
Neeeeem...
Még tavasszal szervezünk nagykanizsai talit, ugyeugyeugye?
Még tavasszal szervezünk nagykanizsai talit, ugyeugyeugye?
Téma zárolva.
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
19 éve 9 hónapja #237366
Írta: Erda niire (Area)
'Is there anybody out there?'
Erda niire (Area) válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
Az én szünetem elég érdekesen telt. Elhatároztam, hogy egész nap feküdni fogok, és nem csinálok semmit. Na, ehhez képest alig volt időm levegőt venni. Nagyüzemben gyártottam az ajándékokat, minden hétköznap 3-7-ig edzésen voltam, és hát éltem. Karácsonykor esett az eső, ami nagyon nem tetszett, viszont kaptam sok szép dolgot. Aztán volt egy nagyon depis hangulatom, amikor képes voltam a család előtt totál kiborulni, és úgy bőgtem, hogy olyan ritkán van. Na, ez után hangulatskálám meredeken elkezdett felfelé ívelni, és csodás napjaim voltak.
Szilveszterkor ottalvós bulit rendeztem a tévé előtt, ami nagyon muris volt.
Az csodálatos, reményekkel teli Új Évben nekiültem, és tanultam. És tanultam, és tanultam, és tanultam. Megjegyzem semmi kedvem nem volt hozzá, de hát ez a munkám... Suliban nagyokat baromkodtam a barátnéimmel, edzésen ápolgatom a lelki sérülteket, mert mindenki egyszerre lett depis. Én most fizikálisan vagyok kicsit lesérülve, van egy csinos kis húzódásom a combomban, ami egy kissé korlátol a vívásban.
Tegnap csoda történt, és fel tudtam jutni Pestre, ahol egy hiperszuper verses talin vettem részt veletek, és igggggggggggggggggggen király volt, hiába nem látszott ez rajtam. Mikor elváltunk egymástól, mert nekem mennem kellett, képes voltam elbőgni magam az utcán. Na jó, nem bőgtem, csak könnyeztem, de akkor is. Belegondoltam, hogy vajon mikor látom újra az egész bandát (mert ugye most is csak kis töredékével találkoztam), és ooolyan lehangoló volt, hogy csak táborban, ami meg nyáron lesz...
Szilveszterkor ottalvós bulit rendeztem a tévé előtt, ami nagyon muris volt.
Az csodálatos, reményekkel teli Új Évben nekiültem, és tanultam. És tanultam, és tanultam, és tanultam. Megjegyzem semmi kedvem nem volt hozzá, de hát ez a munkám... Suliban nagyokat baromkodtam a barátnéimmel, edzésen ápolgatom a lelki sérülteket, mert mindenki egyszerre lett depis. Én most fizikálisan vagyok kicsit lesérülve, van egy csinos kis húzódásom a combomban, ami egy kissé korlátol a vívásban.
Tegnap csoda történt, és fel tudtam jutni Pestre, ahol egy hiperszuper verses talin vettem részt veletek, és igggggggggggggggggggen király volt, hiába nem látszott ez rajtam. Mikor elváltunk egymástól, mert nekem mennem kellett, képes voltam elbőgni magam az utcán. Na jó, nem bőgtem, csak könnyeztem, de akkor is. Belegondoltam, hogy vajon mikor látom újra az egész bandát (mert ugye most is csak kis töredékével találkoztam), és ooolyan lehangoló volt, hogy csak táborban, ami meg nyáron lesz...
'Is there anybody out there?'
Téma zárolva.
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
19 éve 9 hónapja #237277
Írta: Ranamarth (Endóriel)
S kíméli kérges lábait,
Ranamarth (Endóriel) válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
Nos az én szünetem nem sokban különbözött a sulis napoktól...ugyanis tanultam...legalábbis karásony előtt...utána valahogy már nem jött össze...a karácsony egész jó volt,ha nem számítjuk a kóros hó hiányt...a Jézuska hozott sok szép könyvet,aminek me nagyon örül...bár perpill nem tudom élvezni őket,mert Bánk bánt kell olvasnom.... na min1.A szilveszter egséz elviselhető volt bár roppantúl ingerlően hatott rám,hogy nem mehettem fel Bp-re a hülyék közé...de hogy valamennyire kárpótoljam magam,éjfélkor az erkélyről elkezdtem mindenfélét ordibálni,ami csak quenyául vagy sindául az eszembe jutott (mellesleg az utcában lakók nagy bánatára elénekeltem az Eatarello-t...ezek után semmi érdemleges nem történt velem...tanulás,iskola undor,osztálytársak utálat...csak a szokásos...persze erre rásegített,hogy nem mehettem fel e LEP-re szal én adtam elő az osztálynak Tolkien mester életét...senkit nem érdekelt...nem lényeg...engem érdekelt és ez az amiért csináltam...az idei évem eddigi csúcspontja,hogy elkezdtem íjász edzésre járni,amit imádok és hivatalosan is a Sopianae Íjász Egyesület tagja vagyok... ez jó...ez van...most arra hajtok,hogy eljuthassak a veszprémi Tolkien napra és ott végre találkozhassak legalább egy-kettőtökkel...szal légyszi adjatok infókat....
S kíméli kérges lábait,
Téma zárolva.
Oldalmegjelenítési idő: 0.542 másodperc