Thingol - Beszélgetések

Több
19 éve 9 hónapja #242640 Írta: Aranna
Aranna válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
Rana: én sem vágom nagyon!
Rana és Ring: a nöci -a fekete szemü- csak simán NADIA! a NadiaNAK csak toldalék :D

itt lesz a szekrényben!! a kávés csészében!! vagy tán a szőnyeg alatt? az ajtó mögött nem néztem!
Téma zárolva.
Több
19 éve 9 hónapja - 19 éve 9 hónapja #242595 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Ranamarth (Endóriel) válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
Na jó...permi most nagyon hülye,de akkor valaki most tisztázná nekem a sztorit?Addig értem,hogy miután magához tért Nadia ott térdelt mellette és ő is meg volt sérülve...aztán mi történt?Nekm nem tiszta a dolog... :oops:

"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
Téma zárolva.
Több
19 éve 9 hónapja - 19 éve 9 hónapja #242588 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
uhh törölve, írjátok meg a 17. részt, mert nem váágom.. :oops: :)

"Be the change you want to see." Gandhi
Téma zárolva.
Több
19 éve 9 hónapja #242584 Írta: csudi
csudi válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
Uh. Remelem nem rontottam el. Nem baj, hogy belepofatlankodtam?
Téma zárolva.
Több
19 éve 9 hónapja #242583 Írta: csudi
csudi válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
...arra ébredt, hogy valaki erősen rázza. Szemei előtt ismét megjelen két eddigi támasza. Látta,hogy a lány, aki eddig is segítője volt, most is mellette térdel, ám ezúttal neki is egy seb éktelenkedett vállán. Suttogva így szólt:
-Ébredj! Indulnunk kell! Nincs sok időnk... - a fiú meglepetten észlelte, hogy tisztán érti a lány szavait és azok kellemes hatást keltenek benne.
-Hogy hívnak? - kérdezte a lány.
-Az én nevem... - hirtelen elhallgatott...a nagy felfordulásban még csak most jött rá, hogy többek közt saját nevére sem emlékszik. Mély szégyenérzet fogta el. Ezt megmentője is észre vette...

Gondolatok kavarogtak a fejében. A Dirmezek támadása, a hátsó kapu, a menekülés, egy kék szempár, és most ez a lány. Milyen szép. És olyan erős. Olyan, ami eszébe juttatta Worgent. Kár, hogy most nincs mellette. Ő biztosan tudná mit kell tennie. Fájt a sebe. Megint beléhasított a fájdalom, ahogy eszébe jutott az a hideg fényesség, ami mindent betöltött mielőtt a földre került volna.
Téma zárolva.
Több
19 éve 9 hónapja #242579 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
Valin Nostare, Area! :hello:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!
Téma zárolva.
Több
19 éve 9 hónapja #242578 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések

Milendoria írta: Brisa: Elvileg az a másik szálnak a része lenne, ami egy emlékképe a múltból, és ezért ő nem a "fekete szemű tetkós néni"! :D Azt írtad, hogy a múltjával is kéne foglalkozni, és ezért gondoltam, hogy egy bevillant emlékkép lehetne. De ha gondoljátok, ő is lehet fekete szemű! :)

Jaaaa, akkor nem szóltam. Dehogy gondolunk mi olyat, ha te meg ilyet gondoltál!!!! :mrgreen:

Brisa
Téma zárolva.
Több
19 éve 9 hónapja #242577 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
Erdaaa bódog szülinapot!!! :clown:

"Be the change you want to see." Gandhi
Téma zárolva.
Több
19 éve 9 hónapja #242572 Írta: Erda niire (Area)
Erda niire (Area) válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések

Tudta, hogy most nem szabad elvesztenie eszméletét, most erősnek kell lennie! Maradék erejét összeszedve kihúzta magát és mély, király kék szemeit a két idegen szempárba mélyesztette

oké, ez volt a ludas a dologban. Kicsit jobban kéne figyelnem, kiről is van szó... :oops: :roll: Bocsika, és javítottam!

és köszike mindenkinek, most permi meg van hatva! :) :D

'Is there anybody out there?'
Téma zárolva.
Több
19 éve 9 hónapja #242571 Írta: Milendoria
Milendoria válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
Brisa: Elvileg az a másik szálnak a része lenne, ami egy emlékképe a múltból, és ezért ő nem a "fekete szemű tetkós néni"! :D Azt írtad, hogy a múltjával is kéne foglalkozni, és ezért gondoltam, hogy egy bevillant emlékkép lehetne. De ha gondoljátok, ő is lehet fekete szemű! :)

In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
Téma zárolva.
Több
19 éve 9 hónapja #242566 Írta: Brisa
Néhány következetlenségre szeretném felhívni a szürketünc társadalom figyelmét:

Aranna írta: őő asszem Erda volt az aki az én ÉJFEKETE SZEMŰ TETKÓS NÉNIMET erőteljesen égkékszeműre változtatta! azéért naaaa!! :D
és igen a csakszi lány, de valami találóbb és titokzatosabb és nem tündés nevet akartam adni neki, mint az " Eleniel" .... bocs Rana :oops: ...

Erda, asszem télleg ki kellene javítanod...

Milendoria írta: Hirtelen egy kép cikázott át az agyán, gyorsan, váratlanul, s ahogy jött, el is tűnt. Amit látott akkor, az egy kék szempár volt. Emlékek a múltból? Vagy ez a jelen?

Itt is kék szem szerepel...

Ez

Rana írta: ...arra ébredt,hogy valaki erősen rázza.Szemei előtt ismét megjelen két eddigi támasza.Látta,hogy a lány,kit halottnak hitt,most mellette térdel, bekötözött sebbel és hozzászól:

meg ennek mond ellent:

Erda írta: Úgy forgott vele a világ, hogy nem tudta megtartani magát, és tudata mély sötétségbe hullott. Már nem látta a kék szemű nőt, sem azt, ahogy őt is megsebesíti egy nyílvessző, és az mélyen belefúródott a testébe.

Ja és Erda, boldog szülinapot! A füled pedig hegyesedjék, ahogy egy szürketünchöz illik.

Brisa
Téma zárolva.
Több
19 éve 9 hónapja #242558 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Valin Nostare legdrágább Erda!

legyen a következő éved is kék virágban és bummoló kocsiban teljes! :wink:

S kíméli kérges lábait,
Téma zárolva.
Több
19 éve 9 hónapja #242496 Írta: Suhifarok
Suhifarok válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
nemigazesteeeel
én akartam első lenni, direkt meg akartam várni az éjféélt
áááá :P

szóval
Boldog szülinapot, Erdaa!!
ússz és evezz :D
kékviráág
Téma zárolva.
Több
19 éve 9 hónapja #242488 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
Bár csak holnap lesz, de:
Valin Nostare, Erda Szürketünc! :hello: :cheers:
Ilúvatar éltessen sokáig! ;) :D

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
Téma zárolva.
Több
19 éve 9 hónapja #242323 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
Nana, azért a rejtély szót véletlenül se gépeljük el "relytéj"-nek :roll: :wink: :mrgreen:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
19 éve 9 hónapja - 19 éve 9 hónapja #242299 Írta: Aranna
megpróbált visszaemlékezni a múltjára: hogy ki ő valójában, és hogy került oda a tisztásra... csak ködfoltok, semmi kivehető az emlékezetében. Megfájdult a feje. Kezével hirtelen odakapott, de későb gondolkodott, mint cselekedett. oldalába iszonytató fájdalom nyilalt, mikor kezét felemelte széthúzta a sebet. Ez olyan fájdalommal járt, hogy üvöltése mindekit megriasztott. A fekete szemű lány szaladt oda hozzá, és kezét a férfi szájára tette!
- Halkabban! még lehetnek a közelünkben! és amúgyis vigyázhatnál jobban, ha egy ilyen seb van az oldaladon!
- Ne haragudj... - mondta nehézkesen. - csak a fejem. tudod nagyon fáj ha régrr gondolok vissza. ha megpróbálom felidézni a...
- tudom! - szólt halkan és szúrós szemekkel nézett. Kisvártatva újból megszólalt.
- Hívj csak Nadianak. Ez a nevem.
Ismerősen csengett neki anév. Mintha már valahol hallotta volna. Szimpatikus volt neki a lány. Minden rejtélyével együtt. Minden titokzatosságával. Furcsa volt. De kedvelte. Tetszett neki a két csillogó fekete szempár...

itt lesz a szekrényben!! a kávés csészében!! vagy tán a szőnyeg alatt? az ajtó mögött nem néztem!
Téma zárolva.
Több
19 éve 9 hónapja #242250 Írta: Ranamarth (Endóriel)
úgy tűnik ez a név cucc nem az én erősségem...tudjátok mit?Kitörlöm és akkor nincs gond...Aranna te nevezd el ezt a csajt,Erda pedig felhasználhatja kéőbb ezt a nevet és akkor nincs gond!Csak ne ragadjunk le!Olyan jól ment a dolog és amint nézem én okoztam a legnagyobb zűrt,szal a cucc tisztázva,lépjünk tovább és folytassátok a sztorit :wink:

S kíméli kérges lábait,
Téma zárolva.
Több
19 éve 9 hónapja #242249 Írta: Brisa

Aranna írta: őő asszem Erda volt az aki az én ÉJFEKETE SZEMŰ TETKÓS NÉNIMET erőteljesen égkékszeműre változtatta! azéért naaaa!! :D
és igen a csakszi lány, de valami találóbb és titokzatosabb és nem tündés nevet akartam adni neki, mint az " Eleniel" .... bocs Rana :oops: ...

Aranna, használd a fantáziádat. Ikertesó... :wink: :mrgreen: (Írd meg hamar a folytatást.)

Brisa
Téma zárolva.
Több
19 éve 9 hónapja #242240 Írta: Aranna
őő asszem Erda volt az aki az én ÉJFEKETE SZEMŰ TETKÓS NÉNIMET erőteljesen égkékszeműre változtatta! azéért naaaa!! :D

Téma zárolva.
Több
19 éve 9 hónapja #242111 Írta: Kincső
Jaaa 8O :oops:

Mikor biztos menedékbe vitték a fák közé, az alak, ki vízzel itatta, ismét mellé szegődött, és mintha misem történt volna kint a tisztáson, ugyanúgy ápolta tovább. Fejáről menekülés közben leesett a csuklya, így arca tisztán láthatóvá vált, máramennyire szemeit nyitva tudta tartani. Az illető lány volt.

Ezt értettem félre :oops: :lúzer:

Téma zárolva.
Több
19 éve 9 hónapja #242108 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Jaja...az Eleniel az a megmentő csaj....legalábbis én úgy olvastam...a csávónak még nincs neve... :wink:

S kíméli kérges lábait,
Téma zárolva.
Több
19 éve 9 hónapja #242105 Írta: Suhifarok
Suhifarok válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
he? a lány az egyik megmentője, nem?
Téma zárolva.
Több
19 éve 9 hónapja - 19 éve 9 hónapja #242074 Írta: Kincső
*törlésre vár, énv'ok hüle*

Téma zárolva.
Több
19 éve 9 hónapja #241891 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Bocsi Erda :oops: ...máskor jobb ha egyeztetünk :wink:

S kíméli kérges lábait,
Téma zárolva.
Több
19 éve 9 hónapja #241889 Írta: Erda niire (Area)
Vá, kitaláltam egy új karaktert, és őt akartam Elenielnek elnevezni... :evil: :)

Téma zárolva.
Több
19 éve 9 hónapja - 19 éve 9 hónapja #241888 Írta: Ranamarth (Endóriel)
...arra ébredt,hogy valaki erősen rázza.Szemei előtt ismét megjelen két eddigi támasza.Látta,hogy a lány,ki eddig is segítője volt,most is mellette térdel,ám ezúttal neki is egy seb éktelenkedett vállán.Suttogva így szólt:
-Ébredj!Indulnunk kell!Nincs sok időnk...-a fiú meglepetten észlelte,hogy tisztán érti a lány szavait és azok kellemes hatást keltenek benne.
-Hogy hívnak?-kérdezte a lány.
-Az én nevem...-hirtelen elhallgatott...a nagy felfordulásban még csak most jött rá,hogy többek közt saját nevére sem emlékszik.Mély szégyenérzet fogta el.Ezt megmentője is észre vette...

S kíméli kérges lábait,
Téma zárolva.
Több
19 éve 9 hónapja - 19 éve 9 hónapja #241883 Írta: Milendoria
Milendoria válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
... Nem látott mást, csak egy hatalmas vízesést a sötét éjben, melyen tisztán tükröződött a hold fénye. Önkéntelenül is közelebb sétált az iszonyatos erővel lezúduló víztömeghez, s épphogy megérintette volna a vizet, amaz eltűnt, s megjelent valami más a távolban, ködbe burkolódzottan. Hirtelen egy kép cikázott át az agyán, gyorsan, váratlanul, s ahogy jött, el is tűnt. Amit látott akkor, az egy mélykék szempár volt. Emlékek a múltból? Vagy ez a jelen? Nem értette, hogy mit keres itt, hiszen azelőtt még soha sem látta ezt. Vagy mégis? Egyre ismerősebbnek tűnt a közeledő ködpamacs, de mielőtt egészen felismerte volna, ismét belezuhant a sötét mélységbe.

In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
Téma zárolva.
Több
19 éve 9 hónapja - 19 éve 9 hónapja #241879 Írta: Erda niire (Area)
Úgy forgott vele a világ, hogy nem tudta megtartani magát, és tudata mély sötétségbe hullott. Már nem látta a nőt, sem azt, ahogy őt is megsebesíti egy nyílvessző, és az mélyen belefúródott a testébe. Társai nem tudtak foglalkozni vele, mert az életükért küzdöttek, és a nő is melléhanyatlott, és tágra nyílt szemmel elterült a földön.

Téma zárolva.
Több
19 éve 9 hónapja #241810 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
... Nem érzett mást csak a fájdalmat, mely eluralkodott egész testén, behatolt fejébe, zavaros lett előtte a világ. Csak alakok kavalkádja és káosza rémlett fel előtte az éjszakában. Ebben a homályban mindent eluraló bizonytalanságon és kétségen, a kettéhasító fájdalmon át becsukta a szemét, sohasem látott tárgyak, emberek és állatok jelentek meg előtte. Megrémült. Kétségbeesetten húzta össze magát a fa gyökerei között, miközben óvói érte és magukért harcoltak.
Várta azt, amire nem még szava sem volt...
Téma zárolva.
Több
19 éve 9 hónapja #241791 Írta: Aranna
Mikor biztos menedékbe vitték a fák közé, az alak, ki vízzel itatta, ismét mellé szegődött, és mintha misem történt volna kint a tisztáson, ugyanúgy ápolta tovább. Fejáről menekülés közben leesett a csuklya, így arca tisztán láthatóvá vált, máramennyire szemeit nyitva tudta tartani. Az illető lány volt. Haja gesztenyebarna, szeme mélyfekete, mint az éjszaka, tekintete titokzatos és kifürkészhetetlen. Legfurcsább mégis a szeme körül, függőlegesen húzódó tetoválás volt. Nem ismerte fel a jelet, pedig járatos volt az ilyenekben. Ez valami egészen més volt. Nem tudta levenni a szemeit róla. Láthatólag a lány nem volt büszke a tetoválásra, mert mikor észrevette, hogy merev kék szemek fürkészik arcát s szemét, hirtelen, szégyenlősen újból fejére kapta a csukláyt. Mostmár csak a sejtelmesen csillogó fekete szemeket látta. De azt is csak homályosan. Lassan ereje elveszett, s szemei lecsukódtak újból.

Üvöltve ébredt. Fájdalma határtalan volt. Még látta a csuklyás alakot elrohanni az erdő szélénél. Remegve oldalához kapott. Érezte a mély sebet, melyből meleg vére ömlött elő. Újabb üvöltés. Három alak futott oda, egyik a relytélyes szempár tulajdonosa volt...

Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.549 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére