- Köszönetek: 0
Thingol - Beszélgetések
- Aranna
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
Rana és Ring: a nöci -a fekete szemü- csak simán NADIA! a NadiaNAK csak toldalék
itt lesz a szekrényben!! a kávés csészében!! vagy tán a szőnyeg alatt? az ajtó mögött nem néztem!
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
- Ringbearer
- Nem elérhető
"Be the change you want to see." Gandhi
- csudi
- Nem elérhető
- csudi
- Nem elérhető
-Ébredj! Indulnunk kell! Nincs sok időnk... - a fiú meglepetten észlelte, hogy tisztán érti a lány szavait és azok kellemes hatást keltenek benne.
-Hogy hívnak? - kérdezte a lány.
-Az én nevem... - hirtelen elhallgatott...a nagy felfordulásban még csak most jött rá, hogy többek közt saját nevére sem emlékszik. Mély szégyenérzet fogta el. Ezt megmentője is észre vette...
Gondolatok kavarogtak a fejében. A Dirmezek támadása, a hátsó kapu, a menekülés, egy kék szempár, és most ez a lány. Milyen szép. És olyan erős. Olyan, ami eszébe juttatta Worgent. Kár, hogy most nincs mellette. Ő biztosan tudná mit kell tennie. Fájt a sebe. Megint beléhasított a fájdalom, ahogy eszébe jutott az a hideg fényesség, ami mindent betöltött mielőtt a földre került volna.
- Artemisz
- Nem elérhető
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Brisa
- Nem elérhető
Milendoria írta: Brisa: Elvileg az a másik szálnak a része lenne, ami egy emlékképe a múltból, és ezért ő nem a "fekete szemű tetkós néni"! Azt írtad, hogy a múltjával is kéne foglalkozni, és ezért gondoltam, hogy egy bevillant emlékkép lehetne. De ha gondoljátok, ő is lehet fekete szemű!
Jaaaa, akkor nem szóltam. Dehogy gondolunk mi olyat, ha te meg ilyet gondoltál!!!!
Brisa
- Ringbearer
- Nem elérhető
"Be the change you want to see." Gandhi
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
Tudta, hogy most nem szabad elvesztenie eszméletét, most erősnek kell lennie! Maradék erejét összeszedve kihúzta magát és mély, király kék szemeit a két idegen szempárba mélyesztette
oké, ez volt a ludas a dologban. Kicsit jobban kéne figyelnem, kiről is van szó... Bocsika, és javítottam!
és köszike mindenkinek, most permi meg van hatva!
'Is there anybody out there?'
- Milendoria
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
- Brisa
- Nem elérhető
Aranna írta: őő asszem Erda volt az aki az én ÉJFEKETE SZEMŰ TETKÓS NÉNIMET erőteljesen égkékszeműre változtatta! azéért naaaa!!
és igen a csakszi lány, de valami találóbb és titokzatosabb és nem tündés nevet akartam adni neki, mint az " Eleniel" .... bocs Rana ...
Erda, asszem télleg ki kellene javítanod...
Milendoria írta: Hirtelen egy kép cikázott át az agyán, gyorsan, váratlanul, s ahogy jött, el is tűnt. Amit látott akkor, az egy kék szempár volt. Emlékek a múltból? Vagy ez a jelen?
Itt is kék szem szerepel...
Ez
meg ennek mond ellent:Rana írta: ...arra ébredt,hogy valaki erősen rázza.Szemei előtt ismét megjelen két eddigi támasza.Látta,hogy a lány,kit halottnak hitt,most mellette térdel, bekötözött sebbel és hozzászól:
Erda írta: Úgy forgott vele a világ, hogy nem tudta megtartani magát, és tudata mély sötétségbe hullott. Már nem látta a kék szemű nőt, sem azt, ahogy őt is megsebesíti egy nyílvessző, és az mélyen belefúródott a testébe.
Ja és Erda, boldog szülinapot! A füled pedig hegyesedjék, ahogy egy szürketünchöz illik.
Brisa
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
legyen a következő éved is kék virágban és bummoló kocsiban teljes!
S kíméli kérges lábait,
- Suhifarok
- Nem elérhető
én akartam első lenni, direkt meg akartam várni az éjféélt
áááá
szóval
Boldog szülinapot, Erdaa!!
ússz és evezz
kékviráág
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Valin Nostare, Erda Szürketünc! :hello: :cheers:
Ilúvatar éltessen sokáig!
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Aranna
- Nem elérhető
- Halkabban! még lehetnek a közelünkben! és amúgyis vigyázhatnál jobban, ha egy ilyen seb van az oldaladon!
- Ne haragudj... - mondta nehézkesen. - csak a fejem. tudod nagyon fáj ha régrr gondolok vissza. ha megpróbálom felidézni a...
- tudom! - szólt halkan és szúrós szemekkel nézett. Kisvártatva újból megszólalt.
- Hívj csak Nadianak. Ez a nevem.
Ismerősen csengett neki anév. Mintha már valahol hallotta volna. Szimpatikus volt neki a lány. Minden rejtélyével együtt. Minden titokzatosságával. Furcsa volt. De kedvelte. Tetszett neki a két csillogó fekete szempár...
itt lesz a szekrényben!! a kávés csészében!! vagy tán a szőnyeg alatt? az ajtó mögött nem néztem!
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
S kíméli kérges lábait,
- Brisa
- Nem elérhető
Aranna írta: őő asszem Erda volt az aki az én ÉJFEKETE SZEMŰ TETKÓS NÉNIMET erőteljesen égkékszeműre változtatta! azéért naaaa!!
és igen a csakszi lány, de valami találóbb és titokzatosabb és nem tündés nevet akartam adni neki, mint az " Eleniel" .... bocs Rana ...
Aranna, használd a fantáziádat. Ikertesó... (Írd meg hamar a folytatást.)
Brisa
- Aranna
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
Mikor biztos menedékbe vitték a fák közé, az alak, ki vízzel itatta, ismét mellé szegődött, és mintha misem történt volna kint a tisztáson, ugyanúgy ápolta tovább. Fejáről menekülés közben leesett a csuklya, így arca tisztán láthatóvá vált, máramennyire szemeit nyitva tudta tartani. Az illető lány volt.
Ezt értettem félre :lúzer:
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
S kíméli kérges lábait,
- Suhifarok
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
S kíméli kérges lábait,
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
-Ébredj!Indulnunk kell!Nincs sok időnk...-a fiú meglepetten észlelte,hogy tisztán érti a lány szavait és azok kellemes hatást keltenek benne.
-Hogy hívnak?-kérdezte a lány.
-Az én nevem...-hirtelen elhallgatott...a nagy felfordulásban még csak most jött rá,hogy többek közt saját nevére sem emlékszik.Mély szégyenérzet fogta el.Ezt megmentője is észre vette...
S kíméli kérges lábait,
- Milendoria
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Várta azt, amire nem még szava sem volt...
- Aranna
- Nem elérhető
Üvöltve ébredt. Fájdalma határtalan volt. Még látta a csuklyás alakot elrohanni az erdő szélénél. Remegve oldalához kapott. Érezte a mély sebet, melyből meleg vére ömlött elő. Újabb üvöltés. Három alak futott oda, egyik a relytélyes szempár tulajdonosa volt...