Thingol - Beszélgetések

Több
19 éve 8 hónapja #248577 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
"Húsvétkedden" akkor most lesz valami Szürketüncögés? Ugye lesz? :?

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
Téma zárolva.
Több
19 éve 8 hónapja #248504 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések

csudi írta: Akkor legyen aprilis utolso hetvegeje, azaz 29-30-1. Es ne tessek addigra programot csinalni.

Erda, merre mennek a vonatok egyebkent?

Nem lehetne inkább az eggyel előtte lévő hétvége? 30-ára színházjegyünk van.

Brisa
Téma zárolva.
Több
19 éve 8 hónapja #248380 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
jaja most péntek? Msziget tök jó, és állítólag szerdától meleg leeesz..naa?? :D és akkor Szmée, visszahozom a kendődet!!

"Be the change you want to see." Gandhi
Téma zárolva.
Több
19 éve 8 hónapja #248323 Írta: Suhifarok
Suhifarok válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
határozottan és teljes mértékben egyetértek. most péntek? az már szünet. haigen, akkor lehet valami 2 óra körüli tosz a szokásos buszmegállós helyen. az árnyékos oldalon :D D

egyébként kanizsai időpont nekem eddig majdnem mindegyik jó, szóval döntsetek, én meg nem csinálok programot:)
Téma zárolva.
Több
19 éve 8 hónapja #248305 Írta: Ronat/Szméagol
Ronat/Szméagol válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
Sziasztok!

Jó, ez az időpont, jó (igaz ki tudja hányszor sétálok még addig villamos alá), de nem szervezne valaki tavaszi szünetre vagy utána valami Margitszigeti Nosztalgia Délutánt, vagy mi a toszt... ? Oan szép idő van és én már voltam a Margitszigeten. ;)
Ring: Akkor még sokáig nálad lesz a kendőm...:..(
Téma zárolva.
Több
19 éve 8 hónapja #248239 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések

csudi írta: Akkor legyen aprilis utolso hetvegeje, azaz 29-30-1. Es ne tessek addigra programot csinalni.

Egyébként nekem nem jó :( Szhelyen leszek országos sakk diákolimpián [size=9:9rncks9s](ha minden igaz)[/size] :roll: Nem lehetne 1 héttel előbb (22-24.) esetleg? (akkor asszem nincs semmim... :P )

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
19 éve 8 hónapja #248238 Írta: Ringbearer
Ringbearer válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések

nyüff nekem szvsz vizsga-időszak lesz... (máj. 18 magyar-vizsga)

"Be the change you want to see." Gandhi
Téma zárolva.
Több
19 éve 8 hónapja #248235 Írta: csudi
csudi válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
Akkor legyen aprilis utolso hetvegeje, azaz 29-30-1. Es ne tessek addigra programot csinalni.

Téma zárolva.
Több
19 éve 8 hónapja #248232 Írta: Kincső
Nekem úgy tűnik, sem... :roll:

Téma zárolva.
Több
19 éve 8 hónapja #248230 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Ranamarth (Endóriel) válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
szerintem is..szal akkor először is tisztázzuk:a tavaszi szünetben lesz a tali vagy sem? :wink:

"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
Téma zárolva.
Több
19 éve 8 hónapja #248192 Írta: csudi
Na ácsi... Ugy lenne jo, hogy minel tobb embernek jo. Tehat akkor jeloljunk ki egy napot esetleg aprilis vegen, es az kelloen messze van ahhoz, hogy senki nem szervez be addigra programot. Es akkor aki jon jon, aki nem nem. Mit szoltok?
Téma zárolva.
Több
19 éve 8 hónapja #248176 Írta: Erda niire (Area)
Erda niire (Area) válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
uh.. szép lassan, nyugodtan beadtam anyának ezt a Füredi izét, és... azt mondták vonattal biztosan nem mehetek... Hát ilyen pechet! Ha nem 3 átszállással lenne, akkor lazán elengednének! :( De persze ha nagyon szép szemekkel meredek, akkor még esetleg elvihetnek kocsivall... :wink:

'Is there anybody out there?'
Téma zárolva.
Több
19 éve 8 hónapja #248172 Írta: Ranamarth (Endóriel)

Brisa írta:

csudi írta: Illetve van meg az a lehetoseg, hogy valamikor aprilisban csinaljunk egy pentek-szombat-vasanap dolgot, fuggetlenul attol, hogy van-e szunet vagy nincs.

Én erre szavaznék, mert akkor legalább lenne némi esély arra, hogy én is mehessek.

Kincső, gratula.

Rana, neked úgyszintén a múltkori vívás-eredményezhez! :wink:

vívás?Én íjászkodom... :wink:

S kíméli kérges lábait,
Téma zárolva.
Több
19 éve 8 hónapja #248122 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések

Brisa írta:

csudi írta: Illetve van meg az a lehetoseg, hogy valamikor aprilisban csinaljunk egy pentek-szombat-vasanap dolgot, fuggetlenul attol, hogy van-e szunet vagy nincs.

Én erre szavaznék, mert akkor legalább lenne némi esély arra, hogy én is mehessek.

Én is ezt tartom jobbnak. Mindenképp szeretnék ott lenni!

GRATULA HUGI!!! :hello:

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!
Téma zárolva.
Több
19 éve 8 hónapja #248078 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések

Kincső, gratula.

Rana, neked úgyszintén a múltkori vívás-eredményezhez! :wink:

Brisa
Téma zárolva.
Több
19 éve 8 hónapja #248076 Írta: Kincső
Nana, tessék szépen visszakicsinyíteni... :oops:

Amúgy :D

Téma zárolva.
Több
19 éve 8 hónapja #248022 Írta: sebcsaba
sebcsaba válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések

Kincső (Thilanna) írta: Időpont?
Csak ne ápr. 1-3. (mert saját legnagyobb meglepetésemre bejutottam a Gordiusz matekverseny döntőjébe, ami Pécsett lesz akkor 8) )
és ne csütörtök és ne szombat
máskor lehet
nem tudom, a húsvét hétfő kinek mennyire családi, de monnyuk márc. 28-29.?
Sajna az elvira szerint Nagykanizsára/-ról Füredről/-re a vonatok 2-3 átszállással min. 2és1/4 óra, de inkább 3-4 óra alatt közlekednek, tehát az autós közlekedés jóljönne (menjünk stoppal :D )

Wazz, Kincső, ezt hetvenkettes betűvel kell felírni! Le a kalappal! Aztán üdvözlöm a pécsi matektanárokat! (A Gordiuszt, ha jól tudom, volt matektanárom és igazgatóm kezdte szervezni, amikor a mi évfolyamunk kiöregedett a Zrínyiből... érdekes történet, szóbal elmesélhetem.)

Amúgy időpontból 28-30-ra szavazok (szerdán nekem nincs órám ;]), oszt menjünk, mindegy hova, mindegy mennyi idő odáig, a lényeg hogy legyünk.

"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"
Téma zárolva.
Több
19 éve 8 hónapja #247961 Írta: csudi

Kincső (Thilanna) írta: Időpont?
Csak ne ápr. 1-3. (mert saját legnagyobb meglepetésemre bejutottam a Gordiusz matekverseny döntőjébe, ami Pécsett lesz akkor 8) )
máskor lehet

Az ilyeneket ne tessek mar eltitkolni!!! Grat es grat!!!

Na, akkor reszemrol a tenyek: en izé, dolgozo ember vagyok, azaz nekem nincs tavaszi szunet. :-( Tehat 24-en meg biztosan dolgozom, a 25-et ki tudom venni, 26-27-28 okes, de kedden kegyetlenul dolgozas van. Gyorsan dontesetek, mert bizonyos elokeszuletek kellenek. Illetve van meg az a lehetoseg, hogy valamikor aprilisban csinaljunk egy pentek-szombat-vasanap dolgot, fuggetlenul attol, hogy van-e szunet vagy nincs. (Es aki erettsegire keszul, attol kegyetlenul kikerdezzuk a teteleket, hehe. :evil3: )
Téma zárolva.
Több
19 éve 8 hónapja #247854 Írta: Kincső
Időpont?
Csak ne ápr. 1-3. [size=9:38lnhkak](mert saját legnagyobb meglepetésemre bejutottam a Gordiusz matekverseny döntőjébe, ami Pécsett lesz akkor 8) )[/size]
máskor lehet
Sajna az elvira szerint Nagykanizsára/-ról Füredről/-re a vonatok 2-3 átszállással min. 2és1/4 óra, de inkább 3-4 óra alatt közlekednek, tehát az autós közlekedés jóljönne (menjünk stoppal :D )

Téma zárolva.
Több
19 éve 8 hónapja #247794 Írta: csudi
Azert a Furedre lejoveshez nem kell jogsi... ugye. Stoppal se tobb 2 oranal. :) Vonat van szinte orankent.
Téma zárolva.
Több
19 éve 8 hónapja #247776 Írta: Eruntale/Hanna
Eruntale/Hanna válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
huhú, Füred remek lenne, bár nem tudom, Csudin kívül kinek van még autója meg jogsija, amit oda is adnak :D
kirándulás esetén egy Nagyvázsonyi idegenvezetést vállalok :D (meg Füreden is, még nagyjából emlékszem az anyagra.. Nagykanizsáról sajnos nem rémlik semmi, mindössz ott töltött pünkösdökről egy fagyizó, ahol a málnafagylalt issteni volt)
Téma zárolva.
Több
19 éve 8 hónapja #247752 Írta: Erda niire (Area)
jaaaj, ez tök jóóó... asszem már most elkezdek könyörögni anyujéknál. Kanizsán az az igazság tényleg semmi nincsen, már a sörgyárat is 10 éve bezárták. :P Ez a csendes kisváros, meg egyebek viszont nagggyon jól hangzik... dejólenne...

Téma zárolva.
Több
19 éve 8 hónapja #247750 Írta: Milendoria
Milendoria válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
Ne haragudjatok, kicsit elszámoltam magam, csak anyuék sulijában megadják a 29.-e utáni három hétköznapot szünetnek, és azt hittem, hogy nálunk is így van. De nem. Úgyhogy mégegyszer bocs. Sztem ez a füredi dolog jó lenne, nem tudom hogy össze is lehet-e hozni. Jó lenne. Cucc, voltam.

In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
Téma zárolva.
Több
19 éve 8 hónapja #247631 Írta: csudi
Nos, ha egy koztes megoldas erdekel titeket, akkor Balatonfureden fel tudok ajanlani egy hazat, ahol uszkve 50 ember el tud aludni, ha osszehuzza magat, ha elereszti magat akkor is kb. 20-an kenyelmesen. Szal onnan mar nem annyira messze NK, ha pl. en is jovok kocsival es meg mas is jon kocsival. Esetleg ott alvas utan masnap lehetne tovabbindulni vonattal, bar nem tudom, hogy a kanizsai vonat az az eszaki parton megy-e. Asszem' nem.
Mert kocsival Furedrol Kanizsa kb. 1,5-2 ora, ha az ember jol nyomja. (En igen... hehe.)

Na, mert amugy Kanizsan - bocsi Erda - az egvilagon nincs semmi, foleg telen nem. Ha csak nem akartok gyarlatogatason reszt venni, a vilag allitolag legmodernebb fenycso gyaraban, a GE-nel, de azt hiszem nem akartok. Ja, meg van meg butor, sor, es mas kisebb uzemek. To is van, de csak nyaron erdekes, hacsak nem akartok setalni, kirandulni. Ami lehet, hogy nem rossz otlet.

Hamar homar, en javaslom a talizast egy kirandulassal osszekotni odafele, mondjuk Zirci Arboretum, vagy barmi a Bakonyban, esetleg Varlatogatas Sumegen, vagy egyeb helyeken. Ha van meg tutu az enyemen kivul. Vagy, ha max 3 ember jon, mert akkor beferunk egy autoba.

Hogy en magam mennek-e, azt meg nem tudom. Panninak is tavaszi szunet, szoval valami program kene. Hat-hat...

Ha esetleg Erdat elengednek Furedig, ami megsem Budapest (csendes varos ilyenkor, kicsi a forgalom, en meg nagykoru vagyok ket gyerekes csaladanya...na, anya, lecci lecci lecci) akkor kisse egyszerusodne a helyzet, mert B.Furedre azert nem 10 ora a vonatozas. Tarsasjatekaim meg vannak boven. LOTR, Risk-LOTR, Tabu, Activity, San Marco, Tikal, Catan+, stb. Vagy lehetne egy tali nalunk, fureden, ami 2-3 nap, de kozben egy delegacio elmenne Kanizsara szolidaritas-latogatasra.

Na, elsokorben ezek jutottak eszembe.
Téma zárolva.
Több
19 éve 8 hónapja #247576 Írta: Kincső
A tavaszi szünet a legtöbb helyen úgy látszik márc. 24-29., legalábbis ez beleesik (mmint a 29. biztos). Épp ezért javasoltam ezt az időpontot. :idea: A többnapos talival kapcsolatban emlékeim szerint még régebben belinkeltem két kolesz elérhetőséget Nk.-ról, bár az volt rájuk kiírva, h. nyárra adják ki, de hátha máskor is. Egyéb olcsó szálláslehetőség nincs. Azt én személy szerint rohadtul nem támogatom, hogy végigcsöveljük az éjszakát az utcán egy idegen városban, pl. nem is biztos h. az időjárás ezt meg fogja engedni. Ha valaki (szvsz lehetőleg nagykorú illető) kézbe veszi a szállásfoglalás ügyét, akkor jó. A pécsi talin az volt más, h. több pécsi volt akinél mégis meleg helyen, az alvásnak a lehetőségével tudtunk tartózkodni, míg nem hiszem, h. Erdáéknál 10-20 ember elfér. :roll: :!:

Téma zárolva.
Több
19 éve 8 hónapja #247533 Írta: Suhifarok
nálunk is márc 24-29
Téma zárolva.
Több
19 éve 8 hónapja #247532 Írta: Ranamarth (Endóriel)
a tavaszi szünet ideje (nálunk):március 24-29.Ezek szerint nálatok nem?Mert húsvét most márciusban lesz! :wink:

S kíméli kérges lábait,
Téma zárolva.
Több
19 éve 8 hónapja #247530 Írta: Milendoria
Milendoria válaszolt a következő témában: Thingol - Beszélgetések
Végülis akkor van konkrét időpont? Tavaszi szünet vége (ápr. 1-2-3)? Vagy nem tudom, gondolom mindenhol így van a tavaszi szünet, ha valakinek nem jó, akkor bocsi!
Szóval, ennek fényében, megfelel a többségnek ez az időpont, vagy válasszunk vmi mást?

In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
Téma zárolva.
Több
19 éve 8 hónapja #247482 Írta: Suhifarok
őőő, nosigen, a három nap az télleg sok... :D D egyébként szívesen segítek.
Téma zárolva.
Több
19 éve 8 hónapja #247481 Írta: Erda niire (Area)
Hát, megköszönném a segítséget, akárkitől is kapom. :) De a létszám tényleg nagyon fontos lenne, akárhány napra is jöttök.

Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.572 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére