- Köszönetek: 2
Thingol - Beszélgetések
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Brisa
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
csudi írta: Akkor legyen aprilis utolso hetvegeje, azaz 29-30-1. Es ne tessek addigra programot csinalni.
Erda, merre mennek a vonatok egyebkent?
Nem lehetne inkább az eggyel előtte lévő hétvége? 30-ára színházjegyünk van.
Brisa
- Ringbearer
- Nem elérhető
"Be the change you want to see." Gandhi
- Suhifarok
- Nem elérhető
egyébként kanizsai időpont nekem eddig majdnem mindegyik jó, szóval döntsetek, én meg nem csinálok programot:)
- Ronat/Szméagol
- Nem elérhető
Jó, ez az időpont, jó (igaz ki tudja hányszor sétálok még addig villamos alá), de nem szervezne valaki tavaszi szünetre vagy utána valami Margitszigeti Nosztalgia Délutánt, vagy mi a toszt... ? Oan szép idő van és én már voltam a Margitszigeten.
Ring: Akkor még sokáig nálad lesz a kendőm...:..(
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
csudi írta: Akkor legyen aprilis utolso hetvegeje, azaz 29-30-1. Es ne tessek addigra programot csinalni.
Egyébként nekem nem jó Szhelyen leszek országos sakk diákolimpián [size=9:9rncks9s](ha minden igaz)[/size] Nem lehetne 1 héttel előbb (22-24.) esetleg? (akkor asszem nincs semmim... )
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Ringbearer
- Nem elérhető
nyüff nekem szvsz vizsga-időszak lesz... (máj. 18 magyar-vizsga)
"Be the change you want to see." Gandhi
- csudi
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK4
- Kincső
- Nem elérhető
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
- csudi
- Nem elérhető
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
'Is there anybody out there?'
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
vívás?Én íjászkodom...Brisa írta:
csudi írta: Illetve van meg az a lehetoseg, hogy valamikor aprilisban csinaljunk egy pentek-szombat-vasanap dolgot, fuggetlenul attol, hogy van-e szunet vagy nincs.
Én erre szavaznék, mert akkor legalább lenne némi esély arra, hogy én is mehessek.
Kincső, gratula.
Rana, neked úgyszintén a múltkori vívás-eredményezhez!
S kíméli kérges lábait,
- Artemisz
- Nem elérhető
Brisa írta:
csudi írta: Illetve van meg az a lehetoseg, hogy valamikor aprilisban csinaljunk egy pentek-szombat-vasanap dolgot, fuggetlenul attol, hogy van-e szunet vagy nincs.
Én erre szavaznék, mert akkor legalább lenne némi esély arra, hogy én is mehessek.
Én is ezt tartom jobbnak. Mindenképp szeretnék ott lenni!
GRATULA HUGI!!! :hello:
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Brisa
- Nem elérhető
Kincső, gratula.
Rana, neked úgyszintén a múltkori vívás-eredményezhez!
Brisa
- Kincső
- Nem elérhető
Amúgy
- sebcsaba
- Nem elérhető
Wazz, Kincső, ezt hetvenkettes betűvel kell felírni! Le a kalappal! Aztán üdvözlöm a pécsi matektanárokat! (A Gordiuszt, ha jól tudom, volt matektanárom és igazgatóm kezdte szervezni, amikor a mi évfolyamunk kiöregedett a Zrínyiből... érdekes történet, szóbal elmesélhetem.)Kincső (Thilanna) írta: Időpont?
Csak ne ápr. 1-3. (mert saját legnagyobb meglepetésemre bejutottam a Gordiusz matekverseny döntőjébe, ami Pécsett lesz akkor )
és ne csütörtök és ne szombat
máskor lehet
nem tudom, a húsvét hétfő kinek mennyire családi, de monnyuk márc. 28-29.?
Sajna az elvira szerint Nagykanizsára/-ról Füredről/-re a vonatok 2-3 átszállással min. 2és1/4 óra, de inkább 3-4 óra alatt közlekednek, tehát az autós közlekedés jóljönne (menjünk stoppal )
Amúgy időpontból 28-30-ra szavazok (szerdán nekem nincs órám ;]), oszt menjünk, mindegy hova, mindegy mennyi idő odáig, a lényeg hogy legyünk.
"De hiszen Elrondot legyőztük?!?"
- csudi
- Nem elérhető
Kincső (Thilanna) írta: Időpont?
Csak ne ápr. 1-3. (mert saját legnagyobb meglepetésemre bejutottam a Gordiusz matekverseny döntőjébe, ami Pécsett lesz akkor )
máskor lehet
Az ilyeneket ne tessek mar eltitkolni!!! Grat es grat!!!
Na, akkor reszemrol a tenyek: en izé, dolgozo ember vagyok, azaz nekem nincs tavaszi szunet. Tehat 24-en meg biztosan dolgozom, a 25-et ki tudom venni, 26-27-28 okes, de kedden kegyetlenul dolgozas van. Gyorsan dontesetek, mert bizonyos elokeszuletek kellenek. Illetve van meg az a lehetoseg, hogy valamikor aprilisban csinaljunk egy pentek-szombat-vasanap dolgot, fuggetlenul attol, hogy van-e szunet vagy nincs. (Es aki erettsegire keszul, attol kegyetlenul kikerdezzuk a teteleket, hehe. :evil3: )
- Kincső
- Nem elérhető
Csak ne ápr. 1-3. [size=9:38lnhkak](mert saját legnagyobb meglepetésemre bejutottam a Gordiusz matekverseny döntőjébe, ami Pécsett lesz akkor )[/size]
máskor lehet
Sajna az elvira szerint Nagykanizsára/-ról Füredről/-re a vonatok 2-3 átszállással min. 2és1/4 óra, de inkább 3-4 óra alatt közlekednek, tehát az autós közlekedés jóljönne (menjünk stoppal )
- csudi
- Nem elérhető
- Eruntale/Hanna
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
kirándulás esetén egy Nagyvázsonyi idegenvezetést vállalok (meg Füreden is, még nagyjából emlékszem az anyagra.. Nagykanizsáról sajnos nem rémlik semmi, mindössz ott töltött pünkösdökről egy fagyizó, ahol a málnafagylalt issteni volt)
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető
- Milendoria
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
- csudi
- Nem elérhető
Mert kocsival Furedrol Kanizsa kb. 1,5-2 ora, ha az ember jol nyomja. (En igen... hehe.)
Na, mert amugy Kanizsan - bocsi Erda - az egvilagon nincs semmi, foleg telen nem. Ha csak nem akartok gyarlatogatason reszt venni, a vilag allitolag legmodernebb fenycso gyaraban, a GE-nel, de azt hiszem nem akartok. Ja, meg van meg butor, sor, es mas kisebb uzemek. To is van, de csak nyaron erdekes, hacsak nem akartok setalni, kirandulni. Ami lehet, hogy nem rossz otlet.
Hamar homar, en javaslom a talizast egy kirandulassal osszekotni odafele, mondjuk Zirci Arboretum, vagy barmi a Bakonyban, esetleg Varlatogatas Sumegen, vagy egyeb helyeken. Ha van meg tutu az enyemen kivul. Vagy, ha max 3 ember jon, mert akkor beferunk egy autoba.
Hogy en magam mennek-e, azt meg nem tudom. Panninak is tavaszi szunet, szoval valami program kene. Hat-hat...
Ha esetleg Erdat elengednek Furedig, ami megsem Budapest (csendes varos ilyenkor, kicsi a forgalom, en meg nagykoru vagyok ket gyerekes csaladanya...na, anya, lecci lecci lecci) akkor kisse egyszerusodne a helyzet, mert B.Furedre azert nem 10 ora a vonatozas. Tarsasjatekaim meg vannak boven. LOTR, Risk-LOTR, Tabu, Activity, San Marco, Tikal, Catan+, stb. Vagy lehetne egy tali nalunk, fureden, ami 2-3 nap, de kozben egy delegacio elmenne Kanizsara szolidaritas-latogatasra.
Na, elsokorben ezek jutottak eszembe.
- Kincső
- Nem elérhető
- Suhifarok
- Nem elérhető
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
S kíméli kérges lábait,
- Milendoria
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
Szóval, ennek fényében, megfelel a többségnek ez az időpont, vagy válasszunk vmi mást?
In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on.
- Suhifarok
- Nem elérhető
- Erda niire (Area)
- Nem elérhető