- Köszönetek: 0
Várgesztes
- Léofwine
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
"Végignézett rajtunk, nem szólt semmit csak sírvafakadt!"
- Remzy
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
OHTARI!! MAN TARASSELYA!!?
neköss bele a hejesirásomba ;>
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Telcontar
- Nem elérhető
Azaz a kérdésekre kell válaszolni... ha értelmezhető a válasz, akkor nincs baj, ha nem értelmezhető, akkor visszakérdezek. De ha gondoljátok, hegesztek egy online legördülőmenüs - mailrobotos kérdőívet.
- Drizzt
- Nem elérhető
- Snufi
- Nem elérhető
- meow
Rabyn írta: Jó lehet, hogy én vagyok a tul hülye, de hogy a toszba kell rendesen kitölteni ezt a lapot???
Hehe Nekem se ment, de még nem is biztos, hogy megyek, addig meg nem merem kitöltve elküldeni.
"Well, I'm back."
- Rabyn
- Nem elérhető
- Telcontar
- Nem elérhető
Drizzt
Alison West
Éowyn
Telcontar
Laurelin
Orsie
Fqqdk
Eldamyn
Silcucc
Arden
Thaur
Dodie
Adelard
- Telcontar
- Nem elérhető
Ennyi, lehet áramlani!
- Telcontar
- Nem elérhető
Várgesztes 2005
Név:
Nick:
E-mail:
Telefon:
Diákigazolvány száma (csak ha diákkedvezményt veszel igénybe):
Szoba (relax/banzáj):
Érdekel egy mini-focibajnokság?
Érdekel egy mini-birkózóbajnokság?
Érdekel egy egymásismereti beszélgetős játék?
A jelentkezés akkor érvényes, ha elküldted e-mailben ezt a lapot ÉS befizetted a részvételi díjat. Ha nem jössz minden napra, írd be, mikor igen. Csak az első 65 jelentkezőnek jut hely, több sajnos nincs, a várható létszám is ez.
A részvétel díja:
Felnőtt: 2350 Ft/nap, diák: 2150 Ft/nap
szombat estére
vasárnap estére
hétfő estére
(összesen 3 nap)
50 Ft szervezési díj
500 Ft ágynemű (nem kötelező, de akkor hozz hálózsákot)
Éttermi koszt: 650 Ft/alkalom (nem kötelező, az alapdíjban benne van a teljes elátás)
Összesen: Ft
A részvételi díj befizetésének határideje február 25. A befizetés lehetőségei:
 személyesen Laurelinnél (Kósik Barbara) a munkahelyén (Visegrádi u. 14. Rája díszállatkereskedés, hétköznap 10-13 óra között) Telefon (este 6 után): 30 / 5973213
 átutalással Kósik Barbara
Budapest Bank Rt.
10103104-60213600-01000003 számlaszámra, a közlemény rovatban feltétlenül tüntesd fel a neved és azokét is, akiknek a nevében még utalsz!
 Ha egyik sem megy, kérj meg valakit, aki a másik két módszer valamelyikében közre tud működni.
Az alábbiakban felsorolom, milyen élelmiszerek lesznek. Az ömlesztett felsorolásnál mindenből lesz elegendő, a tételesnél írd be, hogy a három nap alatt hány adagot szeretnél abból enni! Így fogjuk tudni felmérni a valós igényeket. Kérlek, hogy egy étkezésre egy adaggal számolj és egy napra csak három étkezésnyit jelölj be azokból, amik ütik egymást (nem valószínű, hogy megeszel hat adag virslit, tojást, füstölt pulykacombot és kolbászt).
Tehát lesz: kenyér, margarin, fokhagyma, cukor, kakaó, pirospaprika, tea, citrompótló, pirosarany, majonéz, olaj
Tételes:
zsír (zsíroskenyér)
májas
szalámi
kolbász
párizsi
füstölt pulykacomb
kígyóuborka (csak ha addig lemegy az ára)
hagyma
jégcsapretek
tej
sajt
joghurt vagy kefír (azt is írd be, melyik)
lekvár
virsli
gabonapelyhek
tésztás leves (vifon)
instant leves
tojás (darabszámra)
Ezek lesznek, ami ezeken kívül esik, azt magatoknak kell hoznotok. Ha esetleg valakinek nagyon jó ötlete támad, ossza meg velem, és akkor valamennyit abból is beszerzünk. Szombaton viszünk magunkkal két napre elegendő mennyiséget, hétfőmn a készletek fogyása szerint szerezzük be a többit. Ha nagyon takarékosak vagytok és marad pénz, akkor azt a végén visszakapjátok, ez akár 1000 forint is lehet fejenként, persze nem valószínű, de hátha.
Nyilatkozat: A várgesztesi buli magánjellegű, a házigazda Krieger Tamás (Telcontar). A buli során a jelentkezéseddel tudomásul veszed, hogy az alábbi játékszabályokat tiszteletben kell tartanod:
 A kulturált szórakozás a cél. Minden megengedett, egészen addig, ameddig toleráns tudsz lenni a többiek iránt. Ennek megfelelően a szobákban semmilyen módon, nemdohányzók társaságában pedig csak a jóváhagyásukkal gyújtasz rá. Ha olyan programot tervezel, amely sokakat zavarhat, vagy nem tartozik mindenkire, akkor azt diszkréten intézed. A tolerancia kétirányú, tehát ha téged zavarnak mások, ha megteheted, odébbmész és mással foglalkozol, ha téged kérnek meg arra, hogy mérsékeld magad, megteszed. Előbbi főként a banzáj, utóbbi a relax szobában érdekes.
 Az élelmezés közös alapból megy. Az étkezések során annyi élelmiszert használsz fel, amennyit meg akarsz enni, az alapanyagokat nem viszed el a helyéről. Ha gazdátlan vagy megkezdett csomagot találsz abból, amit enni szeretnél, nem kezdesz meg újat. Ennek megfelelően nem is hagysz ott gazdátlanul semmit, ha mégis, számíts rá, hogy mire visszaérsz, elfogy. Tartsd tisztán az edényeket, eszközöket, használd a saját tányérod, poharad, késed, kanalad. Hagyj magad után teljes rendet. Csak annyi ideig legyél a „konyhában”, amíg az ételedet elkészíted, ne tarts fel feleslegesen másokat. Ha főzni szeretnél, kérdezd meg a társaidat, ők kérnek-e, ugyanannyi erőbe telik tíz tojásból rántottát csinálni, mint négyből. Az extra dolgok, amiket magaddal hozol, a tieid, de a többi tekintetében légy toleráns, ne spájzolj. Annyit ehetsz, amennyi jólesik, jut elegendő mindenből, főleg, ha ott is nagyjából követed a jelentkezési lapon megjelölt igényeidet, és tea is lesz bőven. A hétfői napon töltjük fel a készleteket, segíts a szervezésben azzal, hogy építő jellegű javaslatokat teszel akár az alapanyagokra, akár az étkezés rendjére vonatkozóan.
 Sok ember lesz „összezárva” három napon át. Vigyázz magadra és a többiekre. Akár kirándulás során, akár bulizáskor tarts önkontrollt és vigyázz a többiekre is, hogy biztosan ne essen senkinek baja. Ha azt látod, valaki túlzásba visz valamit, próbáld jobb belátásra téríteni. De légy tekintettel másokra is, csak azért, mert jól érzik magukat, amíg nem felelőtlenek, ne légy ünneprontó. Találd meg az egyensúlyt a felhőtlen szórakozás és a kulturáltság között. Semmilyen körülmények között ne mászkálj el egyedül a várból. Ha többen nekiindultok, mindenképpen szólj valakinek, hogy hova mentek. Este tízkor kapuzárás, ezért időben gyere mindig vissza és gondoskodj arról, hogy legyen a csapatban valaki, akinek van megfelelő térerejű és feltöltöttségű mobilja.
- Telcontar
- Nem elérhető
- Timona
- Nem elérhető
"Van úgy, hogy csak emlékszem arra, ami éppen történik."
Fodor Ákos
- Eldamyn
- Nem elérhető
tom, nagyon gáz kérdés, de ezt honnan lehet megszerezni?A kitöltött jellapot kizárólag e-mailben a tkrieger@alterationx.hu mailcímre kell küldeni február 11-ig.
"Én akkor is betöröm ezt a lovat!" /Léod utolsó mondata/
- Dae/siss
- Nem elérhető
- Rabyn
- Nem elérhető
De megyek mindenképp. csak nem végig.
- Laurelin
- Nem elérhető
Lemostam a festéket arcomról
most látszik csak, nem mosolygok,
a rettenet fintora ez.
- elodyke
- Nem elérhető
a főzőlap is mehet...
ez most mennyire gáz már?
ha nagyon üssétek le a főbérlőmet
ha kevésbé akkor csak a szobatársamat
ha nem gáz akkor meg én vagyok a hülye
jah és reggel 4 óra 15 van[size=9:2t50e6wb] éjen a php[/size]...
... Aztán rájövök: az álarc én magam vagyok.
- Telcontar
- Nem elérhető
- Cicaful
- Nem elérhető
"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
telcontar írta: Három nap lesz, ha megelégszel a saját kajákkal (amiben azért lesz meleg koszt, rántotta, virsli, ilyenek, hála Előd rezsójának), az diáknak összesen 6500 Ft + útiköltség.
Ha ágyneműt is kérsz, 7000.
Ha kétszeri főzött kaját, az 8300.
Ha nem vagy diák, akkor az +600.
Ragozzam még? AZért a napi 3000-től messze van, ha nem emeled magasra az igényeidet...
Alyr Arkhon írta: Tehát kb 3000 pénz per nap.
Hány nap is lesz? 4?
Elyha...
Plusz útiköltség.
Tekintve, hogy hitelből megyek, eszem ágában sincs magasra emelni az igényeimet.
Útiköltség (diák) mennyi?
Kaját megpróbálom magam fizetni, de nem tudom, mi lesz belőle.
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Telcontar
- Nem elérhető
Ha ágyneműt is kérsz, 7000.
Ha kétszeri főzött kaját, az 8300.
Ha nem vagy diák, akkor az +600.
Ragozzam még? AZért a napi 3000-től messze van, ha nem emeled magasra az igényeidet...
Alyr Arkhon írta: Tehát kb 3000 pénz per nap.
Hány nap is lesz? 4?
Elyha...
Plusz útiköltség.
- Rabyn
- Nem elérhető
kep.tar.hu/rabyn/27634825#2 találtam benne
gondoltam berakom kedvcsinálónak..
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Hány nap is lesz? 4?
Elyha...
Plusz útiköltség.
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Telcontar
- Nem elérhető
Reszveteli dijak 1 napra (kajalas benne foglaltatik, tehat nem kell etelt hoznotok!!! Csak ha valami extra igenyetek van persze, ami gondolom mindenkinek lesz)
Tehat:
2350 Ft/nap
+ 500 Ft agynemu (csak egyszer, es csak annak, aki nem halozsakban akar aludni)
+ 650 Ft/meleg etkezes az etteremben (igazabol 950, de aki ott eszik az nyilvan nem a kozosbol)
+50 Ft szervezesi koltseg (rozsaszin csekken kell feladni es annak tobbezer forint a dija)
- 200 Ft/nap felteve ha van ervenyes diakigazolvanyod
Ezzel kell kalkulalni
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Orsie / Fraktál írta: Hmm, mikor/hol/hogyan lehet jelentkezni Várgesztesre? Itt lesz majd a jelentkezési lap? :bevansózva:
És mennyibe kerül, az itt nincs feltüntetve:
Telcontar írta:
" ***Jelentkezés***
A kitöltött jellapot kizárólag e-mailben a tkrieger@alterationx.hu mailcímre kell küldeni február 11-ig. 70 hely van, valószínű jut mindenkinek, de ha nem, akkor a jelentkezési sorrend számít. Igazából kb 60 az ideális. A pénzt két módon lehet befizetni (legkésőbb február 25-ig): vagy 10-13, illetve 14-16 óra között hétköznaponként Laurelinnál a Rája Díszállatkereskedésben (XIII. Visegrádi u. 14, a Nyugatihoz közel, a Szt. István körúton az első keresztutca a Jászai felé, a Wabisabi is ott van), vagy átutalással az én számlámra, a száma ott lesz a jellapon. Aki nem tudja megoldani egyik verziót sem, kérjen meg valakit, hogy segítse ki. A februári tolkien nap még szóba jöhet "
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Orsie
- Nem elérhető
"in the real dark night of the soul it is always three o'clock in the morning."
- Rabyn
- Nem elérhető
- Drizzt
- Nem elérhető
- Cicaful
- Nem elérhető
1. Akkor jön valaki más is bringával? Szürke?
2. Hol lehetne eltárolni a csatalovakat - esetleg fel lehetne őket teleportálni [nem szívesen hagynám lent őkelmét...]
Kiitti!
"A kihívás:
megmaradni önmagadnak egy olyan világban,
mely megpróbál olyanná formálni, mint a többiek"