MTT vezetőség jelölés 2005

Több
19 éve 6 hónapja #257857 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: MTT vezetőség jelölés 2005
Gratulálok az új vezetőség minden egyes tagjának.
Megragadom az alkalmat, hogy közhírré tegyem az új elnökség tagjainak nevét:

Elnök:
Ankalimon (Füzessy Tamás)

Elnökhelyettes:
Lamorak (Nagy Gergely)

Elnökség további tagjai:
Brandir (Kaszás Péter)
Brisa (Sándor Éva)
Ery (Molnár Gyula)
Gumipók (Királyházi Csaba)
Laurelen (Szalay Zsófia)

Felügyelőbizottság tagjai:
Angwen (Ürmössy Zsuzsanna)
Gandalf (Barna Bálint)
Telcontar (Krieger Tamás)

Jó munkát nekik!

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #257807 Írta: Drizzt
Drizzt válaszolt a következő témában: MTT vezetőség jelölés 2005
Az mit jelent, hogy nem teljesen? :P Most nem arra vagyok kíváncsi, hogy hány százalékban, hanem komolyan...
Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #257806 Írta: Ankalimon
Ankalimon válaszolt a következő témában: MTT vezetőség jelölés 2005
Kedves mindenki!

Sokakkal mindenféle körben, és formában egészen mostanáig lefolytatott konzultációk eredményeként kicsit megnyugdtam. (Nem teljesen.)

Ez elég ahhoz, hogy most elvállaljam az elnöki jelölést. A többi a szavazókon múlik...

Az igazság a kis álom, amelyben az én elgondolja a világot.
A valóság a nagy álom, amelyben Isten gondolja önmagát.
Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #257776 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: MTT vezetőség jelölés 2005
Én is elnézést kérek amiért nem leszek ott holnap... Amúgy se tudtam még befizetni a hátralékom, így szavazni se tudnék. Meg hát egy biológusnak sok a dolga ilyentájt :?

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!
Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #257772 Írta: Rayan
Rayan válaszolt a következő témában: MTT vezetőség jelölés 2005
A majdnem végleges jelölőlista a következő:

Elnöki posztra jelöltek:
Brandir (Kaszás Péter)
Rózsa (Vass Rózsa)

Elnökhelyettesi posztra jelöltek:
Lamorak (Nagy Gergely)

Elnökségi tagságra jelöltek:
Brandir (Kaszás Péter)
Brisa (Sándor Éva)
Ery (Molnár Gyula)
Gumipók (Királyházi Csaba)
Kriszana (Kovács Krisztina Anna)
Lamorak (Nagy Gergely)
Laurelen (Szalay Zsófia)
Morgana (Sándor Anna)
Rózsa (Vass Rózsa)

Felügyelőbizottsági tagságra jelöltek:
Brandir (Kaszás Péter)
Ery (Molnár Gyula)
Finduilas (Veréczi Gabriella)
Gandalf (Barna Bálint)
Kriszana (Kovács Krisztina Anna)
Laurelen (Szalay Zsófia)
Morgana (Sándor Anna)
Telcontar (Krieger Tamás)
Ulmo (Tallián Balázs)

Kedves mindenki!

Elnézéseteket kell kérnem, amiért nem tudok ott lenni a holnapi tisztújítón. Azontúl, hogy máshol van kötelező jelenésem, szívesebben lennék veletek és számlálnám a szavatokat. Úgyhogy minden bizalmam Dodieba és Elődbe helyezem - a többiekhez hasonlóan pedig kíváncsian várom a jövendő vezetőségi tagokat =)
Legyetek eredményesek =)

Csinci

tiltsátok be a kisbetűt

Csinci
Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja - 19 éve 6 hónapja #257634 Írta: Adelard
Adelard válaszolt a következő témában: MTT vezetőség jelölés 2005
Na én is jelölnék:(Adelard, Molnár Mónika)

Elnöki posztra:
Ankalimon(Füzessy Tamás)

Elnökhelyettesi posztra:
Lamorak(Nagy Gergely)

Elnökségi tagságra:
Ery(Molnár Gyula)
Brandír(Kaszás Péter)
Gumipók(Királyházi Csaba)
Brisa(Sándor Éva)

Felügyelőbizottsági tagságra:
Telcontar(Krieger Tamás)
Kriszana(Kovács Krisztina Anna)
Morgana(Sándor Anna)
Angwen(Ürmössy Zsuzsanna)

Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #257618 Írta: Finduilas
Finduilas válaszolt a következő témában: MTT vezetőség jelölés 2005
Köszönettel elfogadom a Felügyelő Bizottsági jelölést.

"I can love
But I need his heart.
I am strong even on my own
But from him I never want to part."
Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #257596 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: MTT vezetőség jelölés 2005
Köszönöm a bizalmat, de az elnökségi tagságot továbbra sem vállalom.

Viszont kiegészíteném a jelöltek listáját.

Elnöknek javaslom Füzessy Tamást, Ankalimont.
Elnökhelyettesnek javaslom NagyGergelyt, Lamorakot.

Vezetőségi tagnak javaslatom:
Sándor Éva (Brisa)
Királyházi Csaba (Gumipók)
Vass Rózsa (Rózsa)
Kaszás Péter (Brandir)
Szalay Zsófia (Laurelen)
Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #257591 Írta: Gandalf
Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja - 19 éve 6 hónapja #257411 Írta: Ery
Ery válaszolt a következő témában: MTT vezetőség jelölés 2005
Csatlakozom Brisához, Ulmóhoz és Gandalfhoz.

(Bemutatkozásom javítva lett)

"Valami lóg a levegőben! Sajnos nem Maedhros..."

Καναπή!
Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #257406 Írta: Ulmo
Ulmo válaszolt a következő témában: MTT vezetőség jelölés 2005
Csatlakozom Brisához.

Jelölöm az elnöki posztra Vass Rózsát (RÓZSA, budapesti lakos).
Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #257398 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: MTT vezetőség jelölés 2005
Elnöknek jelölném Rózsát (Vass Rózsa).

Indoklás: A tapasztalata, a vezetésben-, szervezet irányításában való jártassága alkalmassá teszi a pozició betöltésére. Az évek során bizonyította, hogy a leglehetetlenebb helyzetből is képes kihozni egy használható valamit, ami néha bizony a csávából húzta ki az MTT-t. Megbízhatósága, elérhetősége és aktivitása jó alapot ad arra, hogy egy jól működő vezetőséget fogjon össze és irányítson.

Rózsa nagyon sok háttérmunkát végzett eddigis, ami a tagság számára nem igazán volt látható. A vezetőség és a szervezők azonban tapasztalhatták kitartását, nagyfokú teherbírását, talpraesettségét és lelkesedését, ami nagyon sokszor jelentett óriási segítséget és könnyebbséget.

Diplomáciai képességei is bámulatosak. :D Személyes ismerettségünk során volt szerencsém megtapasztalni Rózsa toleranciáját, emberségét valamint szeretetét és elkötelezettségét az MTT közössége iránt. Meggyőződésem szerint Rózsa az elnöki teendőket is szívvel-lélekkel látná el - még a munkája és családja mellett is.

Brisa
Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #257393 Írta: Gandalf
Gandalf válaszolt a következő témában: MTT vezetőség jelölés 2005
Két új személyt jelölnék még utólag az elnökségi tagságra:

Krieger Tamást (Telcontar)
és
Vass Rózsát (RÓZSA)
Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #257376 Írta: Ankalimon
Mint tudjuk a szavazás kezdetéig még minden jelölt módosíthatja korábbi elhatározását.
Ami célszerű is, mivel ha valaki nem változtat, vagy ha új név nem merül fel, akkor nem tudunk elnököt választani...

Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #257340 Írta: Rózsa
Rózsa válaszolt a következő témában: MTT vezetőség jelölés 2005
Kedves Tagtársak és T. Jelölőbizottság!

Hosszas hezitálás után, de elfogadom a jelölést, megköszönve az engem jelölők bizalmát, az alábbi indoklásom közreadásával.

Tulajdonképp az alapszabályban jelenleg „pénztárosnak” nevezett, és jelenleg korlátozott funkció helyett a "pénzügyi vezető" feladatát vállalnám el szívesen, de a jelenleginél jóval nagyobb feladatkörrel, informáltsággal, és főképp döntési jogkörrel és egyúttal felelősséggel.
Mivel az elmúlt 3 év tapasztalata szerint a „pénztáros” alapszabályban nevesített korlátozott feladatmegfogalmazása és jogköre, felelőssége nem garantálja az MTT megfelelő pénzügyi munkáját, és rengeteg anomália adódott az elmúlt három évben, véleményem szerint a „pénzügyi vezető” vezetőségi taggá választása biztosíthatná az ehhez szükséges feltételeket, mint egyik lehetséges megoldása ennek a problémának.

Ezért fogadom el a jelölést a vezetőségi tagságra. Mint vezetőségi tag, a tartalmi célok megvalósításához elengedhetetlenül szükséges pénzügyi háttérmunkát tudnám biztosítani.

Személyes adatok
Vass Rózsa (nick: RÓZSA)
46 éves
bejegyzett könyvvizsgáló, adótanácsadó, pénzügyi-számviteli oktató

Közösségi szerepvállalás
Fórum tagság kezdete: 2002. július 8.
Bár a fórumon nem vagyok aktív hozzászóló, de az MTT, valamint a Táborok, aktuális rendezvények topicjait figyelemmel kísérem.

MTT rendezvényeken való részvétel:
2002.: kőhegyi tábor , szegedi póttábor
2003.: LEP, Farsang, Tábor, utótábori tali, Kismarosi Karácsony
2004.: LEP, Farsang, Várgesztes és Tábor,
2005.: LEP

Mint látható, a nagyobb rendezvényeken ott vagyok, és úgy érzem, ehhez mérten sokakkal jó kapcsolatot tartok. Különösen igaz ez a vezetőség aktív tagjaival való munkakapcsolatra.

Amikor az MTT-t megismertem, bevallom, nem közvetlenül a Tolkien iránti elkötelezettségem tartott itt, és léptem be az MTT-be. A tolkien-i világ értékrendje olyan gazdag, inspiráló, hogy lenyűgöző volt számomra a szemem előtt formálódó, kibontakozó sokszínű, és mégis egyazon alapokon nyugvó emberi közösség, a kreativitás ilyen intenzív megnyilatkozása. Tolkien szellemisége, és az ezt felvállaló MTT olyan pozitív értékeket közvetít, amelyek közösség- és személyiségformáló erővel bírnak. Épp ezt tartom az MTT egyik fő erősségének és pozitívumának, ez hiányzik kínzóan a mai iskolákból, a mai magyar társadalomból.

Számomra ez egy annyira értékes dolog, hogy ezért támogattam az MTT-t eddig is azzal a tudással, amivel én bírok. Vezetőségi tagként a közösségi tevékenységben is jóval intenzívebb szerepet fogok vállalni.

Tolkien tanulmányok
Olvastam: A babó, A Gyűrűk Ura, A Szilmarilok , Carpenter: Tolkien élete

MTT tevékenység
2002. június 27-től vagyok tag.
Az MTT munkáját a kezdetektől szakmámban, a pénzügyi területen támogatom, mint aktív tag, egyes rendezvények pénzügyi lebonyolításában. Ř A LEP-ek pénzügyi elszámolását végeztem, az árusítást irányítottam, az elszámolását végeztem
Ř A nyári táborok lebonyolításához szintén a pénzügyek kézbentartásával járultam hozzá.
Ř A tagdíjnyilvántartást és a tagdíjak beszedését– alapvetően Kincső aktív közreműködésével – folyamatosan csináljuk.
Ř Az MTT számlázását én intézem

2002. óta végzem az MTT hivatalos könyvelését, ezt azonban nem társadalmi munkában.( Az MTT „pénztárosa” nem én voltam. Épp az MTT pénzügyeinek decentralizáltsága és nem elég szigorú kezelése okozott eddig sok problémát.)

Az a véleményem, hogy az MTT messze nem aknázta ki a lehetőségeit, rengeteg kritikára és önkritikára lenne ok. Ennek taglalása helyett inkább úgy döntöttem, a pénzügyi munkában is többet vállalok, igy 2005. márciusában a jelenlegi vezetőség megválasztott az MTT „pénztárosának”, azaz pénztárát, bankszámláit - a vezetőség döntései alapján – kezelem.

Vezetői tapasztalat
- Ifivezető - Ha még van, aki tudja, ez mit jelentett … :-) )
- Egyetemi isntruktor, egyetemistaként táborvezetőségi tag nyári táborokban
- A Nemzeti Sport Kft gazdasági vezetője
- Az LBS ECONET Kft gazdasági vezetője
- Tapasztalat nonprofit szervezetek alapításában, működtetésében, könyvelésében 1989. óta (Rákóczi Szövetség, Csehszlovákiai Magyar Kultúráért Alapítvány, Szent László Őssejt Alapítvány, és még sok más…)
- A Rózsa és Társa Könyvvizsgáló, Adótanácsadó és Oktató Kft. ügyvezetője

Egyéb

Továbbra is tegezzetek! :D )

A tagság informálásáról
-Bár ez egy Internetes Fórum alapján formálódott közösségből született társaság, sőt Thársaság, a programokról – különösen a vidékieket – szerintem sokkal gyakrabban kellene írásban/levélben , és formalizáltan is tájékoztatni, nem csak a Fórumon
- a megvalósult, lezajlott programokról - akárcsak HÍREK- formában - sokkal konkrétabban és tárgyszerűbben kellene tájékoztatni,
- mindezt lehetne egy egyszerű hírlevél formájában - elektronikusan és e-mail címmel nem rendelkezőknek papíralapon
- Sokkal gyakrabban és folyamatosan kellene a tagságot a tagdíjhátralékokról, és a tagdíj-befizetési lehetőségekről tájékoztatni.

Nekünk arról kell döntenünk, hogy mire használjuk az időt, ami megadatott"
Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #257277 Írta: InfoCsoport
InfoCsoport válaszolt a következő témában: MTT vezetőség jelölés 2005
MAGYAR TOLKIEN TÁRSASÁG 2005. ÉVI TAVASZI KÖZGYŰLÉSE

A mostani közgyűlés kiemelten fontos alkalom lesz, Tisztújító Közgyűlés, mivel hamarosan lejár a jelenlegi vezetőség 3 éves mandátuma. Minden tisztségviselői posztot újra be kell töltenünk, ezért számítunk mindenki részvételére!

A Közgyűlésen szavazati joggal rendelkezik minden MTT tag, akinek nincs 2004. december 31-nél régebbi tagdíj-tartozása!

A Közgyűlés helye:
Ipartestületek Budapesti Szövetségének székháza,
1077 Budapest, Wesselényi u. 73.

A Közgyűlés ideje:
2005. május 21. 10:30 - 18:00

Részletes program:
09:00-10:00 Regisztráció és tagdíjügyek intézése
10:30-12:30 Napirendi pontok
12:30-14:00 Ebédszünet
14:00-18:00 Napirendi pontok

Napirendi pontok:
1. 3 éves beszámolók 10-10 percben (elnöki, pénzügyi programokról).
2. Alapszabály-módosítás. A vezetőség javaslatai érintik az elnökségi tagok számát, felosztását, a titkár és a pénztáros státuszát, illetve a székhelyet.
3. Döntés a szavazás szabályairól.
4. A jelölés lezárása.
5. Szavazatszámláló bizottság felálllítása.
7. szavazás.
8. Új vezetőség bemutatása.
9. Egyéb.

Ha témajavaslatod van, azt mielőbb juttasd el a vezetőséghez ( vezetoseg@tolkien.hu ) még a Közgyűlés kezdete előtt!
Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #257219 Írta: Ankalimon

Lamorak írta: Több okból is úgy döntöttem, megváltoztatom a döntésemet, és nem fogadom el az elnöki posztra történt jelölést.

Két napja gondolkozom azon, hogy mi a megoldás ebben a helyzetben.

Batti már a közgyűlést előkészítő márciusi elnökségi ülésen kinyilvánította, hogy nem kívánja még egy ciklusra vállalni az elnöki feladatkört és most Lamorak is ugyanezt tette. Ezzel kiesett az a két ember, akik a Társaság alapítása körüli érdemei alapján vitathatatlan tekintéllyel tölthetné az elnöki pozíciót.

A legjobb az lenne természetesen, ha valamiféle körmönfont érveléssel, vagy a szív mélyére ható meggyőzéssel valamelyiküket rá lehetne venni mégis a feladatra...

Azonban a dolgok jelen állása mellett, mivel az elnöki jelölés visszautasításához fűzött érvelésem már nem érvényes, ismét el kell gondolkodnom a lehetőségeken. (És gondolom a hasonló helyzetben levő Ulmo is hasonlókon gondolkozik.)

A legtöbben közületek ismernek, és tudjátok, hogy önbizalomhiányban sohasem szenvedtem. Most sem az a probléma, hogy azt gondolnám, hogy nem tudnék megbirkózni az elnöki feladatokkal. A probléma lényege, hogy az elnök csak akkor tud hatékonyan dolgozni, ha a Társaság mértékadó személyiségei elfogadják és támogatják személyét és tevékenységét. Az a gond, hogy ez a helyzet mindenkit olyan váratlanul ért, hogy félek - a hátralevő három nap nem elegendő a szükséges konszenzus kialakítására...

Szóval én a magam részéről még tovább gondolkodom.

Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #257214 Írta: kriszana
kriszana válaszolt a következő témában: MTT vezetőség jelölés 2005
A felmerült helyzetre tekintettel további két jelölést szeretnék leadni:

Elnöknek jelölném:
Blahota Attilát (Batti) és
Kaszás Pétert (Brandir)

"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #256818 Írta: Gumipók
Gumipók válaszolt a következő témában: MTT vezetőség jelölés 2005
Hát akkor végül az én bemutatkozásom is elkészült.

Személyes adatok: Nevem: Királyházi Csaba, Gumipók
Jelenleg 28 éves Budapesti lakos vagyok és a Razor Point Reklámgrafikai Stúdió ügyvezetője és tulajdonosa.

Közösségi szerepvállalás: A tolkien.hu-val és akkor még a társaság kezdeményével 2002 márciusában léptem kapcsolatba. Így érhetett az a megtiszteltetés, hogy egyike lehettem a társaságot alapító mindegy 30 tagnak.
A fórumon a LAssi szerkesztői topicban lehet elsősorban megtalálni.
A rendezvények nagy részén segítőként szoktak rám számítani (már ahol nem szerveznek be szervezőnek:::)
Volt néhány színdarab ami kikerült a kezeim közül, meg jelenleg a kórus is tagjai közé fogadott, remélem nem csak átmenetileg.

Tolkien tanulmányok: Hát pár alapkönyvet még régebben olvastam, pár másik olvasása meg jelenleg van folyamatban. Bár Tolkien irodalmiságát mélyen tisztelem, és középfolde világát nagyon kedvelem, kevés időm volt mélyreható kutatásokba bocsátkozni a témában. A középfölde atlaszának retusálási munkálatai során azért sikerült elég részletes információkat szereznem nagyon sok fontos középföldei eseményről.

MTT tevékenység: Mint már írtam a Magyar Tolkien Társaság alapító tagja és alukálásától fogva vezetőségi tagja vagyok. A három éves mandátum idejéről annyit írnék pár szóval, hogy rengeteg örömmel, kevés bánattal és sok felelősséggel járt ez a pozíció. Köszönöm ezúton is azoknak, akik annó megtiszteltek bizalmukkal. Remélem, nem okoztam csalódást.
A Lassi Laurië alapítása óta vagyok főszerkesztője, és azt hiszem nyugodtan mondhatom, hogy apukája a lapnak. Sosem felejtem el azt a rengeteg emlékezetes karácsonyt, amikor csak ajándékosztásra álltam fel a Lassi szerkesztése mellől ::::)
Az első LEP óta majdnem minden nagyobb rendezvényen részt veszek, ha másként nem akkor a dekoráció felelőseként, de jellemzőbb, hogy szervezőként. Volt pár olyan rendezvény vagy meghívás is amin főszervezői feladatot láttam el: 2003 Sci-fi nap, 2003 HungaroCon, 2004 Átjárónap, 2005 Átjárónap.

Egyéb Vezetői tapasztalat:
- Solipse Goa zenei fesztivál beszerzési csoportkoordinátor
- Chiapas Indián falu – Bécs, Ausztria szervező
- RazorPoint Grafikai Stúdió ügyvezető

Egyéb: Szeretném a Lassit sűrűbben és magasabb színvonalon megjelentetni, persze a nyomdaköltségek viszonylag magas szintjét nem tovább növelve. Fontos számomra, hogy megbízható információáramlás legyen a tagok és a vezetőség között. Úgy vélem a problémákat ezzel kapcsolatban már elég világosan látjuk, és a megoldások is folyamatban vannak.
Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja - 19 éve 6 hónapja #256701 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: MTT vezetőség jelölés 2005
[size=9:2iy60ls0]Hű, mint látom, mégsem volt egészen hasztalan, hogy eddig öntudatlan óvatosságból vártam a jelöléssel; :? ennek eredményeként az alábbi fontos - és sajnálatos - bejelentést is figyelembe véve a következő emberekre megtett voksaimat szeretném nyilvánosságra hozni:[/size] ;)

elnök:
:arrow: Füzessy Tamás (Ankalimon)

elnökségi tag:
:arrow: Nagy Gergely (Lamorak) - elnökhelyettesi posztra
:arrow: Vass Rózsa (RÓZSA)
:arrow: Sándor Éva (Brisa)
:arrow: Molnár Gyula (Ery)
:arrow: Kaszás Péter (Brandir)
:arrow: Kovács Krisztina Anna (Kriszana)
:arrow: Királyházi Csaba (Gumipók)
:arrow: Ürmössy Zsuzsanna (Angwen)
:arrow: Szalay Zsófia (Laurelen)

felügyelőbizottsági tag:
:arrow: Krieger Tamás (Telcontar)
:arrow: Barna Bálint (Gandalf)
:arrow: Veréczi Gabriella (Finduilas)

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #256641 Írta: Gandalf
Nem baj, majd kineveznek valami jelentéktelen bábfigurát elnöknek s a tényleges hatalom a vezetőség kezében lesz! :twisted:

(Viccvót)
Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #256636 Írta: Brisa
Brisa válaszolt a következő témában: MTT vezetőség jelölés 2005
Ahogy Lam, úgy a többi elnökjelölt is megváltoztathatja a döntését. Illetve lehet másokat is jelölni a posztra - természetesen.

Brisa
Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #256633 Írta: Gandalf
Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #256631 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: MTT vezetőség jelölés 2005
Node ha senki sem fogadja el az elnöki jelölést, mi lesz itt?! :eek4:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #256628 Írta: Lamorak
Lamorak válaszolt a következő témában: MTT vezetőség jelölés 2005
Kedves mindenki, fontos bejelentés következik; a belőle adódó kellemetlenségekért elnézést kérek, de még mindig egyszerűbb így, mint utólag a következményekkel hadakozni.

Több okból is úgy döntöttem, megváltoztatom a döntésemet, és nem fogadom el az elnöki posztra történt jelölést. Ennek egyrészt személyes okai vannak, amelyekbe most nem megyek bele (biztosítok mindenkit, h nem konfliktusokról és nem fenntartásokról van szó, hanem tisztán az én személyes magánéletemről), de amelyekből könnyen következhet, h a következő évben mégsem költözöm Pestre (ez ugye eleve súlyos körülmény az elnöki munkában). Másrészt szakmai okok merültek fel, különösen az idei amerikai találkozásomnál a szakma arcaival, ill. az idei év itthoni/egyetemi nyomásai során. A konklúzió, h a következő évben (években) a lehető legkevesebb és határozottan a legkevesebb plusz felelősséggel járó új feladatot akarok magamra venni--meg kell írnom a doktorimat a lehető leggyorsabban, mert nem nagyon van előttem más perspektíva (na persze a rockzenén kívül). Mindezek konsziderálása után jutottam a fenti döntésre, amelyet már nem fogok megváltoztatni. A (kimondottan tudományos ügyekért felelős) elnökhelyettesi pozíciót, ill. az arra való jelölést, ahogy eddig is, szívesen vállalom továbbra is.

Lamorak
Pantes anthrópoi tou eidenai oregontai physei.
(Aristotelés)
Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #256397 Írta: Angwen
Angwen válaszolt a következő témában: MTT vezetőség jelölés 2005
Köszönöm a bizalmat mindenkinek, aki jelölt valamilyen posztra. A jelöléseket elfogadom.

Íme az "adataim":

:arrow: Nevek: Ürmössy Zsuzsanna, Angwen

:arrow: Személyes adatok: Tizenkilenc (és fél ;) ) esztendős vagyok, budapesti lakos, elsőéves anglászpalánta az ELTÉ-n.

:arrow: Közösségi szerepvállalás: A fórumnak tagja vagyok 2002. október 15-e óta (aki nem hiszi, tekintsen az avatarom alatti sorokra ;) ). Első sorban a Középfölde topicokban vagyok aktív, ami azt hiszem, híven példázza, hogy elengedhetetlenül fontosnak tartom a tolkieni világ megismerését és megismertetését. Ugyanakkor rendszeresen látogatom a Közösség és a Kreatív Szekció topicjait is, mivel sokat jelent számomra a Társaság, és mindaz, amit létrehozott/létrehoztunk. Bár nem vagyok tagja egy csoportnak sem, aktív szerepet vállaltam mind a táncosok, mind a színjátszósok tevékenységében, részt vettem számos tánc- és színielőadásban az MTT rendezvényein (2004-es, 2005-ös LEP, tábor, Kapolcs), szintén a fenti okból kifolyólag. Résztvevőként jelen voltam a 2004-es LEPen és a 2004. tavaszi Tolkien Klubokon, valamint a 2004-es pécsi konferencián.

:arrow: Tolkien tanulmányok: Olvastam az "alapműveket" (A Gyűrűk Ura, A hobbit, A Szilmarilok, A Gyűrű keresése), a Carpenter-féle életrajzot, ezen kívül többé-kevésbé ismerős vagyok a HoME köteteivel. A 2004-05-ös Tolkien Klubokon háromszor tartottam előadást (A dúnadánok a Harmadkorban, A nem adán emberek, és Az élet Valinorban címmel).
Részt vettem a The Annotated Hobbit fordításában, melynek magyar kiadása várhatólag a nyáron fog megjelenni.

:arrow: MTT tevékenység: A Társaságnak nem régóta vagyok tagja (nincs több egy hónapnál), a tevékenységében azonban már egy ideje tevékenyen részt vettem. A 2004-es MTT-tábor során tagja voltam a keretmese kitalálásáért és lebonyolításáért felelős csoportnak (közismertebb nevükön a Bölcseknek ;) ), a 2005-ös tábor szervezésében is hasonló szerepet töltök be. Ankalimonnal közösen én szerveztem a 2004-2005-ös Tolkien Klubot.

:arrow: Vezetői tapasztalat: Nem sok; az MTT-n kívül legfeljebb a táborszervezésben sikerült némi tapasztalatot elsajátítanom ifjúsági táborokban. Vezetői beosztásban nem voltam még.

:arrow: Egyéb: A fentiekhez csak annyit szeretnék hozzátenni, hogy a Társaság feladatai közül a tolkieni világ megélésének lehetővé tételét tartom a legfontosabbnak--egyfelől ismeretterjesztéssel, mind társaságon belül és kívül, másfelől pedig Középfölde közelebb hozatalával, életszerűbbé tételével, kreatív és közösségi programok szervezése által.

"Bízz Istenben, és tartsd szárazon a puskaport!" (Oliver Cromwell)
Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #256336 Írta: Laurelen
Laurelen válaszolt a következő témában: MTT vezetőség jelölés 2005
Köszönöm a bizalmat, a jelöléseket elfogadom.

"A foolish consistency is the hobgoblin of little minds." (Emerson)
Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #256093 Írta: Gandalf

Phaedra/Namarie írta: Mivel a jelölések jó részében benne vannak az én jelöltjeim is, ezért most csak ezt a két jelölést tenném:

Tallián Balázs (Ulmo) Budapest, FEB- tag
Barna Bálint (Gandalf) Budapest elnökségi tag
Vass Rózsa (RÓZSA) Budapest elnökségi tag

Khm, khm, köszönöm, de én elnökségi tagságot nem vállalok csak felügyelő bizottságit! :wink:
Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja - 19 éve 6 hónapja #256091 Írta: Namarie
Namarie válaszolt a következő témában: MTT vezetőség jelölés 2005
Mivel a jelölések jó részében benne vannak az én jelöltjeim is, ezért most csak ezt a két jelölést tenném:

Tallián Balázs (Ulmo) Budapest, FEB- tag
Barna Bálint (Gandalf) Budapest elnökségi tag
Vass Rózsa (RÓZSA) Budapest elnökségi tag

Jelölő: Benei Fédra, Hatvan

"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
Téma zárolva.
Több
19 éve 6 hónapja #255958 Írta: Telcontar
Telcontar válaszolt a következő témában: MTT vezetőség jelölés 2005
koszonom a bizalmat az fb tagsagra. sajnos nem tudok normalis bemutatkozast irni bal kezzel, a jobb meg teljesen gipszben van meg egy jo ideig. ezert csak lopott eas modositott bemutatkozast irok. Ankalimon, bocsanast a lopasert.

Bemutatkozás

Személyes adatok
Krieger Tamás, Telcontar
30 éves
kozgazda, vallalkozo

Közösségi szerepvállalás
2002. december. óta vagyok a fórumon, elsősorban a kozosseg topikokban vagyok aktív.
A legtobb mtt rendezvenyen kisebb-nagyobb szerepben reszt veszek, en szervezem a vargesztesi mokakat, kirandulasokat es a legtobb ejszakazos-tabortuzes bulit /beltaine, szentivanej, lammas/

Tolkien tanulmányok
Amiket olvastam:
A babó; A Gyűrűk Ura; A szilmarilok; A Gyűrű keresése; Az elveszett mesék könyve; The Lays of Beleriand; A sonkádi Egyed Gazda; A gy
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.217 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére