- Köszönetek: 2
Hyarnustar - Beszélgetések
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Panni
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
- Silima
- Nem elérhető
Sok sikert továbbá minden vizsgázónak!
Én már majdnem végeztem [size=9:2l88tgji]magammal[/size]!!!
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
De biiiztos
Sok sikert a vizsgákhoz, Gilg! :bounce:
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Gilg (Gwindorn)
- Nem elérhető
- Panni
- Nem elérhető
"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
- Estel Adániel
- Nem elérhető
felirat éktelenkedik, háttérben a tar.hu logójával , legalábbis nálam... (Gilg, hol a képtárad...? :hein:)_____Bibi!
A kép nem talál-
ható, vagy nincs
_hozzá jogod!
- Kincső
- Nem elérhető
Különbenis, ki tudja még mi lesz... elvileg tavaly is program csinálta volna a csapatbeosztást aztán mégse...
Miért, mi a baj az aláírásainkkal?... nekem működnek...
- Estel Adániel
- Nem elérhető
Hmm... :elmélkedik: ...ezexerint vajon a mégis-egy-csapatba-kerülni-kívánó pár-tagoknak tábor előtt - külön emiatt - szakítaniuk is kell (remélhetőleg ideiglenesen) :Kriszana a szomszéd csapattopikban írta: véletlen szerűen lesz generálva a csapatbeosztás, külön figyelve arra, h a párok se kerüljenek egy csapatba.*
:heu:
(Mellesleg ez egy szép példa arra is, hogy a 'véletlenszerű', a 'véletlen-szerű', és a 'véletlen szerű' korántsem ugyanaz...)
:look:
/Más: a SZÓ-aláírásokkal valamit kéne kezdeni... bár az eredetijük nálam elvileg megvan lementve, azt még újra netre kéne tennie valakinek, hogy működhessenek. /
*[size=9:1prhylc4]: kiemelés tőlem[/size]
- Panni
- Nem elérhető
=(: :dance: :hello:Gilg írta: Megint me...
Most kaptam egy sms-t, Gilloth is jelentkezett táborba :hello:
- Gilg (Gwindorn)
- Nem elérhető
Most kaptam egy sms-t, Gilloth is jelentkezett táborba :hello:
- Gilg (Gwindorn)
- Nem elérhető
Köszi Idhren!
Továbbra is szurk az érettségizőinknek!!! :bounce: :bounce: :bounce:
Topic: erre a célra már felajánlottam hogy a weboldalam fórumában csinálok Hyarnustaros topikot vagy akár egy egész fórumrészt. De ha a weboldal készítés mellett döntünk, akkor abban is szívesen közreműködöm (már van egy kis tapasztalatom ebben)
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
- Idhren
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
Egyébként népek!!!
Állítólag hamarost lezárják a topikjainkat!!!
Szal kéne vmi alternatív lehetőség, ahol tudjuk cserélni mélyenszántó gondolatainkat!
Hiányoznátok...még akkor is, ha ritkán vagyok fellelhető erre, mert év végi hajtás van.
Mit monctok erre?
Szeretlek Titeket Béláim!!!
- Idhren
- Nem elérhető
Egy nagyon nagy szívességre szeretnélek megkérni titeket, mint Vérnyúl-Klán tagokat, és Gyökereket
Egy vizsgálatot végzünk az évfolyamtársaimmal, de nincs elég alanyunk, akik kitölthetnék a tesztünket.
Lécci segéllyetek nekünk!!! *szépennéz*
Két videót kéne megnéznetek, és utána két (egyébként azonos) kérdőívet kitöltenetek.
Az alábbi honlapra szeretném, ha ellátogatnátok: pszichofilm.uw.hu/
Ott ki kéne választanotok a 3-as tesztet, ott a két videó, meg kérdőív. (Mindenképpen ezt, a többi más teszt, és befolyásolna titeket. Miután megcsináltátok, természetesen azt néztek meg, amit akartok ) A kérdőíveket le kéne töltenetek, és sajna lehet, hogy a filmek sem indulnak el onnan, szal azt is le kéne tölteni. Miután megnéztétek, jöhet a kérdőív-kitöltés... Mindez nem tarthat tovább 15-20 percnél, megcsináltam én is, és 17 percre jött ki.
Ezt kérem tőletek. Ha nem nagy kérés, lécci küldjétek el a cuccost nekem, az idhren.amlug@gmail.com-ra!
Köszi, és CSÁ, NÉPEK, TAJGETOSZ!
- Kincső
- Nem elérhető
Ranamarth (Endóriel) írta: igen Kincső,neked integettem...igazából már a műsor elején kiszúrtalak,de sosem voltam benne biztos,hogy észrevettél-e:))
énmeg mióta leültünk és Ti bejöttetek láttalak (naná nekem könnyebb volt ), csak hiába fixiroztalak nemnagyon néztél oda... aztán egy idő után belefáradtam és nem mindig néztelek
de ezexerint végülis sikerült felvennünk a szemkontaktust, szal
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
Kincső (Thilanna) írta: Utólag is boldog szülinapot, Gilg!
Jó h. jössz táborba
Tegnap délelőtt láttam Ranát gitározni a sulija kórusában unokatesóm ballagásán lehet h. ő is látott engem, mert egyszer integetett vkinek, csak nemtom az énvoltam-e, mindenesetre visszaintegettem
Valamint táncest után hazafelé Rohinnal és Gillothszal jöttem, akiket jó volt látni és dumálni kicsit
Narbnak és Silimának sok sikert az érettségikhez!
Többiek meg adjanak életjelet
igen Kincső,neked integettem...igazából már a műsor elején kiszúrtalak,de sosem voltam benne biztos,hogy észrevettél-e:))
"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
- Kincső
- Nem elérhető
Jó h. jössz táborba
Tegnap délelőtt láttam Ranát gitározni a sulija kórusában unokatesóm ballagásán lehet h. ő is látott engem, mert egyszer integetett vkinek, csak nemtom az énvoltam-e, mindenesetre visszaintegettem
Valamint táncest után hazafelé Rohinnal és Gillothszal jöttem, akiket jó volt látni és dumálni kicsit
Narbnak és Silimának sok sikert az érettségikhez!
Többiek meg adjanak életjelet
- Gilg (Gwindorn)
- Nem elérhető
igen eltaláltad!
(u.i.: jelentkeztem táborba )
- Silima
- Nem elérhető
És holnapra szép időt és sok virágot minden ballagó sorstársamnak!
- Panda
- Nem elérhető
Ezesteben leszel szíves visszagondolni.ha visszagondolok a tavalyi táborra, nem kell gondolkoznom, hogy menjek e...
- Panni
- Nem elérhető
Kincső (Thilanna) írta:
Panni írta: Permi nem megy táncestre (pedig tervbe volt véve) mivel Thaurczy ballagásán fogok feszíteni a sorfalban, visszatartva az elvetemült szülők tömegét
Szombat este hatkor?! 8O
Jah nem este hatkor... de a fene tudja, hogy miket találnak majd még ki. Permi nem szereti, ha egy napon egynél több programra kell koncentrálni (másrészt a KGy miatt nem engednek fel, még akkorsem ha tervbe volt véve )
- Kincső
- Nem elérhető
Panni írta: Permi nem megy táncestre (pedig tervbe volt véve) mivel Thaurczy ballagásán fogok feszíteni a sorfalban, visszatartva az elvetemült szülők tömegét
Szombat este hatkor?! 8O
Akkor este (utána), vagy mittoménPanni írta: A 20-át támogatom csapattali szempontból, bár TF-en kicsit nehézkésen tudnánk elvonulni, mivel ha jól emlékszem Gandalf igencsak nyakig benne van a szervezésében
Estel Adániel írta: Rég dugtam ide a billentyűzetet, KGY-n talizunk, táncestre, ballagásokra nem megyek, mert Pécsett leszek pl. fogamat tömetni, de hétvégén egyébként is hazamennék, ma este méghozzá, többieknek meg boldog szülinapot utólag is és előleg is és további minden jófélét; táborba pedig gyertek mind, ha tudtok - ha nem, akkor máshová -, nna.
Szombat délelőtt énis Pécsett leszek unokatesómat, Lucát ballagtatni... a Leőwey-ben... úgyhogy Ranával még valsz össze is futok
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Panni
- Nem elérhető
A 20-át támogatom csapattali szempontból, bár TF-en kicsit nehézkésen tudnánk elvonulni, mivel ha jól emlékszem Gandalf igencsak nyakig benne van a szervezésében
- Kincső
- Nem elérhető
Ugyeeee jöttök táncestet nézni szombaton?!
Egyébiránt Maglor lelkünkre kötötte szombaton, már akik voltunk Kalákán/Beltaine-on, h. írjuk be, mikor lenne jó csapattalni...
Namármost, májusban lesz egy olyan széép napunk, h. 20-a: Közgyűlés ÉS TolkienFogadó. Namármost, mivel felteszem a vidéki emtététagok a KGY-re még csakcsak felkönyörgik magukat, de ebben a hónapban mégegyszer nehezen, javaslom h. ezt a napot nevezzük ki egyben csapattalinak is. Aki nem tag, és nem akar, KGY-ra délelőtt nemjön, de TF-re mindenki jöhet, és ha klikkesedni akarunk ( ) elvonulhatunk vhova külön-csapatilag is. (Esetleg megtoldhatjuk egy nappal, de nekem a vasárnap nem jó, főleg így évége közeledvén... [size=9:2vfm9ebq]apropó: elhinteném a köztudatba, hogy június 17-én a Főnix Drámastúdió vizsganapján Ring, Gillz, Cue és jómagam fellépünk-vizsgázunk akrobatikából, énekből és színészmesterségből, és mindenkit szeretettel látunk! Részletes program majd vmikor lesz, és ha vki nem bírja/akarja végigülni az egészet, elmondom, mit érdemes megnézni. [/size] )
- Narbeleth
- Nem elérhető
Szeretettel elhívnálak Benneteket (Nyuszi batátait és üzletfeleit ) a ballagásomra.
Május 5, 16:00 Városmajori Gimi
cupp
Köszi Gilloth, átért a szurkolás
"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"
Avartho i gadw, hebo i faer!
- Silima
- Nem elérhető
Gilg, gyere! Illetve JÖSSZ és kész. Ez vonatkozik minden vonakodóra!
- Idhren
- Nem elérhető
És Artemisz, neked is!!!