- Köszönetek: 0
Hyarnustar - Beszélgetések
- Maglor
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Bocsi... ezt nem voltam képes kihagyni... Lőjetek le!!!!!!!!!!!!!
- Panni
- Nem elérhető
Helyszín: részemről csak annyit tudok mondani, hogy én nem szeretnék beleszólni, hogy hol legyen csapattali, mivel eddigi tapasztalatok alapján több mint valószínű, hogy úgysem mehetek el
"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
- Silima
- Nem elérhető
- Artemisz
- Nem elérhető
Igaz, büdös mint a záptojás, de a pécsieknek közel van
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Panda
- Nem elérhető
- Maglor
- Nem elérhető
- Panni
- Nem elérhető
Narbeleth írta:
Panda írta: Jesszumééééé, két hétig nem nézem a topikot, és mit látok?! A sssssok stréber!
Én is kivagyok, hogy csak 4,5 lettem. Bár javítottam két tizedet előző félévhez képest. Remélem mindenki más ront az évfolyamon és akkor szooook pénzt kapok.
Tali? Naná! Még mindig van vevő a melegvíz- ötletemre? Bp- n is lehet, de mehetünk vidékre is vmi fürdőbe, végülis jobb, mint ha kint lennénk. El lehet lenni egész nap az ilyen helyeken.
Éljen a tali!!! én már teljesen azt éreztem, hogy kiszakadtam a közösségből...
[size=9:62ue7noz]Viszont a melegvizes dolog nem biztos, hogy jó ötlet... izé...sok a lány a csapatban...[/size]
csatlakozom (méndkét szempont)
"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
- Narbeleth
- Nem elérhető
Panda írta: Jesszumééééé, két hétig nem nézem a topikot, és mit látok?! A sssssok stréber!
Én is kivagyok, hogy csak 4,5 lettem. Bár javítottam két tizedet előző félévhez képest. Remélem mindenki más ront az évfolyamon és akkor szooook pénzt kapok.
Tali? Naná! Még mindig van vevő a melegvíz- ötletemre? Bp- n is lehet, de mehetünk vidékre is vmi fürdőbe, végülis jobb, mint ha kint lennénk. El lehet lenni egész nap az ilyen helyeken.
Éljen a tali!!! én már teljesen azt éreztem, hogy kiszakadtam a közösségből...
[size=9:bhasiipt]Viszont a melegvizes dolog nem biztos, hogy jó ötlet... izé...sok a lány a csapatban...[/size]
"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"
Avartho i gadw, hebo i faer!
- Panda
- Nem elérhető
- Maglor
- Nem elérhető
csak akkor még mindkettőnknek dolga volt, szal nem volt időnk tovább szervezni
De az 5let már kipattant.... Csak az a rossz, h nekem a febr. 1ső 7végéje nemjó... de utána sztem vagyok
szervezzetek & jövök...
- Artemisz
- Nem elérhető
Panni írta:
Deeeeeeeeeeee.... csak anyámék is engedjenek elSilima írta:
Kincső (Thilanna) írta: És vizsgaidőszak végeztével nem akarnánk talizni egyet?
De igeeeeeeen!!!! :bounce:
SSSSHIMMMÁÁÁN
Csak egyet kérek: ne febr. 11.-én, vagy ha igen, akkor ne estébe nyúlóan! Szeretnék ezúttal végig ott maradni!
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Panni
- Nem elérhető
Deeeeeeeeeeee.... csak anyámék is engedjenek elSilima írta:
- Silima
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Pedig hallhatnánk már valamit SZÓékról, tényleg.
Viszont 1 nap nem olyan hosszú idő ha naponta írunk még sokáig, akkor jó lesz nekünk
És vizsgaidőszak végeztével nem akarnánk talizni egyet?
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Maglor
- Nem elérhető
Miért ne látna mindent? És miért ne tudna beszólni?
szétestünc bogyókák... senki nem írt már kb 1 napja... (figyeltem) hát ennyire nincs semmi téma?
apropó, Idhrenke merre tűnt el???? rég nem láttam de ez lehet, h az én hibám....
És mi a helyzet a népes nyúlcsaláddal? SZÓra sem érdemesek?
Maglor, az alkoNYÚL
- Kincső
- Nem elérhető
Aeglos írta: Rana: A DVD-k extra kiadásában az egyik extra lemezen rajta van az összes díszlet részletesen, még a tünde övek csatja is meg minden. Rajzok is, meg fotók is vannak. Ha nincs meg, kölcsön tudom adni esetleg...
Jéé Te tudsz ide írni?
- Aeglos
- Nem elérhető
And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
- Narbeleth
- Nem elérhető
Artemisz (Erenya) írta: Gilg: hannon le! Remek 5let!
Maglorca: :up:
Narb: Grat neked is! De pont a biosz!!! Segítsek valamit?
gilloth: Kösziii *nagyölelés*
Höhö! És a leggyönyörűbb az, hogy Iparra is kell művészeti anatómia... hátez: réééééééteeeees!
"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"
Avartho i gadw, hebo i faer!
- Artemisz
- Nem elérhető
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
Képzeljétek a minap láttam egy "Hogyan készült"-et a King Kong-ból és bizony Peter Jackson bácsi nagyon lefogyott..már már betegesen...szegény...remélem nincs baja...
Szeretném még a segítségeteket kérni...képeket keresek,ahol olyan Gy.U.ábrázolások vannak (leginkább rajz),amiken rendesen kidolgozott szereplők vannak....igazából a ruhákra lennék kíváncsi...főként tünc és harcos...tehát nem hobbit,törp,ork...emberek és tüncök... várom a javaslatokat
előre is köszi:)
"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
- Panni
- Nem elérhető
Maglor írta: ebből úgy látom csak én lógok ki...
akkor asszem én el is bújdosok...
Maglor, SZERETÜNK!!!!!!!
gilloth írta: Gilg: Sajna otthon nem és nem működik!! icon_sad.gif( A suliban igen, de ott meg többnyire keden, szerdán vagy csütörtökön, kb 2 és 4 közt tudok fent lenni, amikor nincs fenn ismrős. Te pláne nem, gondolom akkor tanulsz vagy sulejban vagy. Eccer Panni fenn volt. És néha Ancalima szövetségesünk. Maradhatnék esetleg este, de így is marha későn érek haza Budára. icon_sad.gif Nagyon jó lenne pedig Veled és másokkal is beszélgetni! icon_sad.gif Nem tom mi lehet a gépünkkel, mért utálja így az MSN!!! icon_sad.gif((((
Very SORRY icon_redface.gif a nyávogásért........ annyiszor próbáltam már, de sose megy innen.
szerdán előfordulhat úgy átlagban, hogy feljövök, csak én előbb tanulok, aztán netezek, de akkor lehet, hogy ezentúl néha fordítok egy kicsit a dolgon Csütörtökön viszont esélyem sincs mert alapból fél 5-re érek haza, ha elcsípem a buszt. (Mondjuk most néhány tanár elmegy a sulinkból és órarend válltozások lesznek, szóval kiderül mi sül ki belőle)
- Kincső
- Nem elérhető
Maglor írta: ebből úgy látom csak én lógok ki...
Miért, szerintem a 4,4 is tök jó!
[size=9:di5opqiu]Én arra leszek kíváncsi, lesz-e egyáltalán az osztályunkban még 4,00 fölötti... tavaly évvégén t.i. nem volt [/size]
- gilloth
- Látogató
Hé!! Szeretünk!!! Tessék már észrevenni!!! HMM. *szigorúannéz de aztán átöleli "kicsi"fiát*
Köszönöm az öleléseket!!!!!! Nektek is!!!!!!!!!
Gilg: Sajna otthon nem és nem működik!! ( A suliban igen, de ott meg többnyire keden, szerdán vagy csütörtökön, kb 2 és 4 közt tudok fent lenni, amikor nincs fenn ismrős. Te pláne nem, gondolom akkor tanulsz vagy sulejban vagy. Eccer Panni fenn volt. És néha Ancalima szövetségesünk. Maradhatnék esetleg este, de így is marha későn érek haza Budára. Nagyon jó lenne pedig Veled és másokkal is beszélgetni! Nem tom mi lehet a gépünkkel, mért utálja így az MSN!!! ((((
Very SORRY a nyávogásért........ annyiszor próbáltam már, de sose megy innen.
- Maglor
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
- Panni
- Nem elérhető
- Silima
- Nem elérhető
Meg mindenkinek, aki túl van a féléven!!
[size=9:3jye646f]Nekem csak 4,81 az átlagom Persze, hogy 2 fontos tárgyból van 4em... matek, kémia... wáááh... [/size]
- Gilg (Gwindorn)
- Nem elérhető
- Eglarcarien
- Nem elérhető
Your blood is not shared with your husband unless something goes wrong.
- Artemisz
- Nem elérhető
Maglorca: :up:
Narb: Grat neked is! De pont a biosz!!! Segítsek valamit?
gilloth: Kösziii *nagyölelés*
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!