Hyarnustar - Beszélgetések

Több
18 éve 9 hónapja #283907 Írta: Maglor
Maglor válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Akkor már a Velencei-tó!!!! :wink: Mekkora élmény lenne a fürdőzés most!!!!! :twisted: :oops:

Bocsi... ezt nem voltam képes kihagyni... :oops: Lőjetek le!!!!!!!!!!!!! 8) :wink:

"Én nem születtem varázslónak,
Csodát tenni nem tudok!"
Téma zárolva.
Több
18 éve 9 hónapja #283899 Írta: Panni
Panni válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Mondanám, hogy Esztergomban most nyílt meg az új élményfürdő, de azt inkább nem ajánlom senkinek :lol: :roll:

Helyszín: részemről csak annyit tudok mondani, hogy én nem szeretnék beleszólni, hogy hol legyen csapattali, mivel eddigi tapasztalatok alapján több mint valószínű, hogy úgysem mehetek el :oops:

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
Téma zárolva.
Több
18 éve 9 hónapja #283897 Írta: Silima
Silima válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Győr? :idea: Nekünk is van ám már élmény-és gyógyfürdőnk, vagy mi a szöszömnek híjják... :)
Téma zárolva.
Több
18 éve 9 hónapja #283850 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Harkány?

Igaz, büdös mint a záptojás, de a pécsieknek közel van :)

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!
Téma zárolva.
Több
18 éve 9 hónapja #283838 Írta: Panda
Panda válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Volt egy olyan ötletem, hogy menjünk vmi fürdőhelyre, és áztassuk vén tagjainkat meleg gyógyvízben, vagy talán az közelebb áll hozzánk, ha az élményfürőkben rohangászunk. :lol: Hévíz, mittomén.
Téma zárolva.
Több
18 éve 9 hónapja #283801 Írta: Maglor
/me lemaradt.... :? milyen melegvíz??? :oops:

Csodát tenni nem tudok!"
Téma zárolva.
Több
18 éve 9 hónapja #283761 Írta: Panni

Narbeleth írta:

Panda írta: Jesszumééééé, két hétig nem nézem a topikot, és mit látok?! A sssssok stréber! :P :D :D :D 8)
Én is kivagyok, hogy csak 4,5 lettem. :? Bár javítottam két tizedet előző félévhez képest. Remélem mindenki más ront az évfolyamon és akkor szooook pénzt kapok. :D :lol:

Tali? Naná! Még mindig van vevő a melegvíz- ötletemre? Bp- n is lehet, de mehetünk vidékre is vmi fürdőbe, végülis jobb, mint ha kint lennénk. :wink: El lehet lenni egész nap az ilyen helyeken.

Éljen a tali!!! :) én már teljesen azt éreztem, hogy kiszakadtam a közösségből... :cry:
[size=9:62ue7noz]Viszont a melegvizes dolog nem biztos, hogy jó ötlet... izé...sok a lány a csapatban...[/size]

csatlakozom :oops: (méndkét szempont)

"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
Téma zárolva.
Több
18 éve 9 hónapja #283752 Írta: Narbeleth
Narbeleth válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések

Panda írta: Jesszumééééé, két hétig nem nézem a topikot, és mit látok?! A sssssok stréber! :P :D :D :D 8)
Én is kivagyok, hogy csak 4,5 lettem. :? Bár javítottam két tizedet előző félévhez képest. Remélem mindenki más ront az évfolyamon és akkor szooook pénzt kapok. :D :lol:

Tali? Naná! Még mindig van vevő a melegvíz- ötletemre? Bp- n is lehet, de mehetünk vidékre is vmi fürdőbe, végülis jobb, mint ha kint lennénk. :wink: El lehet lenni egész nap az ilyen helyeken.

Éljen a tali!!! :) én már teljesen azt éreztem, hogy kiszakadtam a közösségből... :cry:
[size=9:bhasiipt]Viszont a melegvizes dolog nem biztos, hogy jó ötlet... izé...sok a lány a csapatban...[/size]

"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"

Avartho i gadw, hebo i faer!
Téma zárolva.
Több
18 éve 9 hónapja #283703 Írta: Panda
Panda válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Jesszumééééé, két hétig nem nézem a topikot, és mit látok?! A sssssok stréber! :P :D :D :D 8)

Téma zárolva.
Több
18 éve 9 hónapja #283605 Írta: Maglor
Angwen nénivel már gondoltunk ilyenre...
csak akkor még mindkettőnknek dolga volt, szal nem volt időnk tovább szervezni :?

De az 5let már kipattant.... Csak az a rossz, h nekem a febr. 1ső 7végéje nemjó... de utána sztem vagyok :wink:

szervezzetek & jövök...

Csodát tenni nem tudok!"
Téma zárolva.
Több
18 éve 9 hónapja #283604 Írta: Artemisz

Panni írta:

Silima írta:

Kincső (Thilanna) írta: És vizsgaidőszak végeztével nem akarnánk talizni egyet? :idea:

De igeeeeeeen!!!! :D :D :bounce:

Deeeeeeeeeeee.... csak anyámék is engedjenek el :P

SSSSHIMMMÁÁÁN :!:

Csak egyet kérek: ne febr. 11.-én, vagy ha igen, akkor ne estébe nyúlóan! Szeretnék ezúttal végig ott maradni!

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!
Téma zárolva.
Több
18 éve 9 hónapja #283598 Írta: Panni

Silima írta:

Kincső (Thilanna) írta: És vizsgaidőszak végeztével nem akarnánk talizni egyet? :idea:

Deeeeeeeeeeee.... csak anyámék is engedjenek el :P

Téma zárolva.
Több
18 éve 9 hónapja #283592 Írta: Silima

Téma zárolva.
Több
18 éve 9 hónapja #283588 Írta: Kincső
Kincső válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Idhrenéket én az utóbbi egy hónapban nem láttam neten... :P [size=9:j1ma0u5c](és elég sokat voltam, bár kétségkívül nem mindig :) )[/size]
Pedig hallhatnánk már valamit SZÓékról, tényleg.

Viszont 1 nap nem olyan hosszú idő :D ha naponta írunk még sokáig, akkor jó lesz nekünk 8) :wink:

És vizsgaidőszak végeztével nem akarnánk talizni egyet? :idea:

"...asztaltalan szó-malaszttal..."
Téma zárolva.
Több
18 éve 9 hónapja #283561 Írta: Maglor
Táborszervező/vezető/diktátor!!!!!
Miért ne látna mindent? És miért ne tudna beszólni?

szétestünc bogyókák... senki nem írt már kb 1 napja... (figyeltem) hát ennyire nincs semmi téma?

apropó, Idhrenke merre tűnt el???? rég nem láttam :oops: de ez lehet, h az én hibám.... :oops:

És mi a helyzet a népes nyúlcsaláddal? SZÓra sem érdemesek?

Maglor, az alkoNYÚL

Csodát tenni nem tudok!"
Téma zárolva.
Több
18 éve 9 hónapja #283462 Írta: Kincső

Aeglos írta: Rana: A DVD-k extra kiadásában az egyik extra lemezen rajta van az összes díszlet részletesen, még a tünde övek csatja is meg minden. Rajzok is, meg fotók is vannak. Ha nincs meg, kölcsön tudom adni esetleg...

Jéé Te tudsz ide írni? :D

Téma zárolva.
Több
18 éve 9 hónapja #283455 Írta: Aeglos
Aeglos válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Rana: A DVD-k extra kiadásában az egyik extra lemezen rajta van az összes díszlet részletesen, még a tünde övek csatja is meg minden. Rajzok is, meg fotók is vannak. Ha nincs meg, kölcsön tudom adni esetleg...

And in the sea there is a fish
A fish that has a secret wish.
Téma zárolva.
Több
18 éve 10 hónapja #283407 Írta: Narbeleth
Narbeleth válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések

Artemisz (Erenya) írta: Gilg: :D hannon le! Remek 5let!

Maglorca: :up:

Narb: Grat neked is! :P De :( pont a biosz!!! Segítsek valamit? ;)

gilloth: Kösziii *nagyölelés*

Höhö! És a leggyönyörűbb az, hogy Iparra is kell művészeti anatómia... hátez: réééééééteeeees! :lol: :evil: :lol:

"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"

Avartho i gadw, hebo i faer!
Téma zárolva.
Több
18 éve 10 hónapja #283248 Írta: Artemisz
Ted bácsinál bízvást találsz :P

www.tednasmith.com
;)

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!
Téma zárolva.
Több
18 éve 10 hónapja #283225 Írta: Ranamarth (Endóriel)
Ranamarth (Endóriel) válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
[size=9:1clqy6ns]permi inkább nem írná be az átlagát,mert...hát...na ja...inkább hagyjuk...[/size]

Képzeljétek a minap láttam egy "Hogyan készült"-et a King Kong-ból és bizony Peter Jackson bácsi nagyon lefogyott..már már betegesen...szegény...remélem nincs baja... :roll:

Szeretném még a segítségeteket kérni...képeket keresek,ahol olyan Gy.U.ábrázolások vannak (leginkább rajz),amiken rendesen kidolgozott szereplők vannak....igazából a ruhákra lennék kíváncsi...főként tünc és harcos...tehát nem hobbit,törp,ork...emberek és tüncök... :roll: várom a javaslatokat
előre is köszi:)

"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
Téma zárolva.
Több
18 éve 10 hónapja #283157 Írta: Panni

Maglor írta: ebből úgy látom csak én lógok ki... :oops:
akkor asszem én el is bújdosok... :cry:

Maglor, SZERETÜNK!!!!!!!

gilloth írta: Gilg: Sajna otthon nem és nem működik!! icon_sad.gif( A suliban igen, de ott meg többnyire keden, szerdán vagy csütörtökön, kb 2 és 4 közt tudok fent lenni, amikor nincs fenn ismrős. Te pláne nem, gondolom akkor tanulsz vagy sulejban vagy. Eccer Panni fenn volt. És néha Ancalima szövetségesünk. Maradhatnék esetleg este, de így is marha későn érek haza Budára. icon_sad.gif Nagyon jó lenne pedig Veled és másokkal is beszélgetni! icon_sad.gif Nem tom mi lehet a gépünkkel, mért utálja így az MSN!!! icon_sad.gif((((
Very SORRY icon_redface.gif a nyávogásért........ annyiszor próbáltam már, de sose megy innen.

szerdán előfordulhat úgy átlagban, hogy feljövök, csak én előbb tanulok, aztán netezek, de akkor lehet, hogy ezentúl néha fordítok egy kicsit a dolgon :oops: :P Csütörtökön viszont esélyem sincs mert alapból fél 5-re érek haza, ha elcsípem a buszt. (Mondjuk most néhány tanár elmegy a sulinkból és órarend válltozások lesznek, szóval kiderül mi sül ki belőle)

Téma zárolva.
Több
18 éve 10 hónapja #283154 Írta: Kincső

Maglor írta: ebből úgy látom csak én lógok ki... :oops:

Miért, szerintem a 4,4 is tök jó! :wink:

[size=9:di5opqiu]Én arra leszek kíváncsi, lesz-e egyáltalán az osztályunkban még 4,00 fölötti... tavaly évvégén t.i. nem volt :roll: [/size]

Téma zárolva.
  • gilloth
  • Látogató
  • Látogató
18 éve 10 hónapja #283152 Írta: gilloth
gilloth válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Tudom, én nem számítok bele mert nincs átllagom, viszont kaptam szóbeli figyelmeztetést, mert későn adminisztráltam, úgyhogy Maglor, lemaradtál....... :P
Hé!! Szeretünk!!! Tessék már észrevenni!!! HMM. *szigorúannéz de aztán átöleli "kicsi"fiát*

Köszönöm az öleléseket!!!!!! Nektek is!!!!!!!!! :) :)

Gilg: Sajna otthon nem és nem működik!! :( ( A suliban igen, de ott meg többnyire keden, szerdán vagy csütörtökön, kb 2 és 4 közt tudok fent lenni, amikor nincs fenn ismrős. Te pláne nem, gondolom akkor tanulsz vagy sulejban vagy. Eccer Panni fenn volt. És néha Ancalima szövetségesünk. Maradhatnék esetleg este, de így is marha későn érek haza Budára. :( Nagyon jó lenne pedig Veled és másokkal is beszélgetni! :( Nem tom mi lehet a gépünkkel, mért utálja így az MSN!!! :( ((((
Very SORRY :oops: a nyávogásért........ annyiszor próbáltam már, de sose megy innen.
Téma zárolva.
Több
18 éve 10 hónapja #283151 Írta: Maglor
ebből úgy látom csak én lógok ki... :oops:

Csodát tenni nem tudok!"
Téma zárolva.
Több
18 éve 10 hónapja #283107 Írta: Kincső
Szerintem tök jó, hogy (eddig) mindenki 4,00 fölött van, sőt többnyire 4,5 fölött! 8O :D Gratula ev'rybody és csak így tovább!!! :wink:

Téma zárolva.
Több
18 éve 10 hónapja #283084 Írta: Panni
Nekem sajna csak olyan 4,5-ös átlagom lesz :(

Téma zárolva.
Több
18 éve 10 hónapja #283082 Írta: Silima
Gratulálok minden vizsgázónak, és Ranának, hogy megvan a jogsija!! :D Bár az is vizsga... szóval... hm... :roll:
Meg mindenkinek, aki túl van a féléven!! :D
[size=9:3jye646f]Nekem csak 4,81 az átlagom :( :oops: :? Persze, hogy 2 fontos tárgyból van 4em... matek, kémia... wáááh... :P [/size]
Téma zárolva.
Több
18 éve 10 hónapja #283081 Írta: Gilg (Gwindorn)
Gilg (Gwindorn) válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
[size=9:fxwqaa7m]Számoltam én is átlagot: 4,85[/size] :oops: :D
Téma zárolva.
Több
18 éve 10 hónapja #283077 Írta: Eglarcarien
Eglarcarien válaszolt a következő témában: Hyarnustar - Beszélgetések
Gratula mindenkinek! Ügyesek vagytok! :D [size=9:2x51tikg]Én majd csak akkor dicsekszem, ha az utolsó kettőn is átmegyek, és nem rondítokmbele az eddigiekbe. (perpill 4,6 az átlagom)[/size] :oops: :P

Your blood is not shared with your husband unless something goes wrong.
Téma zárolva.
Több
18 éve 10 hónapja #283074 Írta: Artemisz
Gilg: :D hannon le! Remek 5let!

Maglorca: :up:

Narb: Grat neked is! :P De :( pont a biosz!!! Segítsek valamit? ;)

gilloth: Kösziii *nagyölelés*

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!
Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.541 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére