- Köszönetek: 0
Hyarnustar - Beszélgetések
- Silima
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
/me kicst szétszórt, szokás szerint...
- Narbeleth
- Nem elérhető
és Artemisznek meg boldog névnapunkat !
"Törd szét a formát, őrizd a szellemet!"
Avartho i gadw, hebo i faer!
- Ranamarth (Endóriel)
- Nem elérhető
"Ember,ki szívén gyalogol
S kíméli kérges lábait,
Jajgat,ha majd tüskébe hág
S elveszti csendes álmait."
- Panni
- Nem elérhető
Csatlakozom!Silima írta: Nna.
Most és ezúton kívánok mindenkinek boldog és szép és békés karácsonyt, mivel holnap jön hozzánk a Jézuska ebbe a szobába, és ugye nekünk akkor nem szabad bejönni... [size=9:1klafr4m]Infantilizmus rúlz. Főleg, mert akkor nem nekem kell díszítenem a karácsonyfát, hanem az anyalok hozzák! [/size]
SZÓval békés és boldog ünnepet kívánok!
Bár mi már elég nagy melákok vagyunk ahhoz, hogy bemehessünk a szobába, de anyu közölte, hogy netmentes karácsonyt akar
"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
- Silima
- Nem elérhető
Most és ezúton kívánok mindenkinek boldog és szép és békés karácsonyt, mivel holnap jön hozzánk a Jézuska ebbe a szobába, és ugye nekünk akkor nem szabad bejönni... [size=9:7akticc4]Infantilizmus rúlz. Főleg, mert akkor nem nekem kell díszítenem a karácsonyfát, hanem az anyalok hozzák! [/size]
SZÓval békés és boldog ünnepet kívánok!
- Idhren
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
Kicsit el vagyunk csúszva a karácsonnyal... a vizsgaidőszak mindig betesz nekem...
Szal még ajándékbeszerzés, meg kajacsinálás, takarítás, miegymás...
És szerintem ez másnak se lesz a legjobb időpont
Valamikor egy nyugisabb időszakot kéne találnunk!
Ne haragudjatok!
Tajgetosz!!!
Szeretlek Titeket Béláim!!!
- Silima
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Én nem is tudok; meg nem is érek rá karácsony előtt 1 nappal
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Panda
- Nem elérhető
- Idhren
- Nem elérhető
Maglor írta: Tudjátok miért jó a Körös-Maros Nemzeti Park? Mert sík és LÖSZ!!!! (gyengébbeknek LÖSZös púszta)
Akkor egyszer el kell látogatnunk oda a LÖSZszel!!!
Remélem mindenkinek tetszett a LÖSZbaba, akinek tudtam adni... Akinek nem, úgysem ússza meg, hogy egyszer ne sózzak a nyakába egyet
Szép volt, jó volt, köszönöm nektek
(És bocsesz, hogy otthonhagytam Szót, de higgyétek el, jól érezte magát )
Korcsolyázás támogatva :agree:
- Maglor
- Nem elérhető
- Maglor
- Nem elérhető
Hát, gyerekek... anyám szerint tüdőgyuszim van.... Remélem nincs igaza...
Legyetek jók!
- Panni
- Nem elérhető
Émn mennék, de nem engednek Kismarossal kapcsban majd elkapok valakit reszkessetek!Panda írta:
Azért te jössz tanár nélkül is, nem?Panni írta: Megkérdeztem a biosztanárt, hogy mikor megyünk korizni, de azt mondta, hogy sajnosannyi dolga lesz a szünetben, hogy mégse fogunk felmenni :'(
Korizni kéne még karácsony előtt egyet, együtt.
Javaslom a dec. 23., péntek délelőttöt (10- 13 van nyitva a koripálya asszem). Csak hogy 24- én lehessen egész nap takarítani, sütni- főzni, csomagolni, kis képzavarral élve ugrálni, ahogy fütyülnek.
Azt mondják, pénteken napsütés és hóesés lesz, az jó.
"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
- Kincső
- Nem elérhető
Idhren írta:
Alyr Arkhon írta:
Idhren írta: Legjobb lenne, ha mindenki, aki csatlakozna a közös szobába, ideírná...
És még ráhagyunk azoknak is, akik nem jutnak nethez...
Milyen ötlet???
Nehogymár itten klikkesedjünk/jetek.
Az a fontos, hogy legyen mindenkinek hol aludnia. A nap 24 órájából 22 és felet amúgysem az ágya környékén fog tölteni szvsz.
Mondasz valamit, de én elveszettnek érzem még mindig magam, mer sokmindenkit nem ismerek...Ezér ez biztos pont
Hát, így utólag: szerintem túlklikkesedés sem volt, de azért nagy volt a szobában a (csapat)hangulat És igenis elég sok időt töltöttünk odabent
Köszönöm!
- Panda
- Nem elérhető
Azért te jössz tanár nélkül is, nem?Panni írta: Megkérdeztem a biosztanárt, hogy mikor megyünk korizni, de azt mondta, hogy sajnosannyi dolga lesz a szünetben, hogy mégse fogunk felmenni :'(
Korizni kéne még karácsony előtt egyet, együtt.
Javaslom a dec. 23., péntek délelőttöt (10- 13 van nyitva a koripálya asszem). Csak hogy 24- én lehessen egész nap takarítani, sütni- főzni, csomagolni, kis képzavarral élve ugrálni, ahogy fütyülnek.
Azt mondják, pénteken napsütés és hóesés lesz, az jó.
- Panni
- Nem elérhető
- Idhren
- Nem elérhető
Alyr Arkhon írta:
Idhren írta: Legjobb lenne, ha mindenki, aki csatlakozna a közös szobába, ideírná...
Milyen ötlet???
Az a fontos, hogy legyen mindenkinek hol aludnia. A nap 24 órájából 22 és felet amúgysem az ágya környékén fog tölteni szvsz.
Mondasz valamit, de én elveszettnek érzem még mindig magam, mer sokmindenkit nem ismerek...Ezér ez biztos pont
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Milyen ötlet???
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Kincső
- Nem elérhető
Estel Adániel írta: Őket leszámítva pedig 8, ami már életszerűbb. (Meg aztán szerintem nem egy valóságtól elrugaszkodott feltételezés az, hogy a párok szívesebben maradnának kettesben, pl éjszakára.)
Na vajon miért írtam, hogy valszeg nem mindenki szeretne csapatolódni?
- Idhren
- Nem elérhető
Milyen ötlet???
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Kincső
- Nem elérhető
Idhren írta:
Estel Adániel írta: Szobafoglalás: ha már úgyis olyan korán odaérek, hogy ihaj, mi sem egyszerűbb, mint Nektek/ünk is foglalni egy szobányi helyet (még addig összeszámolom, hány főnek).
Ájm et hóm!!!
Remek 5let, ihaj-csuhaj
Persze csak ha senkinek nincs ellenvetése, hogy velem egy szobában legyen kénytelen leélni két napot Könnyítésént megjegyezném, hogy napközben nem kötelező
(Mér, egyébként mikor szándékszol te lemenni? 8O )
Támogatom a javaslatot
Deööö... a dec. 2-i listán ilyen sok a csapattag, tündéket és csatolt részeket is számítva:
Osszesen 14... Egyrészt ennyi fős szoba sztem nincs, másrészt nem biztos, h. mindenki csapatolódni szeretne szobailagCueddo
Eglar
gilloth
Maglor
Kincső
Estel
Panda
Idhren
(Eruntale)
Gandalf
Narbeleth
Rohin
Artemisz
(Aegnor)
- Idhren
- Nem elérhető
Estel Adániel írta: Szobafoglalás: ha már úgyis olyan korán odaérek, hogy ihaj, mi sem egyszerűbb, mint Nektek/ünk is foglalni egy szobányi helyet (még addig összeszámolom, hány főnek).
Ájm et hóm!!!
Remek 5let, ihaj-csuhaj
Persze csak ha senkinek nincs ellenvetése, hogy velem egy szobában legyen kénytelen leélni két napot Könnyítésént megjegyezném, hogy napközben nem kötelező
(Mér, egyébként mikor szándékszol te lemenni? 8O )
- Estel Adániel
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
- Kincső
- Nem elérhető
Tali 14:30-kor jeggyel a kézben a Nyugati főbejáratnál a nagykijelzőtábla alatt.
- Silima
- Nem elérhető
Megalapíthatnánk a Fortiriosi Nyúlugratók Szövetségét... [size=9:9j8ze0n8]Sajnos a nyulaink utolsó képviselője a nyáron elhunyt... [/size]
- Silima
- Nem elérhető
Én is szeretnék LEPre menni, de mikor szülőknek megpendítettem, ennyi volt a felelet: "A nyelvvizsgád előtti hétvégén?" Juj... :crap:
- Idhren
- Nem elérhető
A szobafoglalás még egy szép menet lesz, ahogy látom... Sebaj, Zöld Nyúl Kommandó harcra kész, remélem
Mingyá találka!!!
- Panni
- Nem elérhető
mi sem téged...Gilg írta: Üdvözlet mindenkinek!
Rana: jó hosszúra sikerült igyekszem mihamarabb elolvasni!
A vizsgidőszak előtt állóknak sok szerenécsét :bounce: :bounce: :bounce:
A szünetelőknek pedig jó pihenést!
Kismaros: ez is kimarad az életemből, mint ahogy mostanában sokminden ... 1000 éve nem láttam egyikőtöket sem..
SZURK!!!!!!!!! :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: :bounce: Gyere LEP-re!!!!! Mondd meg a szüleidnek, hogy azt nem szabad kihagyni, mert nazgulkommandót indítok ellenük És Gilloth, ez neked is szól!Ranamarth (Endóriel) írta: permi sem megy sajna..úgyhogy inkább azért szurkoljatok,hogy LEP-re mehessek...aki megy,annak jó szórakozást és persze drukk a vizsgázóknak is...a gimiseknek meg még egy kis kitartás és mindjárt vége a sulinak:)
Jó szórakozást Kismaroshoz, mindenkinek, aki megy! januárban remélem találkozunk (vagy korábban korcsolyázunk )
- Idhren
- Nem elérhető
Csak mongyatok egy időpontot! Én helyben vagyok, útra kész! Menetel a század, HAHÓ!!!
[size=9:n869f9y1]Ja, és minden kedves marosos számíthat tőlem valami apró meglepire! (nem, ne reménykedjetek, nem az lesz, hogy nem megyek )[/size]