- Köszönetek: 0
MTT Nyári Tábor 2006
- Nellas
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Köszönöm.Kincso (Thilanna) írta: Mindig a legfrissebb információ a helyes
Márcsak azért is, mert Ana már itt pár hozzászólással lejjebb is megerősítette, h. Nagybátony.
"Csak engedj élni... tüzekbe nézni...
tilinkószónál... mesét mesézni..."
- Brandir
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK5
A rendelkezésre álló hozzávalókból - melyet a királyi éléskamra biztosít - leginkább paprikáskrumplit lehet elővarázsolni, de a konyhaművészet nem ismer lehetetlent. A grillezett burgonyától a hamuban sült kolompérig bármi elkészíthető. Aki a krumplipaprikás mellett dönt, az hozzon a csapat számára megfelelő méretű bográcsot és a bográcsnak megfelelő méretű állványt. A mesterműveket szakmai zsűri fogja értékelni, ezért a pikáns hozzávalókból, titkos ízesítőkből mindenki jól készüljön fel.Gilg (Gwindorn) írta:
... és akkor kell evőeszköz + tányér erre a napra vagy nem?kriszana írta:
Igen, fognak : )Stara írta: Főzni fognak a csapatok?
Tányér és evőeszköz ezen a napon is lesz.
"Égig az a fa ér, amelyikről elhisszük."
S.P.Q.L
- Artemisz
- Nem elérhető
Ankalimon írta: Tisztázzunk valamit: a tündéknek semmi baja sem volt az arany színnel. Ezt a fény jelképének tartottak és előszeretettel alkalmazták. A fenntartásiak az arannyal, mint fémmel kapcsolatban jelentkeztek csak (és csak Középföldén: a valinori arany nagyjából mentes volt Melkor rontásától.)
Na igen, mint tudjuk, az aranyszínt és az aranyt mint anyagot külön szóval is jelölték
igaz?
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Márcsak azért is, mert Ana már itt pár hozzászólással lejjebb is megerősítette, h. Nagybátony.
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Nellas
- Nem elérhető
- Kincső
- Nem elérhető
kriszana írta:
Minerva írta:
Melyik állomásig kell megvenni a vonatjegyet?Sil írta:
Van valaki, aki ott lesz időben, és meg tudna előlegezni nekem egy jegyet (teljes árút), amíg oda nem érek? :csizmáskandúrtekintet: Csak mert a (legkorábbi) buszom 8-ra ér be a Népligetbe, mire onnan átérek a Keletibe a nagy táskákkal...kriszana írta: Igen, a vonatjegyet mindenkinek magának kell megvennie.
július 14-én, pénteken 8:30-kor találkozunk a Keleti pályaudvaron, a jegypénztáraknál, jeggyel a kézben
Sil, előlegezhetek neked, mennyibe fog kerülni?
Nagybátonyig kell megvenni a vonatjegyet
Diákjegy 394 Ft, teljesárú 1212 Ft.
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Inczy
- Nem elérhető
Feel the sunshine
- Gilg (Gwindorn)
- Nem elérhető
kriszana írta:
Stara írta: Kriszana, köszönet, Niph megkapta a levelet.
Főzni fognak a csapatok?Gilg (Gwindorn) írta: Egyébként tányért és evőeszközöket kell vinni a táborba? Főként arra a napra gondolok, amikor a csapatok főznek.
Igen, fognak : )
... és akkor kell evőeszköz + tányér erre a napra vagy nem?
- Noredhel
- Nem elérhető
Idhren írta:
Ankalimon írta: Tisztázzunk valamit: a tündéknek semmi baja sem volt az arany színnel. Ezt a fény jelképének tartottak és előszeretettel alkalmazták. A fenntartásiak az arannyal, mint fémmel kapcsolatban jelentkeztek csak (és csak Középföldén: a valinori arany nagyjából mentes volt Melkor rontásától.)
Oks, mi is így értelmeztük...
Szép lesz, csak kicsit furcsa, én azt hittem, Völgyzugoly szürkét vagy kék-ezüstöt kap... viszont ez látványosabb, és tényleg tiszta Griffendél, mint már megállapítottuk.
Toujours pur
kiejtés: "liedesz"
- Idhren
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
Oks, mi is így értelmeztük...
Szeretlek Titeket Béláim!!!
- Ankalimon
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
- Idhren
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_MODERATOR
Felagund írta: És hogyan magyarázod a bordó-sárgát? :tongue:
Csatlakozom a kérdéshez!
Mer ugye bordóhoz milyen sárga árnyalat megy? Naná, hogy az arany! De ugye mi tüncök vagyunk! Szal adtatok nekünk egy dilemmát...
De asszem megoldóban van.
Szeretlek Titeket Béláim!!!
- Felagund
- Nem elérhető
Our knees do not bend easily
- Ankalimon
- Nem elérhető
Noredhel Fëaril írta: Nam: ha te bagoly vagy, én is szívesen mennék hozzád, mert én sem fekszem le éjfél előtt, és az még korainak is számít nálam... no meg Humoristák Egyesüljetek.
Amúgy: a színek hasraütve lettek kiosztva? Csak mert Gondor nem fekete-ezüst, meg a többi is esetleges.
A színeket a cspatvezetőkkel közösen találtuk ki.
Gondor 2 okból nem lett fekete-ezüst: Egyrészt mert a fekete-ezüst itt most az Arthedaini királyság színe lesz, másrészt mert a fekete-ezüst gondorban is királyi jelkép volt, a különböző részterületek más színeket használhattak (pl.: a kék-ezüst Dol Amroth-ban).
- Noredhel
- Nem elérhető
Amúgy: a színek hasraütve lettek kiosztva? Csak mert Gondor nem fekete-ezüst, meg a többi is esetleges.
Toujours pur
kiejtés: "liedesz"
- kriszana
- Nem elérhető
- A válasz az, hogy talán. És ez végleges.
Minerva írta:
Van valaki, aki ott lesz időben, és meg tudna előlegezni nekem egy jegyet (teljes árút), amíg oda nem érek? :csizmáskandúrtekintet: Csak mert a (legkorábbi) buszom 8-ra ér be a Népligetbe, mire onnan átérek a Keletibe a nagy táskákkal...kriszana írta: Igen, a vonatjegyet mindenkinek magának kell megvennie.
július 14-én, pénteken 8:30-kor találkozunk a Keleti pályaudvaron, a jegypénztáraknál, jeggyel a kézben
Nagybátonyig kell megvenni a vonatjegyet
"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
- Minerva
- Nem elérhető
"Kard vagyok a sötétségben! A falak őre vagyok! A tűz vagyok, amely elűzi a hideget! A fény, amely elhozza a hajnalt! A kürt, amely felébreszti az alvókat!"
- Ryana
- Nem elérhető
Jó volna, szívesen "tanítgatom" is a csomózást, most már tudok betűst is!Gandalf írta: Maradt TF-ről egy csomó fonál meg pár biztosítótű hozzá (karkötőkészítéshez), ha esetleg szükség lenne erre a táborban, valaki kocsival igazán levihetné, elviszem én az illetőhöz, de a sok cucc mellett nem akarom ezt is vinni!
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
mikor? vagy hogyan? Szóval erről mit lehet tudni?kriszana írta:
Stara írta: Főzni fognak a csapatok?
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- kriszana
- Nem elérhető
Stara írta: Kriszana, köszönet, Niph megkapta a levelet.
Főzni fognak a csapatok?Gilg (Gwindorn) írta: Egyébként tányért és evőeszközöket kell vinni a táborba? Főként arra a napra gondolok, amikor a csapatok főznek.
- kriszana
- Nem elérhető
A tábor 10 napos, és elképzeléseink szerint a csapatközösségek életében minden napnak komoly jelentősége lesz.
Mindenkit arra kérünk, hogy a táborban lehetőség szerint annak elejétől végéig, megszakítás nélkül vegyen részt. Ez egyrészt mindenkinek saját érdeke, hiszen az élmény csak így lesz teljes. Másrészt a közösség többi tagjára is tekintettel kell lennünk, akik számára egy-egy közeli ember késői érkezése, korai távozása a formálódó közösség összekuszálódását, a figyelem elterelését jelentheti.
Amennyiben valakinek mindezek ellenére mégis a tábor egy részéről távol kell lennie, azt kérjük előzetesen jelentse be. A távollét összideje nem haladhatja meg a 48 órát.
Akinek olyan elfoglaltsága akad, amely 48 óránál hosszabb távollétet indokol, akkor - nem szívesen, de - azt kell tanácsolnunk, hogy inkább egyáltalán ne jöjjön el. Az a másik dolog bizonyára sokkal fontosabb...
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Adelard
- Nem elérhető
Milendoria írta: Figyelem mindenki!
Aki szeretne a tábor során megtanulni egy lépegetös-karemelgetös (tehát nem túl bonyolult) de annál látványosabb gyertyás-fáklyás táncot, hozzon magával két talpas üvegpoharat, amit nem sajnál ha esetleg viaszos lesz!
utolsó esték egyikén adnánk elö egy látványos "tüztáncot" a sötétben, a Riverdance-böl az egyik számra, örülnék neki ha minél többen lennénk!
táncra fel!
Jaja, gyertek sokan!! nagyon jó lesz;) az se baj ha vki gyertyákat hoz, mert az eléggé fogyóeszköz (bár gondolom azért lesz elég )
Caress the one
The never-fading rain in your heart
The tears of snow-white sorrow
- Gandalf
- Nem elérhető
- Gilg (Gwindorn)
- Nem elérhető
- Stara
- Nem elérhető
- Köszönetek: 1
- Sil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 4
Noldor, blood is on your hands
Tears unnumbered
You will shed and dwell in pain
- Nellas
- Nem elérhető
Nóli i linantea írta: Hát, ha vágysz erre költeni a pénzed, akkor béreld. Vagy ha nem foglal oly sok helyet, és jobb szeretsz az otthoni megszokott ágyneműben alunni, akkor hozzál...
Rendben, inkább cipelem akkor
- Namarie
- Nem elérhető
meg bárki, aki akar.
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
If I promise not to kill you, can I have a hug?