- Köszönetek: 0
MTT Nyári Tábor 2006
- Brisa
- Témaindító
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Brisa
- Melian
- Nem elérhető
Ne aggódj, mindenki azzal alszik, akivel akar. Ez eddig minden táborban így volt.Shaman/mecsi írta: A faházas alvás ki van osztva vagy mindenki azzal alszik akivel akar? (vagyislakik)
Melian
*tiuda meina tiutjandei*
- **Shaman**
- Nem elérhető
A faházas alvás ki van osztva vagy mindenki azzal alszik akivel akar? (vagyislakik)
ZÚGÓVÖLGY-ARANY OLDALAK
- brokkoli
- Nem elérhető
kriszana írta: Nudli neked a kriszta@nodlee.hu - ra, merthogy azt adtad meg a jellapodon. De most elküldöm akkor a maradéknudlisra is
aha, csakhogy az nem úgy néz ki, hogy nodlee.hu, hanem úgy, hogy nudlee.hu (:
And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/
- kriszana
- Nem elérhető
- A válasz az, hogy talán. És ez végleges.
eredetileg arra ment : )Shaman/mecsi írta: nekem már nem él a whitepowerkkk@freemail.hu címem. Kérhetem valami ellenszolgáltatás ellenében, hogy a manurasa@freemail.hu -ra küldjétek el.
"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
- kriszana
- Nem elérhető
Nóli i linantea írta: Én nem kaptam második táboros levelet!! Emilcímem: noli3018 'kukac' gmail.com
Nóli, neked erre a címre küldtem el tegnap, ma újra.
brokkoli írta: Nemtudom hova írtál... M?köd? mailcím: maradeknudli@yahoo.com
Nudli neked a kriszta@nodlee.hu - ra, merthogy azt adtad meg a jellapodon. De most elküldöm akkor a maradéknudlisra is
Noredhel te a moricilde@vipmail.hu címet adtad meg a jellapodon, odament a 2. levél is.Noredhel Fëaril írta: elenrussa@vipmail.hu. És emlékeim szerint ez is vót. :?
- Nóli i linantea
- Nem elérhető
If I promise not to kill you, can I have a hug?
- fqqdk
- Nem elérhető
na te csak meg se szólalj...Artemisz (Erenya) írta:
Te piszok mázlistaFelagund írta:
Aaaaaahhh!Jelentkezési lap írta: Az Algoritmus a ******* követei közé sorolt be téged
All praises for the Holy Algorythm!!!
:leborul:
OFF.OFF
code a rat the monster on doom in it
- brokkoli
- Nem elérhető
kriszana írta: Jelentem 5 perccel ezel?tt elment mindenkinek a 2. táboros levél a jelentkezési lapon megadott e-mail címre!
Akinek a címér?l kapásból visszajött:
Nodlee
Loth
Noredhel
Phaedra/Namarie
Endelír
Mirrand
ha a felsorolt elemek szeretnének 2. levelet kapni, írjanak egy müködö ímélcímet
Nemtudom hova írtál... M?köd? mailcím: maradeknudli@yahoo.com
And if I go insane, will you still let me join in with the game? /Pink Floyd/
- Artemisz
- Nem elérhető
Felagund írta:
Jelentkezési lap írta: Az Algoritmus a ******* követei közé sorolt be téged
Aaaaaahhh!
Te piszok mázlista
OFF.OFF
lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén
Az Erdő legyen Veletek!
- Noredhel
- Nem elérhető
Toujours pur
kiejtés: "liedesz"
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Jelentkezési lap írta: Az Algoritmus a ******* követei közé sorolt be téged
Aaaaaahhh!
Our knees do not bend easily
- kriszana
- Nem elérhető
gillz írta:
kriszana írta: Jelentem 5 perccel ezel?tt elment mindenkinek a 2. táboros levél a jelentkezési lapon megadott e-mail címre!
Nodlee
Loth
Noredhel
Phaedra/Namarie
Endelír
Mirrand
ha a felsorolt elemek szeretnének 2. levelet kapni, írjanak egy müködö ímélcímet
nekem rossz levél jött ki, vagyis a kerettörténetünk másik csapaté. gondoltam, szólok...
én vagyok a hunyó
hajnali 3-kor csináltam, elismerem, akkor már nem voltam a helyzet magaslatán.
(a legszebb az egészben, hogy nem csak neked ment ki rosszul, hanem az egész csapatodnak, mert egybe küldtem...)
köszönöm, hogy szóltál.
Máris küldöm a jó verziót.
- gillz
- Nem elérhető
Nodlee
Loth
Noredhel
Phaedra/Namarie
Endelír
Mirrand
nekem rossz levél jött ki, vagyis a kerettörténetünk másik csapaté. gondoltam, szólok...
need more brainz. yourz. now.
- **Shaman**
- Nem elérhető
ZÚGÓVÖLGY-ARANY OLDALAK
- Yavanna Kementári
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK1
- kriszana
- Nem elérhető
Nodlee
Loth
Noredhel
Phaedra/Namarie
Endelír
Mirrand
- **Shaman**
- Nem elérhető
na majd meglátom:P
ZÚGÓVÖLGY-ARANY OLDALAK
- Felagund
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
Shaman/mecsi írta: Akkor nem szakítom meg.
Hát, ne is, mertkülönbehúdemilesz... :nono:
Our knees do not bend easily
- **Shaman**
- Nem elérhető
Akkor nem szakítom meg.
ZÚGÓVÖLGY-ARANY OLDALAK
- kriszana
- Nem elérhető
14-én kezdodik, Rion.Rion Pendragon írta: A látogató napon bárki lejöhet meglátogatni bárkit. Szülö, barát, férj, feleség, függetlenül az MTT tagságtól.
A látogató nap a tábor elsö vasárnapján lesz, tehát július 16-án.
HÜ? én aszittem, hogy 17-én kezd?dik a tábor
Basszus Mecsi.Shaman/mecsi írta: Meg lehet szakítani a táborozás idejét? Komolyan kérdezem. Pl elmegyek 2 napra, vagy kés?bb jövök, vagy ilyenek?
Nem lehet.
Igen, idoközben Minerva be lett osztva egy másik ember helyére, aki az utolsó pillanatban mondta vissza.Panni írta:
8O a csoportoknál lévö lista szerint Minerva be van sorolva a szürkerév követei közékriszana írta: Minerva, mivel te utólag jelentkeztél, még nem vagy csapatba sorolva, ezt a tábor elso napján fogjuk megtenni - eloreláthatólag.
Rabyn, köszi. Amy-t kiveszem. Nem tudom, miért maradt még benne.Rabyn írta: Kriszana: Én ugy tudom Any nem jön táborba! írt is levelet és elvileg kapott is rá választ, hogy oké. Gondoltam szólok:)
- **Shaman**
- Nem elérhető
ZÚGÓVÖLGY-ARANY OLDALAK
- Rion Pendragon
- Nem elérhető
HÜ? én aszittem, hogy 17-én kezd?dik a tábor
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Panni
- Nem elérhető
8O a csoportoknál lévö lista szerint Minerva be van sorolva a szürkerév követei közékriszana írta: Minerva, mivel te utólag jelentkeztél, még nem vagy csapatba sorolva, ezt a tábor elso napján fogjuk megtenni - eloreláthatólag.
"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
- kriszana
- Nem elérhető
Privátban válaszolokRyana írta:
kriszana írta: A látogató napon bárki lejöhet meglátogatni bárkit. Szülö, barát, férj, feleség, függetlenül az MTT tagságtól.
És legkésöbb a holnapi nap folyamán mindenkihez eljuttatom e-mailben a második táboros levelet.
H?? ezt lehet elfelejtettem írni de az én problémám az h nem a látogatónapon érnek oda, hanem 21-22-e körül.
- Ryana
- Nem elérhető
kriszana írta: A látogató napon bárki lejöhet meglátogatni bárkit. Szülö, barát, férj, feleség, függetlenül az MTT tagságtól.
És legkésöbb a holnapi nap folyamán mindenkihez eljuttatom e-mailben a második táboros levelet.
H?? ezt lehet elfelejtettem írni de az én problémám az h nem a látogatónapon érnek oda, hanem 21-22-e körül.
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- kriszana
- Nem elérhető
Ryana írta: Nekem másik kérdésem van. Van ez a látogatónap, amikor lejöhetnek azok, akik akarnának jönni de nem jött össze nekik, de mtt-sek (vagy ahhoz közelítenek). Nekem viszont van 2 szülejem, akik szintén "meg szeretnének látogatni", mert pont ott fognak biciklizni a Mátrában (halandó szokás, épp ezért aggódom). És ha már arra, örülnének ha benézhetnének, mégis h 2 gyermekük hol s miként tölti a tábort. Azért gondoltam h külön elbírálás alá eshetnének esetleg, mert miután ittak kicsit, adtak egy puszit, esetleg hoztak csokit (hamár hobbit leszek), tovább is állnának, és már mennének is tovább egy negyed-félórás pihi után. Nem tudom, megoldható-e, vagy nagyon megtörné a keretjátékot és igazságtalanság lenne a többi táborozóval szemben? Szeretnék kérni vmi illetékes választ.
A látogató napon bárki lejöhet meglátogatni bárkit. Szülö, barát, férj, feleség, függetlenül az MTT tagságtól.
- Ryana
- Nem elérhető
Rabyn írta: Nekem egy olyan kéne, hogy: Akik lejönnének látogatni hogyan tudak lejönni? (ha esetleg jön valaki kocsival szóljon léééci fontos lenne nagyon!!)
Illetve, hogy MI melyik vonattal megyünk és honnan és mibe fáj a vonatjegy!
NEM jöv?héten csütörötkön szeretném megtudni ezeket az infókat! Köszi: )
9:15 keleti, jegy kb 300, nemtom pontosan, a levélben van.
Nekem másik kérdésem van. Van ez a látogatónap, amikor lejöhetnek azok, akik akarnának jönni de nem jött össze nekik, de mtt-sek (vagy ahhoz közelítenek). Nekem viszont van 2 szülejem, akik szintén "meg szeretnének látogatni", mert pont ott fognak biciklizni a Mátrában (halandó szokás, épp ezért aggódom). És ha már arra, örülnének ha benézhetnének, mégis h 2 gyermekük hol s miként tölti a tábort. Azért gondoltam h külön elbírálás alá eshetnének esetleg, mert miután ittak kicsit, adtak egy puszit, esetleg hoztak csokit (hamár hobbit leszek), tovább is állnának, és már mennének is tovább egy negyed-félórás pihi után. Nem tudom, megoldható-e, vagy nagyon megtörné a keretjátékot és igazságtalanság lenne a többi táborozóval szemben? Szeretnék kérni vmi illetékes választ.
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- kriszana
- Nem elérhető
Végre megnyíltak a várva-várt csapattopikok, bocsánat a késésért, ez a szerver-költözés nem volt túl szerencsés másfél héttel a tábor elott.
Tehát jelen pillanatban mindenki, aki regisztrálva van a fórumon, és a jelentkezési lapján feltüntette helyesen a nick nevét, most be van sorolva valamelyik csapatba, kivéve az alábbi emberkéket:
Gondor követei
Görgey Anna (anNamarië)
Hobbitok követei
Helyettes csapatvezet?: Kiss Kincs? (Kincs?)
Szürkerév követei
Buzás Csilla (Pici Hobbit)
ok ugyanis vagy nevet változtattak, vagy mást adtak meg a jelentkezési lapon.
Kincso, téged valószínüleg a hosszú ö betu hiánya miatt nem tudlak fölvenni. Megoldást jelentene, ha ideiglenesen átírnád a neved 'Kincso (Thilanna)' -re. Szólj, ha kész, és akkor azonnal fölveszlek.
Ha valaki mégis kimaradt, pedig jelentkezett, sikítson.
Minerva, mivel te utólag jelentkeztél, még nem vagy csapatba sorolva, ezt a tábor elso napján fogjuk megtenni - eloreláthatólag.
Ha kérdés van, írjatok, vagy hívjatok.
A telefonszámom megváltozott idoközben. Az új szám: 06-70/3344410
(Egy ideig még a régi is él)