A Megye követei - Beszélgetések
- Kincső
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
Úgyhogy hétvégén konzultálok és eldöntöm, h. az IC-vel vagy a gyorssal jövök el
Akkor viszem a társast, max. nem játszunk vele...
"...asztaltalan szó-malaszttal..."
- Olosta
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
Kincső (Thilanna) írta: Asszem már mondtam h. megyek Node nekem vasárnap reggel haza kéne jutni (Vagy 9-re, vagy ha azt nagyon nem lehet, akkor a délelőtt folyamán...) Mit lehet tudni a reggeli buszokról Tőletek, Olosta?...
Hmmm..... van egy 07:28-kor induló IC, ami 08:58-ra van a Nyugatiban. Ezt elérheted, ha 6:32-kor elindulsz busszal Haleszból (előbb nincs busz).
Még dél előtt hazaérhetsz, ha a 09:09-es gyorsvonattal mész, ami 10:56-ra van Pesten. Ezt a 8:17-kor induló busszal érheted el.
Későbbi időpontokhoz vagy busz nincs, vagy már délután érsz haza.
Tényleg nem megoldható, hogy ellógd azt a napot?
Ja, az a társasjáték, amit mondtál, nagyon jó. Szerintem hozdd el!!!
Fim: neked tudom javasolni Szeged felől szombaton a 08:20-as gyorsvonatot (09:07-re van nálunk), de ebben az esetben pár percet várnod kell rám az állomáson KKFH-n. Vagy jöhetsz a 09:18-as személlyel is, ami 10:24-re érkezik, ekkor az egész csapat vár majd rád.
Még valami óhaj, sóhaj, kérés, panasz? Most kérdezzetek, ne két hét múlva!
"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."
- Kincső
- Nem elérhető
Suhifarok írta: furi regisztrált
meg kéne csinálni, hogy ide is írhasson.
Írtam Ulmonak privit, h. intézkedjen legyen szíves
- Suhifarok
- Nem elérhető
meg kéne csinálni, hogy ide is írhasson.
egyébként, Olosta, énis mek majd
- Kincső
- Nem elérhető
Amúgymeg. Eszembe jutott, h. van nekem egy Mi lenne ha?-társasjátékom, amit még sose használtam, pedig vagy fél éve megvan. Ilyennel játszottunk tavaly Tatán. Jó sokan lehet játszani, és "egymás- és önismereti" játék. Tudom hogy el tudjuk foglalni magunkat enélkül is, lesz elég program ahogy elnézem, de ha esetleg lenne kedvetek játszani egyet az este, akkor elvihetem.
[size=9:1cd3vp55]Különben történt ma velem egy érdekes... 8O
Ülök a HÉVen, bambulok, gondolkozom. Velem szemben egy srác. Néztem ki a fejemből, az eszem egész máshol járt, de ő azt hihette h. őt nézem, visszanézett, bele a szemembe, én meg nem kaptam el azonnal a tekintetem mert minek... aztán inkább az ablakon bámultam ki, de láttam h. folyton rámnéz. Állunk fel leszállni, ő meg leszólít h. merre megyek, mondom villamossal, 4-6-os?, igen, merre, arra. Akkor együtt megyünk... félmosoly, vállrándítás - mi a fenét akarsz, gondolom magamban... leszállok, jön utánam. Olyan furcsán néztél rám, mondja. Furcsán?! Hogy érted? Hát hogy belenéztem a szemedbe, és nem kaptad el a tekinteted, pedig az emberek nagyrésze elkapja, és az normális is... pedig csak elgondolkodtam, csak mikor láttam h. visszanézel, nem kaptam el a fejem mert minek... (még mindig mit akar ez?...) hát ez jogos. Amúgy ide jársz Csepelre? Nem, Erzsébetre a NagyLaciba. (felérünk a villamoshoz) meddig mégy? Király utca. Én csak a Blaháig. (és?...(közben jön a villamos)) És miért néztél engem? Mondom hogy nem néztelek, csak elgondolkodtam... és min, ha szabad kérdeznem? óó bonyolult... pölö a szülinapomon, h. milyen bulit szervezzek, egy hónap múlva lesz... hanyadik? 17. Én is annyi vagyok, ill. már januárban leszek 18. Akkor Te msot harmadikos vagy? Aha... (najó, most már kérdezzünk vissza, tulajdonképp rendesnek néz ki a srác, legyünk udvariasak:) És Te? Most fogsz érettségizni? Igen, basszus... de nem hiányzik... És hova jársz? Kodályos vagyok... (*bizonytalan tekintet*) az a Marczibányi térnél van... akkor hogyhogy Csepelen voltál? ott laksz vagy...? (közben lesz hely, leülünk) nem, tulajdonképpen kísértem valakit... egy/a barátnőmet. (na most akkor mit akarsz?!) de nagyon furcsán viselkedett... a húgával szokott mászkálni, és mondta neki, h. menj előre, ő meg leült hátul. aztán jött valaki, akit úgy látszik ismert, leült mellé. én közben arrébb mentem. a lány meg dobott neki két puszit, és elkezdtek beszélgetni meg nevetgélni. aztán a srác intett, h. még ott vagyok, erre hátranézett, nézett rám bambán... én meg intettem és eljöttem. és most nem tudom, mit jelentsen ez. mert ilyen esetben, ha találkozik vkivel az ember, fűzne hozzá magyarázatot h. kiaz meg minden... (na erre mit mondjak... de kezdem sajnálni és kezd szimpatikus lenni)
Najó, tovább nem tudom idézni a dialógust, ez a vége is már csak nagyon közelítő volt, mert igazából nem is értettem pontosan hogy történt... kiderült még, h. már 1,5 éve együtt vannak, ez az első hosszabb kapcsolata, nagyon szereti, de most fél h. "rajta kívül van valakije" a lánynak. és hogy holnap mindenképp megkérdezi, h. most mivan... "vagy lehet h. fel kéne hívnom?" "nem tudom... (miafenétmondjak...) biztos, h. meg kell beszélni, hogy holnap vag telefonon... Te mit tennél, ha kiderülne...?" "elköszönnék tőle... de szerinted mit fog válaszolni? mert Te lány vagy, női fejjel gondolkodsz..." "hát... ha bevallja, akkor utána meg kell beszélnetek h. akarjátok-e tovább..." "és ha nem? mert érdeke h. mindkettőnkkel legyen? najó ez már tényleg nagyon csúnya dolog..." "nem tudom, én a helyében biztos elmondanám, főleg ha már rájöttél, de már valszeg eleve megmondtam volna... Neked, h. van másvalakim"
"bocsi amúgy h. így rádzúdítom..." "ugyan, semmi baj..."
Aztán még beszéltünk ezt-azt a témában... hogy volt egy barátja, aki 1,5 évig kész volt egy 5hónapos kapcsolat szakítása után "remélem Neked nem lesz ilyen rossz..." a végén megkérdezte, nem tudnánk-e tartani a kapcsolatot, mert "nekem nincs senki, akinek elmondhatnám ha valami bajom van..." "hát, az emailcímem megadhatom" "az a baj, h. nekem nincs mailem... gáz?... de mondj nyugodtan nemet ám..." "hát... bocsi, de a telefonszámom azért nem adnám meg..." "semmi baj. ezt is köszi"
Felállt, adott két leheletnyi puszit (érdekes, fél perccel azelőtt tudtam h. adni fog...), és leszállt... "és... mindenjót!" szóltam még utána.
Nyah, ennyi volt a sztori Érdekes, h. 90%-ban sikerült leküzdenie az udvariasan, de elzárkózó-elutasító magatartásomat... (mondjuk ha valaki a problémáját mondja annak mindig sikerül a részvétet-érdeklődést felkelteni bennem... ) Szerintetek meg kellet volna adnom a számomat? [/size]
Amúgy klikk a szombat este emlékére
- Fimbrethil
- Nem elérhető
- Köszönetek: 0
Ha van szabad hálozsák, igényt tartanék rá,[size=9:13u53mpg]mert az enyémbe lehet h bolhák költöztek, ugyhogy azt nem használom amig az utso is biztosan éhen nem döglik[/size]
a még délebbi fertály felöl érkezem ugyhogy lehet h késöbb/hamarabb érkezem, majd irok privit
Üdv
F
Aki Istenhez beszél, arról azt mondjuk, imádkozik,
akihez Isten beszél, arról azt mondjuk, megőrült.
- Newra
- Nem elérhető
Olosta (Aelalin) írta: Fakultatív programok: kutya/macska dögönyözés minden mennyiségben.
Ez jól hangzik, órákig képes vagyok ilyen foglalatosságokra!
Ezúton jelezném, hogy én megyek!
Hálózsákom nincs, úgyhogy igényt tartanék egy olyan takaró nevű izére.
Eruntale/Hanna írta: Newra: Hogy képzeled? egy hobbit _nem_ hagy maga után maradék süteményt!
Teljesen igazad van, erre nem gondolt a hobbit gyomrom!
Pusszantás!
Van mi arany, bár nem fénylik...
- Eruntale/Hanna
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
- Olosta
- Nem elérhető
Lassan csöpögtetem itten néktek az infókat a "Déli Fertállyal" kapcsoaltban.
Minden alább leírt cucc csupán az én javaslatom, amihez azért jó lenne, ha tartanátok magatokat, de ha valami probléma van, szóljatok, és nézek más időpontokat!
Szeptember 16.
Indulás: 08:05 Nyugati Pu.
Érkezés: 09:49 Kiskunfélegyháza
Program: városnézés, Gasztronómiai Fesztiválon feltűnés (ennek a programjait még nem tudom, de valszeg hétvégére már lesz róla infóm), önmagunk és egymás jól érzése, népek megbotránkoztatása, miegyéb
Indulás: 15:50 KKFH buszpályaudvar (programoktól függően lehet 18:15-kor is indulni)
Érkezés: 15:58 Halesz (programoktól függően: 18:23)
Program: lecuccolás, kaja-pia-miegyéb
Szeptember 17.
Program: reggeli után jó idő esetén séta a környéken (erdőbe, tóhoz), kaja-pia-miegyéb
Indulás: 13:52 Halesz
Érkezés: 14:00 KKFH buszpályaudvar
Könnyes búcsú, majd:
Indulás: 15:10 KKFH
Érkezés: 16:59 Nyugati Pu.
Fakultatív programok: kutya/macska dögönyözés minden mennyiségben.
Hozzatok: hálózsákot (nem kell mindenkinek, osszátok szét magatok közt, hogy ki hoz, de nincs annyi takarónk, meg mindenünk, hogy mindenkire jusson); olyan ruhát, amit nem sajnáltok, ha tiszta dzsuvás lesz a Mandula nevezetű vérebemtől, ill. amiben lehet erdőt járni; jókedvet; meg lehetőleg magatokat se felejtsétek otthon.
Valószínűleg a MUPABÖF nevében Nellas törp is csatlakozik hozzánk.
Aki jön, az jelezze valamilyen úton-módon nekem, legkésőbb jövő hét péntekig!
- Newra
- Nem elérhető
Eruntale/Hanna írta: mi az, h nem volt csótány? pedig én fél kettőkor fülig samponosan csatakiáltottam egyet (hátonfekvés nem volt- vizes fürdőszobacsempén nem rulz
viszont táncoltam hajnalig és betegre zabáltam magam az esküvőn, haogy egy jó hobbithoz illik
/Me szintén felháborodik...
Örülök, hogy jól érezted magad Hanna! Nem csempésztél ki a Hobbitkáknak süteményt tonnaszámra? Igaz is, el kellett volna küldeni a sütemény-kommandónkat!
Pusszantás!
[size=9:1lvk11o6]Hétvégén vas megyébe megyek rokonokhoz két napra, így nem leszek elérhető[/size]
- Eruntale/Hanna
- Nem elérhető
- Köszönetek: 2
viszont táncoltam hajnalig és betegre zabáltam magam az esküvőn, haogy egy jó hobbithoz illik
- Kincső
- Nem elérhető
Olosta (Aelalin) írta:
_Newra írta: Nya meséljetek mi volt.
Bocsánat, hogy nem telefonáltam, de a telefonom kimerült. Volt csótány?
Ki volt középen a gruphágnál?
"Déli Fertály" fedőnevű akcijó rulz!
Na Pusszancs!
Hmmm.... a csótány elmaradt.
Középen talán Ratzkha volt.
Kár, hogy nem jöttél.
Ja, mert mire odaértünk, elmúlt fél2
És igen, Ratz volt középen
- Olosta
- Nem elérhető
_Newra írta: Nya meséljetek mi volt.
Na Pusszancs!
Hmmm.... a csótány elmaradt.
Középen talán Ratzkha volt.
Kár, hogy nem jöttél.
- Newra
- Nem elérhető
Olosta (Aelalin) írta: Papa pici fiát (kistesó ) én is láttam már webkamerán, akkor éppen dajkálta. Meg nekem küldött képet róla nem sokkal a születése után, bi-bi-bíííííííííííí.
Képet nekem is küldött bi-bi-bííííííííííííííííííííííííííííííííííí!
Nya meséljetek mi volt.
Na Pusszancs!
- Ryana
- Nem elérhető
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- Kincső
- Nem elérhető
- Ryana
- Nem elérhető
Most 90% h Pécsen töltöm azt a hétvégét szülinap miatt... Ha nem megyek haza előbb (aminek szintén kicsi a zesélye) akkor lemegyek állomásra integetni nektek.Olosta (Aelalin) írta:
Ryana írta: Banyek. Tényleg minden taliidőpont olyan lesz ami nem fog összejönni?
Mért? Tedd magad szabaddá!!!!!
Szép hely a boldogság! Úgy odavitorláznék! Ott napfürdőzik egy szál tangában az összes műanyag játék!
- Olosta
- Nem elérhető
Ryana írta: Banyek. Tényleg minden taliidőpont olyan lesz ami nem fog összejönni?
Mért? Tedd magad szabaddá!!!!!
- Ryana
- Nem elérhető
- Olosta
- Nem elérhető
Anyám, ez mekkora zsííírság!!!!!!
Azt észrevettétek, hogy az első sátorrázásnál leesett a zászlónk a sátorról? 8O
Ja, és most megyek végre aludni.
Pusszancs nektek!
- Kincső
- Nem elérhető
- Olosta
- Nem elérhető
Jó volt a mai nap. Csak kicsit sokan voltunk, mmint nem mi hobbitok, hanem mindenki. Eh... na mindegy.....
Tök jó, hogy eljött Csilla és Furi is!!!
Ja, igen, két hét múlva a "Déli Fertály" fedőnevet viselő akció kerül bemutatásra, melyre remélem, hogy minél többen eljöttök!
Részletek kicsit később (legkésőbb egy hét múlva).
Ami biztos:
az időpont: szept. 16-17
a retúr diákjegy a Nyugatitól Félegyházáig 1004 Ft (plussz kell még némi kis lovetta buszjegyre is)
szállás: nálunkéknál (azért egy-két hálózsákot hozhattok -- nem fejenként értendő)
ellátás: hááááááát........ ha az idő engedi, akkor este sütögethetünk kicsit némi tűzféleség mellett
megnézitek Petőfi és Móra városát
Ami nem biztos, de jó lenne, ha belefér:
kis séta a közeli erdőcskében
Na, jövő hétre menézem a vonatokat, meg a buszokat, meg a programokat, meg a mindeneket. Arra számítsatok, hogy szombaton elég korán el kéne, hogy induljatok Pestről, mert csak!
- Kincső
- Nem elérhető
Két hét múlva hétvégén pedig irány a "Déli Fertály"! Olosta, részletek? Milyen vonattal érdemes menni, mennyi a jegy, stb? (Vagy ne legyek türelmetlen? )
[size=9:1l3wntgh]Szerk.: u.i. tudom, tanuljak meg gépelni [/size]
- Maglor
- Nem elérhető
de mi azért jók leszünk:)
apropó... Ákoska? Furi?
- Leguanember
- Nem elérhető
Kincső már írta a tényállást. 12:30 Batthyány; 13 óra körül már a Hajógyári-szigeten.
És a délutáni fél kettőkor össznépi csótány! Ryana, akkor csak koncentrálj rá erősen!
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
- Olosta
- Nem elérhető
Meg elvileg úgyis lesz közös tömegközlekedés:
Ankalimon írta: A tömegközlekedők számára 12.15 és 12.30 között a Batthyányi téri HÉV megálló bejáratánál előzetes találkozási pontot szervezünk. A közös indulás a 12.30 utáni első HÉV szerelvénnyel történik (a jegyeket vegyétek meg addig.)
Na, szóval gyorsan döntsünk valamit, ha akarunk előzetesen talizni, mert ma nem akarok fél kettőig fentmaradni.
- Irunien
- Nem elérhető
mondjuk fél egy (12:30) árpád hídi hév megálló vagy filatorigát?..
Igazából nemtom, melyikhez van közelebb a végső úticél..
TI hogy s mint szeretnétek?... ....
"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe
- Kincső
- Nem elérhető
De igazából azt akartam mondani, h. beszéltem (pontosabban sms-t váltottam) Csillával, és ő is jön
Mennyi népes hobbitcsalád, h. mindig esküszik valakinek a valakije... Esküvősök, érezzétek jól magatokat, egyetek helyettünk is, mi meg majd gondolunk Rátok erősen!
[size=9:20y4qifq]Olosta kész a CD-d [/size]
- Ryana
- Nem elérhető
- Irunien
- Nem elérhető
Hobbitkák! lesz holnap valami összhobbiti találkozó, hogy szépen együttesen vonuljunk be a tábori talira , vagy nincs erre igény?..
pusz
"Nincs értékesebb egyetlen napnál"- Goethe