- Köszönetek: 0
MTT Nyári Tábor 2007 - pályázat
- Ringbearer
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK6
2008-as...öö dobjunk fel egy érmét?
"Be the change you want to see." Gandhi
- Ilmadrin
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Rayan, szerintem ez oltári klassz!!!
Idáig ez tetszik a legjobban! :bounce: :dance: :bounce:
"Csak egyszer kiteszed a lábad az útra,
és már el is jutottál, ki tudja hová?"
- Rabyn
- Nem elérhető
"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
- Ilmadrin
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK3
Azonban nem tudom megnyitni Rayan freeblogos elképzelését!!!
Mi lehet a baj??? : : :
"Csak egyszer kiteszed a lábad az útra,
és már el is jutottál, ki tudja hová?"
- Ankalimon
- Témaindító
- Nem elérhető
- COM_KUNENA_SAMPLEDATA_RANK_ADMIN
- Köszönetek: 2
Csak bátran...
www.ankalimon.hu/downloads/tabori_palyazat_2007_03b.doc
- Rayan
- Nem elérhető
Katt ide a dokumentum letöltéséhez!
Itt megtekinthető szervezői csoportunk pályázata, természetesen spoilerek nélkül. Arra kérünk mindenkit, akár a blogban, kommentben, de jobban örülnénk, ha itt a topicban, olvasás után véleményeznétek a koncepciót, hogy nektek mennyire tetszik, és éreznétek-e indíttatást, hogy résztvegyetek egy ilyen jellegű táborban.
Read
Csinci
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Még 21 percig tart a hétfő, az a nap amelyre a t. bizottság a táborpályázat második fordulójának feltételsorát ígérte.
Amennyiben nem kapunk ilyen tartalmú levelet, nem lesz mi alapján átdolgozni a pályázatokat és az egész pályáztatás úgy ahogy van elbukik és összeomlik.
Úgyhogy légyszíves...
"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/
"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
Gandalf írta:
Nem megy! A kérdőívet itt mindig a fórumos regisztrációhoz kötöttük, és a nyári tábor csoporttagsághoz, más tárhelyen nem tudnánk ellenőrizni, hogy ki szavazott és ki nem. Nem táborozók nem szavazhatnak értelemszerűen.Alyr Arkhon írta:
Leguanember írta: Alyr, a kérdőív majdnem két hónapja készen van, nem lehet felpakolni az oldalra, mert egy ideje és jelenleg sincs programozási lehetőségünk.
És ha másik tárhelyre tennétek, ide meg csak a linket raknátok be?
Ha kell én felajánlok tárhelyet szívesen. (csak lesz reklámcsík)
A dolog megoldása egyszerű: a tábori csapatok topicjaiba teszitek be a linket, vagy elkülditek mailben a linket minden táborozónak.
A teszt többszöri kitölthetősége meg technikai probléma és nem a szolgáltatótól függ hanem az adott lap írójától.
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Rabyn
- Nem elérhető
- Felagund
- Nem elérhető
Leguanember írta: Felagund, nem derült ki semmi, magánbeszélgetésből ne következtess, légy szíves!
De, számomra így derült ki, és én márpedig következtetek.
Pont
Our knees do not bend easily
- Ben
- Nem elérhető
Szerintem arról volt szó, hogy mindenki megkapja e-mailben a kérdőívet, nem lesz sehol neten (minthogy az nem megy). Így meg tényleg csak az tölti ki, akinek kell.Panni írta:
Phaedra/Namarie írta: Áthidaló megoldás: elkülditek a táborban résztvettek e-mailcímére a kérdőívet/linket, és így nagy valószínűséggel csak az illetékesek tölthetik ki.
Ebben az esetben sem mindegy, hogy milyen lapon van fenn a kérdőív, mert sok netes oldalon egy ember többször is szavazhat, ami elferdítené a kérdőív hitelességét. (Üssetek le ha hülyeséget mondtam.)
basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
- Panni
- Nem elérhető
Phaedra/Namarie írta: Áthidaló megoldás: elkülditek a táborban résztvettek e-mailcímére a kérdőívet/linket, és így nagy valószínűséggel csak az illetékesek tölthetik ki.
Ebben az esetben sem mindegy, hogy milyen lapon van fenn a kérdőív, mert sok netes oldalon egy ember többször is szavazhat, ami elferdítené a kérdőív hitelességét. (Üssetek le ha hülyeséget mondtam.)
"Amikor táncolsz, nem az a célod, hogy egy bizonyos pontra megérkezz a táncparketten, hanem hogy minden lépést élvezz, míg odaérsz." (Wayne Dyer)
- Namarie
- Nem elérhető
Gandalf írta:
Nem megy! A kérdőívet itt mindig a fórumos regisztrációhoz kötöttük, és a nyári tábor csoporttagsághoz, más tárhelyen nem tudnánk ellenőrizni, hogy ki szavazott és ki nem. Nem táborozók nem szavazhatnak értelemszerűen.Alyr Arkhon írta:
Leguanember írta: Alyr, a kérdőív majdnem két hónapja készen van, nem lehet felpakolni az oldalra, mert egy ideje és jelenleg sincs programozási lehetőségünk.
Áthidaló megoldás: elkülditek a táborban résztvettek e-mailcímére a kérdőívet/linket, és így nagy valószínűséggel csak az illetékesek tölthetik ki.
Elfogagadható javaslat?
A pályázatok utólag nyilvánosságra lennének hozhatók? Eluatsítás indokával együtt. Így elejét lehetne venni a téves következtetéseknek, és rengeteget lehetne tanulni belőlük.
Erre is kérek választ!
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Leguanember
- Nem elérhető
Felagund, nem derült ki semmi, magánbeszélgetésből ne következtess, légy szíves!
Végül, de nem utolsósorban a bizottság tagjaként követelem a részemet a kritikákból.
Köszönöm, Ádám/Leguanember
TEGYETEK JÓT, MERT TUDTOK.
Minden más hiábavalóság.
- Alyr Arkhon
- Nem elérhető
/Cynewulf/
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
- Namarie
- Nem elérhető
Felagund írta:
Gandalf írta: ebből az egyik (Felagund-Cueddo-Ery) csapat már kiesett
Mint utólag kiderült, főleg nem "szakmai" okok miatt...
ha majd döntöttetek, esetleg nyilvánossá lehet tenni a páylázatokat, és az okokat is?
Komoly a kérdés.
"ó, én vad atyámfiai, nem fog átok: elmegyek én tihozzátok"
"Gyere ide, ne félj! Biztonságban vagy a biztonságban lévők között!"
- Felagund
- Nem elérhető
Gandalf írta: ebből az egyik (Felagund-Cueddo-Ery) csapat már kiesett
Mint utólag kiderült, főleg nem "szakmai" okok miatt...
Our knees do not bend easily
Három pályázó csapat volt teljesen eltérő koncepciókkal, ebből az egyik (Felagund-Cueddo-Ery) csapat már kiesett, kettő pedig (a Remzymama-Rayan-Rabyn-Alyr és az Angwen-Ankalimon-Gandalf csapatok) továbbjutott egy második fordulóba, ez a lényeg.
- Leguanember
- Nem elérhető
Melyanna írta:
Elnézést, hogy idepofátlankodok, de gondoltam, nyújtok némi segítséget. Ha jól érzékelem, ide kell mennetek:Leguanember írta: Telco ad helyszínt és Brandir a bizottság elnöke. Csak ők dolgoznak, én meg nem is alszom mostanság. Nézzetek netet előtte!
Erzsébet krt. 21. (kb. szemben a Hunnia mozival), a kapucsengőn "Székely" felirat van.
[size=9:2xo7gvrv](remélem Telco nem harapja le a nózimat, hogy adatokat szolgáltatok )[/size]
Kaptam egy emilt Brandirtól, aki igazán betehette volna ide is az információt, de most megteszem én.
Sajnos, Melian, rossz lóra tettél, bár csak félig.
A helyszín ma este héttől:
Erzsébet krt. 51. (a Király utcánál) 46-os kapucsengő.
Minden más hiábavalóság.
- Melian
- Nem elérhető
Elnézést, hogy idepofátlankodok, de gondoltam, nyújtok némi segítséget. Ha jól érzékelem, ide kell mennetek:Leguanember írta: Telco ad helyszínt és Brandir a bizottság elnöke. Csak ők dolgoznak, én meg nem is alszom mostanság. Nézzetek netet előtte!
Erzsébet krt. 21. (kb. szemben a Hunnia mozival), a kapucsengőn "Székely" felirat van.
[size=9:259ri94m](remélem Telco nem harapja le a nózimat, hogy adatokat szolgáltatok )[/size]
Melian
*tiuda meina tiutjandei*
- Leguanember
- Nem elérhető
Rabyn írta: Ádám: légyszives írjatok egy sms-t, hogy hol leszünk majd mert a mi csapatunk dolgozik és tudnunk kéne hova menjünk.
Látom úgy tűnök fel, mint kompetens ember, de tévedés. Telco ad helyszínt és Brandir a bizottság elnöke. Csak ők dolgoznak, én meg nem is alszom mostanság. Nézzetek netet előtte!
Minden más hiábavalóság.
- Rabyn
- Nem elérhető
- Leguanember
- Nem elérhető
A nap folyamán Telco beírja a pontos címet.
Mindenki ott legyen ám!
Minden más hiábavalóság.
- Leguanember
- Nem elérhető
Csütörtökön délután-este várható a meghallgatás, feltehetően a Bimbó úton, nálunk itthon. Megerősítés holnap.
Becze Ádám (Leguanember)
Minden más hiábavalóság.
- Rayan
- Nem elérhető
tiltsátok be a kisbetűt
Csinci
- Leguanember
- Nem elérhető
kriszana írta:
nem akarok beleszólni, de az utóbbi hónapokban többször volt gond a Tolkien.hu levelezőjének működésével - az én postaládámba sem érkezett meg sokszor több levél.Leguanember írta: Elvárjuk a pályázatot. Ezalatt azt kell érteni, amit régen jelentett ez az ige.
Nem lesz gond, küldjétek akár több különböző címről is a brandir@tolkien.hu e-mail címre!
Ezért tán nem ártana valami alternatív - nem tolkien.hu-ra végződő - e-mail címet megadni a pályázóknak
csak a biztonság kedvéért
(az ugye mégiscsak jelent valamit, ha 3x elküldték, és egyszer sem ért oda..)
Van benne igazság! Bár akkor már a Te egyik címed is beírhattad volna...
Ha tegnap is küldtetek, és Brandir nem jelzett vissza, akkor leguanember@citromail.hu , leguanember@freemail.hu .
Minden más hiábavalóság.
- kriszana
- Nem elérhető
- A válasz az, hogy talán. És ez végleges.
nem akarok beleszólni, de az utóbbi hónapokban többször volt gond a Tolkien.hu levelezőjének működésével - az én postaládámba sem érkezett meg sokszor több levél.Leguanember írta: Elvárjuk a pályázatot. Ezalatt azt kell érteni, amit régen jelentett ez az ige.
Nem lesz gond, küldjétek akár több különböző címről is a brandir@tolkien.hu e-mail címre!
Ezért tán nem ártana valami alternatív - nem tolkien.hu-ra végződő - e-mail címet megadni a pályázóknak
csak a biztonság kedvéért
(az ugye mégiscsak jelent valamit, ha 3x elküldték, és egyszer sem ért oda..)
"There is only one journey. Going inside yourself." (Rainer Maria Rilke)
- Leguanember
- Nem elérhető
FELHÍVÁS
Jövő hét kedden (október 10.) délutánra-estére várható egy rövid bevezetés a rendezvényszervezésbe, melyre sok szeretettel várunk minden szervezni vágyó entitást!
Egyelőre tegyétek szabaddá az időpontot! Különösen ajánlott ez azok számára, akik a nyári táborra adtak be pályázatot, hiszen két napra rá, csütörtökön lesz meghallgatás, ahol a frissen tanultak is kamatoztathatók.
Természetesen az összejövetel céljai között szerepel a tatai rajongói találkozó előkészítése is, mint önpróba-lehetőség.
Részletek nemsokára.
Minden más hiábavalóság.