Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007

Több
17 éve 4 hónapja #337171 Írta: dorwinion
dorwinion válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007
Én kész vagyok... Szerelmes vayok belétek!!! :D :D :D

Ha nevetek, boldog leszek. Ezért tovább nevetek... :-)
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja - 17 éve 4 hónapja #337165 Írta: Olosta
Olosta válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007

Celebrom írta: A vonatút nekem se volt jobb (ugye Olosta).

Az még semmi sem volt ahhoz képest, hogy Pestről hogy jutottam haza Félegyházára!
Amikor Zuglóban bejelentette a hangosbemondó, hogy a vonatom 65-70 percet késik, majdnem sírva fakadtam. De végül egy átszállással és a 17:40-es több, mint egy órás késését kihasználva, végül is csak fél órával értem később haza, mint terveztem.

A tábor meg überzsírkirályság volt! :D
Köszi a DreamTeam csapatnak, hogy hülyék!
A kézműves rendnek meg hogy ügyesek.
További köszönőlistába nem bonyolódnék, mert úgyis kihagyok valakit.

Szeretlek titeket!

Ui.: A 16-os szoba lakói (a Sikló hajó leányságának nagy része + Ákoska), meg irtó jó fejek! És éljen az esti pletykázás a teraszon! :D

Valamint:
SZIA ANDRIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mrgreen:

"...megfordulok, s álmodom,
egy másvilágba távozom..."
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja - 17 éve 4 hónapja #337161 Írta: Panda
Panda válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007
Csatlakozom az örömködők táborához, de már a kialudt oldalról. 8)

Én 2005. elején láttam először élő MTT- st, előtte 1 évig olvastam a fórumot és most azt az MTT- t/közösséget láttam, amelyik az elején a fórum alapján megtetszett. Mert én eddig úgy éreztem, ez itt a társadalomból kirekesztett szerencsétlen flótások képzelt világa, de most tényleg úgy tűnik nekem, hogy sok teljesen normális ember van (bármekkorát is röhögtek ezen a Süncök a gyertyás beszélgetésen), akiknek normális munkájuk van/tanulnak, csak a szabadidejüket nem tévénézéssel és sörözéssel töltik, hanem nagyon aktívan és tudatosan használják ki a bennük rejlő dolgokat. Szerintem.
A magam részéről is változtam abban a fél- egy évben, amíg nem nagyon láttam ezt a közösséget, és most pont jól érzem itt magam. :D Szal tnx magamnak és nektek, meg a véletlennek és a 4. dimenziónak, az időnek. :lol:
Ja és azt is tökjó volt látni, egyes alakok mennyit változtak illetve haladtak tovább az útjukon! (Ring, Estel, Gandalf, Feanor, Celebrom, Rana, Esgal, Orsi és Virág)

Nagyon- nagyon köszönjük a csapvezeknek, csapvizeknek, rendi vezetőknek és tábvezeknek az egészet! Mondjátok már el, hogy lehet abból a fáradtságból, ami már a tábor közepe táján látszott rajtatok, még nagyobb erőt meríteni és egyre csodálatosabb dolgokat csinálni az alátok rendeltekkel!!!!!

Ha jó dolgokat kéne mondani, nehéz helyzetben lennék. Megköszönni nem akarok semmit, mert szerintem mindenki élvezte, amit csinált. ;)
Tömören megemlíteném, amire a mindent ütő alapérzésen túl asszem emlékezni fogok. :D

:cheers: A keretjáték, a nem beépített emberek megszólalásai és a tábor helyszíne
:evil2: A brutálisan élvezetes testvérmészárlás
:fight: Ratzkha és Icke
Diri di dam dam, salalalalalala, pam pam para pam pam, és tökjók volt napközben a zene
Csapatunk süne és gyömbére
:itscool: Táncos (t)rend és a rendfőnöknők, mesterdarabok és amire Minccel készülünk, és hogy majdnem edzőtábor lett :D
Feanor és Icke, vagy Icke és Feanor
Ankalimon fehér cucca, amiben olyan volt, mint egy napkeleti bölcs
Icke fehér cucca, amelyben a fagyaltoskocsi után repült :mrgreen:
Sokan, akik jelenlétükkel emelték a Fák Fényét (Gillz, Pók, Inczy, Márk, Andris, Dreamer, Fq, Felagund, Drizzt, STB.)
Mi, akik láttuk a fák fényét 8) , ahogy Anci mondta halálukkor
:eek2: Megijedés a hullócsillagoktól és pli- pli- plí hanyattfekve a csillagok alatt
Forróba hajló levegő és Hideg víz :D
Szieszták vizes pólóban a fák árnyékában tömegesen alva
:arrow: "ki kéri a vegajegyem?" "ÉN!" "ÉN!!" "ÉN!!!"
:cross: :cool2: Kalózok
:up: Répit, na mi a helyzet, 2, vau, de hát...titeket...meg akarnak ölni...gyere velünk...
:bandit: Tánc mezítláb a réten, indexlámpák fényében

Tökjó, hogy van még egy párhuzamos valóság, ahol 10 napig voltunk. :D

Ja, egyet mégis megköszönök: hogy rávettetek, hogy menjek. Sokan voltatok és váratlanul támadtatok. Jobban tudtátok mint én, és kimentettetek tudatlanságomból, kösz! :wink: :D 8)

[size=9:2peb55on](Amikor kiválasztottam ezt az avatart, azt hittem, senki se használja, de egyre ismerősebbnek tűnik. Kitől másoltam?)[/size]
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #337159 Írta: Feanor Faelivrin
Ezt a tábort egy szóban össze tudom foglalni: nagyonfantasztikusanjóvoltbazz. Na talán egy kicsit lehet vitatkozni a nyelvtanról...
Ha mindenkinek meg szeretném köszönni amit meg akarok akkor nem mennék kapolcsra. Egy fontos dolgot azért kiemelnék: ennél jobb közösségbe még nem sikerült beférkőznöm.
8)

"A mosoly a leger
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #337148 Írta: Mírrand / Verinen Enkeli
Wuuu...annyira jó lenne mindenkinek egyesével megköszönni, de sajnos a lehetőségeim ezirányba korlátozottak. Így csak így röviden köszönöm meg mindőtöknek, hogy ennyire jól érezhettem magam, köszönöm a csapatot, a rendet, hogy sokáig alhattam :D , hogy függőágy, a rengeteg beszélgetés, potyacigi, a jó és sok kaja, a tosz, a hátkenegetés, a masszír, a viccek, a nevetés, a víz, a fagyis kocsi, a fa, a darazsak NEM!, a báb, a mammut, a kristályom (amit útközben sajnos elhagytam...*sír-és-anyáz), a sok tea, a nyúl, a póktalanítás, a zene, a rézfaszúbagoly, a dubidámm, a hangszerek, a csillagok, a szél, a tánc, a szobatársak, a borotvált mellkas, a paradicsom, a batik, a perec, a dinnye, a látogatóm!, az árnyék, a barnulás, az előadások, ÉS MINDŐTÖK HATÁROZOTT ÉS TAGADHATATLAN RÉSZVÉTELÉT!!!

Tagadhatatlan részvételét a táborban, és abban, hogy ilyen elképesztően, frenetikusan, fantasztikusa, hihhetetlenül, gigászian, űberelhetetlenül jó, és tikkasztó táborban vehettem részt VELETEK!!! Mikor Miskolcon lehagyott a vonat, sírtam és jólesett. Ismét A Család részese lehettem :D És ez jó.
Nagyon jó.
Köszönöm.

No DE!

Elég a szájtépésből, töltsétek fel a képeket :twisted:

"Alarms will ring for eternity
The waves will break every chain on me"
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja - 17 éve 4 hónapja #337144 Írta: Tünde
Tünde válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007
Köszönet

:arrow: Először is a Professzornak, hogy létrejöhetett ez a közösség :meghajol:
:arrow: A tábor főszervezőinek, hogy megcsináltuk – Csnz, Alyr, Ery
:arrow: A csapatvezetőknek – Esgal, inczy, Rabyn, brokkoli, Dreamer, sebcsaba, Dodiee, Gandalf, Ádám - hogy előtte és alatta is a maximumot adtátok, és annyira vigyáztatok a csapatotokra
:arrow: A rendivezetőknek – Márk, Ankalimon, Szofi, Mil, Pók, Aeglos, gillz - hogy okosítottátok a népeket és rendet kovácsoltatok belőlük
:arrow: Jácintnak, hogy nem tudtam olyat kérni, amit ne teljesített volna
:arrow: Remzynek, hogy ugráltathattam és keveset balhézott, és hogy a fiam
:arrow: Adimnak a csapatjátékért, azért, hogy van és tartotta bennem a lelket
:arrow: Meliánnak, a kirándulásokért és, hogy segített mindig, amikor kellett
:arrow: Dorwnak a raktárért és hogy bármit megteszel akkor is, ha nem kérem és a hatalmas röhögésekért mindkettőtöknek
:arrow: Rózsának, hogy érti amit csinál, mert én nem
:arrow: Narbnak a hennáért
:arrow: az előadóknak a színvonalas műsorért
:arrow: a fiúknak, akiktől mindig lehetett segítséget kérni, főleg az utolsó nap – Ratz, Celebrom, icke, Andris, Gergő, Gyurma, Fela, Pered, nem is tudom, ne haragudj, ha kihagytalak véletlenül
:arrow: Newrának a fuvarért
:arrow: Kincsőnek a filmezésért
:arrow: mindenkinek aki fényképezett, hogy láthatóak legyünk sokáig
:arrow: Ulmonak, hogy annyit piszkálhattuk, és mégis…..
:arrow: Márknak, Ankalimonnak, Rózsának a fuvarért, remélhetőleg a kocsik egyben vannak
:arrow: a bagós szekciónak a nagy beszélgetésekért
:arrow: Jacoponak a mi a helyzetért-t
:arrow: Cének és Zének, hogy megismerhettem őket
:arrow: fqnak és Orsienak, hogy olyanok amilyenek – ne sírj kicsi lány, lesz még tábor
:arrow: Dreamernek a csipkelődést
:arrow: Ben mamának, Ildinek a perecért
:arrow: mindenkinek, akitől kaptam egy nagyölelést amikor fáradt voltam
:arrow: az Obszidián csapatnak az ebédért, finom volt
:arrow: az összes táborlakónak, hogy eljött, résztvett, megcsinálta, élvezte, dícsérte, segített és hogy senki nem komplett
:arrow: az időnek, hogy elviselhető volt, akkor is ha megfőttünk
:arrow: a bojlernek hogy néha azért volt melegvíz
:arrow: az életnek, hogy szép

:arrow: ha kihagytam valamit vagy valakit, az csak a zakkant fejem számlájára írható, bocs

:arrow: jövőre veletek újra remélhetőleg ugyanitt a folytatás

Este vala

"Anyává csakis a gyerek tehet - nem az apa"
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #337137 Írta: Acho
Acho válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007
Remélem, jövőre én is csatlakozhatom e vidám teamhez! ;-)

Ben írta: Fuck you Morgoth, fuck your mother
and please return the három szilmaril.

Ben, ez zseniális! ;-) :D:D:D
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #337135 Írta: fqqdk
fqqdk válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007
Ha nem a munkahelyemen lennék, most kábé hatszor nagyobb listát kezdenék el írni, mint Artemisz.
Szeretnék köszönetet mondani kivétel nélkül mindannyiotoknak a jelenlétetekért, a kreatív cuccmányokért, mindenért, amit kaptam ettől a tíz naptól.
A mérleg nálam úgy néz ki, hogy összesen két dologtól kaptam nagyobb idegbajt, és csak pár apróság volt, ami folyamatosan zavart, de ezekről nem itt akarnék írni. Támogatnám azt, hogy ez a topik a szokásos köszönetnyilvánítások és élménybeszámolók helye legyen, a táborról történő konstruktív elmélkedést valahol máshol kellene megoldani. Szóval ez a tábor vanyasztikusan, noldasztikusan, telerensen ainulóg volt!

Már említettem pár embernek, hogy én úgy indultam el ebbe a táborba, hogy húszszázmillióhatszázhuszonkúlenc dolgot akarok csinálni, és tulajdonképpen csak magammal nem vagyok elégedett teljesen. De azért igyekeztem.

Amit mégis külön ki kell emelnem, hogy szeretnék elnézést kérni a számháború résztvevőitől a nem eléggé átgondolt játékszabályokért, és köszönöm nekik, hogy lelkes bétatesztelőink voltak. Az eredmények értékelése folyik, majd csinálok egy fórumszerűséget a nagy internetbe bele, ahol kidolgozhatunk egy egységes, a lehető legkevésbé félreérthető, mégis kellő dinamizmust és intenzív játékélményt nyújtó szabályrendszert. Adott esetben arra is vevő vagyok, hogy Kósza kommandóékkal együtt további tesztköröket csináljunk itt-ott.

Nagyon szeretnék köszönetet mondani Angwennek, Idrilnek és Ratzkhának, a mesterdarabunkért, és hogy annyira jók voltak. Öröm veletek együtt dolgozni.

Szeretném megköszönni Nodleenak és a Csírázó Sziklancsoknak (közülük is különösen Narba Cementárinak), hogy baromi jó csapat lettünk annak ellenére, hogy nem mindig tudtunk együtt kreatívkodni meg artoskodni.

Nagyon jól esett, hogy a végefelé már bele tudtam pofázni a keretjáték eseményeibe, mert az imprók hihetetlenül élővé tették azt, ezért ickének jár a makszimális riszpekt. Patiszonnak szeretném még megköszönni, hogy elsütötte a kiránduláson a megbeszélt poént.

Az időjárás-szabályozás területén kutatásokat végző bölcs tüncök kedvéért álljon itt Mandos nulladik próféciája, amit még ki kell majd próbálni a szél ellen. A matematikusok csak Peano-aximómákként ismerik, ez a forma ugyebár a Feanor-axiómák torzult alakja.

1. A nulla természetes szám.
2. Minden természetes számnak létezik rákövetkezője.
3. A nulla egyetlen természetes számnak sem rákövetkezője.
4. Különböző természetes számok rákövetkezője is különböző.
5. Ha valamely tulajdonság igaz a nullára, és abból, hogy e tulajdonság igaz egy nem nulla természetes számra, következik az, hogy igaz annak rákövetkezőjére is, akkor a tulajdonság igaz minden természetes számra.

Hálával tartozom még Ringnek, amiért olyan jó volt hozzám.
Köszönöm Remzynek, hogy bizonyos értelemben a jobbkezem volt.
Köszönöm Orsienak hogy elvisel, nagyonnagyonnagyon szeretem.

Basszus úgy ülök most itt az idióta kollégáim közt, hogy csak arra tudok gondolni, hogy milyen furcsa most minden, miután láttam a Fák Fényét, ők meg nem... :)

code a rat the monster on doom in it
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja - 17 éve 4 hónapja #337134 Írta: Snufi
Snufi válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007
Na most akkor én is. Nagyon jól éreztem magam a táborban, ez volt az első, amin ott lehettem, és nagyon örülök, hogy a Szikrázó Csillag (alternatív nevén Csikrázó Szillag avagy Csírázó Szikla) csapatba kerültem és hogy olyan körültekintő és figyelmes csapvezünk volt, mint Nudli. Amikor először megláttam a csapatbeosztást, a névsort, hát bizony elszörnyedtem, hogy micsoda alter banda lesz ez vajon, de nagyon nem olyan volt, mint amire számítottam. És szerintem így volt tökéletes :D
Csapattársaimnak mindenképp szeretnék nyálas köszönetet mondani, mert kreatívak, kedvesek, segítőkészek voltatok, főleg viccesek és türelmesek. :)

Köszönöm tehát:

Ákosnak, hogy a tik-takkos (Gil-Galad) játékot megmutatta nekünk és hogy ezzel megbolondítottuk a tábor hátralevő idejére az összes embert, akire ráragadt a játék őrültsége.

Efkúnak és Orsienak, hogy igazi őrültek és kreatívak voltak mindvégig, habár ebbe néhány késés is belecsúszott a csapatgyűlés hátrányára :) Efkúnak még továbbá azt is, hogy a legtöbb performansznak szellemi atyja volt. Jaéspersze a zárt ajtókat. :D

Jacopónak, hogy elzongorázott minden hülyeséget nekünk és nem töltött napi nyolc óránál többet a dohányzó szekciónál, az idióta röhögéseket, a gitározásokat (svábyandrást meg ilyenek), valamint az építő kritikával bíró tündéri megjegyzéseket :)

Nudlinak a csapatösszetartást és hogy sok-sok jó ötleted volt, amivel kreatívkodásra bírtad csapatunkat, a pajzsfestést, és azt a néhány rövid beszélgetést.

Narbnak, hogy a csillagocskára vigyázott és bedobta néhány drámai jelenet közepébe :D Valamint a sok szép táncot, arcfestést ...és bevállalta! Ó igen, ezt nagyon tisztelem benne :) )

Vewynek a hősiesen megvarrt vakondfejeket, nyúlfület, sok sálat és hogy így egy kicsit is megismerhettem.

Gilgnek a zászlóőrzést a bokorban, a sok hülyéskedést és hogy személyesen is találkoztunk :)

Panninak a fárasztó poénokat, a jelenlétét, a pajzson lévő gyönyörűszép mintát, a pokrócot és hogy ott voltál :)

Koppánynak, hogy Szipák lettem, azt az istenifinom babgulyást és a hülyüléseket. :)

Cének és Zének, hogy bár csak kis ideig voltatok és nem sokat beszéltem veletek, de egy keveset hozzáadtatok ti is a csapathoz.

Valamint Maunak az eposzos előadást, a dohányzónál eltöltött időt és a beszélgetéseiteket, amiket olykor hallgattunk.

A többiek, akik kicsit sokan vannak, szintén rengeteget adtak hozzá a táborhoz, a keretjátékhoz, a rendekhez, és úgy általában a lelkemhez is egy-egy kis darabkát. (Úgyis ki fogok hagyni néhányakat...)

További köszönet:

Suhinak természetesen, hogy franciaágyat avanzsált az ágyneműjéből odakint a füvön, a póküldözéseket, a dubidámmot, a rézf.szú baglyot, a toszokat, a karkötőket, a tábortüzet meg mindent, de ezt úgyis tudod :)

Artemisznek, hogy esténként énekelt Amyval és csodaszép volt, és nagyon sajnáltam, hogy korábban mentél haza és hogy keveset beszéltünk.

Estelnek, hogy csak kétszer húztad ki a hajamból a hajgumit, hogy dubidámmot énekeltünk a vonaton, hogy kaphattam a limonádétokból és hogy a mesterdarabod milyen wow lett. :)

Rohinnak, hogy rendi foglalkozáson kívül legyaktál megszámlálhatatlan alkalommal, és nem hagytad, hogy abbahagyjam az egészet :)

Eglarnak, hogy kicsit jobban megismertelek és olykor beszéltünk egy keveset, nagyon jólesett.

Peredhilnek, hogy egyszerűen olyan vagy, amilyen. :)

Tirion-Gergőnek a sziákat és hogy adott a vonaton vizet és hogy megmutatta, hogy harap a ló :D

Newrának, hogy mindig kedves és segítőkész és vidám vagy :)

Gillothnak, hogy sokszor ebédeltünk és vacsoráztunk közösen beszélgetésekkel tarkítva az evészetet. Örülök, hogy megismerhettelek.

Bennek a verébkedést, és hogy énekeltünk, valamint a rézf-szú bagoly evolúcióját ilyen remekül megtárgyalhattam veled :D

Ankalimonnak, hogy Nyúlrog lett.

Mincnek, hogy elviselt a pókos faszkodásunk/om ellenére.

Dorwnak, hogy minden fáradtságod ellenére képes voltál mindig türelmes és humoros maradni, pedig sokszor látszott, hogy mostaztánelégvolt.

Olivérnek, hogy egy őrült állat (ez vonatkozik Feanorra is...) és hogy a vonatúton végig b.szogatott :D

Dreamernek, hogy nem szereted a halat. Csak a lazacot.

Ickének a látványt, hogy tetőtől talpig fehér ruhában flangáltál az utolsó napok kivételével.

Andrisnak, hogy utolsó éjjel felkaptál és bevittél a táncolók közé - szívbajt hozva rám ezáltal :D

Sirgonnak az énekléseket a vonaton és hogy elviselted a dubidámmos szörnyűséget :D

Gandalfnak, hogy ilyen sünci csapatod volt/van.

Valamint Alyrnak a remek keretjátékot, ami nagyon tetszett és Márknak, hogy nagyon jól megszervezte a harcos rendünket és remek Tilion volt.

(Ha ezt most mind végigolvastad, valszeg nagyon eleged lehet már belőlem és a köszönetnyilvánításból :D )

"Well, I'm back."
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #337128 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007
Köszi, VeréBen, elég jó lett! :D (english version lol) :up:
(Egyébként sztem nyugodtan lehet Titteler az írásmód, amellett, hogy 'titellernek' ejtjük, vö. "Attila"... :look:)

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #337118 Írta: Dreamer_KF
Dreamer_KF válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007

Kar'sa írta:

Kincső (Thilanna) írta: PULCSI PULCSI PULCSI
MELEG PIZSAMA/MELEGÍTŐSZERKÓ ALVÁSHOZ
HÁLÓZSÁK FÁZÓS HÁZAZÓKNAK IS

Höhö... no, Kincső, itt intézted jól el nekünk ezt az agyvízforralást...

Nulladik napon még fáztunk is egy kicsit, két pulcsiban voltam.

"Where do I go
Follow the river
Where do I go
Follow the gulls"
Hair
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #337109 Írta: Kar_sa
Kar_sa válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007

Kincső (Thilanna) írta: PULCSI PULCSI PULCSI
MELEG PIZSAMA/MELEGÍTŐSZERKÓ ALVÁSHOZ
HÁLÓZSÁK FÁZÓS HÁZAZÓKNAK IS

Höhö... no, Kincső, itt intézted jól el nekünk ezt az agyvízforralást...

Kārātārānen a áirâë...
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #337108 Írta: Tünde

Nóli i linantea írta: S.O.S.!
Nem találom a fényképezőgépem zsinórját!
Nem rakta el véletlenül valaki? (tábvez szoba/szobatársak?)
:(

tábvez szoba nem, talált cuccok közt nem emlékszem, Jácint ha megtalálja felküldi

Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #337106 Írta: Nóli i linantea
S.O.S.!
Nem találom a fényképezőgépem zsinórját!
Nem rakta el véletlenül valaki? (tábvez szoba/szobatársak?)
:(

If I promise not to kill you, can I have a hug?
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #337103 Írta: Celebrom
Celebrom válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007
BEN: ez naon, naon , naon k...va jó,Gratula!!!!!
És a tábvezeknek is, h ilyen melegben is zökkenőmentesen levezették a tábort.Kár, h többet nem tudtunk röpizni.Jó volt veletek ISMÉT és az újakkal is. Bots ha mindenkitől nem tudtam elbúcsuzni.A vonatút nekem se volt jobb (ugye Olosta).A számháború király volt (legközelebb a táncosoknak ne legyen számuk és akkor TALÁN lesz esélyük:).Remélem lesz sok kép és video és, h minél több emberrel (,bots tünccel), minél hamarabb találkozhatok.
A vizicsaták kellettek és jók voltak. Ha hentelni kell szóljatok, de MONDJÁTOK HANGOSABBAN!!!!!!
Köszönet Esgálnak, h elviselt minket a lányok piszkos fantáziájával együtt.
Táncosok istenien táncoltatok, remélem sokmindent hoztok Kapolcsra. Szofiéknak köszönet a Húrinban való segítségért.
A bátor harcosaink a környék összes kutyáit elüldözték, s ezért köszönet!:)Miaúúúúúú!
Kreatívoknek köszönet, h elviselték a többi rend zajongásait!
A zenészeknek köszönet a jó hangulatért délutánonként.
A bölcseknek a bölcsességekért, s h kezdem kapisgálni, h mi is az a tengwa:).
Örülök nektek, de végszóként: This is Noldaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!

"Férfi-e az ki nem teszi jobbá a világot?!"
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #337097 Írta: Ben
Ben válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007

Artemisz (Erenya) írta: Bennek, hogy egy idióta navigátor! *ölel*

:mrgreen: :reölel:

Azt hiszem, túl sok értelmeset én sem tudok mondani momentán, igyekszem vmiféle köszönőlistát összeállítani majd, bár általában nem szokott sikerülni. :-)

Viszont az újhelyi vonaton hazafelé átköltöttem az Ellopták az oroszok a tankot c. méltán népszerű és igen híres opuszt:

Ellopták a noldák a hajókat,
benne volt egy láda miruvor.
B...d meg Morgoth a jó k...a anyádat,
hozd vissza a három szilmarilt.

De lenn, lenn a, lenn a tenger mentén
élt egy kislány Titeller a neve.
Középföldén harcol a szerelme,
érte könnyes mind a két szeme.

Szállj madárka, gyorsabban a szélnél,
messze még az angbandi határ.
Mondd meg annak a büszke katonának,
szép Titeller mindig hazavár.

Tegnap este érkezett a posta,
hogy meghalt a büszke katona.
Szép Titeller Mandos Csarnokába'
énekelte ezt a régi dalt.

angolul:
The ships was stolen by the Noldor,
and a pack of miruvor was in.
Fuck you Morgoth, fuck your mother
and please return the három szilmaril.

:D

(ps. asszem a 'Titeller' helyesen 'Titteler' lenne, de a befejezésben minden csapat következetesen Titellernek írta, úh maradt. meg így szvsz jobban is énekelhető, vagy mi)

basking in the sunshine of a bygone afternoon,
bringing sounds of yesterday into this city room.
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #337086 Írta: Nóli i linantea
Csak szimplán:

If I promise not to kill you, can I have a hug?
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja - 17 éve 4 hónapja #337084 Írta: Estel Adániel
Estel Adániel válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007

Melyanna írta: Asszem, ez volt az eddigi legjobb, több szempontból is...

No hát én is asszem... :itscool:
Mindenkinek mindent nagyon-nagyon köszönök, bővebbet most még nem tudnék, de ami késik nem múlik;) :twisted:

Mornie utúlië! Believe and you will find your way
Mornie alantië! A promise lives within you now
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #337083 Írta: Melian
Melian válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007
Én már egy nappal hamarabb hazaértem, mint Ti, de ettől függetlenül egy napig "regenerálódtam" :P
Asszem, ez volt az eddigi legjobb, több szempontból is...

Fehérszirtfia, Fehérfirtszia, Ommmm és Áúúúúúúú...

Köszönöm.

Melian
*tiuda meina tiutjandei*
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #337071 Írta: Idhren
Idhren válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007

Sirgon Esgalnor írta:

Peet írta: Hazafele a vonaton még gitárkíséretet is kapott a cucc és minden áthaladó idegennek elénekeltük, valamint ezzel köszöntünk el minden leszálló mtt-stől:)

Mi meg átköltöttük a "melegre való tenkintettel":
Meg fogunk sülni...
Dubi-dibi-dibi-dam
Meg fogunk sülni...
Dubi-dibi-dam
:sleepy: :clown:

Ezüsttövis verzió: Meg fogunk sünni dubi dibi dibi dam :twisted:

Szeretlek Titeket Béláim!!! :)
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #337070 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007
FONTOS!!!!!!!!!!!!!!!!

MINDENKI AKI KÉSZÍTETT KÉPEKET A TÁBORBAN AUGUSZTUS 10IG JUTASSA EL HOZZÁM!!!!

Akkor ugyanis rajta lesz a táboros kép dvdn:)

Le kéne mosnom az út porát magamról, és aludnom kellene:)

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #337066 Írta: Sirgon Esgalnor

Peet írta: Hazafele a vonaton még gitárkíséretet is kapott a cucc és minden áthaladó idegennek elénekeltük, valamint ezzel köszöntünk el minden leszálló mtt-stől:)

Mi meg átköltöttük a "melegre való tenkintettel":
Meg fogunk sülni...
Dubi-dibi-dibi-dam
Meg fogunk sülni...
Dubi-dibi-dam
:sleepy: :clown:
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja - 17 éve 4 hónapja #337064 Írta: Artemisz
Artemisz válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007

Peet írta: Artemisz, azt hittem Estel volt a dubi-dam-dam tosznak az értelmi szerzője. Hazafele a vonaton még gitárkíséretet is kapott a cucc és minden áthaladó idegennek elénekeltük, valamint ezzel köszöntünk el minden leszálló mtt-stől:)

Jaaaaaaaj :lol: :lol: :fáj:
Istenem, de jellemzően hülyék vagytok! Imádlak titeket!!!!!

Köszönetlista, jeee:

KÖSZÖNÖM:

Alyrnak a keretjátékmesét, és azt, hogy olyan hitelesen szomorú Aulë volt a noldák távozásakor

Tündének, hogy idegeit nem kímélve anyáskodott felettünk, és hogy olyan fiatal és lökött mint mi mindnyájan :nagyölelés:

Erynek, hogy kibírta a hülyeségeinket és a történeteit (nem a vicceit! :P ) - ja, és a könyvet külön!

dorwnak a humorát és a türelmét és hogy olyan felejthetetlenül tudja oltani a fiúkat :mrgreen:

Ratznak, hogy FEANOR, hogy odajött 2. este a külön tűzhöz, és hogy olyan imádnivaló őrült vadállat!

Márknak, hogy igazi Tilion volt, és hogy olyan hihetetlenül egyenes, higgadt és megértő.

Póknak, hogy kellően hagyta lazulni extrémen elszállt muzsikus nyáját, s ezzel együtt is annyi klassz dolgot tudtunk létrehozni! És persze a Bolyky Brotherst (:hooovááméésztekisnyuuulaaaacskaaa: :P ) és a locsolókommandót.

Rabynanyunknak, hogy a csapvezünk volt! Ilsaimíre család FOREVER!!!

Mírrandnak a kíméletlen beszólásait és hogy videózhattunk a notebookján.

Aminak, hogy eljött, a mesterdarabot, a violinkulcsokat, a fantasztikus tehetségét, az életkedvét és egyáltalán, hogy olyan, amilyen!!!

Ádámnak a csapatmesét, a dobokat, a hangját, a gitározását, a pörgést és azt hogy ő Ádám

Snufflesnak az odautat és hogy SZOTYIIIII. És hogy annyira drága pici szívemnek.

Suhinak... hát... baő.

Estelnek, hogy VÉGRE előadhattuk a CP-t! Nagyonjóvoolt! Nyüssz :P

Milnek a táncosait.

Ákoskának, hogy fejlődőképes, és hogy szemlátomást nem ment a lányok idegeire a faházban.

Sirgonnak, hogy elhozta a fél éléskamrát és bőkezűen osztogatott belőle.

Ringnek és Idhrennek a CP közbeni imprót.

KicsiVikinek a táncot és a lelkesedését.

Koppánynak az utolérhetetlenül finom babgulyást és az aranyos mosolyát.

Narbnak, hogy festett nekem napsast.

Ankalimonnak a nyúlrogot, a diszkófényt és hogy odafeküdt a pokrócunkra beszélgetni.

Csinczynek, hogy egy tünemény és mindig mosolyog.

Drizztnek, hogy kibírta ép ésszel a "kissé" amatőr zeneprodukciókat, hogy jött Mesterdarabhoz asszisztálni, hogy mosolygott, buzdított és énekelt.

Virágnak és Orsinak a fuvolaszót, a mosolyukat és a lelkes együttműködést.

Peetnek, hogy mindig ott volt, ha kellett, a gitártudásáért és a kedvességééért :doromb:

Silnek az odautat, a rengeteg gyönyörű könyvet és zenét, és hogy olyan csodás pajzsot festett a KékPataknak.

Eldernek (Beni), hogy közénk állt, hogy ott volt, hogy mesélt, hogy segített és vidám, érdeklődő és aktív és nagyon-nagyon szeretnivaló!!

Olostának, Nellasnak, Panninak, Gilgnek és Ancának, hogy NAGYON lehet őket szeretni!!!! Nélkületek üres lenne a társaság!

Bennek, hogy egy idióta navigátor! *ölel*

Dreamernek, hogy egy fáradhatatlan pozőr!

gillznek, hogy belénk oltotta a zombi életérzést :bréénz: :twisted:

Angwennek - na hisz tudod...

Julcsnak a fésűt és a színészi alakítást.

Adimnak, hogy végre eljött és segített és mindenütt ott volt.

Gandalfnak a csapatát (SÜNBAGÁZS), a komolyságát (na jó, már amikor :P ) és a felelősségtudatát, amiért úgy csodálom.

Ranának azt, hogy ott volt, hogy hozta a karikását, hogy gitározott, hogy fotózott, és a 8. esti közös nótázást!

KincsőHuginak, hogy a Hugim, és a közös muzsikálást. Jó utat!!! Vigyázz magadra!!!!

Celebromnak, hogy a legfáradhatatlanabb röpis és az egyik legmájerebb hentelő! :mrgreen:

Maunak, hogy mégis maradt, és hogy megint nagyon sokat tanultam tőle. Hogy mit? Nos, ezt nehéz lenne elmondani.

Cének, hogy ott volt. Nem tudom, előre elhatároztad-e, hogy alkalmazkodni fogsz ennyi idiótához (köztük hozzám is) vagy én voltam elviselhetőbb az átlagnál, de nagyon-nagyon örültem, hogy válthattunk pár szót.

Nimdorcinak a toszt és hogy olyan kedves, figyelmes és vidám.

Dodieenak, hogy hiába volt fáradt, mindig nagyon rendes volt mindenkivel.

Mincnek, hogy hozott papírt, és hogy akkor is elvisel, ha épp játszom az önző seggfejet *ölel*

Meliannak az édes mosolyát és az elfogyhatatlan toleranciáját.

Namarienak az ékköves előadást, hogy tegnap este elmondta mindazt, amit; és hogy betakart a függőágyban.

Newrának az esti szexista hülyülést.

Finwének, hogy bármikor nyúzhattuk rajzolásért.

Borcsinak, hogy olyan aranyos, mosolygós és alkalmazkodó. És hogy olyan szép pajzsot festett Dávidnak. Visszavárunk! Hiányozni fogsz! :( :hüpp:

Dávidnak úgy egyszerűen MINDENT. De úgyis tudod. És azt, hogy nem tiltakoztál a dubidám meg a lila ellen, és odafigyeltél azokra, akikre kellett.

Áginak, hogy próbálta felvenni velünk a lépést, és hogy ez igencsak jól sikerült neki. Nagyon megkedveltelek, picilány!

Lamynak, hogy icke mellett van.

ickének a tegnap estét és a ma reggelt.

Esgalnak a nótákat és hogy a szokottnál sokkal elfogadóbb volt, pedig nem lehetett egyszerű dolga csapvezként. Szuper voltál, véleményem szerint. Fehérszirt fia pedig rulz.

Kincsesnek, hogy beszél, nevet és táncol.

Jacónak a testnedvekkel és varázsigékkel bőven tűzdelt virrasztást.

Feanornak, hogy olyan hősiesen viselte a szétzúzott ujját, hogy hozott függőágyat, az emós frizuráját és az orbitális marhaságait. Szeretlek, kisköcsög!

KisLúthiennek, hogy köztünk volt.

Olivérnek azt, hogy figyelt ránk, élvezte a zenét és ötleteket adott.

Furinak nagyjából ugyanezért, és hogy olyan jól tartja a lépést a "nagyokkal".

Andrisnak, hogy szeretgette Nólit és pátyolgatott mindenkit, aki rászorult.

Karcsinak, hogy nem kellett sokat keresni, a kedvességét és a haverjait!

Gyurmának, hogy beilleszkedett közénk.

Gergőnek, hogy életkedvben és kedvességben simán felveszi Karcsival a versenyt.

Orsienak a lelkizést és a fotózást.

Foxnak a színdarabot, a vezércikkét, az aktívkodását és hogy imádnivaló hülye kocka!

Inczynek az édes aranyos csapatát és a masszázsszalont!

Nólinak - most mit ragozzam?

Szofinak, hogy saját gondjai közepette is segítőkész és hogy doromb.

Eglarnak hogy néha tudott mosolyogni, és hogy mert nem mosolyogni, amikor nem tudott.

Peredhilnek a búcsúölelést, a tehetségét és a muzsikáját.

Cuénak, hogy bármikor alhattam az ágyán, az esti tangót, és hogy még mindig a legszeretettebb Testvér.

Patiszonnak, hogy engedett hegedülni, hogy énekelt velem, hogy feküdhettem a hasán és hogy a legdöglesztőbb hőségben is olyan üdítően jókedvű volt.

Ildikónak a pokrócos dumcsit, hogy lilag*** :P és a jó ötleteit.

Csabának a színdarabot és hogy objektíven nézve is nagyon jó csapvez volt - szerintem. Meg a tegnap esti csillagnézést.

Jácintnak (bár nem olvassa a Fórumot), hogy csatlakozott hozzánk.

most több nem jut eszembe, irány a kád aztán a puha ágyikó

dubidámdááááám
8)

lassan kibomló
cseresznyevirág vagyok
Isten tenyerén

Az Erdő legyen Veletek!
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #337055 Írta: Newra
Newra válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007
Vissza akarok menni! :bawling: :bawling: :bawling: :bawling:
Annyira jó volt! És most fáradt vagyok, pedig sikerült viszonylag hamar hazaérnem.
Képek és "aranyköpések" lesznek később. Most csak úgy néhány foszlány.

nagyon hideg (nulladik nap), hőség, hőőség, hőőőség, hőőőőség
kevés alvás
pillangós bögre :D
csapatelőadások (kopasz, répit,...) :lol:
Fehér szirt :farkasüvölt: :P
tejjjjjjjjja
Fák és gyertyák
zenék
Mondd hangosabban! :wink:
szalagok :twisted:
esti röhögések
tarhonyaaa :)
izomláz a sok integetéstől
Jázmin :mrgreen: :mrgreen:
darazsak
hideg vííz
.
.
.

Van mi arany, bár nem fénylik...
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #337054 Írta: Alyr Arkhon
Alyr Arkhon válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007
Hát ezen is túlvagyunk.

"Eala Earendel engla beorhtast
ofer middangeard monnum sended"
/Cynewulf/

"Nem táncol többé pázsiton
Aranyerdőben tündelány"
/SÚ/
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #337050 Írta: Dodiee
Dodiee válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007
Hú. Hát. Na.

Még emésztődik, még nem szartam. Csak az előbb szálltuk fel a buszra a tábor előtt, nem?

Munkás volt. Nekem. Néha fárasztó. Najó, mindig. Néha idegtépő. Sokszor. De annyi új ember, élmény, nevetés van mellé hogy a mérleg erősen billen a zsírság felé(és nem az éjszakai kajálásra gondolok).

Amikor ott voltam, soknak tűnt a 10 nap. Most kevésnek.

Köszönöm mindenkinek akinek volt hozzám egy jó szava meg egy mosolya, ezekből éltem :)

ommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...

De gomblukunkat mégis egymás hiánya lakja,
és elválásaink megannyi kis patakja
a visszaérkezés tavába fut be, lásd.
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #337044 Írta: Julcsi_
Julcsi_ válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007
Aúúúúú Idhren FÁJFÁJFÁJ FÚJ :D

amúgy majd én is írok okosakat is... egyelőre csak annyi: a vonatúton ellopták a telefonom......

Szóval kedves mindenki, ti, akik a jövőben is szeretnétek hogy felhívjalak benneteket,

KÉRLEK KÜLDJÉTEK EL A SZÁMOTOKAT PRIVIBEN!!!

az enyém ugyanaz fog maradni. Köszönöm!

Julcsi

argh
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #337040 Írta: Rabyn
Rabyn válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007
Köszönöm szépen nektek ezt a tíz csodálatos napot!:)

Nemsokára felteszem a saját képeimet valahova. A hazaút is zsírkirályságos volt. Hoztuk a formánkat:))

"Én szóra váltanám a gondolatot de félek, hogy nem érdekel.."
Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #337033 Írta: Tünde
Ha összeszedem az agyam írok hosszabban, egyenlőre csak annyi

mindenkinek nagyon köszönöm :hello: :bounce: :dance:

Téma zárolva.
Több
17 éve 4 hónapja #337026 Írta: Idhren
Idhren válaszolt a következő témában: Magyar Tolkien Társaság Nyári Tábor 2007