Olwaince - Duma duma hátán

Több
16 éve 11 hónapja #350012 Írta: Nilla
Nilla válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
Ákosék jönnek? Furi??? Jajj de hiányoztok^^

"Egy csepp is növeli a tengert"
Téma zárolva.
Több
16 éve 11 hónapja #350008 Írta: Virág
Virág válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
hahó! én is nagyon várom...bár még nem gyógyultam meg, és elvileg jövőhéten sem mehetnék suliba, de pénteken már fogok, mert már most tökjól érzem magam, meg osztályban ajándékozás lesz, mert húztunk, és azt semmiféleképpen nem szeretném kihagyni...ha meg suliba megyek, veletek is talizhatok :wink:
mi egyébként max. kb negyed5kor érünk a hősökterére, sulitáskával, de lehet, h hazamegyünk suliután, és akkor kicsit később, de legalább a könyveket nem kéne cipelni...na majd meglátjuk...
hívtam még Milt, aki azt mondta, h ha meggyógyul a bokája, akkor szívesen jönne, Klauéknak is szóltam, de ők még nem biztos, h tudnak jönni...
jajj de várom már, h lássalak titeket!!!!!!!!!!!!
HIÁNYOZTOK!
sok pusziiiiii!!!!!!!!!

"Alattad a föld, fölötted az ég, benned a létra."
Téma zárolva.
Több
16 éve 11 hónapja #349981 Írta: Dindae
Dindae válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
eléggé sárga az a piros^^
én is várom^^ csak javuljon meg a lábam XD Peet, nem koriztad ki magad? meg nem ested ki magad? :P :D
deh amugyh mikor fogunk talizni meg ienek? mer én nem leszek ott négyre...tekintettel h kb 3/4kor végzek eltén. :D

"No one knows, what the future holds, if we just hold on, maybe life could be sweet"
Téma zárolva.
Több
16 éve 11 hónapja #349978 Írta: Erna
Erna válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
ööööö piros metro nem sárga???? eltalálok én oda mert már sokszor voltam ott...

Zavard össze a világot!!!! Mosolyogj hétfőn!!
Téma zárolva.
Több
16 éve 11 hónapja #349972 Írta: Nilla
Én de várom^^ kimostam a korimat is^^

Téma zárolva.
Több
16 éve 11 hónapja #349964 Írta: Peet
Peet válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
4-kor nyit ja, 8ig van, és Kálvinról 1 óránál hamarabb is oda tudsz érni szerintem.

Kék metró->Deák tér->piros metró->Hősök tere

én már úgy várom:) olyan izgatott vagyok ;)
:dance: :bounce:
Téma zárolva.
Több
16 éve 11 hónapja #349904 Írta: Erna
4 kor nyit a pálya ugye?????

én oda érek 1 oora alatt a kálvinrool ugye???

Téma zárolva.
Több
16 éve 11 hónapja #349654 Írta: Virág
na akkor jövőhét péntek, vagyis dec. 7-e csapatkorizás a nagy műjégpályán a Hősök terénél(: húú alig várom(: hiányoztok már nagyon!!!
aztán, ígérjétek meg, h kapaszkodhatok belétek!! :wink: 8)

Téma zárolva.
Több
16 éve 11 hónapja #349633 Írta: Erna
ááááááááááááá juhuuuuuu korrriiiiiiiiiii
én uszás helyett december végétöööl egészen februuárig korizni fogok hétfönként!!! jihijuhiiiijjj és én bármikor rá érek aszzzzem....

ja és szombaton nyilt nap lesz a sulimban jönnek a nyolcadikosok meg bámulni minket ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ráadásul a köcsög szaktanárrral leszünk blöööáááááááááááááááááááááááááááááááááááá

Téma zárolva.
Több
16 éve 11 hónapja #349629 Írta: Niph
Niph válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
Ami késik, nem múlik, egyszer csak odaérek vmi talira.....előbb - utóbb.....de inkább előbb.......
sőt korira bizti...nem is egyedül. ..... :lol:

“A gyermektársaság gyógyír a lélekre.” (Dosztojevszkij)
Téma zárolva.
Több
16 éve 11 hónapja #349628 Írta: Peet
Inczy húú
most kedden megyünk lakótársammal korizni. Ha van kedved, csatlakozz!
Téma zárolva.
Több
16 éve 11 hónapja #349627 Írta: Dindae
a jövhét utáni péntek nekem 99% h jó, mer egyelőre nemtok semmit, h mér ne lenne jó... :D
Virág, megbeszéltük(:

"No one knows, what the future holds, if we just hold on, maybe life could be sweet"
Téma zárolva.
Több
16 éve 11 hónapja #349626 Írta: Virág
Köszi(: igyekszem...huh kezd belőle elegem lenni...
na akkor korii jee...Dinc, én jelentkezem a koridra, mert nekem nincsen, és nem is tudok korizni, mint már írtam, szal majd fogjatok légyszi:D hétköznap...háát öö sztem a péntek az megoldható(: öö...ja nem most jut eszembe, jövőpéntek az nemjó, mert osztálytársam bejutott egy énekverseny döntöjébe, és megyünk neki szurkolni...(:
de többipéntek jó sztem...és neketk?(:

Téma zárolva.
Több
16 éve 11 hónapja #349623 Írta: Inczy
Inczy válaszolt a következő témában: Olwaince - Duma duma hátán
Evribádi iz velkám on di ájsz vid ász 8)

Amúgymeg jóhogy jövök. Már most vasárnapra is felajánlottam... :D

Hétköznap nekem csodás, ha d.u... Mondjuk kedden. Meg akár még pénteken is. :)

Este meg fennvok MSNen. :)

Virág, GYÓGYULGASS!!!! És boldog névnapot! :wink:

Feel the sunshine 8)
Téma zárolva.
Több
16 éve 11 hónapja #349622 Írta: Peet
Azért is én leszek az uccsó:)
Nilla már miért ne jöhetnél? Örülök, hogy végre van valami, amire talán el tudsz jönni! Olyan rég láttunk és annyira hiányzol nekünk, hogy ezt mostmár nem hagyhatod ki!
Igazából ez rád is vonatkozik Niph, de persze nem nehéz megérteni a helyzetedet, úgyhogy csak szomorkodunk magunkban, hogy sose tudsz eljönni semmire:(:(:(
Téma zárolva.
Több
16 éve 11 hónapja #349621 Írta: Nilla
Én is, én is mehetek?? (cserébe tudok vinni egy 36os korit:P)
Én megfáztam, de nem akadályozhat meg semmi a korizásban:D
Ma jártam arra, és néztük, h délelőtt 1ig van nyitva, és 4-8ig délután... (hétköznap) úúúgy hiányoztok, és bocsi h olyan kevés talira tok elmenni:(
Pusz: Nilla

Téma zárolva.
Több
16 éve 11 hónapja #349620 Írta: Peet
Én max 41 vagy 42-es korit tudok szerezni, úgyhogy sorry:( Gondolom nektek ennél pinduribb lábikátok van ;)
Téma zárolva.
Több
16 éve 11 hónapja #349619 Írta: Niph
na én meg nem hagyom, hogy a Tiéd legyen az utsó bejegyzés ...... 8) :wink:
természetesen én nem megyek, nem kell kérdezni, hogy miért ugye kedveskéim? :lol:
előbb nem akkor majd LEP-en talizunk mert arra tuti menni fogok, mégha vasutasok is fognak potyogni az égből akkor is.........én miattam egyébként akármi potyoghat...csak szívatják itt az embert a sok *******-al..... :(

Téma zárolva.
Több
16 éve 11 hónapja #349616 Írta: Dindae
és Dinc most is szorgalmas éppen. mert a koribérléssel kapcsolatban eszébe jutott, h tud adni kölcsönbe egy korit. Ha esetleg. Ugyhogy tessék jelentkezni. (: :D

Téma zárolva.
Több
16 éve 11 hónapja #349615 Írta: Peet
Szóval, le lettem szidva Dinc által, hogy keveset írok. Persze mindenki más is keveset ír. Dinc arra törekszik, hogy mindig ő írja az utolsó bejegyzést, úgyhogy törekedjünk mi is erre!:)

Kori!!!!! MINDENFÉLEKÉPPEN!!! Én holnap megyek a szezonnyitó korizásomra:D De ettől függetlenül bármikor kapható vagyok az ilyesmire, úgyhogy szervezzünk egyet, én szinte bármikor benne vagyok. Pláne ha előre megbeszéljük. Műjégen a jegyárak nem olcsóak, 700Ft hétköznap, hétvégén meg 970Ft, szóval inkább hétköznap menjünk. A koribérlésről nincs infóm, de ezt ne is akarjuk használni mint lehetőséget, mert lehúzás az egész, kérjünk kölcsön aputól anyutól, barátnőktől stb korikat...
Szóval, első ízben meg kéne beszélni egy közös msnes traccspartit, amin MINDENKI OTT LESZ MÉG TE IS INCZY!!! :) Aztán ott megbeszélnénk, hogy ki mikor hogyan. Műjégre menjünk, mert az nagy, a westend féle az picike és szar:D

Amúgy meg kívánok jobbulást mindenkinek, remélem mihamarabb túllesztek a dögvészen!
Pusszantalak titeket, és hozzunk össze talit minél hamarabb!!!!
Téma zárolva.
Több
16 éve 11 hónapja #349592 Írta: Dindae
részemről okés, én tudok korizni( viszoynlag) tehát beválallható(: :D jobbulást!!!

Téma zárolva.
Több
16 éve 11 hónapja #349549 Írta: Virág
hahóó!!
én korizásban benne vagyok, csak fogjátok a kezem(: hihi máshogy nem megy :lol: ...most viszont beteg lettem...tüszős mandulagyulladás, szal egy hétig asszem nem nagyon fogok innen kimzdulni...de utána vmikor összehozhatnánk egy csoportos kozizást, ha vállaljátok, hogy engem húzni kell:P (:
hogy vagytok? remélem jobban, mint én...
SOK PUSZI mindenkinek!!!!

Téma zárolva.
Több
16 éve 11 hónapja #349518 Írta: Dindae
senkitöbbet?:( Peet pedig szeret korizni XD
amugyh, attólfügg. most épp oylan érzésem van h beteg leszek. de ha nem, akkor mennék... csak asszem most a fejfájáscsillapítóért megyek. :(

Téma zárolva.
Több
16 éve 11 hónapja #349460 Írta: Inczy
Vasárnap? :wink:

Feel the sunshine 8)
Téma zárolva.
Több
16 éve 11 hónapja #349404 Írta: Dindae
*csendesen felteszi a kezét* nekemmmmmmm:D deh asszem msot mek vissza differenciálegyenleteket számolni XD

Téma zárolva.
Több
16 éve 11 hónapja #349382 Írta: Inczy
Khm Khmm... kinek van kedve korizni..? :wink:

Feel the sunshine 8)
Téma zárolva.
Több
16 éve 11 hónapja #349305 Írta: Erna
tök jooo holnap elmarad az első kééét óóóóóóóórrám!!!!!!!! jihiiijuhéééééééjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Téma zárolva.
Több
17 éve 1 hete #348538 Írta: Dindae
áá, Nifi, mondasz vmit azért... bár inkább sétálok a hóban, mint a -20 fokban, ahol még hó sincs( :!: ). és tudom, nekemis kelleni szokott 10-20 percet fagyoskodni izgalmas megállókban, de ha szép fehér, szivesen teszem^^ na mind1, azért szurkolok h oda kevesebb essen :D

Téma zárolva.
Több
17 éve 1 hete #348533 Írta: Niph

Peet írta: essen csak jó sok,

Akkor ezuton üzenem az időjárásnak, meg a hóesésnek, hogy idén minden pihe ami erre fele szándékozik esni, az Bp.-re hulljon........... :evil: :twisted: ...mer marha jó ám, szakadó hóba dolgozni menni, meg hóban sétálni és szétfagyni.......de tudom ez az én egyéni szociális problémám, hogy ilyen a munkaköröm....... :roll: :x

Itt legfeljebb Karácsonykor essen, amikor a jó meleg szobában vagyok....... :wink:

Téma zárolva.
Több
17 éve 1 hete #348531 Írta: Dindae
ééééééééééénis. csak ez egy picit... vizes. deh remélem lesz még többis^^ és koriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii^^ alig várom, h korizhassak. juppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii^^*ugrál*

Téma zárolva.
Moderátorok: GandalfAlyr ArkhonKincsőMetafloraAlew
Oldalmegjelenítési idő: 0.894 másodperc

SSL Security
Comodo SSL Certificate

Vissza a lap tetejére